• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
دست دوم اصلا...
هر کدوم شرایط فروشش بهتر بود میگیرم، نه بابا ماشین که ماله کلاس گذاشتن نیست، ماشین ماله حمالیه !

mr hitler

Registered User
لایک‌ها
8
پراید بگیر صندوقدار هم بگیر ایمنشو فاکتور بگیریم واقعا ماشینه بی ازارو کم خرجیه برای تو شهر ولی وای به روزی که تو جاده بخوای از یه کامیون با 130 تا سرعت سبقت بگیری چنان میکشه سمت شونه خاکی که اگه فرمونو محکم نگیریو هول کنی .....
تو تصادفات هم که معرف حضورتون هست(من با 40-50 تا رفتم تو شیکم یه 405
2296.gif
گفتم نهایتا سپرش شیکست ولی پیاده که شدم بله کاپوت و گلگیرا و سینی شاسی شدید جا خورده تازه اون پراید مدل 82 بود که کیفیت ساختش بهتر بود 700 تومن پیاده شدم)
mvmکه واقعا کیفیت ساختش پایینه
و اما
3y84xfp.gif
روآ یه اشغال تمام عیار از هر لحاظ که فکرشو بکنی زود به سرو صدا می افته از لحاظ کلاس که واقعا تهوع اوره(کلا ملت به ار دی سوارا اصلا نظر جالبی ندارن ابرو ریزی شدید) مصرف بالا موتور داغون دف عقب شتاب کم زوزه گیربکس حتی تو صفر بعد از دو سال هم لش میشه و افت قیمت وحشتناک نصیحت میکنم سمت این ماشین نرو دادا همون رنو رو سوار شی بهتره
گفتی دسته 2 نمی خوای ولی اگه من جای شما بودم یه 405 مدل 85 کم کار کرد(زیر 80 هزارتا) ترو تمیز میگرفتم که خیلی بهتر از پرایده با 8600 تا 9 میشه خریدش

poopak

Registered User
لایک‌ها
27
خوب معلومه اين كه ديگه سوال نداره

پراد

مصرفش كم - باهاش برو توي ديوار دلت نمي سوزه چون لوازمش توي هر بقالي هست- تا مي توني ازش كار بكش بعد موقع فروش به همون قيمتي كه خريدي بفروشش

kasra.23

Registered User
لایک‌ها
0
پاشو بیا مزایده ایرانخودرو تو پیکان شهر، تو مزایده شرکت کن بعدش بفروش از طریق آگهی همشهری (ظرف 1 هفته ماشینت فروش میره) 1 سال دیگه میبینی با همین پول حداقل 206 تیپ 3 سواری ،فقط 1 سال تحمل کن ;)

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
سلام دوستان

کسی تجربه ای در مورد ماشین چری ویانا داره (تیپ دو 16 سوپاپ)

این سایت شرکتش هست

www.skt.ir

منظورم کیفیت و خدمات و قطعات و این جور چیز ها است

طبق تحقیقی که من کردم ماشین خوبی است با توجه به قیمتش اما مشکل بزرگی که داره این هست که لوازم یدکی اون خیلی سخت گیر میاد و خدمات پس از فروش جالبی نداره

با تشکر

Last edited:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
آدرس میدم یکیشو مفتی واسه تست بفرست اگه امام راضی بود بهت خبرشو میدم...

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
دوست عزیز فقط میتونم بگم چرت تری ماشینیه که توی عمرم دیدم . اگه به یو...تیوب دسترسی داری حتما تست تصادفش رو سرچ کن !!!
این ماشین امنیتش یه چیزی تو مایه های پرایده !!!! ( البته پراید افتضاح تره :دی )

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
چری ساخت چین هست که ترمز های نامناسبی داره و خیلی ها رو روانه ی درره کرده !

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
چری ساخت چین هست که ترمز های نامناسبی داره و خیلی ها رو روانه ی درره کرده !

سلام

می دونم ساخت چین هست اما مگه ترمز هاش ABS + EBD نیست چرا بده ؟ شما این اطلاعات را از کجا داری؟ میشه لینک بدی؟ من هر جا راجع بهش خوندم همه تعریف کرده بودند

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
دوست عزیز فقط میتونم بگم چرت تری ماشینیه که توی عمرم دیدم . اگه به یو...تیوب دسترسی داری حتما تست تصادفش رو سرچ کن !!!
این ماشین امنیتش یه چیزی تو مایه های پرایده !!!! ( البته پراید افتضاح تره :دی )

سلام دوست من

اون تست تصادف را من دیدم شما به غیر از اون خود ماشین را از نزدیک دیدی و پشتش نشستی؟ یا تو فامیل هاتون و آشناعاتون کسی داشته؟

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
آدرس میدم یکیشو مفتی واسه تست بفرست اگه امام راضی بود بهت خبرشو میدم...

اگه آدرس داری به ما هم بده دوست دارم پشتش بشینم تست کنم

اما همه چیز تست اولیه نیست من تجربه کسی را که چند وقتی این ماشین را داشته باشه می خواهم

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام

می دونم ساخت چین هست اما مگه ترمز هاش ABS + EBD نیست چرا بده ؟ شما این اطلاعات را از کجا داری؟ میشه لینک بدی؟ من هر جا راجع بهش خوندم همه تعریف کرده بودند

چند سال پیش که تازه اومده روز نامه هم سر و صدا زیاد کرد شما متوجه نشدی ؟ کلا مشکل ترمزی دارند یه مدت هم فکر کنم کلا وارداتش غیر قانونی اعلام شد

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
شما همون پولو بدی ریو بخری 400 برابر بیشتر از پولت استفاده بردی

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
چند سال پیش که تازه اومده روز نامه هم سر و صدا زیاد کرد شما متوجه نشدی ؟ کلا مشکل ترمزی دارند یه مدت هم فکر کنم کلا وارداتش غیر قانونی اعلام شد

نه من تازه باهاش آشنا شدم

اما فکر کنم شما کمی اشتباه کردی من منظورم خودرو ویانا هست که تیپ دو همون چری هست که چند سال پیش اومده بوده و کلی فرق کرده و خیلی ایراداتش اصلاح شده

ایرادی که من ازش شنیده بودم عدم هماهنگی کامل گیربکش و موتور بوده و ضعف صفحه کلاج که میگن تو مدل جدید این مشکل حل شده است

شما سایت رو ببین و مدل جدید چری A15 تیپ دو که به نام " ویانا" هست و به نظر خودرو خیلی خوب با قیمت مناسبی میاد

سایت : www.skt.ir

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
شما همون پولو بدی ریو بخری 400 برابر بیشتر از پولت استفاده بردی

آره من خودم هم ریو را انتخاب کرده بودم اما قیافش از جلو و پشت خیلی بی ریخت هست

در ضمن ABS و ایربک نداره و باید به صورت سفارشی بدی کارخانه روش نصب کنه که هزینش میره بالاتر

در ضمن رینک و لاستیکش هم کارخانه کوچیک کرده که غیر استاندارد هست و همون اول باید کلی پول بدی واسه رینگ و لاستیک بزرگ تر

در صورتیکه چری ویانا همه این امکانات را خودش داره با همون پول + کلی امکانات بیشتر و ظاهر زیباتر

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان

کسی تجربه ای در مورد ماشین چری ویانا داره (تیپ دو 1 سوپاپ)

این سایت شرکتش هست

www.skt.ir

منظورم کیفیت و خدمات و قطعات و این جور چیز ها است

با تشکر

سلام
دادشم تو کار خانه سناباد خود رو کار می کنه ازش سوال می کنم.

(سناباد خودرو مونتاژ کننده چری در ایران هست. در 35 کلیومتری مشهد قرار داره کار خونش)

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
دادشم تو کار خانه سناباد خود رو کار می کنه ازش سوال می کنم.

(سناباد خودرو مونتاژ کننده چری در ایران هست. در 35 کلیومتری مشهد قرار داره کار خونش)

آقا خیلی ممنون لطف بزرگی می کنی

شما به سایت ما مراجعه کن و هر محصولی خواستی بگو با تخفیف بسیار ویژه تقدیمت می کنم چون حال بزرگی دادی

می تونی شمارش را برام پیام خصوصی کنی من چند دقیقه باهاش صحبت داشته باشم؟

خیلی ممنون می شوم

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
آره من خودم هم ریو را انتخاب کرده بودم اما قیافش از جلو و پشت خیلی بی ریخت هست

در ضمن ABS و ایربک نداره و باید به صورت سفارشی بدی کارخانه روش نصب کنه که هزینش میره بالاتر

در ضمن رینک و لاستیکش هم کارخانه کوچیک کرده که غیر استاندارد هست و همون اول باید کلی پول بدی واسه رینگ و لاستیک بزرگ تر

در صورتیکه چری ویانا همه این امکانات را خودش داره با همون پول + کلی امکانات بیشتر و ظاهر زیباتر

شما اینشو می بینی اما می ری می خری فردا پسفردا دسته درش می شکنه چون چینیه.. حالا تازه ماموریتت شروع می شه که بازار رو شخم کنی برای همون یه دسته در که پیدا نمی شه

یکم آینده نگری هم داشته باش لوازم همچین وسیله ای به ندرت پیدا می شه. ضعیفه.. و گرون

بالا