• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از جواب های کامل و مفیدتون.
حق با شماست. من از این شانس ها ندارم. فقط یه چیزی! وقتی چند ماه پیش رفته بودم موبایل بخرم. فروشنده، ماکت گوشی رو داد دستم و ماکتش، کاملا عرق کرد! بعدش پرسید که سربازی رفتی یا نه! منم گفتم نه. بعدش گفت که یکی از فروشنده های همین پاساژ، 1 ماه پیش اومد و شیرینی معافیتش رو پخش کرد! اونم به خاطر عرق کف دستش. البته این موضوع، واقعا وجود داره، اما من شنیدم که دکتره اونجا، میگه که برو دستت رو با آب و صابون بشور، بعدش اگه عرق کرد، معاف میشی! اینا واقعا عقده ای هستن ...

بله.همونطور که گفتین به خاطر تعریق شدید کف دست هم معافیت میدن.ولی شرایطی داره.به خاطر کارهایی که سابقا دوستان انجام میدادن برای تعریق بیشتر این شده که جدیدا یه مقدار بیشتر سخت گیری میکنن.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
نوشته ای از SherlockHolmes View Post
ببین توصیه من در باره ی امریه
1: غیبت داری دور **** رو خط بکش
2: **** سابقه بسیج میخواد برای امریه هاش
3: امریه ات رو سعی کن قبل آموزشی نشد توی آموزشی بدی سر یگان احتمال اینکه امریه ات قبول بشه ضعیف .
4: برگ سبزت رو یک ماه قبل تحویل جایی که امریه قراره بهت بده بده .
5: امریه ارتش به **** و غیره احتمالش یک در صد هزار هست !! (پارتی در حد تیمسار میخواد )
6: اگه افتادی سر یگان و میخوای انتقالی بگیری یا امریه بیاری سمت نگیر , خودتو به شاسکولی بزن .
7: نیروی زمینی احتمال قبول کردن انتقالی توش زیاده .... پس شانس بیاری حداقل بیفتی میروی زمینی که خودتو بتونی بکشی جای بهتر ... اگه مثل من بیفتی دژبان اگه امریه ات امضای فرمانده بهداشت در مان کل ارتش رو هم داشته باشه رد میکنه !!
امیدوارم نوشته هام بدردت بخوره !!

میگم شرلوک جان برای امریه پارتی تو اون نهاد و سازمان مهمه یا تو **** / ارتش ؟

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
میگم شرلوک جان برای امریه پارتی تو اون نهاد و سازمان مهمه یا تو **** / ارتش ؟

برای امریه گرفتن تو یه سازمان یا نهاد باید یه پارتی کله گنده تو همون سازمان داشته باشی!

joelandos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سلام
امریه سازمان زندانها با آشنا تو شهر خودم میتونم داشته باشم خوبه؟ میخوام برا ارشد هم بخونم میشه؟
کسی که کارشناسی داره بعد از اموزشی جایی که میزارن کار کنه مثل ساعت اداریه؟ بعد از اون تو روز باید چکار کنه؟ خابگاه میدن؟ بدرد میخوره؟

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
بله.همونطور که گفتین به خاطر تعریق شدید کف دست هم معافیت میدن.ولی شرایطی داره.به خاطر کارهایی که سابقا دوستان انجام میدادن برای تعریق بیشتر این شده که جدیدا یه مقدار بیشتر سخت گیری میکنن.

بازم ممنون از جوابت. یه سوال دیگه. من اگر معاف نشم ( که نمیشم )، چکار کنم که در تهران بیفتم؟ آیا با توجه به تک فرزند بودنم، در تهران میفتم؟

adelsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واقعا تسلیت میگم نیروی انتظامی جای خیلی بدیه . یکی از فامیل ها به نیروی انتظامی افتاده بود فوق لیسانس بود خودش هم تو گرما تو سرما تو خیابون جریمه مینوشت نه تعطیلی داشت نه استراحتی حتی بهش میگفتن روزانه حتما این قدر باید جریمه بنویسی !

با فوق لیسانس تو خیابون جریمه مینوشت؟؟؟؟ :blink::blink::blink::blink::blink:

پس ما که لیسانس هستیم رو حتماٌ جای چراغ راهنمایی میزارن سر یه چهار راه:weird:

یه چی میگم امیدوارم تحمل شنیدنش رو داشته باشی:D
رفیق منم نیرو انتظامی جهرم بود الان داره تو مرزبانی زاهدام خدمت مقدس سربازی رو میگذرونه :lol:

:eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::weird::weird::weird:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
یه سوال:

توی خدمت بهمون دفترجه بیمه درمانی میدن؟

من چند ماهی هست که فارغ التحصیل شدم و بیمه خدمات درمانی من کنسل شده حالا می خوام بدونم تو مدت خدمت شامل بیمه میشم از طرف **** یا باید الان خودم برم شخصی بیمه کنم خودمو؟!
upset.gif

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان من می خوام واسه کم شنوایی دو گوشم معافیت بگیرم که 50 - 50 هستش جواب دکتر
دکتر گفت اگه 50 - 50 باشه معاف میشی و احتمال اینکه چون مهندسی هستی کمی اذیتت کنن ندن داستان از چه قراره ؟ معافیت کم شنوایی خوبه ؟ و اینکه برگه سفید میدن یا قرمز و اینکه جزو معافیت بد هستش اینا ؟ چی به چیه یه کم کمکم کنید/.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من می خوام واسه کم شنوایی دو گوشم معافیت بگیرم که 50 - 50 هستش جواب دکتر
دکتر گفت اگه 50 - 50 باشه معاف میشی و احتمال اینکه چون مهندسی هستی کمی اذیتت کنن ندن داستان از چه قراره ؟ معافیت کم شنوایی خوبه ؟ و اینکه برگه سفید میدن یا قرمز و اینکه جزو معافیت بد هستش اینا ؟ چی به چیه یه کم کمکم کنید/.

سلام.بله در مورد معافیت پزشکی برای مشمولانی که مدرک تحصیلیشون کارشناسی به بالاست مخصوصا رشته های فنی مهندسی سخت گیری بیشتری انجام میدن.البته برای سایر دوستان هم سخت گیری میکنن که در اون موارد بیشتر به شانس طرف بستگی داره از هر 12-10 نفر 4-3 نفر که همه شرایطشون درسته رو اذیت میکنن.البته به آرامش و اضطراب نداشتن طرف هم بستگی داره.اما در مورد افراد دارای تحصیلات بالا که معمولا 70-60 درصدشون رو اذیت میکنن.دلیلش اینه که هر جوری هست سعی میکنن کسانی که دارای تخصص یا تحصیلات هستن رو نگه دارن این در مورد کسانیه که مشکلشون لب مرزیه.ولی در مورد بقیه افراد ممکنه اذیت کنن وروند بررسی هم طولانی بشه ولی در آخر معافیت رو میدن.امعافیت کم شنوایی خیلی زیاد بستگی به نتایج شنوایی سنجی وآزمایشات بیمارستان داره.بعید نیست اگه شورا هم تایید کنه دوباره به بیمارستان خودشون اعزام کنن..همونطور که بارها اشاره شده دیگه قرمز وسفید وجود نداره.یک نوع کارت برای تمام معافیت ها صادر میشه.فقط تبصره اش متفاوته.در مورد کار هم که باز اشاره شده.طبق قوانین استخدامی تعدادی از سازمانها وادارات کلا استخدام معاف پزشکی ممنوعه.خیلی جاها هم بعضی از معافیت های پزشکی را قبول نمیکنن.ولی کلا در زمینه استخدام هم مثل سایر جاها بیشتر مربوط به بند"پ" هست.ولی در این شکی نیست که یه سری جاها مثل بانکها که البته به رشته شما مربوط نیست امکان استخدام خیلی کمه.

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
سلام.بله در مورد معافیت پزشکی برای مشمولانی که مدرک تحصیلیشون کارشناسی به بالاست مخصوصا رشته های فنی مهندسی سخت گیری بیشتری انجام میدن.البته برای سایر دوستان هم سخت گیری میکنن که در اون موارد بیشتر به شانس طرف بستگی داره از هر 12-10 نفر 4-3 نفر که همه شرایطشون درسته رو اذیت میکنن.البته به آرامش و اضطراب نداشتن طرف هم بستگی داره.اما در مورد افراد دارای تحصیلات بالا که معمولا 70-60 درصدشون رو اذیت میکنن.دلیلش اینه که هر جوری هست سعی میکنن کسانی که دارای تخصص یا تحصیلات هستن رو نگه دارن این در مورد کسانیه که مشکلشون لب مرزیه.ولی در مورد بقیه افراد ممکنه اذیت کنن وروند بررسی هم طولانی بشه ولی در آخر معافیت رو میدن.امعافیت کم شنوایی خیلی زیاد بستگی به نتایج شنوایی سنجی وآزمایشات بیمارستان داره.بعید نیست اگه شورا هم تایید کنه دوباره به بیمارستان خودشون اعزام کنن..همونطور که بارها اشاره شده دیگه قرمز وسفید وجود نداره.یک نوع کارت برای تمام معافیت ها صادر میشه.فقط تبصره اش متفاوته.در مورد کار هم که باز اشاره شده.طبق قوانین استخدامی تعدادی از سازمانها وادارات کلا استخدام معاف پزشکی ممنوعه.خیلی جاها هم بعضی از معافیت های پزشکی را قبول نمیکنن.ولی کلا در زمینه استخدام هم مثل سایر جاها بیشتر مربوط به بند"پ" هست.ولی در این شکی نیست که یه سری جاها مثل بانکها که البته به رشته شما مربوط نیست امکان استخدام خیلی کمه.

اوکی مرسی /.
این تبصره که گفتین مثلا چجوری خواهد بود ؟

و اینکه من الان تو اون 6 ماهه قانونی دفترچه رو پست کردم و برگه سبزم هم اومده واسه اول تیرماه خورده سربازی من /.
الان که میبینم که شاید بتونم معافیت بگیرم چیکار باید بکنم ؟ برم یه دفترچه دیگه بگیرم برم پلیس + 10 باز پست کنم یا یه چیز دیگه ؟ ممنون میشم اینو هم جواب بدین /. تنکس/....

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
اوکی مرسی /.
این تبصره که گفتین مثلا چجوری خواهد بود ؟

و اینکه من الان تو اون 6 ماهه قانونی دفترچه رو پست کردم و برگه سبزم هم اومده واسه اول تیرماه خورده سربازی من /.
الان که میبینم که شاید بتونم معافیت بگیرم چیکار باید بکنم ؟ برم یه دفترچه دیگه بگیرم برم پلیس + 10 باز پست کنم یا یه چیز دیگه ؟ ممنون میشم اینو هم جواب بدین /. تنکس/....

منظورم این بود تمام کارتهای معافیت یکرنگ ویک شکل هستند.فقط اون ماده ای که شما با توجه به اون ماده معافیت گرفتی درج میشه.مثلا ماده 41 بند 4 که مشخص میکنه هر کس چه معافیتی گرفته.
الان میتونین برین دفتر پلیس +10 این رو بپرسین.اگه نمیدونستن از مرکز مشاوره **** وظیفه سوال کنین.چون احتمال داره وقتی اسمتون تو سیستم ثبت شده برای اعزام اگه بخواین دوباره دفترچه پست کنین تداخل پیش بیاد.ضمن اینکه تو خود خدمت هم میتونین برین دنبالش.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
فردی با حضور در پشت‌بام سازمان **** وظیفه، تهدید به خودکشی کرد.

سرهنگ عرب رئيس اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي گفت: مقارن وقت اداري روز دوشنبه پانزدهم فروردين ماه سال جاري مراجعه کننده‌اي به نام «حسن. ف» متولد 1367 به سازمان وظيفه عمومي در تهران مراجعه و درخواست ابطال معافيت پزشکي خود را که در تاريخ دوم خرداد ماه 87 از طريق اين سازمان صادر شده بود را كرد.

وي اضافه کرد: در بررسي‌هاي بعمل آمده علت معافيت پزشکي نام برده اثبات ناراحتي اعصاب و روان در کميسيون پزشکي به استناد بند 2 ماده 33 **** وظيفه بوده كه براين اساس خدمت وي در اماکن نيروهاي مسلح براي خود وي و ديگر همرزمانش احتمال خطر جاني را خواهد داشت.

وي تصريح کرد: نام برده پس از شنيدن پاسخ منفي و عدم امکان وجود راه حل قانوني براي خواسته وي خود را به پشت بام ساختمان وظيفه عمومي رسانده و تظاهر به خودکشي کرد.

طبق گزارش پايگاه پليس، رئيس اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي در ادامه افزود: با حضور به موقع عوامل اورژانس و آتش نشاني اين فرد از پشت بام پائين آمد.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سلام یک سوالم من بپرسم
مطمئنآ خیلی از دوستان با مورد من مواجه شدند ولی جوابشو من نمیدونم ممنون میشم راهنماییم کنید.
تو دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی سال 90 نوشته شده
تبصره 2 پذيرفتگاني كه به هنگام ثبت نام در دانشگاه مدت 6 ماه از تاريخ فراغت از تحصيل آنان در دوره كارداني سپري نشده باشد، نيازي به اخذ و ارائه برگ اعزام به خدمت ندارند.
حالا اینجا 1 سوال پیش میاد
کسی که در 89/11/30 کاردانی رو گرفته اگه بخوایم 6 ماه رو حساب کنیم میشه 90/05/30 یعنی 1 ماه اینجا کم میاد چون معمولآ ثبت نام کسانی که در کاردانی به کارشناسی سراسری قبول شدند تو مهر ماه هست.
حالا با همه این تفاسیر غیبت میخورم و باید دفترچه بگیرم و پست کنم و کاراش رو کرد که واکسنو این کاراس ؟یا اینکه نیاز به فرستادن دفترچه و کارای دیگشم نیست؟
در سوال قبلیم اگر جواب این بود که دفترچه بگیرم و پست کنم بعد از 20 روز که برگ سبز میاد و مشخص شده کجا باید خدمت کرد در صورت قبولی در دانشگاه این برگه سبز رو باید چی کار کرد آیا باید به جایی ارائه داد ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام یک سوالم من بپرسم
مطمئنآ خیلی از دوستان با مورد من مواجه شدند ولی جوابشو من نمیدونم ممنون میشم راهنماییم کنید.
تو دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی سال 90 نوشته شده
تبصره 2 پذيرفتگاني كه به هنگام ثبت نام در دانشگاه مدت 6 ماه از تاريخ فراغت از تحصيل آنان در دوره كارداني سپري نشده باشد، نيازي به اخذ و ارائه برگ اعزام به خدمت ندارند.
حالا اینجا 1 سوال پیش میاد
کسی که در 89/11/30 کاردانی رو گرفته اگه بخوایم 6 ماه رو حساب کنیم میشه 90/05/30 یعنی 1 ماه اینجا کم میاد چون معمولآ ثبت نام کسانی که در کاردانی به کارشناسی سراسری قبول شدند تو مهر ماه هست.
حالا با همه این تفاسیر غیبت میخورم و باید دفترچه بگیرم و پست کنم و کاراش رو کرد که واکسنو این کاراس ؟یا اینکه نیاز به فرستادن دفترچه و کارای دیگشم نیست؟
در سوال قبلیم اگر جواب این بود که دفترچه بگیرم و پست کنم بعد از 20 روز که برگ سبز میاد و مشخص شده کجا باید خدمت کرد در صورت قبولی در دانشگاه این برگه سبز رو باید چی کار کرد آیا باید به جایی ارائه داد ؟

سلام.همونطور که خودتون هم اشاره کردین چون بیشتر از 6 ماه از فارغ التحصیلی تا ثبت نام در مقطع بالاتر طول میکشه شما باید قبل از اتمام مهلت 6 ماهه دفترچه رو تکمیل کنین ودر دفاتر پلیس +10 ثبت کنین که واکسن زدن رو هم شامل میشه.در صورت داشتن غیبت شما نمیتونین در دانشگاه ثبت نام کنین .پس باید در مهلت 6 ماهه اقدام به ارسال مدارک کنین.این برگ سبز در صورت قبولی در دانشگاه فقط در هنگام ثبت نام مورد نیازه.بعد از ثبت نام با ارسال مدارک از دانشگاه به **** وظیفه برای شما در این مقطع معافیت تحصیلی صادر میشه.تا پایان تحصیلات .بعد از پایان تحصیلات دوباره باید دفترچه جدیدی پست کنین.

Last edited:

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
منظورم این بود تمام کارتهای معافیت یکرنگ ویک شکل هستند.فقط اون ماده ای که شما با توجه به اون ماده معافیت گرفتی درج میشه.مثلا ماده 41 بند 4 که مشخص میکنه هر کس چه معافیتی گرفته.
الان میتونین برین دفتر پلیس +10 این رو بپرسین.اگه نمیدونستن از مرکز مشاوره **** وظیفه سوال کنین.چون احتمال داره وقتی اسمتون تو سیستم ثبت شده برای اعزام اگه بخواین دوباره دفترچه پست کنین تداخل پیش بیاد.ضمن اینکه تو خود خدمت هم میتونین برین دنبالش.

ممنون/.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سلام.همونطور که خودتون هم اشاره کردین چون بیشتر از 6 ماه از فارغ التحصیلی تا ثبت نام در مقطع بالاتر طول میکشه شما باید قبل از اتمام مهلت 6 ماهه دفترچه رو تکمیل کنین ودر دفاتر پلیس +10 ثبت کنین که واکسن زدن رو هم شامل میشه.در صورت داشتن غیبت شما نمیتونین در دانشگاه ثبت نام کنین .پس باید در مهلت 6 ماهه اقدام به ارسال مدارک کنین.این برگ سبز در صورت قبولی در دانشگاه فقط در هنگام ثبت نام مورد نیازه.بعد از ثبت نام با ارسال مدارک از دانشگاه به **** وظیفه برای شما در این مقطع معافیت تحصیلی صادر میشه.تا پایان تحصیلات .بعد از پایان تحصیلات دوباره باید دفترچه جدیدی پست کنین.
ازتون تشکر میکنم که راهنماییم کردین
من آخرای تیر ماه برم پلیس +10 تا کارامو بکنم میشه اوایل مرداد که دفترچه پست میشه
تا آخر مرداد هم جواب دفترچه میاد که کی باید اعزام شم
که میفته بعد مهر که جواب دانشگاه میاد به احتمال زیاد نظر شما چست؟اون موقع مناسب هست واسه ارسال دفترچه؟
باز هم ممنون

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ازتون تشکر میکنم که راهنماییم کردین
من آخرای تیر ماه برم پلیس +10 تا کارامو بکنم میشه اوایل مرداد که دفترچه پست میشه
تا آخر مرداد هم جواب دفترچه میاد که کی باید اعزام شم
که میفته بعد مهر که جواب دانشگاه میاد به احتمال زیاد نظر شما چست؟اون موقع مناسب هست واسه ارسال دفترچه؟
باز هم ممنون

بله خوبه.اگه حتی احیانا تاریخ اعزام هم تداخلی با برنامه دانشگاه شما داشته باشه میتونین تاریخ اعزام رو تا دوماه تمدید کنین .ولی با این تاریخ که خودتون گفتین مطمئنا تاریخ اعزامتون بعد ثبت نام دانشگاه میفته.ایشالا که موفق باشین.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا میگرن معاف از رزم داره؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
من غیبت دارم و می خوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم.اگر شورا پزشکی منو سرباز تشخیص بده و نخوام برم خدمت آیا بازم سرباز غایب حساب میشم یا فراری؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من غیبت دارم و می خوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم.اگر شورا پزشکی منو سرباز تشخیص بده و نخوام برم خدمت آیا بازم سرباز غایب حساب میشم یا فراری؟

سلام.نتیجه شورای پزشکی میتونه یکی از این 4 مورد باشه :معافیت پزشکی دائم. معافیت از رزم .معافیت پزشکی موقت(یکساله یا شش ماهه)و اعزام به خدمت.در صورتی که نتیجه معافیت از رزم یا اعزام باشه بعد از چند روز برگ سبزتون میاد در خونه.در صورتیکه در تاریخ مورد نظر حاضر نشین در واقع فرار از خدمت محسوب میشه.غیبت تا موقعیه که هنوز اقدامی برای تعیین وضعیت مشمولیت خود نکرده باشین.

بالا