ببینید شما برای اینکه بتونید ثبت نام کنید یا باید تو فرجه ی 6ماهه باشید و یا برگه اعزام داشته باشید.
از اونجایی که ثبت نامتون میفته بعد 17 فروردین و از فرجه رد شده در نتیجه راهی ندارید جز اینکه دفترچه بفرستید.چون اگه نفرستید غایب محسوب میشید و اونوقت ثبت نامتون نمیکنن و غیبت میخورید.
دفترچه فرستادنم باید بری پلیس +10 اونجا بهت میگن چیکار کنی.حدود 1ماه بعد اینکه دفترچه فرستادی برگه اعزام میاد که تاریخ اعزام رو نوشته(3-4 ماه بعد تاریخ اعزامه).حالا اگه شما رفتی ثبت نام و هنوز برگت نیومده بود میتونی به مسئول ثبت نام بگی که دفترچه فرستادم و هنوز برگه نیومده و اونم میگه اگه برگه اومد بیار تا واسه معافیت تحصیلی برات اقدام کنیم.
من نظرم اینه حتما تو فرجه 6ماهه دفترچه رو بفرست و بعد با خیال راحت برو ثبت نام کن.
سروش عزیز ممنون از توضیحاتت
نمی دونم چجوری ازت تشکر کنم
باز هم سوال واسم پیش اومد
اگه از 17 فروردین گذشت و من رفتم به مسوول ثبت نام گفتم که دفترچه فرستادم و هنوز برگه اعزام نیومده نمی گه مدرکی رسیدی چیزی بده؟
اصلا +10 در صورت فرستادن دفترچه بهم چیزی می دن؟
سوال بعدیم اینه که اگه رسیدی چیزی بهم نمی دن من صبر کنم و اقدام نکنم شاید قبل از 17 ثبت نام کردم که فبها
اگه افتاد بعد از 17 می تونم الکی بگم من دفترچه پست کردم؟
راستی می تونم دقیقا بزارم یکی دو روز اخر واسه دفترچه اقدام کنم مثلا 14 15 فروردین
نمی دونی اسم دفترچه که میاد تنو بدنم میلرزه