nana92
کاربر تازه وارد
بچه ها کجا رفتین یهو همه باهم؟
جمیعا سلام...
میگم اساتید رسما اعلام کردن هفته دیگه نیایید!!!
ببینم چرا وایرلس یونی کار نمیکنه؟
اون وقت كي گفت اين رو پس چرا ماله ما همه گفتن بياييديكيشون كه خيلي جدي گفت بايد تا دو روز مونده به عيد بياييد ... گرچه كسي نميره ...
چيه اين دانشگاه درسته كه اينش درست باشه ؟؟
پناه جون که هفته پیش گفته بود!ذوقی هم گفت بچه ها هفته دیگه نمیایید دیگه!بچه ها هم گفتن استاد ما هفته یعد عید هم نمیاییم!!!!! استاداشنایی قران هم همینطور!!!
سلام
آره بالاخره چی شد؟![]()
شما هم توی گردهمائی بچه ها بیا شاید دلت باز شد !![]()
عوضش من هر چی جلو تر میرم بیشتر به آینده امیدوار میشم !
تازه دارم به واحد هایی میرسم از سال ها پیش مشتاقشون بودم !
درست یادمه اول دبیرستان بودم از پسر عمم چارت نرم افزار تهران جنوب رو گرفتم نگاهم روش چارت چرخید و اومد روی طراحی پایگاه داده:wub:،طراحی کامپایلر :heart:،طراحی الگوریتم:specool: ، شبکه :thumbsup:،سیستم عامل:wub: و خیلی از درس های دیگه که بخوام بگم باید کل چارت رو بکشم !
هر هفته رو سر می کنم به این امید که دوشنبه بشه برم سر کلاس زبان ماشین و طراحی پیاده سازی!!!!
دوشنبه به این امید از کلاس میام بیرون که میدونم پنج شنبه کلاس طراحی سیستم های شی گرا دارم !
هیچ ترمی از 3 ترم گذشتم به این خوبی نبوده خیلی دوران خوبیه تازه ترم های بعدی بهتر هم میشه !
جمیعا سلام...
میگم اساتید رسما اعلام کردن هفته دیگه نیایید!!!
ببینم چرا وایرلس یونی کار نمیکنه؟
خوش به حالتون ؛
کلاسای ما تشکیل میشه![]()
![]()
![]()
داشتم با homework های دکتر صالحی جون دست و پنجه نرم میکردم اسم شیرینی اوردی حواسم پرت شد:blink:بچه ها اگه فردا مياييد به مناسبت اينكه فردا هيچ مناسبتي نيستو به پاس بيش از هفت سال دانشجو بودنم ميخوام يه مــــــخــــــتـــــــصـــــــر شيريني اي بدم ... اعلام كنيد ببينم چند نفر ميان
![]()
بچه ها اگه فردا مياييد به مناسبت اينكه فردا هيچ مناسبتي نيستو به پاس بيش از هفت سال دانشجو بودنم ميخوام يه مــــــخــــــتـــــــصـــــــر شيريني اي بدم ... اعلام كنيد ببينم چند نفر ميان
![]()
بچه ها اگه فردا مياييد به مناسبت اينكه فردا هيچ مناسبتي نيستو به پاس بيش از هفت سال دانشجو بودنم ميخوام يه مــــــخــــــتـــــــصـــــــر شيريني اي بدم ... اعلام كنيد ببينم چند نفر ميان
![]()
داشتم با homework های دکتر صالحی جون دست و پنجه نرم میکردم اسم شیرینی اوردی حواسم پرت شد:blink:
شیرینی منو 4شنبه بیار! بابا من چند دفعه بگم میتینگ رو بزار 2شنبه هفته ی دیگه!خوب منم میخوام بیام...
راستی تو دانشگاه رو رسما کد 3220 کردی!!!!!!
يك ) از اون هوم ورك ها دو تا بنويس كه بالاي يكيش اسم منو بنويسي ..
دو ) تو مگه نميخواي فردا كلاس ابجدي رو بياي ؟؟ قرار كتاب رو برات بيارم .. خوب قرار قبل كلاس ابجديه ... البته اگه خود من هم برسم ...
سه ) اون كد 3220 رو اشتباه به كار ميبري ... احتمالا نفهميدي يعني چي اون كد . بعدش هم بيخيال كد و اينا برادر ...
چهار ) اين ترم شديدن ميخوام درس بخونم.
پنج ) حالا يه دونشو برات نگه ميدارم .. گرچه فكر نميكنم دوست داشته باشي....