• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عادل فردوسی پور

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
من کاری به مزخرفات کمالوند و امثالهم ندارم ولی قبول کنید که عادل هم خرده شیشه داره!
حداقل اینکه من ازش بت درست نمی کنم.

پ.ن : برخلاف حرف دوستان اون مکالمه تو برنامه نبوده و بین خودشون به صورت خصوصی بوده.
مکالمه در مورد علی کریمی ؟

خب قبلا صحبت کرده بودن ولی شریفی توی برنامه لو داده بود

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بیچاره عادل نظرشو گفته. ببین چه شلوغش میکنن :(

این خیلی فرق داره با اینکه سعیدلو بره تبریز و کمالوند از روابط و یه چیزایی که خوب میدونیم استفاده کنن و دستور بخشش کرار صادر بشه!

عادل بیچاره گیرش این بود. اون وخ ببین چه گیر الکی دادن به خودش. در واقع دست پیش برای پس نیفتادن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نه دیگه روی آنتن نبوده
ولی گفت تو اینو گفتی
عادل هم گفت من فقط نظرم را گفتم

* اما شما از يك مساله خصوصي پرده برداري كرديد و اين كار جالبي نبود.

- من در مورد اين مساله توضيح مي دهم. واقعا قصد نداشتم اين حرف را بزنم. اين بخش را هم كه نبايد حرف خصوصي بينمان را در برنامه مطرح مي كردم قبول دارم اما تا خواستم ادامه بحث را دنبال كنم عادل حرف مرا قطع كرد. توضيح من اين بود كه مبادا بقيه فكر كنند كه شما ضد تيم اصفهاني عمل كرده ايد.

فکر کنم خیلی واضحه .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من که بی صبرانه منتظر برنامه فردا شب نود هستم ببینیم عادل چه توضیحی در مورد این اتفاق داره بده

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
من هیچوقت چون خیلی وقته دیگه فوتبال دوست نیستم شاید نظرم هم زیاد قابل توجه نباشه

ولی یادمه چند سال پیش آخر برنامه نود که مال دسته دو رو نشون میداد این مربی برق تهران یا همچین تیمی بود

هیچکی حسابش نمی کرد .کنار یه درختی جوبی چیزی ازش فیلم میگرفتن التماس میکرد تو رو خدا حرفام رو

کامل پخش کنید ... حالا خیلی وقته که فوتبال نمی بینم اتفاقی اومدم اینجا میبینم به به اینم اومده جز 70 میلیون

واقعا که بعضی موجودات مثل اینو و قلعه نوعی که به شدت لمپن و عوام فریب و دو رو هستن آدم رو از هرچی فوتباله زده

میکنه... خوشحال شدم که دیگه طرف فوتبالی نرفتم که این موجودات توش آقایی میکنن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من کاری به مزخرفات کمالوند و امثالهم ندارم ولی قبول کنید که عادل هم خرده شیشه داره!
حداقل اینکه من ازش بت درست نمی کنم.

درسته... اینکه فردوسی پور هم کارش بی اشکال نیست و گاهی برخوردش با طرف مقابل زننده هست قبول. بت ساختن هم از اساس اشتباهه. اما همین فردوسی پور تو برهوت صداقت در فوتبال ایران، نعمت بزرگیه. لااقل نوری میتابه به خلوت و پشت پرده کثیف این فوتبال.
من معتقدم بدون اینکه بخوایم ماله به ایرادات عادل بکشیم، در حد خودمون ازش در برابر شومن های مدعی حمایت کنیم. اگر همین حمایتهای قطره ای نبود، تا به حال هزار بار همینا زیرپاشو خالی کرده بودن ...

پاینده باشید...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
فردوسي‌پور درباره من صحبت كند خيلي از مسائل را بازگو مي‌كنم

مجتبي شريفي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در پاسخ به اين سؤال كه احتمال دارد عادل فردوسي‌پور در برنامه امشب نود درباره اتفاقات هفته گذشته صحبت كند و آيا در اين صورت پاسخگو خواهيد بود؛ عنوان كرد: اگر او بر خلاف سيره گذشته كه هر گاه افراد تخريب مي‌شدند ديگر به آن موضوع نمي‌پرداخت و از آن فارغ مي‌شد، اين بار براي جبران، صحبت كند مسلما درباره اظهاراتش صحبت خواهم كرد.

وي تاكيد كرد:‌ چون در برنامه نود حضور ندارم و پشت خط اين برنامه هم نخواهم آمد، يقينا به طور مفصل در گفت‌وگويي كه بعدا خواهم داشت به بسياري از نكات و جزييات اين برنامه اشاره خواهم كرد، چون ديگر چاره‌اي جز اين ندارم.

پ ن : جبهه حذف عادل فردوسی پور با مثلث "شریفی-قلعه نویی-کمالوند" ، در اجرای برنامه اش مصممه... احتمالا، از دیدگاه اونها، یک عادل خوب، یک عادل خاموشه... فاتحه این فوتبال با این دست اندرکاران رو بخونید... هرچند، بوی حلواش مدتهاست بلند شده...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
برنامه 90 ترمز فوتبال ایران است/ انصاری‌فرد: فردوسی‌پور تاوان گفتن حقایق را می‌پردازد

مدیرعامل باشگاه راه‌آهن هم به صف مدافعان عادل فردوسی پور پیوست.

محمدحسن انصاری‌فرد در گفت‌وگو با خبر ورزشی درباره مشکلات مالی باشگاه راه‌آهن گفت:« در فصل جاری همه تیم‌ها مشکل مالی دارند و با توجه به منع پرداخت از سوی ارگان‌های دولتی برای ورزش قهرمانی پیش‌بینی می‌شود که این مشکلات در فصل آتی چندین برابر شود. ما نیز بر همین اساس و با توجه به فشار قانونی که وجود دارد برای خصوصی‌سازی باشگاه اقداماتی انجام داده‌ایم و به همین منظور طی دو ماه گذشته جلسات متعددی با مدیران شرکت راه‌آهن و مسوولان سازمان خصوصی‌سازی برگزار کرده‌ایم و پیش‌بینی می‌کنم که این پروژه تا پایان اردیبهشت اجرایی شود.»

انصاری‌فرد می‌گوید:« براساس قول مساعد مدیریت محترم شرکت راه‌آهن در تلاش هستیم در هفته جاری بخشی از مطالبات بازیکنان را پرداخت کنیم و در سال آینده نیز برنامه‌‌هایی داریم تا بتوانیم حق و حقوق اعضای تیم را پرداخت کنیم.»

انصاری‌فرد در پاسخ به این سوال که درباره انتقادات مطرح شده از عادل فردوسی‌پور و برنامه 90 چه نظری دارید گفت:« بنده کاری به اتفاقات اخیر ندارم اما به طور کلی بر این باور بوده و هستم که برنامه 90 حکم ترمز فوتبال ایران را داشته و به همین واسطه بسیاری از مدیران، مربیان و بازیکنان اشتباهات خود را اصلاح کرده‌اند. به عنوان مثال تصاویری که برنامه 90 از مشکل برق ورزشگاه اکباتان پخش کرد موجب شد تا ما برای حل و فصل این موضوع و جلوگیری از پخش گزارش‌های بعدی اقدامات خود را به شکلی جدی‌تر انجام دهیم.»

انصاری‌فرد تصریح کرد:« برنامه 90 بارها و بارها گزارش‌ها و تصاویری انتقادی از تیم باشگاه راه‌آهن پخش کرده اما این دلیل نمی‌شود که بنده به عنوان مدیرعامل باشگاه علیه چنین برنامه‌ای موضع بگیرم چرا که باید با واقعیت کنار آمد و آن را پذیرفت نه اینکه در قبال واقعیت موضع‌گیری کرد.انصاری‌فرد در ادامه گفت: برنامه 90 رویه‌ای انتقادی دارد و به واقعیت‌ها، ضعف‌ها و اشکالات می‌پردازد و طبیعی است که پرداختن به حقایق باب میل نباشد. بنابراین موضع‌گیری علیه برنامه 90 و شخص عادل فردوسی‌پور هم تازگی نداشته و باز هم تکرار خواهد شد اما فردوسی‌پور می‌داند که تاوان پرداختن به حقایق را باید بپردازد و شاید به همین دلیل است که او عقب‌نشینی نمی‌کند! »

انصاری‌فرد در پایان گفت:« برنامه 90 و مجری‌اش قطعا بدون ایراد و اشکال نیستند ولی در مجموع شک ندارم که برنامه 90 فواید و اثرات مثبتی در فوتبال ما داشته که از این حیث می‌توان آن را ستود و درست نیست به خاطر اختلاف سلیقه همه چیز را نادیده گرفته و مقابل واقعیت‌هایی که که در برنامه 90 به آن پرداخته می‌شود ایستادگی کنیم.»

منبع: خبرآنلاین

پ.ن: خدا پدر مادر آدم منصف رو بیامرزه.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
من که بی صبرانه منتظر برنامه فردا شب نود هستم ببینیم عادل چه توضیحی در مورد این اتفاق داره بده

حتي اگر گفته باشه هم مساله اي نيست.
عادل نظرشو به يه نفر خصوصي به عنوان فرد حقيقي زده.

از عادل دل خوشي ندارن گندش كردن.
اصلا مگه عادل حق اشتباه نداره؟اين همه دروغ گنده داره گفته ميشه يقه اين بنده خدا رو گرفتن

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
عادل نظرشو به يه نفر خصوصي به عنوان فرد حقيقي زده

خدا پدرتو بیامرزه

دم انصاری فرد هم گرم. اون موقع هم که مدیرعامل پرسپولیس بود بدی ندیدیم ازش.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
در باره اینکه عادل خرده شیشه زیاد داره شکی نیست ... مثلا هنوز گیر داده به حقیقی که داره شوک میده

امااااااااااااااااااا :

آدم کثیفی نیست ... و خیلی جاها حتی جونشو گذاشته کف دستش اما از حرف حق نگذشته

من شدیدا ازش حمایت میکنم چون جلوی خیلیییییییییییی کثافت کاریه این مدیران و بازیکنان و رئسای فدراسیون رو

گرفته

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
خورده شيشه نه اما عادل رنده وبايدم باشه جلو اين همه مدير عامل و سردار و حتي نماينده مجلس و افراد غيرورزشي نميتونه ساده لوح باشه وگرنه قورتش ميدن.
رندي وزرنگي لازمه كارش هست.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
خبر آنلاین یه نظر سنجی گذاشته برای انتخاب بهترین چهره تلوزیون که عادل تا حالا با ختلاف زیادی اوله. دوستان میتونن شرکت کنن.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

خب... عادل فردوسی پور، یه بار دیگه ثابت کرد در کارش آدم بسیار واردیه... دوتا حرکت ازش دیدیم دیشب... یکی تکه هایی که نشون داد نسبت به علی کریمی، دلبستگی خاص نداره در حالی که مدعی ها، خودشون متهم به کم کاری در این زمینه هستن. اما سوپر واکنش عادل به کمالوند، غیر از نشون دادن اون حرکات بچه گانه، گزارشی بود که از هوادار تراکتور تهیه کرد... دقیقا الان کمالوند با همه ادعاش رفته گوشه رینگ...
جملات "صادق درودگر" رو هم اگر بذاریم کنار این تصاویر... برنده بازی که مثلث "شریفی-قلعه نویی-کمالوند" راه انداخته بودن، کسی نبود جز غادل فردوسی پور... اونم با تاییدیه 94% بیننده های برنامه 90 ...

پاینده باشید ...

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
گزارش هوادار تراکتور چی بود ؟
ندیدمش

بالا