*Shima*
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 163
- لایکها
- 0
1) با ساعتچی.
2)سوالا خوب بود البته سوال اول که سری فوریه بود یه نکته کوچول داشت برا حلش.یکی از سوالاش هم عین جزوه کرمی بود!یه سوال خیلی راحت ولی نکته داره یک نمره ای هم داشت که همه عین چیز توش مونده بودن ولی مشابهش تو جزوه کرمی بود و تو 2 تا خط حل شد.2تا معادله مشتق جزئی هم بود که یکیش از تبدیل فوریه نیمدامنه و اونیکی یه معادله از این راحتا بود حتی همگن هم بود!2تا انتگرال خوشگل هم داشت که راحت حل میشد.در کل باور کن انقدر که سر امتحان درس وصایا من ترم پیش راحت بودم سر امتحان اینم راحت بودم.تازه من بحث عدد مختلط رو کلش رو تو 3 ساعت خوندم!!!!
3)من کلا دستم تنده و بعد45دقیقه بلند شدم اولین نفر بودم.اگه رو مباحث مسلط باشی تند مینویسی و میره و اگه نه هر چی تلاش کنی هیچی نمیتونی بنویسی البته امتحانش طولانیه یعنی من برگه اضافی هم گرفتم نترسیا ولی حدوده 10 رو کاغذ نوشتم!!!!!فکر کنم تایم امتحان 150 دقیقه بود.
4)فقط وفقط جزوه کرمی.جزوش رو اگه مسلط باشی حقیقتا 20 تو دستته.
همگی یه صلوات برا سلامتیش بفرستید.واقعا مرده گلیه.
ممنون، خیلی کامل بود. چقدر خوب که اینقدر دستتون تنده، خدا کنه برای منم راحت بگذره، ترم پیش سر معادلات خیلی سخت گذشت.
در مورد کرمی موافقم. هم خیلی خوب و کامل درس میده، هم خیلی مودب و خوش اخلاقه، کاش همه استادا اینطوری بودن. نمی دونم باهاش کلاس داشتین یا نه، موقع درس دادن تمام اشتباهاتی رو که ممکنه آدم مرتکب بشه میگه، فرم سوالای امتحانو مشخص می کنه، اگرم بچه ها چیزی رو یادشون رفته باشه، مثل بعضیا سرکوفت نمی زنه و تحقیر نمی کنه. فقط میگن خوب نمره نمیده که امیدوارم درست نباشه.
کار خوبی کردیاون قبلیه هم قشنگ بود ولی این جدیده خیلی ماهه :happy:
ترم جدیدو که نگوووووووودچار بحران امتحان گیری هم شدن
![]()
ممنون، خوش بحال بابا مامانش :lol:
میان ترمای ما از هفته ی دیگه شروع میشه، هفته هایی که میان ترم نداریم، یا کوییز داریم یا چند خروار تمرین یا پروژه. از پنج شنبه تا حالا همینطوری دارم تمرین سیگنال می نویسم هنوز تموم نشده :wacko: یعنی اینا فکر نمی کنن ما آدمیم؟ چی میشه جای 40 تا تمرین مثلا 20 تا بدن؟
Last edited: