• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
به سلامتی و شادکامی نمرات سیستم عامل استاد شهابی هم اومد....

ما هم که بالای 13 شدیم...!!

آی حال میکنم...!!

ایشالله بقیه دوستان هم پاس بشن...:)

سلام تبریک میگم
به نظر شما من پایگاه داده روحانی رو حذف کنم و جاش سیستم عامل شهابی بردارم؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
تا اینجایی که من کشفیدم: هرکدوم از نمره هاتو ضرب در واحدش کنی بعد همه رو باهم جمع کنی میشه امتیاز (اگر همین عدد رو تقسیم بر کل واحدات کنی میشه معدل)
آره همینطوره
من حوصله نداشتم تایپ کنم ننوشتم زودتر!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
به سلامتی و شادکامی نمرات سیستم عامل استاد شهابی هم اومد....

ما هم که بالای 13 شدیم...!!

آی حال میکنم...!!

ایشالله بقیه دوستان هم پاس بشن...:)
مبارکه :)

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آز مدار 1 و طراحی کامپایلر و تارخ فرهنگ
که تاریخ فرهنگو الان حذفش کردم و منطقی پیشرفته برداشتم
من که اینجا کلی گفتم که اصلا جالب نیس من باهاش داشتم حذف کردم بقیه هم باهاش افتادن

خودم با عزت دارم ولی همه دوستام ناراضی بودن
دلم به حال دوستام میسوزه:wacko:

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
خودم با عزت دارم ولی همه دوستام ناراضی بودن
دلم به حال دوستام میسوزه:wacko:

اتفاقا همین امروز صبح سر کلاس پیاده سازی اش بودیم...

میگفت """ از این ترم به بعد دیگه هرگز ارفاق نمیکنم...

میگفت دانشجو همین هفته پیش اومده میگه من 18 شدم ولی شما بهم 9 داد ی !!! رفتم برگه اش رو درآورده ام دیدم شده پنج و نیم !!! بهش گفتم اون 9 تو نبود !! 9 مال من بود !!

میگه هر جلسه باید درس همون جلسه رو که میخوام تدریس کنم رو بخونید و قبل از تدریس ازتون میپرسم...

یه چیز جالبی هم که گفتش این بود که : معمولا خودم میفهمم چه کسی درس نخونده و دقیقا هم از همون میپرسم و اگر بلد نباشه منفی میدم و با 4 تا منفی هم حذف میکنم...

غیبت هم داشته باشی منفی میدم ""

سلام تبریک میگم
به نظر شما من پایگاه داده روحانی رو حذف کنم و جاش سیستم عامل شهابی بردارم؟

زنده باشی رفیق

ببین یه چیزی بگم...

درس دادن شهابی اصلا خوب نیست... یعنی باید خودت درس رو بخونی ولی همونطور که دیدید نمره دادنش خوبه...

سه نمره هم تحقیق میتونی بهش بدی...

علیرغم اینکه درس دادنش خوب نیست ولی بازهم صد بار به اون یارو روحانی میارزه...!!!

دیگه تصمیم با خودته...

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36

میگفت دانشجو همین هفته پیش اومده میگه من 18 شدم ولی شما بهم 9 داد ی !!! رفتم برگه اش رو درآورده ام دیدم شده پنج و نیم !!! بهش گفتم اون 9 تو نبود !! 9 مال من بود !!

میگه هر جلسه باید درس همون جلسه رو که میخوام تدریس کنم رو بخونید و قبل از تدریس ازتون میپرسم...

یه چیز جالبی هم که گفتش این بود که : معمولا خودم میفهمم چه کسی درس نخونده و دقیقا هم از همون میپرسم و اگر بلد نباشه منفی میدم و با 4 تا منفی هم حذف میکنم...

زنده باشی رفیق

ببین یه چیزی بگم...

درس دادن شهابی اصلا خوب نیست... یعنی باید خودت درس رو بخونی ولی همونطور که دیدید نمره دادنش خوبه...

علیرغم اینکه درس دادنش خوب نیست ولی بازهم صد بار به اون یارو روحانی میارزه...!!!

دیگه تصمیم با خودته...

ممنون راستی منم امرو طراحی پیاده سازی داشتما کجا نشته بودی؟ احتمالا باید بشناسمت چون با اکثر بچه ها شوخی دارم:lol:
راستی من دودلم دوست دارم روحانی رو ازش چیز یاد بگیرم ازون ور یاد نمرش میفتم نمیدونم دودلم که چیکار کنم:hmm:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

زنده باشی رفیق

ببین یه چیزی بگم...

دیگه تصمیم با خودته...

آخه به دوستم داده 12 و مشروط شد و ترم بعد نمیتونه ترم آخرش باشه
واقعا که:(

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
ا ا ا دیدین چی شد ؟
یه نفر موسوی رو حذفیده و یکی دیگه رو هوا زدتش حیف از دستم پرید از انتخاب واحد تا حالا هر روز از صب تا شب دنبالش بودما
عجب شانسیه ها:(

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
از دوستان کسی میدونه که امروز هوش مصنوعی شیخ الحرم تشکیل شده بود یا نه...؟؟؟

Belgheis

Registered User
لایک‌ها
9
نمیشه جوشکاری نکنیم؟ :(
سوهان کاری چجوریه؟ :(

چه جالبه کارگاتون، خوشم اومد جوشکاری دارین :wub:
منم دلم جوشکاری خواست به نظرم خیلی حال میده؛ آدم احساس قوی بودن و مرد بودن می کنه:D :D :D

Belgheis

Registered User
لایک‌ها
9
ا ا ا دیدین چی شد ؟
یه نفر موسوی رو حذفیده و یکی دیگه رو هوا زدتش حیف از دستم پرید از انتخاب واحد تا حالا هر روز از صب تا شب دنبالش بودما
عجب شانسیه ها:(

منم از روزی که ثبت نام کردم ریاضی 2 و یه درس اختصاصی می خواستم اما ظرفیت اضافه نکردن، کد جدیدشم تداخل داشت با یه درسای دیگم، تا امروز صبح تو کمین بودم ؛ که بالاخره تخصصی رو یه بنده خدایی حذف کرد و منم تو هوا گرفتم :D(البته یه کم عذاب وجدان گرفتما:blush: اما خب اون بنده خدا حتما نمی خواسته که حذف کرد دیگه:happy:)
ولی ریاضیم همچنان مونده :(

hastimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم از روزی که ثبت نام کردم ریاضی 2 و یه درس اختصاصی می خواستم اما ظرفیت اضافه نکردن، کد جدیدشم تداخل داشت با یه درسای دیگم، تا امروز صبح تو کمین بودم ؛ که بالاخره تخصصی رو یه بنده خدایی حذف کرد و منم تو هوا گرفتم :D(البته یه کم عذاب وجدان گرفتما:blush: اما خب اون بنده خدا حتما نمی خواسته که حذف کرد دیگه:happy:)
ولی ریاضیم همچنان مونده :(
ریاضیم که این همه افزایش ظرفیت دادن گیرت نیومد؟
چه جالبه کارگاتون، خوشم اومد جوشکاری دارین :wub:
منم دلم جوشکاری خواست به نظرم خیلی حال میده؛ آدم احساس قوی بودن و مرد بودن می کنه:D :D :D

میدونی جالبیش چیه؟؟؟؟ من تازه فهمیدم عمرانا کارگاه ندارن تو یونی ما :))))))))))))))))))))

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
امروز جلسه ی اول مدار یک بــــــــود !:blink:
کسی کتابی میشناسه توش پر از تمرین مدار یک باشه ؟
احساس می کنم باید تمرین کنم تا جا بیافته !

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
منظور اینه که مقاومت با صالحی برداشتی؟!آخه صالحی جزوه مالی نمیگه(حداقل تو مفاومت 1 اینطور بود)منم که اصلا جزوه نمینویسم!ولی چشم مینویسم...جزوه علوی هم هست که جزوه نسبتا کاملیه...

اره داداش با صالحي دارم هفته ديگه چهارشنبه هم احتمالا باز اماده باش هستيم و احتمالا نميتونم بيام يوني ، ظاهرا باز هموطن هامون روز چهارشنبه قراره بريزن تو خيابون :( البته اگه بتونم ( كه احتمالا نميتونم ) اماده باش رو ميپيچونم كه بيام يوني ... يه ترم هم كه ما ميخوايم درس بخونيم اينا نميذارن :( راستي اين هفته كدوم كلاس ها تشكيل شد / مقاومت دو صالحي چيكار كرد ؟

Last edited:

Belgheis

Registered User
لایک‌ها
9
ریاضیم که این همه افزایش ظرفیت دادن گیرت نیومد؟

میدونی جالبیش چیه؟؟؟؟ من تازه فهمیدم عمرانا کارگاه ندارن تو یونی ما :))))))))))))))))))))

ریاضیه مارو که افزایش ظرفیت ندادن فقط دوتا کد اضافه کردن و اونم یکیش علی مغانی بود، ترم بالاییا ازش تعریفی نکردن منم جایی بودم تا برسم خونه و تصمیم بگیرم پر شد، اون یکی کدشم که هنوز بازه با یه درس 5واحدیم تداخل داره:(
واقعا؟؟!!!!:blink:
چارت کارشناسی ناپیوسته عمرانو ندیدم که واحده کارگاه دارن یا نه اما می دونم تو کاردانی دارن؛ معماریام که کلا کارگاه ندارن:(:(:(
البته اگرم داشتیم نمی تونستیم جوش کاری کنیم که!!!:eek:
من از جوش کاری خوشم اومده :D :D

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
ریاضیه مارو که افزایش ظرفیت ندادن فقط دوتا کد اضافه کردن و اونم یکیش علی مغانی بود، ترم بالاییا ازش تعریفی نکردن منم جایی بودم تا برسم خونه و تصمیم بگیرم پر شد، اون یکی کدشم که هنوز بازه با یه درس 5واحدیم تداخل داره:(
واقعا؟؟!!!!:blink:
چارت کارشناسی ناپیوسته عمرانو ندیدم که واحده کارگاه دارن یا نه اما می دونم تو کاردانی دارن؛ معماریام که کلا کارگاه ندارن:(:(:(
البته اگرم داشتیم نمی تونستیم جوش کاری کنیم که!!!:eek:
من از جوش کاری خوشم اومده :D :D
میتونی بری بیرون کارگاه جوشکاری بهت یاد میدن!
خواهر من میرفت یه مدت!
آقاهه کف کرده بود چقد خواهر من قشنگ جوش میده.بعضی کارای مشتری هاشو میداد خواهر من جوش میداد!!!:D

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
موسوي هريس-اشرف السادات برای آشنایی با قرآن؟!
قبلا یکی گفته بود هر چی گشتم پستش پیدا نشد
سرابی چطوره؟ کسی میشناسه؟

اوووووووووو
حالا خوبه نمیخوای ریاضی مهندسی برداری؟!:D
با یکی بردار دیگه:blink:

Belgheis

Registered User
لایک‌ها
9
میتونی بری بیرون کارگاه جوشکاری بهت یاد میدن!
خواهر من میرفت یه مدت!
آقاهه کف کرده بود چقد خواهر من قشنگ جوش میده.بعضی کارای مشتری هاشو میداد خواهر من جوش میداد!!!:D

چه جالب!!
کارگاهه بیرون من نمی تونم برم:( :(
بدم دوست داشتم مام یه کارگاه داشتیم فقط در حدی که بتونم جوشکاریو تجربه کنم ، یه کمم ذوق کنم همین:D:D:D

بالا