• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
چه خبر بود فنی!! مترو هم وحشتناک بود!

ما رو هم فراموش نکن. دعا کن همه سلامت باشن.

خوشم مياد كه همه بچه هاي فروم روزاي شنبه يوني هستن ... فكر نميكنم كسي ( لااقل از بچه هاي فعال فروم )‌ اينجا باشه كه شنبه ها كلاس نداشته باشه ..

Last edited:

hastimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشم مياد كه همه بچه هاي فروم روزاي شنبه يوني هستن ... فكر نميكنم كسي ( لااقل از بچه هاي فعال فروم )‌ اينجا باشه كه شنبه ها كلاس نداشته باشه ..

اگر من جروشون حساب میشم نه شنبه ها کلاس ندارم

dma

Registered User
لایک‌ها
57
جونم سیبیل!!!

من ندارم...عوضش تمام روزای هفته دارم....:blink:

راستی بروبچ کلاسای business law دکتر هراتی از 3شنبه برگزار میشه ساعت 3.30.....توضیح هم نمیدم چون اونایی که مثل من مشتاق این کلاسند میدونن چی به چیه..........................

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
دانشگاه ما سفر های زیارتی مثل کربلا و مکه و سوریه نمیذاره؟
من خیلی این جور سفر ها رو دوست دارم اصلا آدم میره سبک میشه میاد به شرطی که قبل از اینکه بره از همه حلالیت طلبیده باشه وگرنه کسی که حق به گردنش باشه خر میره گاو برمیگرده !:blink:

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
کسی میدونه این تربیت بدنیا امروز تشکیل شده یا نه؟
خواهشا" اگه خبر دارید بگید،مرسی

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
جونم سیبیل!!!

من ندارم...عوضش تمام روزای هفته دارم....:blink:

راستی بروبچ کلاسای business law دکتر هراتی از 3شنبه برگزار میشه ساعت 3.30.....توضیح هم نمیدم چون اونایی که مثل من مشتاق این کلاسند میدونن چی به چیه..........................

داداش رامتين ضايع شد :D
كلاسش چه جورياست ؟ من اين كلاس رو دوره كارداني گذروندم اما بدم نمياد اگه وقت كنم بيام سر كلاس هاش .. يكي اين كلاس يكي هم كلاس هايي كه موضوعش اقتصاد هست ...

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
دانشگاه ما سفر های زیارتی مثل کربلا و مکه و سوریه نمیذاره؟
خر میره گاو برمیگرده !:blink:

اين تيكه اخر تو منو كشته ... :D سفر هم ميذارن معمولا دم عيد ميبرن جنوب و مناطق عملياتي كه البته فكر كنم حدود بيست تومن بگيرن .. مشهد هم اخرين بار يك ماه پيش بردن اطلاعيه هاشو تو ساختمون دو و ساختمون يك معمولا تو راه پله ها ميزنن ... سوريه نداره اما عمره مفرده ميبرن كه قرعه كشي هست ........

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
بچه‌ها می‌خوام برم کربلا!!!!:):)اسممون در اومده!!!!الان دیدم!!!!:):):rolleyes:

وااااااااااای
خوش به حالت!:D
منم دعای کن! از اون دعاهای مخصوصت!
منم اولین نفری هستم که میگم منو مخصوص دعا کن!:D
حالا کی میخوای بری به سلامتی؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
داداش رامتين ضايع شد :D
كلاسش چه جورياست ؟ من اين كلاس رو دوره كارداني گذروندم اما بدم نمياد اگه وقت كنم بيام سر كلاس هاش .. يكي اين كلاس يكي هم كلاس هايي كه موضوعش اقتصاد هست ...

یکی از بهترین چیزی هایی که تو عمرم یاد گرفتم از کلاسای business law (خودش بهش میگه کار مجازی)هراتی بوده...توش تمامی مباحث مربوط به اینکه چطور با خارج از کشور(چه دانشگاه چه برای یه بیزنسس و...)ارتباط بگیری و چطوری یه چیزی رو از خارج وارد کنی ،سمپل بگیری و ....میگه وکل این پروسه رو از اول تا آخر برات توضیح میده ...
راستی سوالایی که ازت پرسیدم با پ.خ جواب بده...

Last edited:

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
کسی میدونه این تربیت بدنیا امروز تشکیل شده یا نه؟
خواهشا" اگه خبر دارید بگید،مرسی

بنده یه چیزایی تو چمن مصنوعی مشاهده کردم!
طرفای ساعت 3و4 هم بود

sh77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یکی از بهترین چیزی هایی که تو عمرم یاد گرفتم از کلاسای business law (خودش بهش میگه کار مجازی)هراتی بوده...توش تمامی مباحث مربوط به اینکه چطور با خارج از کشور(چه دانشگاه چه برای یه بیزنسس و...)ارتباط بگیری و چطوری یه چیزی رو از خارج وارد کنی ،سمپل بگیری و ....میگه وکل این پروسه رو از اول تا آخر برات توضیح میده ...

سلام.میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ این کلاس ها کجا برگزار میشه؟درس تخصصی چه رشته ایه؟میشه همینجوری اومد سر کلاس یا نه؟کلا یه توضیح کلی بدین لطفا. :D

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23

من فكر ميكردم منظور از (( بيزنس لا ))همون قانون كار هست پس بايد جالب باشه ... كلاس هاش كجاست ؟ چه جوري بايد توش شركت كرد ؟ پايه شدم بيام ... ساعتش كي هست ... كلا يه ذره اطلاعات ازش بده
در خصوص سئوال هات هم تا الان داشتم برات جواب ميتايپيدم يعني با جوابي كه بهت دادم و راه كار هايي كه بهت گفتم بايد ديناميك ماشين بيست بشي ...

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
برادر رفیقت پریروز داشت وسط بازی خودشو ....میداد که:lol:!!!!نگران سلامتیش شدم...

بیخیالش! تو خودتو ناراحت نکن!:D
خیلی دوس داشتم استقلال بازی رو ببره!
ذوب اهن هم که با اون وضعیت بازی رو برد!(تا دقیقه 89، 1-0 عقب بود ولی تا 91، 2تا زد):( جان داداش دپرس شده بودم:(

بالا