• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

dma

Registered User
لایک‌ها
57
جمیعا سلام...

میگم اساتید رسما اعلام کردن هفته دیگه نیایید!!!

ببینم چرا وایرلس یونی کار نمیکنه؟

Last edited:

zibayeh.penhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . اين رو امروز تقديم ميكنم به همه كسايي كه در فكر رستن و پر گشودن و پروانه شدن هستن :

در پیله تا به کی بر خویشتن تنی؟

ـ پرسید کرم را مرغ از فروتنی ـ

تا چند منزوی در کنج خلوتی؟،

در بسته تا به کی، در محبس تنی؟

در فکر رستنم ـ پاسخ بداد کرم ـ

خلوت نشسته ام زینروی منحنی.

فرسوده جان من از بس به یک مدار

برجای مانده ام چون فطرت دنی.

همسال های من پروانگان شدند :(:(:(:(:(

جستند از این قفس، گشتند دیدنی.

یا سوخت جانشان دهقان به دیگران،

جز من که زنده ام در حال جان کندنی. :(

در حبس و خلوتم تا وارهم به مرگ

یا پر برآورم بهر پریدنی.

اینک تو را چه شد کای مرغ خانگی!

کوشش نمی کنی، پری نمی زنی؟

پا بنده ی چه ای؟ وابسته ی که ای؟

تا کی اسیری و در حبس دشمنی؟

روزی سوراخ کوچکی در یک پیله ظاهر شد . شخصی نشست و ساعتها تقلای پروانه برای بیرون آمدن از سوراخ کوچک پیله راتماشا کرد. ناگهان تقلای پروانه متوقٿ شدو به نظر رسید که خسته شده و دیگر نمی تواند به تلاشش ادامه دهد. آن شخص مصمم شد به پروانه کمک کندو با برش قیچی سوراخ پیله را گشاد کرد. پروانه به راحتی از پیله خارج شد اما جثه اش ضعیٿ و بالهایش چروکیده بودند. آن شخص به تماشای پروانه ادامه داد . او انتظار داشت پر پروانه گسترده و مستحکم شود واز جثه او محاٿظت کند اما چنین نشد . در واقع پروانه ناچار شد همه عمر را روی زمین بخزد . و هرگز نتوانست با بالهایش پرواز کند . آن شخص مهربان نفهمید که محدودیت پیله و تقلا برای خارج شدن از سوراخ ریز آن را خدا برای پروانه قرار داده بود تا به آن وسیله مایعی از بدنش ترشح شود و پس از خروج از پیله به او امکان پرواز دهد . گاهی اوقات در زندگی فقط به تقلا نیاز داریم. اگر خداوند مقرر میکرد بدون هیچ مشکلی زندگی کنیم فلج میشدیم - به اندازه کافی قوی نمیشدیم و هر گز نمی توانستیم پرواز کنیم ...
.
.
امیدوارم همه ما روزی برسه که همه ی وجودمون برای پروانه شدن فعل خواستن رو صرف کن و پیله های اطرافمون رو بشکنیم ... به امید پروانه شدن همه ی دوستان .....
زیبای پنهان ....

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
جمیعا سلام...

میگم اساتید رسما اعلام کردن هفته دیگه نیایید!!!

ببینم چرا وایرلس یونی کار نمیکنه؟

اون وقت كي گفت اين رو پس چرا ماله ما همه گفتن بياييد :( يكيشون كه خيلي جدي گفت بايد تا دو روز مونده به عيد بياييد ... گرچه كسي نميره ... :D
چه چيز اين دانشگاه درسته كه وايرلسش درست باشه ؟؟

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
اون وقت كي گفت اين رو پس چرا ماله ما همه گفتن بياييد :( يكيشون كه خيلي جدي گفت بايد تا دو روز مونده به عيد بياييد ... گرچه كسي نميره ... :D
چيه اين دانشگاه درسته كه اينش درست باشه ؟؟

پناه جون که هفته پیش گفته بود!ذوقی هم گفت بچه ها هفته دیگه نمیایید دیگه!بچه ها هم گفتن استاد ما هفته یعد عید هم نمیاییم!!!!! استاداشنایی قران هم همینطور!!!

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
پناه جون که هفته پیش گفته بود!ذوقی هم گفت بچه ها هفته دیگه نمیایید دیگه!بچه ها هم گفتن استاد ما هفته یعد عید هم نمیاییم!!!!! استاداشنایی قران هم همینطور!!!

حاشو ببريد ما كه بايد بريم .. البته صالحي رو نميدونم چه كنه

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
عوضش من هر چی جلو تر میرم بیشتر به آینده امیدوار میشم !:)
تازه دارم به واحد هایی میرسم از سال ها پیش مشتاقشون بودم !
درست یادمه اول دبیرستان بودم از پسر عمم چارت نرم افزار تهران جنوب رو گرفتم نگاهم روش چارت چرخید و اومد روی طراحی پایگاه داده:wub:،طراحی کامپایلر :heart:،طراحی الگوریتم:specool: ، شبکه :thumbsup:،سیستم عامل:wub: و خیلی از درس های دیگه که بخوام بگم باید کل چارت رو بکشم !
هر هفته رو سر می کنم به این امید که دوشنبه بشه برم سر کلاس زبان ماشین و طراحی پیاده سازی!!!!
دوشنبه به این امید از کلاس میام بیرون که میدونم پنج شنبه کلاس طراحی سیستم های شی گرا دارم !
هیچ ترمی از 3 ترم گذشتم به این خوبی نبوده خیلی دوران خوبیه تازه ترم های بعدی بهتر هم میشه !

کد درس طراحی سیستم های شی گرا چنده؟ درس اختیاریه؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
بچه ها اگه فردا مياييد به مناسبت اينكه فردا هيچ مناسبتي نيست :D و به پاس بيش از هفت سال دانشجو بودنم ميخوام يه مــــــخــــــتـــــــصـــــــر شيريني اي بدم ... اعلام كنيد ببينم چند نفر ميان :)

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
بچه ها اگه فردا مياييد به مناسبت اينكه فردا هيچ مناسبتي نيست :D و به پاس بيش از هفت سال دانشجو بودنم ميخوام يه مــــــخــــــتـــــــصـــــــر شيريني اي بدم ... اعلام كنيد ببينم چند نفر ميان :)
داشتم با homework های دکتر صالحی جون دست و پنجه نرم میکردم اسم شیرینی اوردی حواسم پرت شد:blink::D
شیرینی منو 4شنبه بیار! بابا من چند دفعه بگم میتینگ رو بزار 2شنبه هفته ی دیگه!خوب منم میخوام بیام...

راستی تو دانشگاه رو رسما کد 3220 کردی!!!!!!

st*r

Registered User
لایک‌ها
8

من میام:blush:

fshb

Registered User
لایک‌ها
31

منم میام:D

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
داشتم با homework های دکتر صالحی جون دست و پنجه نرم میکردم اسم شیرینی اوردی حواسم پرت شد:blink::D
شیرینی منو 4شنبه بیار! بابا من چند دفعه بگم میتینگ رو بزار 2شنبه هفته ی دیگه!خوب منم میخوام بیام...

راستی تو دانشگاه رو رسما کد 3220 کردی!!!!!!

يك ) از اون هوم ورك ها دو تا بنويس كه بالاي يكيش اسم منو بنويسي ..
دو ) تو مگه نميخواي فردا كلاس ابجدي رو بياي ؟؟‌ قرار كتاب رو برات بيارم .. خوب قرار قبل كلاس ابجديه ... البته اگه خود من هم برسم ...
سه ) اون كد 3220 رو اشتباه به كار ميبري ... احتمالا نفهميدي يعني چي اون كد . بعدش هم بيخيال كد و اينا برادر ...
چهار ) اين ترم شديدن ميخوام درس بخونم.
پنج ) حالا يه دونشو برات نگه ميدارم .. گرچه فكر نميكنم دوست داشته باشي....

dma

Registered User
لایک‌ها
57
يك ) از اون هوم ورك ها دو تا بنويس كه بالاي يكيش اسم منو بنويسي ..
دو ) تو مگه نميخواي فردا كلاس ابجدي رو بياي ؟؟‌ قرار كتاب رو برات بيارم .. خوب قرار قبل كلاس ابجديه ... البته اگه خود من هم برسم ...
سه ) اون كد 3220 رو اشتباه به كار ميبري ... احتمالا نفهميدي يعني چي اون كد . بعدش هم بيخيال كد و اينا برادر ...
چهار ) اين ترم شديدن ميخوام درس بخونم.
پنج ) حالا يه دونشو برات نگه ميدارم .. گرچه فكر نميكنم دوست داشته باشي....

1) برو بابا!
2)کلاس ابجدی رو که میام...قبلش جایی میرم که احتمالا همون 13.30 میرسم یونیورسیتی.
3)کاملا درست بکار بردم .
4)بخون خوب!!!!
5)چندتا نگه دار بروبچ زیادن سر کلاس ابجدی!

بالا