hastimm
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 136
- لایکها
- 0
ببخشید میشه منم بدونم ساسان محمدی کیه؟![]()
آخه شما می گین منم فضولیم گل می کنه :blush::blush:
اینم لینک آپلود عکسش
http://up.iranblog.com/images/xlq25buj9gdr4fsmvrp.jpg
ببخشید میشه منم بدونم ساسان محمدی کیه؟![]()
آخه شما می گین منم فضولیم گل می کنه :blush::blush:
شما هر وقت که عکستونو عوض کنید این تغییر در تمام صفحات قبل هم اعمال میشه!
چه خبر بود فنی!! مترو هم وحشتناک بود!
ما رو هم فراموش نکن. دعا کن همه سلامت باشن.
میدونم نی نی جان.لینک عکسشم گذاشته بودم
خوشم مياد كه همه بچه هاي فروم روزاي شنبه يوني هستن ... فكر نميكنم كسي ( لااقل از بچه هاي فعال فروم ) اينجا باشه كه شنبه ها كلاس نداشته باشه ..
جونم سیبیل!!!اینم لینک آپلود عکسش
http://up.iranblog.com/images/xlq25buj9gdr4fsmvrp.jpg
خوشم مياد كه همه بچه هاي فروم روزاي شنبه يوني هستن ... فكر نميكنم كسي ( لااقل از بچه هاي فعال فروم ) اينجا باشه كه شنبه ها كلاس نداشته باشه ..
شک داری مگه ؟!اگر من جروشون حساب میشم نه شنبه ها کلاس ندارم
جونم سیبیل!!!
من ندارم...عوضش تمام روزای هفته دارم....:blink:
راستی بروبچ کلاسای business law دکتر هراتی از 3شنبه برگزار میشه ساعت 3.30.....توضیح هم نمیدم چون اونایی که مثل من مشتاق این کلاسند میدونن چی به چیه..........................
کسی میدونه این تربیت بدنیا امروز تشکیل شده یا نه؟
خواهشا" اگه خبر دارید بگید،مرسی
دانشگاه ما سفر های زیارتی مثل کربلا و مکه و سوریه نمیذاره؟
خر میره گاو برمیگرده !:blink:
بچهها میخوام برم کربلا!!!!اسممون در اومده!!!!الان دیدم!!!!
![]()
داداش رامتين ضايع شد
كلاسش چه جورياست ؟ من اين كلاس رو دوره كارداني گذروندم اما بدم نمياد اگه وقت كنم بيام سر كلاس هاش .. يكي اين كلاس يكي هم كلاس هايي كه موضوعش اقتصاد هست ...
کسی میدونه این تربیت بدنیا امروز تشکیل شده یا نه؟
خواهشا" اگه خبر دارید بگید،مرسی
برادر رفیقت پریروز داشت وسط بازی خودشو ....میداد که:lol:!!!!نگران سلامتیش شدم...بنده یه چیزایی تو چمن مصنوعی مشاهده کردم!
طرفای ساعت 3و4 هم بود
یکی از بهترین چیزی هایی که تو عمرم یاد گرفتم از کلاسای business law (خودش بهش میگه کار مجازی)هراتی بوده...توش تمامی مباحث مربوط به اینکه چطور با خارج از کشور(چه دانشگاه چه برای یه بیزنسس و...)ارتباط بگیری و چطوری یه چیزی رو از خارج وارد کنی ،سمپل بگیری و ....میگه وکل این پروسه رو از اول تا آخر برات توضیح میده ...
راستی سوالایی که ازت پرسیدم با پ.خ جواب بده...
یکی از بهترین چیزی هایی که تو عمرم یاد گرفتم از کلاسای business law (خودش بهش میگه کار مجازی)هراتی بوده...توش تمامی مباحث مربوط به اینکه چطور با خارج از کشور(چه دانشگاه چه برای یه بیزنسس و...)ارتباط بگیری و چطوری یه چیزی رو از خارج وارد کنی ،سمپل بگیری و ....میگه وکل این پروسه رو از اول تا آخر برات توضیح میده ...
راستی سوالایی که ازت پرسیدم با پ.خ جواب بده...
به سلامتی ، سفرت بی خطر![]()
![]()
واسه منم میشه دعا کنی لطفا:blush::blush:
برادر رفیقت پریروز داشت وسط بازی خودشو ....میداد که:lol:!!!!نگران سلامتیش شدم...