• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
ممنون ولی من تو طراحی مشکل دارم خیلی اصلا نمیفهمم.شاید حذف کنم
اسم کتاب چیه؟
راستی توی حذف اضطراری میشه چند تا درسو حذف کرد؟؟؟؟؟:wacko:
نه اینکارو نکنین! برای طراحی هم همون جزوه رو بخونین،اگه کامل ننوشتین از یه نفر جزوه کامل رو بگیرین
"میکروکنترلر های AVR" البته گفتم به درس میکرو1 ربطی نداره کلا

zibayeh.penhan

Registered User
لایک‌ها
0
.
دوستي كه (( تــــــا )) نداره .. ( داستان شكلات )‌ تقديم به همه ي دوستان بدون (( تـــــــا ))

با يك شكلات شروع شد . من يك شكلات گذاشتم كف دستش . او هم يك شكلات گذاشت توي دستم . من بچه بودم ، او هم بچه بود . سرم را بالا كردم . سرش را بالا كرد . ديد كه مرا مي شناسد . خنديدم . گفت : « دوستيم ؟» گفتم :«دوستِ دوست» گفت :« تا كجا ؟» گفتم :« دوستي كه تا ندارد » گفت :«تا مرگ؟» خنديدم و گفتم :«من كه گفتم تا ندارد» گفت :«باشد ، تا پس از مرگ» گفتم :«نه ،نه،گفتم كه تا ندارد». گفت : «قبول ، تا آن جا كه همه دوباره زنده مي شود ، يعني زندگي پس از مرگ. باز هم با هم دوستيم. تا بهشت ، تا جهنم ، تا هر جا كه باشد من و تو با هم دوستيم .» خنديدم و گفتم :«تو برايش تا هر كجا كه دلت مي خواهد يك تا بگذار . اصلأ يك تا بكش از سر اين دنيا تا آن دنيا . اما من اصلأ تا نمي گذارم » نگاهم كرد . نگاهش كردم . باور نمي كرد .مي دانستم . او مي خواست حتمأ دوستي مان تا داشته باشد . دوستي بدون تا را نمي فهميد .

×××

گفت : «بيا براي دوستي مان يك نشانه بگذاريم» . گفتم :«باشد . تو بگذار» . گفت :«شكلات . هر بار كه همديگر را مي بينيم يك شكلات مال تو و يكي مال من ، باشد ؟» گفتم :«باشد»

هر بار يك شكلات مي گذاشتم توي دستش ، او هم يك شكلات توي دست من . باز همديگر را نگاه مي كرديم . يعني كه دوستيم . دوست دوست . من تندي شكلاتم را باز مي كردم و مي گذاشتم توي دهانم و تند تند آن را مي مكيدم . مي گفت :«شكمو ! تو دوست شكمويي هستي » و شكلاتش را مي گذاشت توي يك صندوق كوچولوي قشنگ . مي گفتم «بخورش» مي گفت :«تمام مي شود. مي خواهم تمام نشود. مي خواهم براي هميشه بماند»

صندوقش پر از شكلات شده بود . هيچ كدامش را نمي خورد . من همه اش را خورده بودم . گفتم : «اگر يك روز شكلات هايت را مورچه ها بخورند يا كرم ها ، آن وقت چه كار مي كني؟» گفت :«مواظبشان هستم » مي گفت «مي خواهم تا موقعي كه دوست هستيم » و من شكلات را مي گذاشتم توي دهانم و مي گفتم :«نه ، نه ، تا ندارد . دوستي كه تا ندارد.»

×××

يك سال ، دو سال ، چهار سال ، هفت سال ، ده سال و بيست سال شده است . او بزرگ شده است . من بزرگ شده ام . من همه شكلات ها را خورده ام . او همه شكلات ها را نگه داشته است . او آمده است امشب تا خداحافظي كند . مي خواهد برود آن دور دورها . مي گويد «مي روم ، اما زود برمي گردم» . من مي دانم ، مي رود و بر نمي گردد .يادش رفت به من شكلات بدهد . من يادم نرفت . يك شكلات گذاشتم كف دستش . گفتم «اين براي خوردن» يك شكلات هم گذاشتم كف آن دستش :«اين هم آخرين شكلات براي صندوق كوچكت» . يادش رفته بود كه صندوقي دارد براي شكلات هايش . هر دو را خورد . خنديدم . مي دانستم دوستي من «تا» ندارد . مثل هميشه . خوب شد همه شكلات هايم را خوردم . اما او هيچ كدامشان را نخورد . حالا با يك صندوق پر از شكلات نخورده چه خواهد كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان کمک، تو حذف اضطراری چند تا درسو میشه حذف کرد؟؟؟؟آزمایشگاه هم میشه ؟

سلام
میشه بگین امتحان ریز جوان تا کجاس؟ من تازه جزوشو گرفتم سر کلاساشم زیاد نرفتم:eek: یه آدرس بیزحمت بهم بدین که تا کجا بخونم؟

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
ای خدای من
دوستان استاد آز مدار1 پیشنهاد بدید تابستون بردادم
این ترم با ی استاد برداشتم که ...................استخفرالله

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه بگین امتحان ریز جوان تا کجاس؟ من تازه جزوشو گرفتم سر کلاساشم زیاد نرفتم:eek: یه آدرس بیزحمت بهم بدین که تا کجا بخونم؟

شما تا آخر اسکن کردن صفحه کلید و صفحه نمایش 6 رقمی بخونید.راستی شما تمریناشو میتونین حل کنید؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
شما تا آخر اسکن کردن صفحه کلید و صفحه نمایش 6 رقمی بخونید.راستی شما تمریناشو میتونین حل کنید؟

ممنون
تا حالا حل نکرده بودم ولی ازین به بعد میخوام حل کنم تمرین آخریش که توی نمونه سوالایی که از کالج گرفته بودم بود خودم سعی میکنم حل کنم اگه نتونستم از رو اون میبینم :wacko:

negareene

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . کسی شماره استاد عباسپور رو داره . من پروژه با کی بردارم ؟ نرم افزارم . الان برای تابستون کی خالیه

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون
تا حالا حل نکرده بودم ولی ازین به بعد میخوام حل کنم تمرین آخریش که توی نمونه سوالایی که از کالج گرفته بودم بود خودم سعی میکنم حل کنم اگه نتونستم از رو اون میبینم :wacko:

تمریناش آسونه که مثل معماری کامپیوتر میمونه یه خورده باید تمرین زیاد حل کرد تا جا بیفته;) من از صب تا جالا جزوشو خوندم تمریناشو دیدم سخت نبود زیاد.

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
سلام . کسی شماره استاد عباسپور رو داره . من پروژه با کی بردارم ؟ نرم افزارم . الان برای تابستون کی خالیه

09122026784
چون شمارشون رو به همه دانشجویان میدن , منم گذاشتم تا باهاشون در ارتباط باشین .

reza-xx

Registered User
لایک‌ها
1
کسی میدونه منظور از عبارت((جهت رتبه بندی)) در آگهی های استخدام چیه؟

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
دوستانی که امروز با آقای عزت دوست کلاس داشتن خبری از ایشون ندارن...؟؟ کلاسش تشکیل شد...؟؟ درباره نیومدنش در کلاس روز پنج شنبه چیزی نگفت...؟؟

FANAVARAN

Registered User
لایک‌ها
5
کسی میدونه منظور از عبارت((جهت رتبه بندی)) در آگهی های استخدام چیه؟

شرکتهایی که در آگهی استخدام می نویسند جهت رتبه بندی ، می خواهند از سازمان برنامه و بوجه رتبه بگیرند.
سازمان برنامه بوجه بر اساس تعداد پرسنل هر شرکت و آخرین مدرک تحصیلی پرسنل هر شرکت و یه سری شرایط دیگر به هر شرکت یک رتبه از پنج ، چهار ... و در نهایت یک می دهد. و هر شرکت بر اساس رتبه ای که کسب کرده می تواند مناقصات و پروژه های بزرگ یا کوچک ملی و دولتی را انجام دهد.
در واقع شما رو به صورت صوری استخدام می کنن. و بابت استفاده از نام و مدرک تحصیلی شما برای یک سال مبلغ 300 هزار تومان تا یک میلیون تومان به شما می دهند. و شما عملا در منزل خود استراحت می کنید . و حق ارائه مدرک در شرکت دیگری را ندارید.
میزان پول دریافتی شما بر اساس نوع مدرک ( ارشد، کارشناسی، کاردانی ) و رشته تحصیلی ( عمران و برق و مکانیک و .....) متغییر است. رشته عمران تو بورسه و بالاترین مبلغ رو می گیره.
سخن آخر اینکه این کار در کل غیر قانونی است و با متخلفین میگن که برخورد می شه ( راست و دورغش با خودشون)

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
دوستانی که امروز با آقای عزت دوست کلاس داشتن خبری از ایشون ندارن...؟؟ کلاسش تشکیل شد...؟؟ درباره نیومدنش در کلاس روز پنج شنبه چیزی نگفت...؟؟

آمارشو دارم 5 شمبه نمیاد مثلیکه آگهی زده بود

reza-xx

Registered User
لایک‌ها
1
شرکتهایی که در آگهی استخدام می نویسند جهت رتبه بندی ، می خواهند از سازمان برنامه و بوجه رتبه بگیرند.
سازمان برنامه بوجه بر اساس تعداد پرسنل هر شرکت و آخرین مدرک تحصیلی پرسنل هر شرکت و یه سری شرایط دیگر به هر شرکت یک رتبه از پنج ، چهار ... و در نهایت یک می دهد. و هر شرکت بر اساس رتبه ای که کسب کرده می تواند مناقصات و پروژه های بزرگ یا کوچک ملی و دولتی را انجام دهد.
در واقع شما رو به صورت صوری استخدام می کنن. و بابت استفاده از نام و مدرک تحصیلی شما برای یک سال مبلغ 300 هزار تومان تا یک میلیون تومان به شما می دهند. و شما عملا در منزل خود استراحت می کنید . و حق ارائه مدرک در شرکت دیگری را ندارید.
میزان پول دریافتی شما بر اساس نوع مدرک ( ارشد، کارشناسی، کاردانی ) و رشته تحصیلی ( عمران و برق و مکانیک و .....) متغییر است. رشته عمران تو بورسه و بالاترین مبلغ رو می گیره.
سخن آخر اینکه این کار در کل غیر قانونی است و با متخلفین میگن که برخورد می شه ( راست و دورغش با خودشون)

دستت درست.مرسی;);)

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
آمارشو دارم 5 شمبه نمیاد مثلیکه آگهی زده بود

شما مطمئنی نمیاد...؟؟ آخه خودش گفته بود به احتمال شصت درصد نمیاد ولی من هرچی گشتم آکهی پیدا نکردم...

اگر مطمعنی بگو تا ما هم بیخودی صبح ساعت شش بلند نشیم بریم خراب شده....

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
شما مطمئنی نمیاد...؟؟ آخه خودش گفته بود به احتمال شصت درصد نمیاد ولی من هرچی گشتم آکهی پیدا نکردم...

اگر مطمعنی بگو تا ما هم بیخودی صبح ساعت شش بلند نشیم بریم خراب شده....

اره من به یکی از بچه ها گفتم دوشنبه واسم بپرسه اونم پرسید و عزت گفته نمیام.

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
لعنت!!!! لعنت به این داتشگاه آشغال مزخرف!!!! لعنت به این مفت خورای عوضی که تو این دانشگاه هستند! در ازای کوتاهیشون پولای زحمت کشی ما حرووومشون باشه که این جوری وقت منو حروم می کنند! من که نمی گذرم، خدا هم ازشون نگذره! ملت ما نشینند هی بگن فلانی چرا این مشکلو گرفتاری براش پیش اومده! وقتی کسی برای کسی با مفت خوریو تنبلیش گرفتاری پیش میاره، روزگار حتما یه جایی سرش در میاره!!! اونوقته که نمی فهمه از کجا خورده!!!
اینو نوشتم که پس فردا تک تک تون کاره ایی شدید، بدونید اگه کوتاهی کنید، لعنو نفرین مردم رو برا خودتون خریدید!!!!

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
لعنت!!!! لعنت به این داتشگاه آشغال مزخرف!!!! لعنت به این مفت خورای عوضی که تو این دانشگاه هستند! در ازای کوتاهیشون پولای زحمت کشی ما حرووومشون باشه که این جوری وقت منو حروم می کنند! من که نمی گذرم، خدا هم ازشون نگذره! ملت ما نشینند هی بگن فلانی چرا این مشکلو گرفتاری براش پیش اومده! وقتی کسی برای کسی با مفت خوریو تنبلیش گرفتاری پیش میاره، روزگار حتما یه جایی سرش در میاره!!! اونوقته که نمی فهمه از کجا خورده!!!
اینو نوشتم که پس فردا تک تک تون کاره ایی شدید، بدونید اگه کوتاهی کنید، لعنو نفرین مردم رو برا خودتون خریدید!!!!

شما که از راه رسیدید 89 ای هستید هر چی واحده خوب بود بهتون دادن بردید حالا دیگه ناراحتیتون واسه چیه ؟

بالا