بحث رو شخصی نکن!
پست فینگیلیش نوشتن توجیهی نداره !مشکل کامپیوترت به فروم و بچه هاش ربطی نداره !
راه حلش هم بهت گفتم ابزار مناسب رو هم بهت معرفی کردم !
اگه اعصابت خورد میشه از
بهنویس و امثالهم استفاده کنی دلیل نمیشه با این پست های فینگیلیشت اعصاب ما رو خورد کنی و تاپیکی که متعلق به همست رو به تعطیلی بکشونی !
ما ایرانی ها تا زمانی که با قلدر بازی و بی فرهنگی بخوایم رفتار کنیم حقمون همینه که بهمون بگن جهان سومی !
ادم هایی مثل ایشون که هیچ ارزشی برای حقوق دیگران قائل نیستن تنها باعث و بانی عقب موندگی کشور ما هستند !
به نظرم هر تحصیل کرده و با فرهنگی باید خودش رو موظف بدونه که با این افراد مخالفت کنه حداقل کلامی !
این که این جور افراد داخل جامعه ی ما حضور داشته باشند و هیچ کس با اون ها مخالفت نکنه لطمش فقط برای خودمونه !
شما توی مقیاس های بزرگتر در نظر بگیرید !اینجا که یک انجمن گفتوگو هستش و حداکثر اتفاقی که میافته اینه که میان تاپیک رو میبندن.
اما مثلا فرض کنید یک عده داخل یک بازی بین المللی بیان توی ورزشگاه آزادی سنگ پرت کنند و بقیه چیزی بهشون نگن !
اونوقت محرومیت ها متوجه کل فوتبال کشور میشه و چقدر از نظر سیاسی کشور ضربه میخوره !!!
همه ی ما وظیفمون نظم تاپیک رو حفظ کنیم و از شلختگی های اینجوری جلوگیری کنیم !
با توجه به شناختی که از ایشون دارم ، ایشون خودش رو دایه ی همه ی ما میدونه احساس می کنه الان رئیس اینجاست و کسی حق نداره بهش حرف بزنه و مطمئن هستم حرفم تاثیر نداره اما در حد انجام وظیفه اعتراضم رو گفتم بیشتر از این هم کش دادنش بی فایدست !