• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
إی وای خیلی قشنگ بود!
(کاش این سایت ٬پسندیدم٬ داشت! که یه پست حروم نمیشد! البته من یه ایده دارم! یه کاربر به نام پسندیدم درست کنیم که همه رمزشو داشته باشن، بعد از چیزی که خوشمون اومد یکی اونو بنویسه و با اسمش، بعد دیگران هم اگه خواستن ادیتش کنند و نظر بدن بیان اسمشونو بنویسن با نظرشونو (فقط پسندیدم و نپسندیدم ). تنها ایده ایه که به ذهنم میرسه:blush: )
نظرت راجع به
5785ca6a51ca96189aeb9fadf3d57742b37c4296
چیه :)
یه پست بده این تصویر رو داخل قرار بده !

zibayeh.penhan

Registered User
لایک‌ها
0

إی وای خیلی قشنگ بود!
(کاش این سایت ٬پسندیدم٬ داشت! که یه پست حروم نمیشد! البته من یه ایده دارم! یه کاربر به نام پسندیدم درست کنیم که همه رمزشو داشته باشن، بعد از چیزی که خوشمون اومد یکی اونو بنویسه و با اسمش، بعد دیگران هم اگه خواستن ادیتش کنند و نظر بدن بیان اسمشونو بنویسن با نظرشونو (فقط پسندیدم و نپسندیدم ). تنها ایده ایه که به ذهنم میرسه:blush: )

هرچی من میخوام پست ندم نمیشه!!!

عزیز خیلی خیلی پستت به دلم نشست...:confused:
جغد قصه رو دوست داشتم و درکش کردم...به نظرم داستان خیلی تلخی بود.
راستی نویسندش کیه؟

خوشحالم كه برخي متوني كه كه اينجا براي دوستان ميذارم لااقل مورد توجه برخي دوستان قرار ميگيره .
از لطفتون ممنونم !

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
خوشحالم كه برخي متوني كه كه اينجا براي دوستان ميذارم لااقل مورد توجه برخي دوستان قرار ميگيره .
از لطفتون ممنونم !

باور کن منم میخونم و خیلی هم از نوشته هات خوشم میاد ولی نظری راجع بهشون ندارم جز اینکه بگم زیبا بود:rolleyes:

st*r

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان سال نو همتون پیشاپیش مبارک
ایشالا که سال خوبی برای همتون باشه:)

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
امروز دانشگاه غرق منو دوستام بود!!!:D آخر سر حراست اومد بیرونمون کرد!!! :f34r:چه حالی‌ داد ولی!!:p‌ مسول‌های آموزش اومده بودن لب حوض نشست بودن‌هی هم در رفت آمد بودن!!! خودشون با خودشون کاغذ بازی‌ میکردن!!:blink::wacko:

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
بچه ها کسی خبر داره دیروز(پنجشنبه)کلاسا برگزار شده یا نه؟

یه اسپم هم میدم برا دل خودم...

ای خدا ای خدا ای خداااااااااا
همه چیز واسم غریب همه چیز رنگ فریب
ای امید ناامیدا برسون هر چی نصیبه
ای خدا ای خدا ای خداااااااا
دیگه نیست صبر و قراری آخ چه روز و روزگاری
مگه ما رو دوست نداری ،ای خدا کجای کاری
ای خدا قسم به عشق و به همین حال پریشون
به وفای عاشقون و به صفای چشم گریون
دیگه طاقتم تمومهههههههههههههههه
دیگه فرصتی نمونده واسه ی عشق و عبادت
ای خدا قسم به رازم که ازت نبوده پنهون
به تموم اشک چشمام به همین شام غریبون
روزگارمون خزون شد عشقمون فدای عشق دیگرون شد
ما که هستیم و نمردیم پس چرا عشق و به دیگرون سپردیم
ما که با زمونه ساختیم بد خوبش رو شناختیم
ای خدا برنده باشی ما که زندگی رو باختیم

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
بچه ها کسی خبر داره دیروز(پنجشنبه)کلاسا برگزار شده یا نه؟

یه اسپم هم میدم برا دل خودم...

همه چیز واسم غریب همه چیز رنگ فریب
ای امید ناامیدا برسون هر چی نصیبه
ای خدا ای خدا ای خداااااااا
ای خدا قسم به عشق و به همین حال پریشون
به وفای عاشقون و به صفای چشم گریون
ای خدا قسم به رازم که ازت نبوده پنهون
به تموم اشک چشمام به همین شام غریبون
روزگارمون خزون شد عشقمون فدای عشق دیگرون شد
ما که هستیم و نمردیم پس چرا عشق و به دیگرون سپردیم
ما که با زمونه ساختیم بد خوبش رو شناختیم
ای خدا برنده باشی ما که زندگی رو باختیم
از پنج شنبه که بیخبرم ولی
اسپمتو میخوام رفیق...
می بینم دلم میخواد با یکی حرف بزنم
کی میاد به حرفای من گوش بده
آخه من غریبه هستم با همه
یکی آشنا میاد به چشم من
ولی از بخت بدم اونم غمه
ولی از بخت بدم اونم غمه

خسته از هر چی که بود
خسته از هر چی که هست
راه میافتم که برم
مثل هر شب مست مست
باز دلم مثل همیشه خالیه
باز دلم گریه تنهایی میخواد

بر میگردم تا ببینم کسی نیست
می بینم غم داره دنبالم میاد

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
سلام به همه دوستان عزیزم
یک ماهی در خدمت مقدس سربازی بودم! . و البته از هر گونه وسیله ارتباطی دور بودم!امروز کلی طول کشید یادم بیاد موس کدومه کیبورد کدومه!:D
سال نو رو به همه دوستان عزیز تبریک می گم . آرزوی سالی پر برکت برای همه دوستان رو دارم!

اسپم دادن خیلی هم خوبه!بد اینه که این تاپیک 3 روزه 2 صفحه رفته جلو!فقط اسپم ها نباید زیاد لوس بشه همین!
:eek:
خوب اصلا ایرادی نداره که حتی سالی یه صفحه بیرون بره!مهم اینه که مفید باشه!مسابقه صفحه زیاد کردن که نیست!
متاسفاته این صفحات آخر تبدیل به صفحه چت بعضی از دوستان شده و این می تونه برای این تاپیک مضر باشه که از همه عزیزان خواهش می کنم رعایت کنند.

shoma yek nafar baraye man az ghanoon sohbat nakonid
in ghanoon ro midoonam
ama computeram kharabe,moshkel az man nist!!!

bebakhshid
be onvane jomle akhar migam
aghab moonde khodeshoonan va jaddo abadeshoon
ghable in ke ishoon betoone bege persiantools man inja boodam
harchiam safe rafte jolo man toosh boodam
2442 ta post tooye in forum nadadam ke chenin adame bi farhango payini be man bege aghab moonde

khatab be khodeshoon :

age kheili mardi kheili be in chiza paybandi boro joloye fesado naboodie keshvareto begir
eyne bozdela neshesti poshte computer faghat baladi harfaye bi saro tah o shoar goone bedi
ba in forum na kasi fased shode,na zahamat az beyn rafte va na topici baste mishe
toyi ke dam az adamiat o salamat va dorosti mizani,age mardi aval az hame az salamate jesmio roohie khodet shooroo kon
shoma kaal ham nistid che berese be pokhte!
maenie ehteram be baghieye shahrvandan va moshkelateshoon bakhshi az farhange jameas
shoma befarmayid khodetoono dorost konid
daye boodan!in jomle ham koochikie khodeto miresoone
man ham mesle baghieye aezaye inja haghe ezhare nazar daram
shomayi ke taze oomadi too injao cheshet be chandta adam oftade jav zade shodi

یه کم کم لطفی نمی کنید؟
در هر صورت بودن شما در اینجا باعث خوشحالی همه هست

راستی یکی از دوستان پخ داده بود برای یک قرار..قرار برگزار شد؟چند نفر اومدند؟
عکس هم انداختید؟

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
ساقیا آمدن عید مبارک بادت!!!:)
امسال که سال به نظر افتضاحی برای من بود! امیدوارم برای شما خوب بوده باشه!
اما چه بد و چه خوب، تموم شد! صفحه ایی از عمر همه مون ورق خود!
خودم اینا رو از ته قلب می خوام و امیدوارم شما دوستان هم یه نیم نگاهی به اینا داشته باشید!
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ هر جوونی به خواسته ی قلبیش که براش تلاش هم می کنه برسه!
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ همه مریضا و جانبازا رو شفا بده و یا ببره پیش خودش.
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ خونواده ها از هم طلاق نگیرن و بچه های کمتری بی مامان و بابا بشن.
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ مردم خودمونو عراق و افغانستان و فلسطین توی سال جدید آب خوش تری از گلوهاشون پایین بره.
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ هیچ مردی جلوی خونواده اش شرمنده نشه و فقر از بینمون بره.
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ همه مون رو به بهترین راه موجود هدایت کنه.
از خدا می خوام که امسال سال بهتری برای همه مون باشه، یه سال ٬٬نو٬٬ . یه سالی که ٬به تر٬ و ٬فهیم تر٬باشیم!
و در آخر
از خدا می خوام نسل آدمو ببخشه و اجازه بده حلال همه مشکلات، حضرت مهدی (عج) بیان! همه خسته اند! همه به نوعی دل شکسته اند!
آمین!

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیزم
یک ماهی در خدمت مقدس سربازی بودم! . و البته از هر گونه وسیله ارتباطی دور بودم!امروز کلی طول کشید یادم بیاد موس کدومه کیبورد کدومه!:D
سال نو رو به همه دوستان عزیز تبریک می گم . آرزوی سالی پر برکت برای همه دوستان رو دارم!

:eek:
خوب اصلا ایرادی نداره که حتی سالی یه صفحه بیرون بره!مهم اینه که مفید باشه!مسابقه صفحه زیاد کردن که نیست!
متاسفاته این صفحات آخر تبدیل به صفحه چت بعضی از دوستان شده و این می تونه برای این تاپیک مضر باشه که از همه عزیزان خواهش می کنم رعایت کنند.

یه کم کم لطفی نمی کنید؟
در هر صورت بودن شما در اینجا باعث خوشحالی همه هست

راستی یکی از دوستان پخ داده بود برای یک قرار..قرار برگزار شد؟چند نفر اومدند؟
عکس هم انداختید؟

اگه آقا امین پخ دادند بهتون
بله قرار برگزار شد و من به بچه ها پاستیل دادم با عرض شرمندگی
و هفت نفر بودیم;)

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساقیا آمدن عید مبارک بادت!!!:)
امسال که سال به نظر افتضاحی برای من بود! امیدوارم برای شما خوب بوده باشه!
اما چه بد و چه خوب، تموم شد! صفحه ایی از عمر همه مون ورق خود!
خودم اینا رو از ته قلب می خوام و امیدوارم شما دوستان هم یه نیم نگاهی به اینا داشته باشید!
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ هر جوونی به خواسته ی قلبیش که براش تلاش هم می کنه برسه!
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ همه مریضا و جانبازا رو شفا بده و یا ببره پیش خودش.
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ خونواده ها از هم طلاق نگیرن و بچه های کمتری بی مامان و بابا بشن.
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ مردم خودمونو عراق و افغانستان و فلسطین توی سال جدید آب خوش تری از گلوهاشون پایین بره.
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ هیچ مردی جلوی خونواده اش شرمنده نشه و فقر از بینمون بره.
از خدا می خوام ٬٬٬اگه به مصلحته٬٬٬ همه مون رو به بهترین راه موجود هدایت کنه.
از خدا می خوام که امسال سال بهتری برای همه مون باشه، یه سال ٬٬نو٬٬ . یه سالی که ٬به تر٬ و ٬فهیم تر٬باشیم!
و در آخر
از خدا می خوام نسل آدمو ببخشه و اجازه بده حلال همه مشکلات، حضرت مهدی (عج) بیان! همه خسته اند! همه به نوعی دل شکسته اند!
آمین!

منم آرزو میکنم که یه ذره به دیگران هم فکر کنیم و خودخواه نباشیم
برای من هم سال خیلی خوبی نبود:eek:

FANAVARAN

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان سلام
یه سوال
تو حذف اضطراری پول بر میگرده ؟

.خودت چی فکر می کنی ؟؟؟؟... بعد از 15 هفته سر کلاس رفتن باید پول بر گرده یا نه!!!؟؟؟
نه واقعا خودت چی فکر می کنی.
نه جداً خودت چی فکر می کنی بر می گرده یا نه
نه واقعا ...
نه بگو دیگه

سال نو مبارک

zibayeh.penhan

Registered User
لایک‌ها
0
ميدونم اين بار كمي طولاني نوشتم اميدوارم دوستان حوصله خوندنش رو داشته باشن :
ساعاتي بيشتر تا رستاخيز طبيعت باقي نيست.
دوباره زنده شدن طبيعت ، دوباره لباس هاي نو ، دوباره ديد و بازديد ، دوباره لحظات قشنگ كنار هم بودن !
يك سال ديگه از عمرمون گذشت .. يك سال ديگه به سفر ابديمون نزديك شديم!
كي ميدونه چند تا ديگه از اين عيد ها رو ما خواهيم ديد ؟؟
كي ميدونه سال ديگه اين موقع چند تا از عزيزانمون ديگه پيش ما نيستن ؟ همون طوري كه شايد پارسال عزيزاني بودن و الان سفر كردن و ديگه پيش ما نيستن .
خوب گوش كنيد ... صداي بانگ الرحيل كاروان ِ سفر ابدي ِ ما هم ، روز به روز بلند تر و نزديك تر ميشه ... و صد افسوس كه مرگ اين اولين حقيقت ِمحض ِزاده شده با تولد ِ انسان ، رو باور نداريم .. ميدانيم كه روزي خواهيم رفت اما هيچ گاه اماده ي اين سفر نيستيم !
اين رسم طبيعته .. اصلا خود نوروز هم انگار ميخواد همين رو به ما بگه. و چه درس هاي بزرگي براي ما در اين مردن و زنده شدن هاي هر ساله طبيعت نهفته هست ...
فاعتبرو يا اولي الابصار !!
و چقدر مولايمان زيبا فرمود كه (( ما اكثر العبر و اقل الاعتبار )) ....چقدر عبرتها فراوانند و پند گيرندگان اندك !

كاش روزمرگي هاي زندگي از خاطرمان نبرد كه در اين لحظه هاي زيبا ، خيلي ها هستن كه همچنان (( تو را چشم در راهند ... ))‌ خيلي ها :
مادر بزرگ و پدر بزرگ و عزيزان ديگري كه روزگاري نور چشمانش بودي ! در عالم كودكي هميشه ارزو داشتي كنارشون باشي چون ميدونستي هميشه چيزي دارن كه (( براي تو )) كنار گذاشته باشن .. هميشه عاشقانه براي تو وقت داشتن .. دم عيد ها هميشه بهترين عيدي هات رو پدر بزرگ و مادر بزرگت بهت ميدادن ...
راستي اونا الان كجان ؟ شايد زير خوار ها خاك .. شايد روحشون كنار سفره ي هفت سين حضور داشته باشه و تو را به نظاره نشسته باشه و شايد براي ذكر فاتحه اي (( تو را چشم در راه باشه )) ..
.
چه خوب خواهد بود فراموش نكنيم كساني را ، ‌كه اكنون سالهاست (( كسي را چشم در راهند ... ))
هنوزم هستن مادران پيري كه سالهاست در منزلشون رو نبستن هر روز اتاق فرزند مفقود الاثرشون رو مرتب ميكنن و ميگن امروز ديگه يوسف گم گشته ي من برميگرده ، من مطمئنم . اخه ديشب خوابشو ديدم! در منزل رو نميبندم كه مبادا پشت در بمونه .. خوابي كه انگار تعبيري نداره ...
پير زن هنوز هم زمزمه ي هر روز و شبش اينه كه :
روزی تو خواهی آمد / از کوچه های باران / تا از دلم بشویی / غم های روزگاران ...
باور كنيد ميشناسم مادراني رو كه هر روز با وجودي پيري مفرطشون حياط خونشون رو اب و جارو ميكنن چرا كه دوست ندارن كه بعد از سالها كه يوسف گم گشته برميگرده حياط منزلشون كثيف باشه ...
و بعد از ديدن اين صحنه ها شايد اگر در پيچ و خم كوچه ي روزمرگي ها هنوز گم نشده باشي اين سئواله بي جواب قديمي ذهنت را آزار بدهد كه (( بعد از شهدا ما چه كرديم ؟!))
و شايد اين پير زن هم يكي از كساني باشه كه تو را چشم در راهست .. گرچه براي او هيچ كس يوسف گم گشته ي او نخواهد شد اما لااقل كمي و تنها كمي شايد بتواني در روزگاري كه همه ي ادم هايش ، به درد ِ فراموشي دچار شده اند دل پيرزن را شاد كني كه هنوز هم هستند كساني كه فراموش نكرده اند ...

يادمون نره شهدايي رو كه امروز ميتونستن كنار خانوادشون باشن . اما به دنيا (( نه ! )) گفتن . براي امروز من و تو ! و چقدر گاهي اوقات (( نه ! )) گفتن سخت است .. اونها رفتن و يا شايد هم به قول شهيد اويني :
(( پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند اما حقیقت آن است که زمان ، ما را با خود برده است و شهداء مانده اند ))...

و هنوز هم هستند كساني كه سفره ي هفت سينشون رو كنار مقبره ي شهيد گمنامي پهن ميكنن ... و خوشا به حالشون چون اونها هم بلد هستن كه ، به منزل نشيني و نشستن پاي تلويزيون در لحظه هاي تحويل سال (( نه )) بگويند ... و ، نه ، گفتن گاهي اوقات چقدر سخته .. خيلي سخت !!!
كاش يادمان نرود كه لااقل سر سفره ي هفت سينمان (( شهدا را ياد كنيم .. حتي با ذكر يك صلوات ))

اكنون لباس هاي تازه ات را پوشيده اي و آجيل و شيريني ات هم به راه هست .. و نميدانم چرا ياد پيرمردي مي‌افتم كه دو روز پيش روبروي منزل ما از داخل سطل زباله دنبال غذاهاي ته مانده اي ميگشت كه شايد از مجلس مهماني اي بر جاي مانده باشد . و تو نميداني چقدر خوشحال شد وقتي كمي غذاي ته مانده را در داخل سطل زباله ي شهرداري ديد .. انگار دنيايي را به او داده اند .. اخه شام شب او و خانواده اش محيا شده بود .. ان هم چه شام شاهانه اي ! زرشك پلو با تكه استخوان مرغي نيم خور شده !

آري برادر ! من و تو ، بي دغدغه ي نان در كنار سفره اي رنگين نشسته ايم و پير مردي ان سو تر در انتظار لقمه ناني ، او نيز (( تو را چشم در راهست ! ))
سال نو داره مياد .. كاش يادمون نره كه قطعا كساني هستن كه (( تو را چشم در راهند ...)) و كاش يادمون نره كه سال ديگه عيد شايد .. شايد ديگه ما نباشيم و نداي الرحيل ِ كاروان ِ سفر ِ ابدي رو لبيك گفته باشيم .. شايد ديگه وقتي نباشه براي انجام وظيفه اي كه بر دوش مان هست كه ( ناگاه چقدر زود دير ميشود ) ...
افسوس و صد افسوس كه رنگ سياه مو و جواني مان ما را فريفته ي خويش كرده است ...
ذكر خيرتان در خيل عاشقان فراموش مباد ...
زيباي پنهان .. 29 اسفند ماه 1389
((‌سالي سرشار از موفقيت توام با ياد خدا رو براي همه دوستان ارزومندم ))

Last edited:

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
ای کاش که هر لحظه بهاری باشی

هر روز پر از امیدواری باشی

هر ۳۶۵ روز امسال

سرگرم شمردن هزاری باشی !​
:D

آرزو دارم نوروزی که پیش رو داری

آغاز روزهایی باشد که آرزو داری

نوروز مبارک

dma

Registered User
لایک‌ها
57
سلام!
در فاصله یک ساعت و خورده ای مونده به آغاز دهه ی 90 و اضافه شدن یک واحد به عدد یکان سنمون!آرزو میکنم هرکسی به هر چیزی که باعث آرامش و خوشحالیش میشه برسه وامیدوارم امید ناامیدا بهمون بصیرت و صبر بده تا بتونیم با مشکلات زندگیمون کنار بیاییم و بهمون حکمت و اراده بده تا بتونیم گره از مشکلاتمون باز کنیم.
خدایا من و ما غیر تو هیچکس رو نداریم فقط و فقط همین....

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
سلام!
در فاصله یک ساعت و خورده ای مونده به آغاز دهه ی 90 و اضافه شدن یک واحد به عدد یکان سنمون!آرزو میکنم هرکسی به هر چیزی که باعث آرامش و خوشحالیش میشه برسه وامیدوارم امید ناامیدا بهمون بصیرت و صبر بده تا بتونیم با مشکلات زندگیمون کنار بیاییم و بهمون حکمت و اراده بده تا بتونیم گره از مشکلاتمون باز کنیم.
خدایا من و ما غیر تو هیچکس رو نداریم فقط و فقط همین....

الهي و ربي من لي غيرك؟؟؟؟؟

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
يا رب الحسين ، بحق الحسين ، اشفع صدر الحسين ، بظهور الحجه ...

آمين....

Last edited:
بالا