• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوست گرامی hwt
ممنون مرسی
یه مادر برد jetway
model : m26gt4 v2 هستش که هرچی اطلاعات روی وبهاست نوشته که سوکت am2 رو ساپورت میکنه
اما روی جعبش نوشته cpu ready AM3 65w
میخواستم بدونم به جعبه اعتماد کنم یا به سایت ؟
بعدم اینکه اگر منظور درج جعبه اینه که فقط پروسسورهای تا 65w رو ساپورت میکنه؟:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ببین مثلا اگر تو مدلها این باشه : http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=765&proname=M26GT4SVMD2
خوب بعید نیست که حرف جعبه درست باشه . اما اگر نه همون مدلیه که نوشتی یکم بعیده حرف جعبه رو بشه باور کرد.
اگر زده باشه 65w یعنی فقط تا 65 وات ها رو میتونه ساپورت کنه .

sepehr_e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، ببخشید یه سوال دارم. تو مشخصات مادربرد
M.B ASUS P7H55-M/USB3

نوشته شده:
VGA: Maximum shared memory of 1748 MB
این یعنی چی؟ یعنی یک گیگ گرافیک آنبرد داره؟ در ضمن در کل مادربرد خوبی برای خرید هست یا نه؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام، ببخشید یه سوال دارم. تو مشخصات مادربرد
M.B ASUS P7H55-M/USB3

نوشته شده:
VGA: Maximum shared memory of 1748 MB
این یعنی چی؟ یعنی یک گیگ گرافیک آنبرد داره؟ در ضمن در کل مادربرد خوبی برای خرید هست یا نه؟
چیپستش از سری H هست . معنیش اینه اگر شما پردازنده Core i3 ,ویا Core i5 6XX داشته باشید با این چیپست به شما گرافیک مجتمع میده و میتونید بدون نیاز به کارت گرافیک با سیستم کار کنید.
مادربرد بدی نیست اما نسبت به قیمتش به نظرم نمیارزه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
Power Color 5670 1GB

master.

Registered User
لایک‌ها
16
قیمت قبل عیدش فکر کنم حدود 2600s حدود 400 بود.
مادربردهای جدید که البته بازم میگم احتمالا هنوز نیومدن با یک لوگو B3 از مادربردهای قدیمی متمایز شدن . تقریبا تمام شرکتها برای راهنمایی کاربراشون از این لوگو استفاده کردن . باید دقت کنید روی جعبه مادربرد لوگو B3 باشه.
ممنون حاجی
الان بعد گذشت یک ماه بعد سال نو چی ؟ خبری از قیمت برای 2600k داری ؟ مینبردهای جدید چی ؟
اگه بخوان یه کاهش قیمتی داشته باشن چقدر طول میکشه ؟
ممنون:happy:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ممنون حاجی
الان بعد گذشت یک ماه بعد سال نو چی ؟ خبری از قیمت برای 2600k داری ؟ مینبردهای جدید چی ؟
راستش قیمت جدیدش رو ندارم . بازار ظاهرا یکم دیرتر از حد معمول میخواد برگرده به حالت قدیمش.
B3 ها تا جایی که خبر دارم هنوز تو بازار توزیع نشدن . احتمال داره تو هفته آینده و یا اواسط اردیبهشت اکثر برندها مادربردهاشون رو بدند تو بازار . کاهش قیمت هم تو بازار ایران به چندتا چیز بستگی داره . اولیش اینه که جنسی تو انبار موجود نباشه که راحت بشه رو اینها قیمت گذاشت . که فعلا برای برندهای asus / giga فعلا این مشکل وجود داره که وارد کننده های اصلی همچنان نسخه های قدیمی رو دارند و اینکه نسخه های جدید با قیمتی بالاتر عرضه بشه خیلی برای این 2 برند دور از دسترس نیست.
باقی برندها هم احتمالا اگر رویکرد بازار رو بخوان پیگیری کنند با قیمت واقعی فعلا عرضه نمیشند و خریدار رو مجبور میکنند هر قیمتی که اونها دوست دارند رو پرداخت کنه.
حالا این روال چقدر طول میکشه واقعا مشخص نیست . من حدسم اینه هر چی به سمت تابستون بریم و بازاریهای محترم مینبردهای خراب رو به ملت غالب کنند و مادربردهای جدید برسه به دستشون قیمتها کم کم با یک شیب ملایم به قیمتی که معمولا تو بازار ایران بهش میگن معقول خواهد رسید.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
ممنون حاجی

دوست عزیز 2600 رو میتونید با قیمت 380 از بازار تهیه کنید
در مورد افت قیمت هم خب افت کرده منتها تا منتظر بمونید پردازنده های بولدوزر میاد وپشیمون میشید از خرید
مادربردی که برای این پردازنده میتونید بگیرید بنظر بنده از MSI P67A-GD65 یا ASUS P8P67 DELUXE استفاده کنید
من بشخصه مادربردهای MSI رو با هیچ مادربردی از سایر برندها عوض نمیکنم
موفق باشید

master.

Registered User
لایک‌ها
16
راستش قیمت جدیدش رو ندارم . بازار ظاهرا یکم دیرتر از حد معمول میخواد برگرده به حالت قدیمش.
B3 ها تا جایی که خبر دارم هنوز تو بازار توزیع نشدن . احتمال داره تو هفته آینده و یا اواسط اردیبهشت اکثر برندها مادربردهاشون رو بدند تو بازار . کاهش قیمت هم تو بازار ایران به چندتا چیز بستگی داره . اولیش اینه که جنسی تو انبار موجود نباشه که راحت بشه رو اینها قیمت گذاشت . که فعلا برای برندهای asus / giga فعلا این مشکل وجود داره که وارد کننده های اصلی همچنان نسخه های قدیمی رو دارند و اینکه نسخه های جدید با قیمتی بالاتر عرضه بشه خیلی برای این 2 برند دور از دسترس نیست.
باقی برندها هم احتمالا اگر رویکرد بازار رو بخوان پیگیری کنند با قیمت واقعی فعلا عرضه نمیشند و خریدار رو مجبور میکنند هر قیمتی که اونها دوست دارند رو پرداخت کنه.
حالا این روال چقدر طول میکشه واقعا مشخص نیست . من حدسم اینه هر چی به سمت تابستون بریم و بازاریهای محترم مینبردهای خراب رو به ملت غالب کنند و مادربردهای جدید برسه به دستشون قیمتها کم کم با یک شیب ملایم به قیمتی که معمولا تو بازار ایران بهش میگن معقول خواهد رسید.
جاجی دستت درد نکنه .
دوست عزیز 2600 رو میتونید با قیمت 380 از بازار تهیه کنید
در مورد افت قیمت هم خب افت کرده منتها تا منتظر بمونید پردازنده های بولدوزر میاد وپشیمون میشید از خرید
مادربردی که برای این پردازنده میتونید بگیرید بنظر بنده از MSI P67A-GD65 یا ASUS P8P67 DELUXE استفاده کنید
من بشخصه مادربردهای MSI رو با هیچ مادربردی از سایر برندها عوض نمیکنم
موفق باشید
آقا ممنونم
2600k مدنظرهست دیگه ؟ نه؟ آخه 2600 و 2600s هم انگار وجود داره ! من فقط دنبال همین k هستم .
بعدش کدوم بازار دقیقا شما قیمت داری که موقع خرید بشه به اونجا مراجعه کرد .
برای مین هم اولش میخواستم دلوکس بگیرم اما قیمت 2600کا انقدر فضایی بود که وسعم نمیرسه! نظرم رو ASUS P8P67 هست .
در مورد بولدوزر هم واقعا اگه میتونستم صبر کنم صبر میکردم سوکت 2011 آیوی بریج رو میگرفتم . وقت ندارم لامصبی . :(

mohsenmsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
الان تقریبا به اواسط اردیبهشت نزدیک میشیم کسی مادربردهای با پسوند b3 ندیده تو بازار؟ اگه من بخوام gyga byte بگیرم چه شماره هایی نشون دهنده این نوع مادر بردها هست؟ ممنون میشم اگه قیمتشون رو بهم بگین.
:blush:

serussam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان

یه سیستم واسه دانلود آفلاین میخام ببندم به اینصورت که 24 ساعت و تمام هفته روشن باشه:lol:
حالا دنبال یه مادربرد با این مشخصات هستم cpu intel 775 ,ram ddr3,usb3,hdmi راید صفر هم ساپورت کنه لطفا اگر کسی از دوستان همچین مادربوردی میشناسه مدلش رو اعلام کنه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام دوستان
الان تقریبا به اواسط اردیبهشت نزدیک میشیم کسی مادربردهای با پسوند b3 ندیده تو بازار؟ اگه من بخوام gyga byte بگیرم چه شماره هایی نشون دهنده این نوع مادر بردها هست؟ ممنون میشم اگه قیمتشون رو بهم بگین.
:blush:
بزرگ روش نوشته B3 . تو بازار موجوده.

sepehr_e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، من میخوام یه مادربرد بخرم. به نظر شما USB3.0 و SATA 6Gb رو در خریدم در نظر بگیرم یا هنوز زوده؟

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
سلام، من میخوام یه مادربرد بخرم. به نظر شما USB3.0 و SATA 6Gb رو در خریدم در نظر بگیرم یا هنوز زوده؟
سلام
اين دو مورد رو در نظر داشته باشيد. اما اگر از لحاظ بودجه مشكلي نداريد. چون مادربوردهايي كه داراي اين دو پورت هستن حداقل 30 تا 40 تومن از مادربوردهاي همرده خودشون گرونتر هستن و كارايي‌اي كه ميدن برابر با همون مادربوردهاست. البته در اينجا فرض بر اين هست كه قصد اوركلاك رو نداريد كه پارامترهاي به‌كار رفته در مادربودها براي افزايش توان اوركلاك مطرح بشه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اگر سیستم رو برای 2 سال و کمتر میخواین نگه دارید ساتا3 زوده . اگر برنامه بلند مدت دارید نه همچین دیگه زود نیست . اما طبیعتا هزینه ای رو همین آینده نگری به شما تحمیل میکنه.

sepehr_e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
که اینطور. ممنون از راهنماییتون.

master.

Registered User
لایک‌ها
16
2600K کسی قیمتی چیزی نداره ؟
P8p97 Pro چی ؟
--------
ایضا قیمتها کی قراره بیاد پایین > ؟ ما دو ماه صبر کردیم هنوز هیچی به هیچیه انگار!!

The-Rock-Return

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان

یه سیستم واسه دانلود آفلاین میخام ببندم به اینصورت که 24 ساعت و تمام هفته روشن باشه:lol:
حالا دنبال یه مادربرد با این مشخصات هستم cpu intel 775 ,ram ddr3,usb3,hdmi راید صفر هم ساپورت کنه لطفا اگر کسی از دوستان همچین مادربوردی میشناسه مدلش رو اعلام کنه

دوست من ميشه بگين بودجتون چقدره تا با اجازه اساتيد من راهنماييتون كنم؟

MAIN: GIGA P43T- ES3G

Specifications

CPU

- Support for an Intel® Core™ 2 Extreme processor/ Intel® Core™ 2 Quad processor/Intel® Core™ 2 Duo processor/ Intel® Pentium® processor/Intel® Celeron® processor in the LGA775 package
- L2 cache varies with CPU

Front Side Bus

- 1600(O.C.)/1333/1066/800 MHz FSB

Chipset

- North Bridge: Intel® P43 Express Chipset
- South Bridge: Intel® ICH10

Memory

- 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory
- Dual channel memory architecture
- Support for DDR3 1600/1333/1066 MHz memory modules
- Support for non-ECC memory modules

Expansion Slots

- 1 x PCI Express x16 slot, running at x16
- 1 x PCI Express x1 slot
- 5 x PCI slots

بهاش بين 110 تا 115 تومنه و بهترين گزينه براي شماست و فك نكنم مادربوداي 775 پين usb 3 داشته باشن! چون ديگه منسوخ شدن!:f34r: من كه چنين ميني نديدم!:wacko:

بالا