• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
سلام، امروز یه چیزی دیدم دود از کله ام بلند شد، پیش بینی آیت الله بهجت از آینده امام موسی صدر (منبع ویکیپدیا)

گمانه زنی درباره زنده بودن وی

پیرامون زنده بودن و یا کشته شدن موسی صدر و سرنوشت وی پس از سفر به لیبی گمانه زنی های فراوانی مطرح گردیده است و این روزها در رسانه های نوشتاری و غیر نوشتاری با استناد به نقلهای گوناگون و به شکل ویژه از آیت‌الله محمدتقی بهجت مبنی بر حیات و بازگشت وی، نقل گردیده که امام موسی صدر ذخیره ای الهیست و در شرایط حساس واقعه در منطقه باز خواهند گشت و آنگونه که خواست خدا بر این قرار گرفته بر بسیاری از معادلات واقعه در جهان اسلام و منطقه تاثیر خواهند گذاشت.[۲]

از جمله محمدعلي مهتدي محمد علی مهتدی کارشناس مسائل خاورمیانه، درباره نظر محمدتقی بهجت در این زمینه گفته است:
« زماني در خدمت آيت‌الله بهجت بوديم. با توجه به جايگاه اعتقادي و تسلط وي به مباحث فوق مادي از ايشان در مورد امام موسي صدر پرسيديم.ايشان تاكيد كردند امام موسي صدر زنده است و حوادثي در آينده رخ خواهد داد و وي باز خواهد گشت. آيت‌الله بهجت اين جمله را گفتند كه امام موسي صدر ذخيره الهي است و خداوند خواسته ايشان را در آنجا ذخيره كند تا زماني برگردند و نقش مهمي در رابطه با مسائل جهان اسلام ايفا كنند.

گرچه در صحت منابع ميشه ترديد كرد . اما چون تا حدودي مسائلي كه مطرح شده غير منطقي نيست قابل باور هست ...
اميدوارم ايشون به ويژه در شرايط حساس فعلي منطقه و جهان زنده باشن و روزي ازاد بشن .هم براي ايران و هم براي جهان اسلام ميتونن منشا بركات بسياري باشند ....

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
چه جالب! من هرچی سر میزنم می بینم که تعداد کسایی که آن هستند کم نیستن! اما از شدت بی موضوعی ایی هیچ پستی نوشته نمیشه!:D

خوب دليلش اينه كه دوستان مدام از بچه ها ميخواستند كه اسپم ندن .. نتيجه همين ميشه ...

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
harki raft uni bebine emrooz cheghad kelasa tashkil shode

be nazaretoon chand% 2shanbe kelasa mitashkile?

کلاسای ما که تشکیل شد! ماهم مثل دخترای خانم رفتیم سرکلاس! الان هم تازه تموم شد! همه چی آروم و طبیعیه! من چقدر خوشحالم!:) :blink:
تازه رفتیم پرسیدیم، میگن سه شنبه (!) هم آز (!) مون تشکیل میشه!:blink:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
کلاسای ما که تشکیل شد! ماهم مثل دخترای خانم رفتیم سرکلاس! الان هم تازه تموم شد! همه چی آروم و طبیعیه! من چقدر خوشحالم!:) :blink:

همین شما هایید که اساتید رو پرو میکنید دیگه!:lol:

رامتین سیالات رو پیدا نکردی؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23

مگه از جونت سير شدي سه شنيه ميخواي بري بيرون ؟؟؟

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
همین شما هایید که اساتید رو پرو میکنید دیگه!:lol:

رامتین سیالات رو پیدا نکردی؟

پررو چیه بابا!!
من کلا چون خودم عقب میفتم مخالف هرگونه تعطیلی هستم! چون فشارش آخر امتحانات به خودمون وارد میشه! استاد هم که براش اهمیتی نداره! سنبل (؟!) میکنه میره! خب چه مرضیه؟!!!
(البته سوتفاهم نشه! همواره با نظر جمع موافقم و ضدحال نمیزنم!) به هر حال....:)D)

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
مگه از جونت سير شدي سه شنيه ميخواي بري بيرون ؟؟؟

سیر که والا شدیم!;)
اما کلاسم صبحه! فکر نکنم مسئله ایی پیش بیاد! (چون عملی ها با دو جلسه غیبت حذف میشی! نمی خوام فشنگامو بیخودی خرج کنم!)

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
پررو چیه بابا!!
من کلا چون خودم عقب میفتم مخالف هرگونه تعطیلی هستم! چون فشارش آخر امتحانات به خودمون وارد میشه! استاد هم که براش اهمیتی نداره! سنبل (؟!) میکنه میره! خب چه مرضیه؟!!!
(البته سوتفاهم نشه! همواره با نظر جمع موافقم و ضدحال نمیزنم!) به هر حال....:)D)

با خوندن پست شما به اين نتيجه رسيدم كه سوادم نم كشيده . اولش سَنبل رو سُنبل ( اسم يه گل ) خوندم . گفتم خدايا اين گل سنبل اينجا چه ربطي به قضيه داره ... بعدش هم در ادامه اون لغت (( چه مرضيه )) رو به جاي اينكه مرض بخونم مرضيه ( اسم دختر ) خوندم هي پيش خودم ميگفتم خدايا اين چي داره ميگيه ... :blink:

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
هنوز خيلي وقت نكردم برگردم . تو چه كردي چيزي پيدا كردي ؟؟

نه.
اصلا حال هیچی ندارم.از صبح تا حالا تمرگیدم هیچ کاری هم حال ندارم بکنم.به یک Anchor نیاز دارم.
درسا تل انبار شده تو اتاقم هم که انقدر شلوغه یکی میاد تو باید لای آت آشغالا کلی بگرده از زیر میرا منو پیدا کنه!!!
اما تنبلی اجازه کار کردن نمیده.

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
نه.
اصلا حال هیچی ندارم.از صبح تا حالا تمرگیدم هیچ کاری هم حال ندارم بکنم.به یک Anchor نیاز دارم.
درسا تل انبار شده تو اتاقم هم که انقدر شلوغه یکی میاد تو باید لای آت آشغالا کلی بگرده از زیر میرا منو پیدا کنه!!!
اما تنبلی اجازه کار کردن نمیده.

اينايي كه گفتي تعريفي از حال روز من بود يا خودت ؟
منم دقيقا همين ها .. با اين تفاوت كه بر عكس تو كسي اصلا تو اتاقم نمياد چون در اتاقم باز نميشه بس كه پشتش آت و اشغاله .. از همون بيرون در كارشون رو بم ميگن و ميرن .. از بس هم كه بهم گفتن بلند شو تميز كن و باز بيخيال نشستم ديگه خودشونو خسته نميكنن ...
somebody help me:(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
فارسی بنویس !!!:jealous:
computeram farsi nadare.control panelam baz nemishe beram farsi nasb konam,ba oon barnameha ham aesabam khoord mishe benevisam :hmm:
fingilish neveshtan behtar az spam dadane :hmm:

khodam emrooz raftam uni alan az uni oomadam,kelasam tashkilid,ostad ham darsid!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
computeram farsi nadare.control panelam baz nemishe beram farsi nasb konam,ba oon barnameha ham aesabam khoord mishe benevisam :hmm:
fingilish neveshtan behtar az spam dadane :hmm:

khodam emrooz raftam uni alan az uni oomadam,kelasam tashkilid,ostad ham darsid!

اسپم دادن خیلی هم خوبه!بد اینه که این تاپیک 3 روزه 2 صفحه رفته جلو!فقط اسپم ها نباید زیاد لوس بشه همین!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
اسپم دادن خیلی هم خوبه!بد اینه که این تاپیک 3 روزه 2 صفحه رفته جلو!فقط اسپم ها نباید زیاد لوس بشه همین!
bale movafegham
man ham khodam khodaye spam dadan hastam
ama vaghti bayad in harfo zad ke haddo hodoode spam dooneste beshe,maha baezi vaghta (yani 99.889% ) in had az dastemoon dar mire. :)

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
امروز رفتیم کارگاه اتومکانیک! داغ دلم تازه شد، که یه روز چقدر دوست داشتم مکانیک بخونم!: (((((((((((((((((
لعنت به این دانشگاه آزاد!:(

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
bale movafegham
man ham khodam khodaye spam dadan hastam
ama vaghti bayad in harfo zad ke haddo hodoode spam dooneste beshe,maha baezi vaghta (yani 99.889% ) in had az dastemoon dar mire. :)
اصلا ربطی نداره !
قانون انجمن PersianTools اینه که فارسی بنویسید !(رجوع شود به اینجا ماده ی 5 )
میان تاپیک رو میبندن زحمات این همه آدم با کلی صفحه و قدمت از بین میره !

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
امروز رفتیم کارگاه اتومکانیک! داغ دلم تازه شد، که یه روز چقدر دوست داشتم مکانیک بخونم!: (((((((((((((((((
لعنت به این دانشگاه آزاد!:(
manam doos dashtam mekanik bekhoonam,reshteyie ke bebakhshida dahane adamo asfalt mikone ama dar eyne hal kheili ghashange!
shayad arshad raftim mekanik :D

بالا