• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
حاجی دمت گرم از توضیحاتت.ایشالله مبارکه
فقط یه سوال؟؟

من پسر بزرگم.اگه بابام 59 بشه انموقع داداش کوچیکم 16سالو 2ماهشه و من تنها فرزند بالای 18 هستم.معاف میشم؟؟؟

شرمنده دیر شد دانشگاه بودم . بله فکر کنم معاف بشی سریعتر اقدام کن که تا قبل از 18 سالگی داداشت معاف شی:happy:

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
:mad:مگه سادیسم دارن که اینجوری طرفو میچزونن؟ مگه قانون نداره مملکت؟
شده مثل این گیت های ورود مسافرین جدیدی که در آلمان و چند کشور دیگه نصب شده که طرف رو بدون لباس نشون میده و هی بهش میگن دور خودت بچرخ، بعد اون پشت خودشون میخندن!!!!!
اصلا وقتی مدارک کامله برا چی دیگه پدر رو میخوان ازش سوال بپرسن . . . !

والا مشکل اینه خودشون رو هم قبول ندارن حتی ثبت احوال رو هم قبول ندارن که نایید کرده یا حتی کلانتری رو . خودشون هم میدونن چه گند کاری هایی بالا اوردن و میارن از 10 جا استعلام میکنن:(

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
اگه مثل **** باشه روال کارش که به این صورته که دو تا کمیسیون میگیرن. بدوی و عالی
عالی خیلی سخت تر میگیره و تایید نهایی با اونه حالا نمی دونم **** و ظیفه هم اینجوریه یا نه

سلام
بعد از 5 ماه خدمت واسه معافیت پزشکی اقدام کردم
تو کمیسیون بدوی **** بعد از 20 روز وقت دادن معافم کردن
بعد یه نامه دادن بهم که ببرم کمیسیون عالی

کمیسیون عالی هم بعد از کلی ترسوندن که معاف نمیشی و ...
یه نامه مشاوره پزشکی داد که ببرم دکتر بیمارستان مشکلمو بنویسه و نامه رو 3 4 روز دیگه ببرم واسشون که دکتر متخصص بیاد و منو ببینه

حالا امکانش چقدره که اینجا معافیمو رد کنن
اصلا برای چی دو تا کمیسیون گذاشتن ؟
اگه اینجا قبول کنن مرحله بعد چیه ؟

ممون میشم اگه چیزی میدونید به سوالام جواب بدین

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
واقعا ازت ممنونم به خاطر زمانی که صرف کردی....
اقا من اصلا با سیستم آشنایی ندارم نمی دونم چی به چیه؟این برگه اعزام چیه؟
دفترچه فرستادن خیلی دنگ و فنگ داره؟
راستشو بخوای اصلا می ترسم دفترچه بفرستم یه موقع کارم واسه ثبت نام جور نشه بیان دم در دستگیرم کنن ببرنم
اصلا من از حوزه می ترسم.....
بعدش یه چیزی اگه احیانا برگه اعزام طول کشید و از تاریخ 6 ماه هم گذشته بود من به مسوول ثبت نام چی بگم؟
همین که بگم دفترچه فرستادم کافیه؟
توی لیست مدارک لازم واسه ثبت نام ارشد یکیشون این بود
مدرکی که وضعیت **** وظیفه فرد را مشخص می کند

واسه این به نظر شما چکار کنم؟
دفترچه بفرستم حل میشه؟
اگه دفترچه بفرستم دیگه مشمول نیستم؟

ببینید شما برای اینکه بتونید ثبت نام کنید یا باید تو فرجه ی 6ماهه باشید و یا برگه اعزام داشته باشید.
از اونجایی که ثبت نامتون میفته بعد 17 فروردین و از فرجه رد شده در نتیجه راهی ندارید جز اینکه دفترچه بفرستید.چون اگه نفرستید غایب محسوب میشید و اونوقت ثبت نامتون نمیکنن و غیبت میخورید.

دفترچه فرستادنم باید بری پلیس +10 اونجا بهت میگن چیکار کنی.حدود 1ماه بعد اینکه دفترچه فرستادی برگه اعزام میاد که تاریخ اعزام رو نوشته(3-4 ماه بعد تاریخ اعزامه).حالا اگه شما رفتی ثبت نام و هنوز برگت نیومده بود میتونی به مسئول ثبت نام بگی که دفترچه فرستادم و هنوز برگه نیومده و اونم میگه اگه برگه اومد بیار تا واسه معافیت تحصیلی برات اقدام کنیم.
من نظرم اینه حتما تو فرجه 6ماهه دفترچه رو بفرست و بعد با خیال راحت برو ثبت نام کن.

سروش
عزیز ممنون از توضیحاتت

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
ببینید شما برای اینکه بتونید ثبت نام کنید یا باید تو فرجه ی 6ماهه باشید و یا برگه اعزام داشته باشید.
از اونجایی که ثبت نامتون میفته بعد 17 فروردین و از فرجه رد شده در نتیجه راهی ندارید جز اینکه دفترچه بفرستید.چون اگه نفرستید غایب محسوب میشید و اونوقت ثبت نامتون نمیکنن و غیبت میخورید.

دفترچه فرستادنم باید بری پلیس +10 اونجا بهت میگن چیکار کنی.حدود 1ماه بعد اینکه دفترچه فرستادی برگه اعزام میاد که تاریخ اعزام رو نوشته(3-4 ماه بعد تاریخ اعزامه).حالا اگه شما رفتی ثبت نام و هنوز برگت نیومده بود میتونی به مسئول ثبت نام بگی که دفترچه فرستادم و هنوز برگه نیومده و اونم میگه اگه برگه اومد بیار تا واسه معافیت تحصیلی برات اقدام کنیم.
من نظرم اینه حتما تو فرجه 6ماهه دفترچه رو بفرست و بعد با خیال راحت برو ثبت نام کن.

سروش
عزیز ممنون از توضیحاتت
نمی دونم چجوری ازت تشکر کنم
باز هم سوال واسم پیش اومد
اگه از 17 فروردین گذشت و من رفتم به مسوول ثبت نام گفتم که دفترچه فرستادم و هنوز برگه اعزام نیومده نمی گه مدرکی رسیدی چیزی بده؟
اصلا +10 در صورت فرستادن دفترچه بهم چیزی می دن؟

سوال بعدیم اینه که اگه رسیدی چیزی بهم نمی دن من صبر کنم و اقدام نکنم شاید قبل از 17 ثبت نام کردم که فبها
اگه افتاد بعد از 17 می تونم الکی بگم من دفترچه پست کردم؟

راستی می تونم دقیقا بزارم یکی دو روز اخر واسه دفترچه اقدام کنم مثلا 14 15 فروردین
نمی دونی اسم دفترچه که میاد تنو بدنم میلرزه

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
نمی دونم چجوری ازت تشکر کنم
باز هم سوال واسم پیش اومد
اگه از 17 فروردین گذشت و من رفتم به مسوول ثبت نام گفتم که دفترچه فرستادم و هنوز برگه اعزام نیومده نمی گه مدرکی رسیدی چیزی بده؟
اصلا +10 در صورت فرستادن دفترچه بهم چیزی می دن؟

سوال بعدیم اینه که اگه رسیدی چیزی بهم نمی دن من صبر کنم و اقدام نکنم شاید قبل از 17 ثبت نام کردم که فبها
اگه افتاد بعد از 17 می تونم الکی بگم من دفترچه پست کردم؟

راستی می تونم دقیقا بزارم یکی دو روز اخر واسه دفترچه اقدام کنم مثلا 14 15 فروردین
نمی دونی اسم دفترچه که میاد تنو بدنم میلرزه

مطمئن باش اون ازت چیزی نمیهاد.حتی من کاردانی به کارشناسی که قبول شدم نپرسیدن که سربازی رفتی یا نه.باید خودت پیگیر باشی.فکر کنم رسید هم بهت میدن.
اگه قرار باشه قبل 17 ثبت نام کنی نیازی به ارسال دفترچه نیست.

میتونی روز آخر هم اقدام کنی اما معمولا همه 1-2 هفته مونده به پایان فرجه میفرستن که اگه مشکلی پیش بیاد وقت کافی برای حل اون داشته باشن.
من خودمم الان تو فرجه 6ماهه هستم و 17 مرداد تموم میشه و میخوام 1مرداد بفرستم.

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
من 27 سالم هست و یک برادر که 29 سالشه و 2 خواهر که هر دو ازدواج کردن . پدرم هم 70 سالشه و من فرم امین بر آجز پدر رو دارم ! میتونم معاف بشم ؟در زمن 7 ماه خدمتم

کسی نیست جواب بده ؟

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
... تو این **** وظیفه
بدبختا برید خدمتتونو بکنید
انقد خودتو جر بده واسه معافی یه جا قبول میکنه مرحله آخر قبول نمیکنه
مرگ بر این دکترای کمیسیونی
سیکل هم حالیشون نیست

amirewanted

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من پدرم هم جانبازه هم یه چیزی حدود 60 ماه جبهه داره
دادشم از جانبازی بابام استفاده کرد و معاف شد(یعنی از خدمت منطقه بابام استفاده نکرد - فقط از جانبازی استفاده كرد)

حالا نوبت منه من ميخوام از جبهه بابام استفاده كنم :)

خواستم ببینم من معاف کامل میشم یا باید آموزشی رو برم ؟

خیلی برام مهمه
مرسی

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
با سلام. ببخشید یک سوال داشتم:

کسی که تک پسره و سه تا خواهر مجرد (کوچکتر از خودش) داره ولی پدرش به 60 سالگی نرسیده امکان معاف شدنش هست؟

ممنون میشم...

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام. ببخشید یک سوال داشتم:

کسی که تک پسره و سه تا خواهر مجرد (کوچکتر از خودش) داره ولی پدرش به 60 سالگی نرسیده امکان معاف شدنش هست؟

ممنون میشم...

سلام.این قانون برای مشمولین در خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی مثل بهزیستی وکمیته امداد و...مصوب شده.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من پدرم هم جانبازه هم یه چیزی حدود 60 ماه جبهه داره
دادشم از جانبازی بابام استفاده کرد و معاف شد(یعنی از خدمت منطقه بابام استفاده نکرد - فقط از جانبازی استفاده كرد)

حالا نوبت منه من ميخوام از جبهه بابام استفاده كنم :)

خواستم ببینم من معاف کامل میشم یا باید آموزشی رو برم ؟

خیلی برام مهمه
مرسی

سلام.با توجه به قانون فعلی شما معاف کامل میشین ونیازی به طی دوره آموزشی هم نیست.

amirewanted

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.با توجه به قانون فعلی شما معاف کامل میشین ونیازی به طی دوره آموزشی هم نیست.

مرسی خوشحالم کردی
خب من الان دانشجو هستم
بايد صبر كنم فارغ التحصيل بشم يا همين الان هم ميتونم معافيم رو بگيرم ؟

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
اقا قضیه این اموزشی چیه؟؟؟ اونایی که معاف دائم میشن باید اموزشی رو برن؟؟؟؟؟؟؟؟

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
اقا قضیه این اموزشی چیه؟؟؟ اونایی که معاف دائم میشن باید اموزشی رو برن؟؟؟؟؟؟؟؟

معاف بشی نمیخواد اموزشی بری و کارتت فقط در زمان صلح معتبر هست . البته واسه کفالت که اینجوری بود

sourenabs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقایون روی کارت پایان خدمت میزان تحصیلاتم میزنه؟؟؟؟
درجه نه .....میزان تحصیلات؟؟؟
قدیما که میزد اما الان چی؟؟؟
بعد اگه دیپلم نداشته باشی زمان خدمتت کارتتو بگیری میتونی بعدا مدرکه دیپلمتو بگیری توی کارتت بزنه مدرکه تحصیلی دیپلم؟؟؟

alfredooo

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
آقایون روی کارت پایان خدمت میزان تحصیلاتم میزنه؟؟؟؟
درجه نه .....میزان تحصیلات؟؟؟
قدیما که میزد اما الان چی؟؟؟
بعد اگه دیپلم نداشته باشی زمان خدمتت کارتتو بگیری میتونی بعدا مدرکه دیپلمتو بگیری توی کارتت بزنه مدرکه تحصیلی دیپلم؟؟؟

نه ، نمیزنه

jaf@r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
یکی از دوستان 17 تا دندان سالم داره. می خواستم بپرسم اینکه در بخش معافیت های پزشکی اومده کمتر از 14 دندون معاف دائم میشه راسته؟ میشه این بنده خدا برا 3 دندون بکشه و معاف بشه؟

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان بنده چنر صفحه از تاپیک را مطالعه کردم و سوالم رو پیدا نکردم .
م خواستم بپرسم که قانون جبهه واسه سال 90 برداشته میشه یا هنوز دایره ؟
من اوایل اردیبهشت دفترچه را پست میکنم .

بالا