• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جک ویلشر خواستار ادامه روندش در تیم ملی است ...

در حالی که اکثر لیگ های جهان به دلیل بازی های ملی تعطیل است بازیکنان نیز بیشتر تمرکز خود را بر روی بازی های ملی گذاشته اند .
جک ویلشر یکی از جوانان با استعدادی است که به دلیل درخشش در تیم آرسنال امسال توانست به تیم ملی راه یابد و در آخرین دیدار تیم ملی انگلیس برابر ولز نیز از ابتدا در ترکیب حضور پیدا کند .
جک ویلشر ضمن اینکه خواستار ادامه این روند درتیم ملی است می خواهد تابستان برای تیم زیر 21 سال نیز به میدان برود .

" این بازی های ملی است و من در هر بازی ملی می خواهم به میدان بروم .
این به استورات پیرس و فابیو کاپلو بستگی دارد که چگونه بازی کنم . آن ها باید صحبت کنند و بهترین تصمیم را بگیرند .
در آرسنال همیشه با مربی صحبت می کنم و این کار را دوباره خواهم کرد . مطمئنم کاپلو و پیرس نیز با یکدیگر در این باره صحبت می کنند . "

فابیو کاپلو نیز دراین باره گفت :

" این تصمیم است بین استورات پیرس و آرسن ونگر .
من از بازیکن بارسلونا ( پدرو ) شنیده ام که وی به باشگاه اعلام کرده تابستان خواهان بازی برای تیم رده های سنی اسپانیا است .
ویلشر واقعا بازیکن مهمی برای و می خواهیم بهترین تصمیم برایش گرفته شود .
او بازی های زیادی در این فصل به میدان رفته است و تابستان نیز رقابت های مهمی در پیش دارد .
اما این برای بازیکنان کوپا آمریکا نیز مشابه است و در کل این رقابت ها اهمیت بالایی دارد . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جک ویلشر خواستار ادامه روندش در تیم ملی است ...

در حالی که اکثر لیگ های جهان به دلیل بازی های ملی تعطیل است بازیکنان نیز بیشتر تمرکز خود را بر روی بازی های ملی گذاشته اند .
جک ویلشر یکی از جوانان با استعدادی است که به دلیل درخشش در تیم آرسنال امسال توانست به تیم ملی راه یابد و در آخرین دیدار تیم ملی انگلیس برابر ولز نیز از ابتدا در ترکیب حضور پیدا کند .
جک ویلشر ضمن اینکه خواستار ادامه این روند درتیم ملی است می خواهد تابستان برای تیم زیر 21 سال نیز به میدان برود .

" این بازی های ملی است و من در هر بازی ملی می خواهم به میدان بروم .
این به استورات پیرس و فابیو کاپلو بستگی دارد که چگونه بازی کنم . آن ها باید صحبت کنند و بهترین تصمیم را بگیرند .
در آرسنال همیشه با مربی صحبت می کنم و این کار را دوباره خواهم کرد . مطمئنم کاپلو و پیرس نیز با یکدیگر در این باره صحبت می کنند . "

فابیو کاپلو نیز دراین باره گفت :

" این تصمیم است بین استورات پیرس و آرسن ونگر .
من از بازیکن بارسلونا ( پدرو ) شنیده ام که وی به باشگاه اعلام کرده تابستان خواهان بازی برای تیم رده های سنی اسپانیا است .
ویلشر واقعا بازیکن مهمی برای و می خواهیم بهترین تصمیم برایش گرفته شود .
او بازی های زیادی در این فصل به میدان رفته است و تابستان نیز رقابت های مهمی در پیش دارد .
اما این برای بازیکنان کوپا آمریکا نیز مشابه است و در کل این رقابت ها اهمیت بالایی دارد . "

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
zp_Lehmann_return_training_watermark2_501.jpg

zp_Lehmann_return_training_watermark4_8455.jpg

zp_Lehmann_return_training_watermark5_4173.jpg

zp_Lehmann_return_training_watermark7_4765.jpg

zp_Lehmann_return_training_watermark9_1816.jpg
\

این همون غیرت و تعصبیه که ما تو فوتبالمون دنبالش میگردیم
تبریک
من از وقتی لمان و آرشاوین اومدن آرسنال بیشتر بازی های این تیمو دنبال می کردم و الان هم خیلی خوشحال هستم.

gun__1300435181_player_lehmann.jpg

jens-lehmann.jpg

SoccerLehmann_468x652.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
الان هم چند وقتی هست بازی نکرده به قول معروف حریص هست و اطمینان دارم موفق میشه...

من هیچ وقت از این آلمونیا خوشم نمی اومد...واقعا گل های مسخره می خورد

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
يادت باشه بازي اولش براي آرسنال هم يه گل مفت خورد از منچستر!!!احمق..

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مدیر برنامه های بوفون آرسنال را برای خرید بوفون تهییج می کند ...

شاید بتوان حدس زد این تابستان نقل و انتقالات جالبی در پست دروازبانی در اروپا شاهد باشیم و در این میان برخی تیم ها مشغول به جستجو هستند .
آرسنال نیز به گمان و حدس های زده شده همواره به دنبال دروازبانی مطمئن است ولی وضعیت همیشه مبهم و راز مانند تیم آرسنال باعث شده تا هیچ خبری از این باشگاه درز نکند .
جی جی بوفون , مارتین استکلنبرگ , نویر و چند تن دیگر از دروازبانان مطرح اروپا در تابستان در راس شایعات نقل و انتقالات قرار دارند و در این بین بسیاری باور دارند امسال بوفون از یوونتوس جدا خواهد شد .
مدیر برنامه های این دروازبان خوش استیل در رابطه با مذاکرات احتمالی تابستان گفت :

" ماندن در یوونتوس ؟ نمی دانیم . باید ببینیم مسائل با باشگاه چگونه پیش خواهد رفت .
درباره منچستر سیتی من باور ندارم که آن ها دروازبان بخواهند چرا که ان ها هم اکنون دروازبان تیم ملی انگلیس را در اختیار دارند و من باور دارم مناچینی از بابت داشتن وی خوشحال است . پس این امر غیر ممکنی است .
درباره منچستر یونایتد نیز خرید اخیر دروازبانی ان ها به معنی خریدی برای آینده است و من فکر نمی کنم که آن ها به دنبال دروازبان باشند . "

همچنین وی اضافه کرد :

" هیچ مذاکره ای با آرسنال وجود نداشته . من می دانم که ان هانیاز به دروازبان دارند و البته آن ها باشگاه بسیار همی هستند اما تا کنون هیچ مذاکره ای با ن ها نداشتیم . "

///

نگاهی به وضعیت امروز حواشی و شایعات نقل و انتقالات آرسنال ...

در تعطیلی لیگ های اروپایی مذاکرات و فعالیت باشگاه ها برای جذب بازیکنان برای تابستان بسیار داغ دنبال می شود .
امروز رسانه ها نام های جدیدی را به تیم آرسنال نسبت دادند .
اسکای اسپورت در خبری ناگهانی اعلام کرد آرسنال علاقه شدیدی به جذب الکس ویتسل ستاره سطح بالای تیم ستاندارد لیژ دارد .
ویتسل در اخرین بازی تیم ملی در بازی های مقدماتی یورو 2012 هر دو گل تیم ملی بلزیک را به ثمر رساند .
این هافبک ارزشمند بلزیکی از سوی شماری از باشگاه های لیگ برتری مد نظر گرفته شده و یکی از این باشگاه ها آرسنال است .
منچستر یونایتد , منچستر سیتی , چلسی , تاتنهام , نیوکاسل و بولتون همگی نمایندگانی برای زیر نظر گرفتن این ستاره روانه کرده اند .
در این بین اسکای گزارش داده است باشگاه های آرسنال و منچستر یونایتد یک مرحله جلو تر از دیگر باشگاه ها هستند .
همچنین در این خبر آورده شده استیفن دفور و ادن هازارد دیگر بازیکنان بلژیکی نیز توسط این باشگاه ها به خصوص آرسنال و منچستر به شدت تحت نظر هستند .
پیش از این نیز ارسن ونگر از علاقه مستقیم خود برای جذب ادن هازارد صحبت کرده بود .
لازم به ذکر است در میان فعالیت باشگاه های لیگ برتری استعداد یاب های باشگاه هایی نظیر بارسلونا , اینتر میلان , اث میلان و بایرن مونیخ و چند باشگاه دیگر نیز به سختی در پی تایید یکی از ستارگان بازی های ملی است .
ویتسل نیز در این باره اعلام کرده به باشگاه هایی که در حال نظار کردن بازی وی هستند فکر نمی کند :

" باشگاه های بزرگی در بازی های ملی هستند و نظاره می کنند و شاید من در بهترین زمان گلزنی کرده باشم اما هیچ گاه با تفکر به این مسائل به زمین نمی روم . "

در سویی دیگر نیز در برخی سایت ها این انتقال برای آرسنال به دلیل مبلغ بالای این بازیکن منتفی اعلام شده است . لازم به ذکر است ویتسل 22 سال سن دارد .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ری پارلر بسیار علاقه مند است گری کیهیل را در تیم آرسنال ببیند ...

گری کیهیل عضو تیم ملی انگلیس و باشگاه بولتون در ژانویه امسال در حالی که آرسنال نیاز زیادی به مدافع وسط داشت بسیار به آرسنال اعلام می شد اما مقاوت زیادی توسط مربی بولتون اوون کویل برای نگه داشتن وی صورت گرفت و در سویی دیگر مبلغ بالای وی مانع از اقدامات جدی آرسنال برای جذب وی بود .
به هر ترتیب آرسنال مدافعی را در ژانویه جذب نکرد و کیهیل نیز تا تابستان در بولتون ماندنی است . به نظر می رسد تابستان امسال برای کیهیل تابستان مهمی باشد چرا که باشگاه های بزرگی برای به خدمت گیری وی در تلاش هستند و این بازیکن تنومند دفاعی می تواند در صورت جدایی از بولتون یکی از باشگاه های بزرگ اروپایی را انتخاب کند .
ری پارلر ستاره سال های قبل آرسنال در مصاحبه پس از بازی تیم ملی انگلیس از علاقه شدید خود برای دیدن این مدافع در تیم آرسنال صحبت کرد . وی خرید کیهیل برای آرسنال را یک خرید ایده آل و فوق العاده می داند .
پارلر در مصاحبه با تاک اسپورت در اینباره گفت :

" علاقه مندم کیهیل را در آرسنال ببینم . او یک مدافع وسط خارق العاده است . اگر چه باید نشست و دید در تابستان چه اتفاقی رخ خواهد داد "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شایعات مبنی بر تلاش آرسن ونگر برای خرید کاکا در تابستان است ...

در بهبوهه بازی های ملی اتفاقات جالبی در نقل و انتقالات باشگاه های اروپایی در حال شکل گیری است و شایعات گوناگونی نیز توسط نشریات و خبر رسانی های مختلف شنیده می شود و به عادت همیشه با وجود فعالیت ضعیف و کم آرسنال در این پنجره همواره نام های بزرگی پیرامون این باشگاه دیده می شود .
پس از اسامی بزرگی چون بوفون و استکلنبرگ در درون دروازه و مرتساکر و کیهیل در خط دفاعی در چند روز اخیر شایعاتی در برخی صفحات خبر گزاری هایی چون بی بی سی مبنی بر تلاش آرسن ونگر در این دو هفته برای مذاکره و خرید کاکا ستاره برزیلی تیم رئال مادرید به گوش رسیده است .
کاکا که با صدای بسیار زیادی میلان را به مقصد تیم رئال مادرید ترک کرد به دلایل مختلف نتوانست در این تیم بدرخشد و به آرزو های خود برسد . در دیگر سو گفته می شود مربی فرانسوی تیم آرسنال علاقه زیادی به سبک بازی وی دارد و پس از صحبت هایی در باشگاه آرسنال تصمیم گرفته تا این بازیکن را از رئال مادرید به آرسنال بیاورد تا بعد از مدت ها آرسنال خریدی بزرگ در کارنامه خود ثبت کند .
بیست الی سی میلیون یورو مبلغی است که می توان به صورت حدودی برای کاکا در نظر گرفت اما آیا آرسنال بر سر این مبلع در حال مذاکره با مقامات اسپانیایی است مسئله ای بسیار مبهم و دور از انتظار است . در دیگر سو نیز صحبت هایی مبنی بر ارائه اندری آرشاوین به عنوان بخشی از قرار داد به گوش می رسد . ارشاوینی که از چندی قبل صحبت هایی مبنی بر خروجش از باشگاه به گوش می رسد.
به هر ترتیب با وجود درصد بسیار پایین صحت این خبر می توان وجود چنین شایعاتی پیرامون باشگاه را جالب توصیف کرد .

///

کریتوفر اولسن در نهایت راهی آرسنال شد ...

تابستان صحبت هایی مبنی بر علاقه آرسنال برای جذب نوجوان سوئدی به گوش می رسید و این خبر دیروز توسط آرسنال رسمی شد .
آرسنال نزدیک به جذب نوجوان 15 ساله سوئدی , کریستوفر اولسن است و مقصد این بازیکن قطعا این باشگاه لندنی است .
این بازیکن مدتی با آرسنال به تمرین پرداخته و توانسته نظر مثبت مقامات لندنی را جلب کند .
200 هزار پوند مبلغی است که برای جذب وی هزینه خواهد شد . مدیر برنامه های این بازیکن در این رابطه می گوید :

" ان ها وی را می خواهند . او مدتی آن جا بوده و تحت تاثیر قرار داده است .
این برای باشگاه است که تصمیم گیری کند و البته آرسنال پیش رفته و این برای صد در صد است . "

مدیر باشگاه کنونی اولسن نیز می گوید :

" برای یک هفته و نیم تمرین کرد و در بازی هایی شرکت کرده است . او دوباره به خانه برگشته و ما تا این لحظه چیز های بیشتری از آرسنال شنیده ایم .
او فوق العاده است . یک بازیکن جذاب و جالب . "

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازم مساوی با تیم 10 نفره بلکبرن
ديگه خسته شدم...حال و حوصله انتقاد هم ندارم!
اگر هفته آينده نبريم...خلاص!
شرم آوره...

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
بازم مساوی با تیم 10 نفره بلکبرن

ارسنال درسته که بازیکن سازیش به خاطر مربیش خوبه ولی بیشترشون رو از دست می دن
و بی تجربه گی هم یکی از مسائل دیگه که جلوی تیمای بزرگ خوب نتیجه نمی گیرن

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
من که شک دارم امسال آرسنال قهرمان شه:(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
1e30a6fd-6154-4efd-9799-84cee3e2d830.jpg

آرسنال علاقمند بوده تا این پسر 20 ساله را به خدمت گیرد. ظاهرا صحبت های جدید هاکی از آن است که این بازیکن قراردادی 4 ساله با لندنی ها انعقاد میکند و تا سال 2015 برای ما بازی میکند.
در قبال این فروش لیل خواهان این است که هازارد را یک سال به صورت قرضی به خدمت گیرد.
با شرایطی که لیگ 1 فرانسه دارد لیل خود را برای لیگ قهرمانان سال آینده آماده میکند، آنها نمیخواهند هازارد را در این بازی ها از دست بدهند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مصاحبه آرسن ونگر پس از پیروزی مقابل بلکپول....

در مورد پیروزی در یک نبرد دشوار....

این چیزی است که شما در مقابل بلکپول و مقابل هر تیمی که برای بقا در لیگ می جنگد ، با آن مواجه می شوید. من می دانستم که زمانی که بازی 2-0 بود ، آنها تسلیم نخواهند شد. ما در نیمه اول فرصت هایی را از دست دادیم ، زمانی که بازی 2-1 شد ، برای مدتی کمی عصبی بودیم . با 3-1 شدن بازی ، کار تمام شد چراکه بلکپول انرژِی زیادی را مصرف کرده بود.

در مورد تصمیم دیرهنگام برای حضور لمن در ترکیب....

من نگران نبودم زیرا دروازبان خوبی را با دروازبان خوب دیگری جایگزین کرده بودم. فقط از این بابت نگران بودم که دروازبان دیگری را روی نیمکت نداشتیم. با توجه به اینکه ینس برای مدتی طولانی بازی نکرده بود ، اگر برایش اتفاقی رخ می داد ما با مشکل مواجه می شدیم.

در مورد ترس از برخورد به وجود آمده بین لمن و کمپل ....

بله ، آن لحظه مهم و بحث برانگیز بازی بود . من احساس کردم ینس توپ را زد. حتی اگر داور پنالتی می گرفت او می توانست کارت زرد نشان دهد زیرا او تلاش کرد تا توپ را بزند.

درباره عملکرد آرسنال ...

فکر می کنم عملکرد خوبی داشتیم چرا که واکنش خوبی از بازی بد هفته گذشته نشان دادیم . چیزی که مردم فراموش کرده اند اینست که ما در یک دوره طولانی شکست ناپذیری هستیم , حتی اگر اخیرا به پیروزی نرسیده بودیم . اما این مهم است که دوباره پیروز می شدیم و حالا ما بازی به بازی باید این فرم را حفظ کنیم .

درباره حضور نود دقیقه ای لمن...

او به خوبی کار کرد . تصمیم های وی نقطه عطف کار وی بود . عادلانه او کار زیادی برای انجام نداشت چرا که به خوبی بازی را کنترل کردیم . تصمیم ها و وظایفی که انجام داد در مقاطعی به ما کمک کرد .

درباره مصدومیت آلمونیا...

او مشکل زانو دارد . باید ان را مورد بررسی قرار دهیم . نمی دانم که که آیا وی برای بازی بعدی آماده خواهد شد یا خیر. ما ووچیچ ژسنی را در اختیار درایم که نزدیک به بازگشت است .

نگه داشتن این تمرکز برای ادامه فصل...

فکر می کنم می توانیم این ثبات و تمرکز را نگه داریم . ما حالا می توانیم استراحتی داشته باشیم و بعد از آن باید در یک شنبه بعدی بازی کنیم و سپس به مصاف تاتنهام در چهار شنبه بعدی برویم . می دانیم باید در هر بازی صد در صد خود را بگذاریم .

اینکه بعد از بازی به لمن چه گفته اید...

هنوز با وی صحبت نکرده ام .

واکنش به حذف از رقابت های لیگ قهرمانان و جام حذفی...

ما به دوره ای از اندوه و غم رفتیم و بعد از آن دوباره بلند شدیم و نشان دادیم که توانایی ذهنی برای واکنش نشان دادن داریم . تیم کارش را انجام داد و البته خوب نیز بود .

درباره رقابت قهرمانی...

امروز فقط سه امتیاز بود که می توانست برای زنده نگه داشتن شانس به ما کمک کند . ما به خودمان قول داده ایم که همه چیزمان را تا انتهای فصل بگذاریم . ما هفت بازی پیش رویمان داریم و این زمان زیادی در بر می گیرد .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کرونکه سهامش ره در باشگاه ارسنال به 62% افزایش داد و برای خرید مابقی سهام پیشنهاد بالغ بر731 میلیون پوند رااماده ارائه کرده است.

شرکت تجاری استن کرونکه بعد از اینکه درسال 2007 9.9%ازسهام باشگاه را خرید سهامش را به تدریج دراین باشگاه افزایش داد وهم اکنون با خرید سهام دوتن از سهامداران عمده باشگاه یعنی نینا براسول اسمیت و دنی فیزمن خودش را اماده خرید باقی مانده سهام باشگاه میکند.

هم چنین شرایط خرید باقی سهام باشگاه از طرف شرکت تجاری کرونکه به ازای هرسهم 11.750 پوند مورد پذیرش قرار گرفته است.
کرونکه در بیانه ای خطاب به بورس لندن گفت:ازاینکه فرصت افزایش سهام و دخالت بیشتر درامور مدیریت باشگاه را بدست اورده ایم بسیار خوشحالیم .
باشگاه ارسنال باشگاهی بزرگ با تاریخی درخشان است و مربی بزرگی بنام ارسن ونگر دران فعالیت میکند.ما قصد داریم تا به این میراث غنی بیافزاییم وباشگاه را به مرحله جدیدی از موفقیت برسانیم ودراین بین لازم است تا از پیترهیلوود عزیز تشکرکنم که با ادامه حمایت از ما موافقت کرد تا درنقش مدیرعامل باشگاه به فعالیت خود دراارسنال ادامه دهد.

همچنین لازم میدانم از اعضای هیئت مدیره باشگاه خصوصا دنی فیزمن وخانواده ایشان ونینا براسول اسمیت وخانواده محترمشان بخاطراعتمادی که به من داشتند واجازه دادند تا نقش مهمتری دراداره باشگاه داشته باشم تشکر وقدردانی کنم.

گفتنی است که استن کرونکه و شرکت تجاری اش هم اکنون مالک باشگاه بسکتبال دنورناگتس در ان بی ای و همچنین باشگاه هاکی روی یخ کلورادو اولانژوتیم فوتبال کلورادو راپیدزدرلیگ ام ال اس است.
هم اکنون تمرکز کرونکه بر روی خرید سهام عالیشرعثمانف است که بااینکه درهیئت مدیره باشگاه نیست ولی 27%سهام باشگاه را دراختیاردارد.

ارسن ونگر هم دراین مورد اعلام کرد:من از حضور وی درباشگاه وافزایش سهامش خرسندم ودرسالهای گذشته باوی درهیئت مدیره باشگاه کارکرده ام ومطمئن هستم که وی باشگاه ارسنال و منافع ان رادرالویت قرارخواهد دادو همچنین به سنتهای باشگاه و سیاست بلند مدت ارسنال برای اینده احترام خواهد گذاشت!!

همچنین پیتر هیلوود که درهنگام ورود کرونکه به هیئت مدیره باشگاه گفته بود ارسنال به کمک وی نیازی ندارد.....اعلام کرد من وسایراعضای هیئت مدیره تصمیم گرفتیم تا از روح باشگاه وجاه طلبی اش محافظت کنیم ونقش مهمی را دراین زمینه به عهده بگیریم!
اگرچه اقای کرونکه بتازگی به ارسنال پیوسته اند اما دراین مدت نشان داده اند که به سنتها و ارزشهای باشگاه ارسنال پایبند هستند وازان ارزشها وتاریخ باشگاه بخوبی محافظت خواهندکرد.ما مطمئنیم که وی اینده باشگاه راخواهد ساخت!

دراین زمان نقل و انتقال باشگاه لازم است اززحمات دنی فیزمن که باشگاه و ساخت ورزشگاه جدید را بخوبی هدایت واداره کرد تشکر ویژه کنم واطمینان دارم ورود ارسنال به این ورزشگاه به سود باشگاه خواهد بود و مایه مباحات هواداران وعاشقان باشگاه خواهد شد.

درانتها از خانواده براسول اسمیت و ازحمایت هفتاد ساله اشان ازباشگاه ارسنال که نقش مهمی در رشد واداره وشکوفایی باشگاه داشته اند کمال تشکر راداشته باشم وباید بگویم که ارسنال همواره مدیون این خانواده خواهد بود.َ

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رضایت ویلشر از حضور لمن در تیم...

جک ویلشر هافبک جوان آرسنال از بازی در کنار ینس لمن دروازه بان 41 ساله این تیم خوشحال است.

او تاثیری که لمن در رخت کن روی تیم می گذارد را بسیار مهم می داند.

ویلشر بعد از بازی روز یکشنبه گفت : " این بسیار عالی است که او را در کنارمان داریم. او آماده است و کارش را به بهترین شکل انجام می دهد. او دیروز تجربه اش را نسان داد. تنها ده دقیقه قبل از بازی فراخوانده شد و بسیار درخشان ظاهر شد.

" او در رختکن فوق العاده است. شبیه یک کمک مربی است. با ما صحبت می کند و شرایط را به خوبی برایمان شرخ می دهد و در بین دو نیمه برای تیم صحبت می کند.

"او سه سال از پدر من بزرگتر است. ما می توانیم از او یاد بگیریم. درون و بیرون زمین تمرین به خوبی از خودش مراقبت می کند.

" لمن 41 ساله است و آمادگی بدنی اش از من بهتر است!!!! "

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با نهایت تاثر و تاسف درگذشت دنی فیزمن ازاعضای هیئت مدیره ارسنال درسن 66 سالگی را به اطلاع هواداران این تیم میرسانیم.
دنی که از سال 1992 به هیئت مدیره ارسنال پیوست همواره دراین باشگاه شخصیتی دوست داشتنی و قابل احترام بود وبدون شک همکاران و دوستانش در باشگاه دلتنگ او خواهند شد.
درسالهایی که اقای فیزمن درارسنال فعالیت کرد به عنوان یک تاجرموفق که عشق ارسنال را درسینه اش داشت تاثیربسیارزیادی درباشگاه گذاشت و برای ساخت ورزشگاه جدید تلاشهای خستگی ناپذیری داشت وسسب شد تا ارسنال صاحب یکی از بهترین ورزشگاههای دنیا باشد.
ما بینهایت ازاین مصیبت ورفتن دوست عزیزمان دنی فیزمن غمگین هستیم و بدون شک دل همه ما برای صدای وی حضورش در باشگاه وکاردانی اوبشدت تنگ خواهد شد.
باشگاه ارسنال برای همیشه به دنی فیزمن وتلاشهای خستگی ناپذیر وارزشمند وی جهت انتقال باشگاه ازهایبوری به ورزشگاه جدید مدیون خواهد بود.
هم اکنون باشگاه ارسنال درکنارسالی (همسردنی)وسایر اعضای خانواده وی میباشد .چراکه این خانواده شوهر..پدرو پدربزرگ خود را ازدست داده است.
پي نوشت: عميقا تاثر و تاسف خود را از بابت درگذشت دني فيزمن اعلام مي دارم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر مجبور است در انتهای فصل یک کمک دیگر را برای تیمش معرفی کند.

پت رایس در پایان فصل و با اتمام قراردادش ، برای همیشه از فوتبال خداحافظی میکند و بازنشسته میشود.

پت از سال 84 همواره بخشی از کادر مربیگری ارسنال بوده و از سال 96 دستیار ونگر شده است.
پت که روزی کاپیتان آرسنال بوده است و 528 بازی برای این تیم انجام داده، علاقه ای به تمدید قراردادش ندارد.

Daily Express گزارش داد، ونگر قبلا برای پیدا کردن جانشین وی تلاش هایی انجام داده است. اکثر خبرگزاری ها و رسانه ، بازیکنان قدیمی و یا مربی های تیم پایه را بهترین گزینه های ونگر میدانند.

Dragan Stojkovic و پاتریک ویرا که احتمال بازنشستگی اش در پایان فصل وجود دارد از گزینه های اصلی هستند

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
انگلیس باید درباره وضعیت جک ویلشر تصمیم گیری کند ...

آرسن ونگر تصمیم گیری بر عهده جک ویلشر را بر عهده انگلیسی ها انداخته است .
این تصمیم گیری منوط به بازی کردن ویلشر برای تیم های رده های سنی انگلستان است که در تابستان در یک رقابت مهم شرکن خواهد کرد .
آرسن ونگر درباره بازیکن کلیدی و جوانش گفت :

" در جایی که من ایستادم بهتر است وی برای تیم زیر 21 ساله های انگلیس بازی نکند .
ما تصمیم اتحادیه را قبول خواهیم کرد اما فراموش نکنید در 13 آگوست فصل را شروع خواهیم کرد .
انگلستان در آگوست بازی دوستانه دارد و اگر تیم زیر 21 ساله های انگلیس بتواند تا انتهای مسابقات پیش برود باید چهار تا شش هفته تعطیلات برای بازیکنان در نظر بگیرم .
این به این معنی است که آن ها برای بازی های دوستانه در دسترس نخواهند بود و همینطور برای بازی های مقدماتی یورو 2012 برابر بلغارستان چرا که نمی تواند برای بازی ها در سپتامبر اماده شود .
انگلیس باید انتخاب کند . من می دانم که به دوره تعطیلات باید احترام گذاشت و این بیشتر به محاسبات تیم ملی انگلیس بستگی دارد .
شاید در ابتدای فصل ما نتوانیم وی را در اختیار داشته باشیم . این مهم است که بازیکنان استراحت خوبی داشته باشند چرا که در انگلستان بازی های لیگ بسیار حساس و فشرده است . این اولین فصل ویلشر بود که وی 45 بازی بیشتر داشت . "

ونگر برای مقایسه به درخشش گیگز اشاره دارد :

" شما بازیکنی نظیر گیگز را می بیند که در 37 سالگی به خوبی بازی می کند اما هیچ کاه در این مسابقات تیم ملی حضور نداشته است .
این به این معنی است که همیشه استراحت مناسب و مفید در هر تابستان در دراز مدت تاثیر دارد و فکر می کنم تاثیرش بر بازیکنانی که در مسابقات بزرگ حضور دارد در هنگام برگشت به لیگی مانند انگلستان که در هر بازی رقابت و جنگ وجود دارد مهم است .
باید به درستی فکر کنید که استراحت بازیکنان چگونه باید باشد . "

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
وقتي ضربه ايستگاهي رو زد خورد به دفاع بايد سوت رو ميزد .....

بالا