• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

duke_nukem

Registered User
لایک‌ها
19
سلام؛من یه برادر دارم که سربازی رفته و الأن پدرم 61 سال داره و یک ماه پیش سکته کرده و 2تا از رگهاشو فنر گذاشته من میتونم معاف شم‎?‎

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام؛من یه برادر دارم که سربازی رفته و الأن پدرم 61 سال داره و یک ماه پیش سکته کرده و 2تا از رگهاشو فنر گذاشته من میتونم معاف شم‎?‎

سلام.ایشالا پدرتون هر چه زودتر سلامتی کاملشون رو به دست بیارن وسالهای سال سایشون بالای سر شما باشه.اما با داشتن برادر بالای 18 سال نمیتونین معافیت کفالت بگیرین.

dani_music

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گلم.

یه سوالی داشتم که دیدم فقط همینجا میتونم پاسخ دقیق و کاملی رو دریافت کنم.
لطفا من رو تا جایی که میتونید راهنمایی کنید چون خیلی وضیعیتم داغونه.

عرضم به خدمت شما که من متولد 4/5/71 هستم و امسال کنکور دادم و دانشگاه غیرانتفاعی کاردانی قبول شدم. یه چند جلسه ای رفتم و شهریه هاشون رو هم به صورت کامل پرداخت کردم و بعد دو هفته دیگه سر کلاسا نرفتم تا همین چند وقت پیش که کلاسا تموم شده بود من رفتم گفتم وضعیت ترم اولم چی شده که گفتن تو اصلا انتخاب واحد اینترنتی انجام ندادی و از ایم حرفا. منم کل شهریه هاشون رو ریخته بودم. حالا باید چیکار کنم؟

با رئیس دانشگاه صحبت کردم گفت بیا برای ترم اول مرخصی رد کن چون پول دادی ترم دوم رو هم انصراف اگه میخوایی بده. میخواستم ببینم همچین چیزی میشه که من بعد یه مدت برم تقاضای مرخصی کنم و بعدم انصراف بدم؟

اون وقت اگه انصزافیمو دادن باید برای **** وظیفه چه اقداماتی رو انجام بدم؟

ببخشید که سر همتون رو درداوردم و خیلی هاتون هم اصلا نخونده ازش رد شدین.

ممنون میشم یه پاسخ جامع به من در این مورد بدید.

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان گلم.

یه سوالی داشتم که دیدم فقط همینجا میتونم پاسخ دقیق و کاملی رو دریافت کنم.
لطفا من رو تا جایی که میتونید راهنمایی کنید چون خیلی وضیعیتم داغونه.

عرضم به خدمت شما که من متولد 4/5/71 هستم و امسال کنکور دادم و دانشگاه غیرانتفاعی کاردانی قبول شدم. یه چند جلسه ای رفتم و شهریه هاشون رو هم به صورت کامل پرداخت کردم و بعد دو هفته دیگه سر کلاسا نرفتم تا همین چند وقت پیش که کلاسا تموم شده بود من رفتم گفتم وضعیت ترم اولم چی شده که گفتن تو اصلا انتخاب واحد اینترنتی انجام ندادی و از ایم حرفا. منم کل شهریه هاشون رو ریخته بودم. حالا باید چیکار کنم؟

با رئیس دانشگاه صحبت کردم گفت بیا برای ترم اول مرخصی رد کن چون پول دادی ترم دوم رو هم انصراف اگه میخوایی بده. میخواستم ببینم همچین چیزی میشه که من بعد یه مدت برم تقاضای مرخصی کنم و بعدم انصراف بدم؟

اون وقت اگه انصزافیمو دادن باید برای **** وظیفه چه اقداماتی رو انجام بدم؟

ببخشید که سر همتون رو درداوردم و خیلی هاتون هم اصلا نخونده ازش رد شدین.

ممنون میشم یه پاسخ جامع به من در این مورد بدید.

با سلام دوست عزیز
دانشگاه غیر انتفاعی را نمی دانم ولی اگر از دانشگاه سراسری انصراف بدهید 4 ماه وقت دارید که به سربازی بروید و اگر فارغ التحصیل شوید 6 ماه وقت دارید تا به سربازی بروید.
در مورد قسمت اول هم این کارها از اختیارات رییس دانشگاه است
موفق و پیروز باشید

Last edited:

hamid256

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من وبرادرم دفترچه اعزام به خدمت رو با هم پست کردیم والان تاریخ اعزام هر جفتمون رو زده 90/2/1 اما یک مشکل داریم چون می خوام پذیرش **** بشم رفتم **** گفت نمی تونی پذیرش **** بشی چون باید 60 روز زودتر اقدام می کردی بعد به من گفت برو تمدید کن بعد من رفتم وظیفه عمومی شهرستانمون تا تمدیدش کنم به من گفتند ما تمدید نمی کنیم پذیرش **** جزء موارد تمدید نیست... بعد ما رو پیچوند گفت برو دو هفته ی دیگه بیا شاید تا اون موقع چیزی برای ما ابلاغ شد
واینکه من وبرادرم همین مدرکمون امد پست کردیم واز 6 ماه فرجه استفاده نکردیم

حالا من وبرادرم باید چی کار کنیم بریم تهران کار تمدید درست می شه...؟؟؟

راستی آدرس **** وظیفه تهران لطف می کنید بگید...واینکه چه روزهایی ارتباط مردمی با سرهنگ **** وظیفه است

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام
دوستان من وبرادرم دفترچه اعزام به خدمت رو با هم پست کردیم والان تاریخ اعزام هر جفتمون رو زده 90/2/1 اما یک مشکل داریم چون می خوام پذیرش **** بشم رفتم **** گفت نمی تونی پذیرش **** بشی چون باید 60 روز زودتر اقدام می کردی بعد به من گفت برو تمدید کن بعد من رفتم وظیفه عمومی شهرستانمون تا تمدیدش کنم به من گفتند ما تمدید نمی کنیم پذیرش **** جزء موارد تمدید نیست... بعد ما رو پیچوند گفت برو دو هفته ی دیگه بیا شاید تا اون موقع چیزی برای ما ابلاغ شد
واینکه من وبرادرم همین مدرکمون امد پست کردیم واز 6 ماه فرجه استفاده نکردیم

حالا من وبرادرم باید چی کار کنیم بریم تهران کار تمدید درست می شه...؟؟؟

راستی آدرس **** وظیفه تهران لطف می کنید بگید...واینکه چه روزهایی ارتباط مردمی با سرهنگ **** وظیفه است

سلام
یعنی برای تمدید کردن دلیل می خوان؟
من دیروز رفتم از 1 تیر انداختم 1 اردیبهشت. شما هم باید راحت بتونی بندازی 1 تیر

hamid256

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یعنی برای تمدید کردن دلیل می خوان؟
من دیروز رفتم از 1 تیر انداختم 1 اردیبهشت. شما هم باید راحت بتونی بندازی 1 تیر

رفتم پیش سرهنگ به من می گه باید دلیل داشته باشی یا بیمار بشی یا از این جور چیزها...

البته شما از یک تیر انداختی اردیبهشت من هم بهش گفتم شما تمدید کن بالاخره کسانی هم هستند که بخواند زود بروند گفت نه این طوری نمی شه به ما چیزی نگفتند برای تمدید

Last edited:

adelsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رفتم پیش سرهنگ به من می گه باید دلیل داشته باشی یا بیمار بشی یا از این جور چیزها...

البته شما از یک تیر انداختی اردیبهشت من هم بهش گفتم شما تمدید کن بالاخره کسانی هم هستند که بخواند زود بروند گفت نه این طوری نمی شه به ما چیزی نگفتند برای تمدید

دوست عزیز شما از کدوم شهر اقدام کردی که بهت گیر دادن؟

آخه من هم تاریخ اعزامم خورده 1 تیر و میخوام اگه بشه بندازمش 1 اردیبهشت از **** وظیفه شهر شیراز هم میخوام اقدام کنم

از دوستان کسی میدونه توی شیراز هم گیر میدن که باید دلیل داشته باشی یا راحت کار آدمو راه میندازن؟

hamid256

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما از کدوم شهر اقدام کردی که بهت گیر دادن؟

آخه من هم تاریخ اعزامم خورده 1 تیر و میخوام اگه بشه بندازمش 1 اردیبهشت از **** وظیفه شهر شیراز هم میخوام اقدام کنم

از دوستان کسی میدونه توی شیراز هم گیر میدن که باید دلیل داشته باشی یا راحت کار آدمو راه میندازن؟

دوست عزیز
مشمولاني كه هريك از شرايط زير را داشته باشند مي‌توانند موعد اعزام خود را به جلو بيندازند:

- مشمولاني كه داراي كسر خدمت بيش از يك سال باشند.

- مشمولان غايبي كه در دوره‌هاي اعزام بعدي قرار گرفته‌اند.

- با توجه به ظرفيت مراكز آموزش نيروهاي مسلح، امكان اعزام مشمول در موعد مورد تقاضا وجود داشته باشد.

adelsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب دو مورد اول که شامل من نمیشه

مورد سوم هم دیگه دست خودشونه حالا بعضی شهر ها مثل تهران راحت کارتو راه میندازن و بعضی شهر ها هم مثل شهر شما به آدم گیر میدن

حالا میخواستم ببینم آیا توی شیراز هم گیر میدن یا نه؟

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
من چندتا سوال داشتم .

1 - برای گواهی عکس که باید به کلانتری داد ، چه مدارکی لازم هست ؟

2 - اگه کسی در حال خدمت سربازی باشه ، و بخواد معافیت کفالت بگیره .
وقتی مدارک رو تحویل سازمان **** وظیفه بده همون موقع بهش نامه می دن تا به یگان مربوطش ارائه بده که معاف شده یا باید صبر کنه تا نامش رو خوده سازمان **** وظیفه بهشون بده ؟

3 - وقتی مدارک معافیت کفالت رو به سازمان **** وظیفه تحویل بدیم چند وقت طول می کشه تا کارت پایان خدمت رو بدن ؟
آیا بازم به آدم وقت می دن تا اصل شناسنامه ها و مدارک رو براشون ببیریم ؟

ممنون

hamid256

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان امروز رفتم پیش جانشینش کارمو خیلی راحت راه انداخت....

saman21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من یه سوال داشتم.من مادرم بیماری افسردگی دارد. چهار ساله که پیش پزشک میرود از سال 84 و قرص مصرف می کند.من امروز پیش بهزیستی رفتم و گفت اگر بیماری افسردگی مادرم به تشخیص پژشک حاد و مزمن باشد از نوع معلوایت به حساب می آیدو می تونم معاف بشم.این حرف تا چقدر صحیح است؟ البته مادرم قبلش یه دوریه چهار ساله در سال 75تا 79پیش پزشک می رفت که قطعش کرد. در ضمن مادرم 30 سال است سردد میگرنی دارد و گاهی اوقات این سردد انقدر شدید می شود که سه و چهار روز طول می کشه که باید بش سرم و آمپول بزنیم تا خوب بشه. آیا امیدی به گرفتن معافی هست؟
مرسی

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

من 4 ام همین ماه (10 روز پیش) دفترچه رو فرستادم.

همونطور که دوستان گفته بودن بعد از 72 ساعت از همون دفتر پلیس+10 پیگیری کردم که تاریخ اعزام رو بگه و گفت که هنوز برگه سبزت صادر نشده!

امروز هم مجدداً مراجعه کردم (امروز 10 روز از زمان ارسال اطلاعات میگذره) باز گفت برگه سبزت صادر نشده و تاریخ اعزام مشخص نیست!!!

کم کم دارم میترسم چون تو آخرین روزای فرصت 6 ماهه بعد از فراغت از تحصیل دفترچه رو فرستادم!!!

راهی برای پیگیری نیست؟!

تو همین هفته احتمالا بیام تهران میشه اونجا برم میدون **** آمارشو بگیرم؟!

ممنون

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
نگران نباش یه کم طول میکشه...
دوستان کسی میدونه من چجوری میتونم واسه بیمارستان امریه بگیرم؟کارشناس علوم آزمایشگاهی دارم.

hamid256

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من 4 ام همین ماه (10 روز پیش) دفترچه رو فرستادم.

همونطور که دوستان گفته بودن بعد از 72 ساعت از همون دفتر پلیس+10 پیگیری کردم که تاریخ اعزام رو بگه و گفت که هنوز برگه سبزت صادر نشده!

امروز هم مجدداً مراجعه کردم (امروز 10 روز از زمان ارسال اطلاعات میگذره) باز گفت برگه سبزت صادر نشده و تاریخ اعزام مشخص نیست!!!

کم کم دارم میترسم چون تو آخرین روزای فرصت 6 ماهه بعد از فراغت از تحصیل دفترچه رو فرستادم!!!

راهی برای پیگیری نیست؟!

تو همین هفته احتمالا بیام تهران میشه اونجا برم میدون **** آمارشو بگیرم؟!

ممنون

دوست عزیز عجله نکن برام من استعلامم 13 روز گذشت امد اما هنوز که21 روز گذشته برگه پستیش نیومده...
حداکثر 20 روز باید صبر کنید...

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
دوست عزیز عجله نکن برام من استعلامم 13 روز گذشت امد اما هنوز که21 روز گذشته برگه پستیش نیومده...
حداکثر 20 روز باید صبر کنید...

ممنون رفیق

آخه میترسم برام غیبت رد بشه ! امکان داره اگه کارم تو سیستم اداری گیر کنه برامغیبت رد بشه؟
shame.gif

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون رفیق

آخه میترسم برام غیبت رد بشه ! امکان داره اگه کارم تو سیستم اداری گیر کنه برامغیبت رد بشه؟
shame.gif

نگران نباش دوست عزیز
بنده در آخرین روز فرجه اقدام کردم
مهم تاریخ ثبت در سیستم پلیس + 10 هستش
وقتی بدون ارور توی سیستم پلیس + 10 ثبت شده پس هیچ مشکلی نیست
موفق باشید

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
ممنون رفیق

shame.gif

عزيز شما مداركت رو همون روزي كه دادي پليس +10 همون تاريخ ثبت و تاريخ اقدامت محسوب ميشه
ديگه اين كه برگه سبزت كي بياد دمه خونه يا كي اعلام كنن بهت به اونا مربوطه چون تو رسيد رو داري و تاريخ خورده

بالا