duke_nukem
Registered User
- نوشتهها
- 192
- لایکها
- 19
سلام؛من یه برادر دارم که سربازی رفته و الأن پدرم 61 سال داره و یک ماه پیش سکته کرده و 2تا از رگهاشو فنر گذاشته من میتونم معاف شم?
سلام؛من یه برادر دارم که سربازی رفته و الأن پدرم 61 سال داره و یک ماه پیش سکته کرده و 2تا از رگهاشو فنر گذاشته من میتونم معاف شم?
با سلام خدمت دوستان گلم.
یه سوالی داشتم که دیدم فقط همینجا میتونم پاسخ دقیق و کاملی رو دریافت کنم.
لطفا من رو تا جایی که میتونید راهنمایی کنید چون خیلی وضیعیتم داغونه.
عرضم به خدمت شما که من متولد 4/5/71 هستم و امسال کنکور دادم و دانشگاه غیرانتفاعی کاردانی قبول شدم. یه چند جلسه ای رفتم و شهریه هاشون رو هم به صورت کامل پرداخت کردم و بعد دو هفته دیگه سر کلاسا نرفتم تا همین چند وقت پیش که کلاسا تموم شده بود من رفتم گفتم وضعیت ترم اولم چی شده که گفتن تو اصلا انتخاب واحد اینترنتی انجام ندادی و از ایم حرفا. منم کل شهریه هاشون رو ریخته بودم. حالا باید چیکار کنم؟
با رئیس دانشگاه صحبت کردم گفت بیا برای ترم اول مرخصی رد کن چون پول دادی ترم دوم رو هم انصراف اگه میخوایی بده. میخواستم ببینم همچین چیزی میشه که من بعد یه مدت برم تقاضای مرخصی کنم و بعدم انصراف بدم؟
اون وقت اگه انصزافیمو دادن باید برای **** وظیفه چه اقداماتی رو انجام بدم؟
ببخشید که سر همتون رو درداوردم و خیلی هاتون هم اصلا نخونده ازش رد شدین.
ممنون میشم یه پاسخ جامع به من در این مورد بدید.
سلام
دوستان من وبرادرم دفترچه اعزام به خدمت رو با هم پست کردیم والان تاریخ اعزام هر جفتمون رو زده 90/2/1 اما یک مشکل داریم چون می خوام پذیرش **** بشم رفتم **** گفت نمی تونی پذیرش **** بشی چون باید 60 روز زودتر اقدام می کردی بعد به من گفت برو تمدید کن بعد من رفتم وظیفه عمومی شهرستانمون تا تمدیدش کنم به من گفتند ما تمدید نمی کنیم پذیرش **** جزء موارد تمدید نیست... بعد ما رو پیچوند گفت برو دو هفته ی دیگه بیا شاید تا اون موقع چیزی برای ما ابلاغ شد
واینکه من وبرادرم همین مدرکمون امد پست کردیم واز 6 ماه فرجه استفاده نکردیم
حالا من وبرادرم باید چی کار کنیم بریم تهران کار تمدید درست می شه...؟؟؟
راستی آدرس **** وظیفه تهران لطف می کنید بگید...واینکه چه روزهایی ارتباط مردمی با سرهنگ **** وظیفه است
سلام
یعنی برای تمدید کردن دلیل می خوان؟
من دیروز رفتم از 1 تیر انداختم 1 اردیبهشت. شما هم باید راحت بتونی بندازی 1 تیر
رفتم پیش سرهنگ به من می گه باید دلیل داشته باشی یا بیمار بشی یا از این جور چیزها...
البته شما از یک تیر انداختی اردیبهشت من هم بهش گفتم شما تمدید کن بالاخره کسانی هم هستند که بخواند زود بروند گفت نه این طوری نمی شه به ما چیزی نگفتند برای تمدید
دوست عزیز شما از کدوم شهر اقدام کردی که بهت گیر دادن؟
آخه من هم تاریخ اعزامم خورده 1 تیر و میخوام اگه بشه بندازمش 1 اردیبهشت از **** وظیفه شهر شیراز هم میخوام اقدام کنم
از دوستان کسی میدونه توی شیراز هم گیر میدن که باید دلیل داشته باشی یا راحت کار آدمو راه میندازن؟
سلام
من 4 ام همین ماه (10 روز پیش) دفترچه رو فرستادم.
همونطور که دوستان گفته بودن بعد از 72 ساعت از همون دفتر پلیس+10 پیگیری کردم که تاریخ اعزام رو بگه و گفت که هنوز برگه سبزت صادر نشده!
امروز هم مجدداً مراجعه کردم (امروز 10 روز از زمان ارسال اطلاعات میگذره) باز گفت برگه سبزت صادر نشده و تاریخ اعزام مشخص نیست!!!
کم کم دارم میترسم چون تو آخرین روزای فرصت 6 ماهه بعد از فراغت از تحصیل دفترچه رو فرستادم!!!
راهی برای پیگیری نیست؟!
تو همین هفته احتمالا بیام تهران میشه اونجا برم میدون **** آمارشو بگیرم؟!
ممنون
دوست عزیز عجله نکن برام من استعلامم 13 روز گذشت امد اما هنوز که21 روز گذشته برگه پستیش نیومده...
حداکثر 20 روز باید صبر کنید...
ممنون رفیق
آخه میترسم برام غیبت رد بشه ! امکان داره اگه کارم تو سیستم اداری گیر کنه برامغیبت رد بشه؟![]()
ممنون رفیق
آخه میترسم برام غیبت رد بشه ! امکان داره اگه کارم تو سیستم اداری گیر کنه برامغیبت رد بشه؟![]()
ممنون رفیق