EvanGeline
Registered User
جناب منصور این خرگوشا براتون نحسی نداشتن؟ من می ترسم خرگوش بگیرم. میگن نحسه.. ولی خیلی خرگوش دوست دارم 
قبلا هم گفتم این موضوع یعنی انتخاب حیوان خانگی کاملا به خود شما بستگی داره که به چه حیوانی علاقه دارید و کجا قصد دارید نگهداری کنید.همستر رو قبلا عرض کردم الانم تکرار میکنم که پیشنهاد نمیکنممن یه حیوون بی دردسر و کم سر و صدا میخوام.. چی پیشنهاد می کنین؟ زیاد کثیف کاری و اینا نداشته باشه...
همستر چطوره؟
اینجا
دکتر بهنام این خرگوشا چرا اینجوری ان؟
خرگوش نری که ما داریم 24 ساعته روی ماهرخ در حال تلنبه زدنه. بدجوری رو اعصابه. آخه هربار میریم توی حیاط باید این صحنه رو ببینیم؟![]()
جناب منصور این خرگوشا براتون نحسی نداشتن؟ من می ترسم خرگوش بگیرم. میگن نحسه.. ولی خیلی خرگوش دوست دارم![]()
خب این خرگوشای شما خیلی hot تشریف دارن :دی. ولی چیز عجیبی نیست.در ضمن در جفت گیری خرگوش ها این خرگوش ماده هست که بیشتر میل به خرگوش نر داره :دی ممکنه خیلی رفتار عجبیی هم از خودش نشون بده که چند روز بعد دوباره به حالت اولیه برمیگرده.
در کل چیز خاصی نیست
قبلا هم گفتم این موضوع یعنی انتخاب حیوان خانگی کاملا به خود شما بستگی داره که به چه حیوانی علاقه دارید و کجا قصد دارید نگهداری کنید.همستر رو قبلا عرض کردم الانم تکرار میکنم که پیشنهاد نمیکنم
عقد موقت هستن به منظور تولید بچهمنصور شاهرخ و ماهرخ خواهر برادرن یا زن و شوهر ؟
منصور شاهرخ و ماهرخ خواهر برادرن یا زن و شوهر ؟
اين سايت منتسب و وابسته به فردي بنام "اميد شايگان" هست كه فروشنده خوشنامي نيست و يكي از دوستان خبره توصيه كرده كه اصلا سمتش نريد![]()