• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عادل فردوسی پور

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
گزارش هوادار تراکتور چی بود ؟
ندیدمش
یه هوادار از فرط هیجان توی استادیوم قلبش وایمیسه و میرسوننش بیمارستان. الان حالش بهتره منتها افتاده گوشه خونه و مسئولان تیراختور هم بهش توجهی نکردن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
طبق ماده 23 آيين‌نامه انضباطي، فردوسي‌پور مي‌تواند از كمالوند شكايت كن

سايت گل ـ در آيين‌نامه فدراسيون فوتبال از اصحاب رسانه شبيه بازيكنان، مربيان، مديران و داوران به رسميت شناخته شده و جز خانواده فوتبال به حساب مي‌آيند. شكايت يكي از عكاسان از فرهاد مجيدي و يكي از مجريان از علي دايي نشان مي‌ دهد كه اصحاب رسانه هم مي‌توانند از اهالي فوتبال به كميته انضباطي شكايت كنند و عادل فردوسي‌پور مجري برنامه نود هم مي‌تواند از فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي شكايت كند.

با توجه به اظهارات كمالوند در رابطه با اينكه فردوسي‌پور را حقوق‌بگير يكي از باشگاه‌ها معرفي كرده است و اين موضوع طبق ماده 23 آيين‌نامه انضباطي نشر اكاذيب به حساب مي‌آيد، فردوسي‌پور مي‌تواند از سرمربي تراكتور به كميته انضباطي شكايت كند.

البته با توجه به جرياناتي كه در چند روزه اخير پيش آمد به نظر مي‌رسد كه عادل هرگز چنين تصميمي نگيرد. او در برنامه نود با پخش تصاويري از برنامه‌اش در سال 1388 ثابت كرد كه اظهارات كمالوند واقعيت نداشته و او در برنامه‌اش از اينكه علي كريمي با محروميت مواجه نشد حتي از رئيس كميته انضباطي انتقاد كرد.

بعد از پايان برنامه نود و با توجه به پخش مصاحبه كمالوند و پخش اتفاقات ورزشگاه فولادشهر، آنچه در اذهان عمومي نقش بسته به نفع فردوسي‌پور بوده نه به نفع منتقدان او.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
کلیپش خیلی خنده دار بود !!!!

seebzamini

Registered User
لایک‌ها
17
یه هوادار از فرط هیجان توی استادیوم قلبش وایمیسه و میرسوننش بیمارستان. الان حالش بهتره منتها افتاده گوشه خونه و مسئولان تیراختور هم بهش توجهی نکردن
به تراکتور چه ربطی داره مگه قراره هرکی تو استادیوم چیزیش میشه پولشو تراکتور بده;)

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
به تراکتور چه ربطی داره مگه قراره هرکی تو استادیوم چیزیش میشه پولشو تراکتور بده;)
هوادار متعصب تراختور بود :( با همه بازیکناشون عکس داشت. به عشق تراکتور به این روز افتاده. آیا نباید یه محل به این بنده خدا بزارن جویای حالش بشن؟ :(

seebzamini

Registered User
لایک‌ها
17
هوادار متعصب تراختور بود :( با همه بازیکناشون عکس داشت. به عشق تراکتور به این روز افتاده. آیا نباید یه محل به این بنده خدا بزارن جویای حالش بشن؟ :(

آره درسته حق با شماست ولی یارو چقدر بدبخت بوده که به خاطره این تیم به این حال و روز افتاده من خودم طرفداره استقلالم ولی نه اینطوری متعصب

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
آره درسته حق با شماست ولی یارو چقدر بدبخت بوده که به خاطره این تیم به این حال و روز افتاده من خودم طرفداره استقلالم ولی نه اینطوری متعصب
نه عزیزم, مطمئن باشین این دوستمون تا آخر عمرش از این اتفاق با غرور حرف میزنه...
این کلیپ رو ببینید فکر کنم درکش کنید :دی مربوط به همون بازیه
http://www.dl.multimedia.tractorfc.com/video/other/tractor - naft abadan/tashvig fogolade.wmv

راستی همه ی تماشاچیا از طرف یکی از شرکتای بیمه تبریز تحت پوشش هستند , با این بیلیط های الکترونیکی کاملآ میشه پیگیری کرد که طرف کی و از کدوم گیت وارد ورزشگاه شده(مثل گیتهای مترو).
بیمه تو پرداخت خسارت کوتاهی کرده که چند روز پیش خبر رسید انگار بخشیش پرداخت شده.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

دست تبریزی ها رو از پشت بستی !! خودشونم با این شدت تلفظش نمی کنن .دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این حرفای کمالوند واقعا تعجب برانگیز بود
من گفته بودم این یارو خیلی بی جنبست
اون کانون هوادارای تیم اصفهانی هم که اخرش بودن
کلا دیشب عادل با سکوتش خوب*** حاله مخالفانش الحق

Last edited by a moderator:

esool

Registered User
لایک‌ها
6
ولی دیشب برای دومین بار دیدم فردوسی پور هول شد
یه بار یادم میاد جلوی قلعه نویی کم آورد با این که حالم از قلعه نویی به هم میخوره
یه بارم دیشب آخرای بحث جلوی هومن افاضلی به تته پته افتاد سریع جمعش کرد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
عادل کینه ای به من آنتن زنده نمی دهد!

فرهاد عشوندی:« او که می گوید آزادی بیان چرا می ترسد من مستقیم روی آنتن برنامه اش بروم.» و این دلیل یک جنگ است . جنگ کلامی میان عادل فردوسی پور و فراز کمالوند سرمربی تراکتورسازی. فراز از این می نالد که چرا یکسال است که عادل او را بایکوت کرده . فراز که عادل را متهم به حقوق بگیری از باشگاه استیل آذین کرده است. کمالوند که همراه با امیر قلعه نویی این روزها بزرگترین منتقدان 90 هستند. منتقدانی که قاعده بازی را هم به هم ریختند و برای انتقاد از مجری این برنامه تلویزیونی ، او را متهم به حقوق بگیری از تیم های لیگ برتری هم می کنند. فراز در این باره می گوید:« اگر برایش منفعتی نداشت چرا باید زنگ بزند که کریمی را ببخشد . پس او حتما کارمند آن باشگاه است دیگر.»

به نظر می رسد اعتراض های تو به عادل فردوسی پور برایت یک تاکتیک حساب شده است. تو با این کار می توانی به تیمت وزن بدهی!

نه بابا ، این حرف ها کدام است. من از او انتقاد می کنم چون دارد به تراکتورسازی لطمه می زند. تیم ما را به هم می ریزد. به این سئوال من جواب بده. بگو تو می دانی چرا دو هفته است پنالتی های ما روی جاسم کرار را نمی گیرند؟

می خواهی بگویی این تقصیر فردوسی پور است؟

اصلا شک نکن . او زمین و زمان را علیه ما کرده. 5 هفته است که کار و زندگی اش را ول کرده و چسبیده به ماجرای کرار. اگر یک هفته بود اشکالی نداشت اما الان 5 هفته است که این کار را می کند. جنجال هایی که برای تیم ما در انزلی به راه افتاد حاصل همین برنامه بود. می رود کارشناس حقوقی می آورد ، مدام تکه می اندازد و... اصلا همه زمین و زمان را به هم می دوزد و برای همین است که یکباره خدا دستش را رو می کند و آقای شریفی می گوید زنگ زده تا کریمی را ببخشند.

البته این که مشخص نیست. ممکن است شریفی به او زنگ زده و خواسته تا مشورت بگیرد؟

اصلا . این حرف ها نیست. شریفی تو رویش گفت که خودت زنگ زدی و او جوابی برایش نداشت. من از تو می پرسم به یک مجری چه ارتباطی دارد که زنگ بزند و بگوید فلان بازیکن را ببخشید؟ غیر از این نیست که برایش این کار منفعت دارد؟ او حتما برایش این وسط نفعی داشته که این کار را کرده است. اصلا من می گویم اگر قانون مجازاتش برای همه یکسان است چرا او روی کرار مدام زوم می کند و همه را تحریک می کند اما برای کریمی وساطت می کند؟

الان فراز کمالوند دارد می گوید کار کرار درست بوده؟

نه به قرآن . من خودم قبل از هر کسی می گویم که کرار کار زشتی کرد و اصلا تائیدش نمی کنم. او حق نداشته این برخورد را بکند اما فردوسی پور تمام جامعه داوری را علیه ما شورانده و سبب شده آنها روی کرار موضع داشته باشند . این اتفاق سبب شده تیمم ضربه بخورد. این حق مردم آذربایجان شرقی است که 90 پایمال می کند. برای همین من جلویش ایستادم و تا آخر هم می ایستم. کرار که بازیکن لیورپول نیست ، بازیکن تیمم است و باید برای بخشش او تلاش کنم اما فردوسی پور چه سمتی در استیل آذین دارد که برای کریمی پادرمیانی کرده است؟

به نظر می رسد تو و امیر قلعه نویی کمپینی را علیه فردوسی پور راه انداخته اید.

این طور نیست. من اصلا هیچ ارتباطی در این باره با امیرخان نداشتم اما هر دوی ما دنبال حق تیم مان هستیم. او جو عمومی را علیه تیم ما می کند. اصلا این آقا خودش به شریفی می گوید چرا حق حرف زدن را از مردم می گیرید اما خودش بدتر از بقیه است. بگذار آیتم به آیتم پیش برویم. چطور اعتراض برای کرار جرم است و برای کریمی نیست؟چرا او مرا بایکوت کرده و نمی گذارد روی آنتن برنامه اش بروم؟ چون در برنامه ای که sms ها را می گذاشتند ، گفتم پرسپولیسی است؟ پس من هم حق دارم با برنامه اش مصاحبه نکنم و بگویم اگر کاری داری بگذار زنده حرف بزنیم. اختیار حرف زدن خودم را که دارم.

اما تو روی آنتن بازی را به هم ریختی و گفتی پرسپولیسی است.

دروغ که نگفتم. این را که دیگر خودم می دانم چون او را از قبل می شناسم. تازه من که خودم مربی هستم را گفتم پرسپولیسی ام پس اگر به این تیم ببازم گاوبندی کرده ام؟ رئیس جمهورش می گوید طرفدار کدام تیم است یا رئیس سازمان ورزش این کار را می کند حالا چه عیبی دارد که آدم حقیقت را بگوید؟ او می ترسد با من حرف بزند. کینه توزی می کند و تو که می گویی نباید حق حرف زدن را از مردم گرفت ، چرا این کار را با من می کنی؟ مگر نمی گویی آزادی بیان؟ تو که معتقدی همه را می بری گوشه رینگ چرا از من می ترسی ؟ چون می شناسمت؟ سر ماجرای کرار من زنگ زدم که بروم روی آنتن اما به دروغ گفت ارتباط برقرار نشده . این دروغ گویی استاو دارد به داور ها خط می دهد و به مردم آذربایجان لطمه می زند.

یعنی مشکلت این است که آنتن در اختیارت نمی گذارد؟

نه فقط این. همین دیشب که برداشت طرفدار ما را ننشان داد . این آقا پسر بیماری که خانواده اش را نشان داد ، همان شبی که مریض شد من تا ساعت 1 شب بالای سرش بودم. تا به حال دو بار رفتم بالای سرش نمی توانست در تمام این مطلبی که پخش کرد بگوید فلانی هم بالای سرش رفته ؟ او کینه ای است و با من عناد دارد . عادل لج باز است و ماجرای آن شب را هنوز فراموش نکرده . چطور با عالم و آدم حرف می زند اما حرف مرا می خواهد ضبط شده پخش کند ، آن هم هر جایی اش که خودش دوست دارد. من در این شرایط با برنامه اش حرف نمی زنم. من مشکلی با فردوسی پور ندارم اما می گویم حق ندارد به تیمم ضربه بزند.

خبرآنلاین

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
عجب آدم نفهمیه این

همه چیو میخواد ببره تو حاشیه

شریفی تو رویش گفت که خودت زنگ زدی و او جوابی برایش نداشت. من از تو می پرسم به یک مجری چه ارتباطی دارد که زنگ بزند و بگوید فلان بازیکن را ببخشید؟ غیر از این نیست که برایش این کار منفعت دارد؟ او حتما برایش این وسط نفعی داشته که این کار را کرده است

مردک ببین چی میگه

بابا من خودم دیروز کلیپ اون صحنه رو دیدم. شریفی گفت تو زنگ زدی گفتی اینجوری. عادل یه لحظه جا خورد. گفت من زنگ زدم گفتم اینجوری؟ از بس شریفی بد گفت. عادل و بقیه فکر کردن منظورش اینکه که خارج از برنامه زنگ زدی اینو گفتی. بعد قضیه روشن شد. همه فهمیدن منظورش رو آنتن بوده. ولی کمالوند هنوز نفهمیده

ضمنا همون لحظه هم عادل به شریفی گفت منظور من این بوده که چرا پارسال دوبار کریمی حرکات بدی کرد ما گفتیم این نیاز به محرومیت داشت اما اینکارو نکردی. حالا این حرکتش که نیاز به این میزان محرومیت نبود شما چند جلسه محرومش کردی!

همین و خِلاص

دیگه حالا عده ای مثه کمالوند خودشونو زدن به نفهمی مشکله خودشونه

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
من این عادل رو میبینم حالم بد میشه مرد حاشیه است .

تو جام جهانی مثل اینکه به مربی برزیل گفته بد لباس !!
این خودش حاشیه سازه دیگه یادم میاد همون موقع تو فروم ها بعضی ها رو این جمله فردسی پور گیر داده بودن که چرا به مربی فوتبال یک کشور گفته بد لباس کسی که تو کار حاشیه نباشه به گزارشگری حرفه ای میپردازه .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عجب آدم نفهمیه این

همه چیو میخواد ببره تو حاشیه

مردک ببین چی میگه

بابا من خودم دیروز کلیپ اون صحنه رو دیدم. شریفی گفت تو زنگ زدی گفتی اینجوری. عادل یه لحظه جا خورد. گفت من زنگ زدم گفتم اینجوری؟ از بس شریفی بد گفت. عادل و بقیه فکر کردن منظورش اینکه که خارج از برنامه زنگ زدی اینو گفتی. بعد قضیه روشن شد. همه فهمیدن منظورش رو آنتن بوده. ولی کمالوند هنوز نفهمیده

ضمنا همون لحظه هم عادل به شریفی گفت منظور من این بوده که چرا پارسال دوبار کریمی حرکات بدی کرد ما گفتیم این نیاز به محرومیت داشت اما اینکارو نکردی. حالا این حرکتش که نیاز به این میزان محرومیت نبود شما چند جلسه محرومش کردی!

همین و خِلاص

دیگه حالا عده ای مثه کمالوند خودشونو زدن به نفهمی مشکله خودشونه

من که گفتم این مردک عقده ای بی جنبست

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من این عادل رو میبینم حالم بد میشه مرد حاشیه است .

تو جام جهانی مثل اینکه به مربی برزیل گفته بد لباس !!
این خودش حاشیه سازه دیگه یادم میاد همون موقع تو فروم ها بعضی ها رو این جمله فردسی پور گیر داده بودن که چرا به مربی فوتبال یک کشور گفته بد لباس کسی که تو کار حاشیه نباشه به گزارشگری حرفه ای میپردازه .

در این که دونگا بد لباسه شکی نیست!

اینو عادل نگفته!

مطبوعات برزیل هم همین رو در مورد دونگا میگفتن

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
در این که دونگا بد لباسه شکی نیست!

اینو عادل نگفته!

مطبوعات برزیل هم همین رو در مورد دونگا میگفتن

شما هنوز دو نکته رو نگرفتی

اول اینکه فردوسی پور مطبوعات نیست گزارش گر حرفه ای فوتباله !!

هر ادم عاقلی میدونه لباس به فوتبال ربط نداره

چون بی ربطه پس حاشیه است !!! و مرد حاشیه هم فردوسی پور

دوم اینکه

هر بچه دو ساله ای میدونه خوشگلی و بد گلی لباس کاملا سلیقه ای است شما دچار بیماری هستی که سلیقه خودت رو مطلقآ درست میدونی .

شما و مطبوعات گفتن بد لباسه من و بعضی از مطبوعات دیگه میگیم خوش لباسه !!!

ولی مهم اینه این حرفو کی و کجا و در چه مقامی میزنه !!!!

افتاد ؟؟؟؟؟ :rolleyes:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

رو آنتن نبوده. خصوصی بوده. این پست منو ببین.

ایراد اصلی به شریفی وارده که رفته نظرپرسی کرده !!! عادل هم نظرشو گفته.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
شما هنوز دو نکته رو نگرفتی

اول اینکه فردوسی پور مطبوعات نیست گزارش گر حرفه ای فوتباله !!

هر ادم عاقلی میدونه لباس به فوتبال ربط نداره

چون بی ربطه پس حاشیه است !!! و مرد حاشیه هم فردوسی پور

دوم اینکه

هر بچه دو ساله ای میدونه خوشگلی و بد گلی لباس کاملا سلیقه ای است شما دچار بیماری هستی که سلیقه خودت رو مطلقآ درست میدونی .

شما و مطبوعات گفتن بد لباسه من و بعضی از مطبوعات دیگه میگیم خوش لباسه !!!

ولی مهم اینه این حرفو کی و کجا و در چه مقامی میزنه !!!!

افتاد ؟؟؟؟؟ :rolleyes:

من به شخصه با شما بحث زیادی نمیکنم این هم اخرین پستم راجع به این مضوع هست و جواب شما به این پست با جواب ندادن من مواجه خواهد شد :) ( با توجه به تاپیک سلب)

هنوز هم نظرم همون نظر قبلی هست.بازگو کردن این جور مسائل ربطی به حاشیه داشتن اون گزارشگر نداره.

فردوسی پور نظر شخصیشو نگفته! نظر همه رو گفته! قشنگ هم یادمه که دقیقا اشاره کرد که اینو خود رسانه های برزیل گفتن.

اون جملتون هم که گفتید من و بعضی مطبوعات هم میگیم خوش لباسه رو هم جهت مزاح جالب بود.چون هیچ احد الناسی به خوش لباسی دونگا اشاره نکرده.:)
حرف های دیگتون راجع به بیماری و اینا رو هم با توجه به سابقه توهین ها و مسخره کردن هات در تاپیک های دیگه نشنیده میگیرم.

شما یکم زبانت رو خوب کن برو گزارش های خارجی رو گوش کن ببین چیا میگن بعد بیا صحبت میکنم.راجع به این که گزارشگر باید راجع به چی حرف بزنه و نزنه.

کلا همه دنیا یه طرف..شما هم یه طرف! اینو قبلا هم ثابت کردی.

عزت زیاد.

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
شما که از عادل داری بد می گی احتمالاً باید از یکی از این سه شهر باشی تبریز ، اصفهان یا اراک !
اگه آره بحث کردن با شما فایده ای نداره چون همه می دونن که چرا این سه شهر با برنامه نود و عادل فردوسی پور مشکل دارن ولی عزیزم شما تو شهر خودت رو می بینیی همه دارن بر علیه عادل تبلیغ می کنن که خودشون به شهرت و محبوبیت برسن مخصوصاً این کمالوند که معلومه چی کارست حرفهایی هم که می زنه فقط خوراک داخل تبریزه بقیه ایران می دونن که از سر دشمنی و حسادت داره این حرفا رو می زنه خودش هم صد در صد می دونه که داره چرت می گه، از اون آدم های حراف هم هست که خوب بلده مظلوم نمایی کنه تا خودشو تو دل طرفدارای تراکتور جا کنه ولی بقیه ایران یا اصلا آدم حسابش نمی کنن یا ازش بدشون میاد همین کمالوند ببین تا حالا چند بار از تراکتور قهر کرده خودش لوس کرده فقط برای شهرت . لامصب از اون حرفه ای هاست هر چی باشه خبر نگار بوده دیگه

بالا