• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

dma

Registered User
لایک‌ها
57
خب فازی تو خیلی از رشته ها و زمینه ها کاربرد داره! مثل این می مونه که آدم بگه عملگر جمع فقط تو فلان مبحثه! به هرحال..
چند تا مثال برنامه نویسی احتیاج دارم که توش از منطق فازی استفاده شده باشه! می خوام تمرین کنم و بعد برنامه خودمو بنویسم!
کلا برای این می خوام: می خوام برنامه ایی بنویسم که قسمتیش *تشخیص فاصله میده*!
خب اگه یکم فکر کنیم می بینیم که از نقطه 0 تا 2 متر از نظر کامپیوتر یا 0 یا دو! ولی با فازی تشخیص میده که اگه 2.5 بود *چقدر نزدیکه و چقدر دور* !
این تریپیا!

راستی میدونید مبتکر فازی یه ایرانیه؟!
دمش گرم واقعا.
منم گفتم بیشتر صنایع ها تو این زمینه اند نگفتم فقط صنایع ها!دوستم تز فوق لیسانسش تو زمینه فازی بود بش گفتم اگه پیدا کرد چیزی برات میزارم.
راستی منظورت از عملگر جمع Aggregation Operator هست؟خیلی بحث باحالیه یه پیپر به عنوان پروژه ترجمه کردم که توش با عملگر تجمیع روش نیوتون رافسون رو اصلاح میکرد و مرتبه همگراییش رو افزایش میداد.

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
راستی میدونید مبتکر فازی یه ایرانیه؟!
دمش گرم واقعا.
منم گفتم بیشتر صنایع ها تو این زمینه اند نگفتم فقط صنایع ها!دوستم تز فوق لیسانسش تو زمینه فازی بود بش گفتم اگه پیدا کرد چیزی برات میزارم.
راستی منظورت از عملگر جمع Aggregation Operator هست؟خیلی بحث باحالیه یه پیپر به عنوان پروژه ترجمه کردم که توش با عملگر تجمیع روش نیوتون رافسون رو اصلاح میکرد و مرتبه همگراییش رو افزایش میداد.

بله! آقای لطفی زاده. که خارجی ها بش میگن زاده! ایشون استاد دانشگاه برکلی هستند! فکر کنم ایشون جز معدود ایرانی هایی هستند که خدمت چشمگیری به تکنولوژی نوین کردن!
راستی ممنون!

goli70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[

من دانشجو صنايع تهران جنوبم/ميخواستم بدونم كه اگه يه ترم مشروط شي تو مدرك پايانيت قيد ميشه يا نه؟مرسييييييييييييييييييييي:hmm:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
[

من دانشجو صنايع تهران جنوبم/ميخواستم بدونم كه اگه يه ترم مشروط شي تو مدرك پايانيت قيد ميشه يا نه؟مرسييييييييييييييييييييي:hmm:

نه فقط معدل كل رو مينويسن

goli70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنوننننننممممممممممم.بهترين جوابي بود كه ميخاستم

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون! ولی گفته بودم که مفهومش رو بلدم اما مثالایی با کد می خوام!
داری وقتت رو تلف می کنی !
هر وقت ریاضیات گسسته رو در حد عالی یاد گرفتی
هر وقت توی ساختمان داده و طراحی الگوریتم به یک تسلط خوب رسیدی
هر وقت هوش مصنوعی پاس کردی و واقعا یادگرفتی و تو زبانی مثل پرولگ حسابی ماهر شدی برو سراغش !
اما چون نمی خوام ذوقت رو کور کنم می تونی جنبه های عملی تر از این تکنیک منطق فازی رو توی این کتاب بخونی :
Foundations of fuzzy logic and soft computing

لینک کتاب رو هنوز پیدا نکردم پیدا کردم بهت میدمش .

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
خب فازی تو خیلی از رشته ها و زمینه ها کاربرد داره! مثل این می مونه که آدم بگه عملگر جمع فقط تو فلان مبحثه! به هرحال..
چند تا مثال برنامه نویسی احتیاج دارم که توش از منطق فازی استفاده شده باشه! می خوام تمرین کنم و بعد برنامه خودمو بنویسم!
کلا برای این می خوام: می خوام برنامه ایی بنویسم که قسمتیش *تشخیص فاصله میده*!
خب اگه یکم فکر کنیم می بینیم که از نقطه 0 تا 2 متر از نظر کامپیوتر یا 0 یا دو! ولی با فازی تشخیص میده که اگه 2.5 بود *چقدر نزدیکه و چقدر دور* !
این تریپیا!
دوست عزیز اگر کنجکاویت در این محدودست سوالت رو بیشتر توضیح بده تا بهت جواب بدم !
سوالت خیلی گنگه !
فاصله یک داده ی اعشاریه !
هر مسئله ای که توی حوزه ی تکنیک فازی بخواد مطرح بشه نیاز به یک پارامتر نسبی داره !
نسبت به چی چقدر نزدیکه ؟نسبت به چی چقدر دوره ؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
هر وقت هوش مصنوعی پاس کردی و واقعا یادگرفتی و تو زبانی مثل پرولگ حسابی ماهر شدی برو سراغش !
اما چون نمی خوام ذوقت رو کور کنم می تونی جنبه های عملی تر از این تکنیک منطق فازی رو توی این کتاب بخونی :

این کتاب شامل گزیده ای از بهترین مقالات بین المللی در زمینه ی تئوری منطق فازی و کاربردهاشه .
یقینا اگر خوب مطالعه کنید ابهامات برطرف میشه !
البته با شناختی که از شما دارم حدس میزنم سطح علمیش خیلی بالاتر از اینه که به کارتون بیاد !:wacko:
به هر حال من رو در جریان پیشرفتتون قرار بدید خوشحال میشم.

Download : Foundations of fuzzy logic and soft computing

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
تو آزمایشگاه ریز حتما یادمیگیرین کار با میکرو رو ، چون باید پروژه تحویل بدین ، موحدی و مرادخانی هستن،مرادخانی پروژه های خیلی سنگینی به بچه ها میده برای ساخت،در حد پروژه پایانی ه (ولی اگه بری دنبالش و بسازی خیلی چیزا یاد میگیری)
ریز2 هم که پروژه میخواد حتما
واسط هم اگه بردارید اونم پروژه میخواد
در کل نگران نباشید، کتاب "میکروکنترلر های AVR نوشته سید رضی" رو بخونید (بهترین مرجع AVR هست)،تو اینترنت سرچ کنید درباره دستگاه هایی که ساخته شده،از استادا (کاظمی پارسا،کتیرایی،مرادخانی) هم میتونید کمک بگیرید

ممنون ببینیم چمیکنیم با این پروژه ها و آزها

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
دوستان ترن بالایی کامپیوتر کسی هست که برای ارشد بخونه؟

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0

چه پیچیده اش کردید! توی سطح ما هم میشه از فازی استفاده کرد!
دوست عزیز اگر کنجکاویت در این محدودست سوالت رو بیشتر توضیح بده تا بهت جواب بدم !
سوالت خیلی گنگه !
فاصله یک داده ی اعشاریه !
هر مسئله ای که توی حوزه ی تکنیک فازی بخواد مطرح بشه نیاز به یک پارامتر نسبی داره !
نسبت به چی چقدر نزدیکه ؟نسبت به چی چقدر دوره ؟
برای مسابقات ربوکاپ می خوام! فکر الان دیگه متوجه بشید می خوام چه استفاده بکنم!
این کتاب شامل گزیده ای از بهترین مقالات بین المللی در زمینه ی تئوری منطق فازی و کاربردهاشه .
یقینا اگر خوب مطالعه کنید ابهامات برطرف میشه !
البته با شناختی که از شما دارم حدس میزنم سطح علمیش خیلی بالاتر از اینه که به کارتون بیاد !:wacko:
به هر حال من رو در جریان پیشرفتتون قرار بدید خوشحال میشم.

Download : Foundations of fuzzy logic and soft computing
شناخت؟!!!!! البته فکر کنم منظورتون ترم دو بودنمه!در هر صورت ممنون که وقت گذاشتید!

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
شناخت؟!!!!! البته فکر کنم منظورتون ترم دو بودنمه!در هر صورت ممنون که وقت گذاشتید!

ترم دوم بودنت مشخص می کنه چقدر توانائی علمی داری و همین جنبه از شناخت برای این موضوع کفایت میکنه !
به هر حال من رو در جریان پیشرفت تحقیقاتتون قرار بدید .
موفق باشید

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
از ورودي هاي 85 كسي فارق التحصيل شده؟ (ترم پيش)

برا گرفتن مدرك و كاراي فارق التحصيلي سي دي پروژه لازمه؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
از ورودي هاي 85 كسي فارق التحصيل شده؟ (ترم پيش)

برا گرفتن مدرك و كاراي فارق التحصيلي سي دي پروژه لازمه؟

آره من فارغ التحصیل شدم.

آره حتماً! چون یکی از امضاهایی که باید بگیری مربوط به کتابخونه است که بعد تحویل گرفتن سی دی و چک کردنش برات امضا میکنن.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آره من فارغ التحصیل شدم.

آره حتماً! چون یکی از امضاهایی که باید بگیری مربوط به کتابخونه است که بعد تحویل گرفتن سی دی و چک کردنش برات امضا میکنن.

خيلي ممنون...

چكم مي كنه پس؟

بايد دقيقا" مطابق اون دستور العمل باشه؟ مال من مقدمه و چكيده و .... نداره....:wacko:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ببین اصلا سخت نمیگیرن

امضا استادم بايد روي سي دي باشه؟

گفته فهرست و ... رو با الف و ب و ج و د شماره بزنيد بقيه رو با 1 و 2 و 3 و 4 و..... اينا هم مهمه؟ چك مي كنه؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
خيلي ممنون...

چكم مي كنه پس؟

بايد دقيقا" مطابق اون دستور العمل باشه؟ مال من مقدمه و چكيده و .... نداره....:wacko:

خواهش.
آره چک میکنه! کلیاتشو رعایت کن مشکلی پیش نمیاد.

امضا استادم بايد روي سي دي باشه؟

گفته فهرست و ... رو با الف و ب و ج و د شماره بزنيد بقيه رو با 1 و 2 و 3 و 4 و..... اينا هم مهمه؟ چك مي كنه؟

آره ولی مهم نیست استاد امضا کنه، چون من خودم سی دیم رو امضا کردم :lol:

خب این جور شماره زدن کار آسونیه... اگه میخوای بهت بگم چطوری توی وُرد اینطوری شماره بزنی... اگرم بلدی بزن و خلاص بشی... بهونه ای برای گیر دادن نداشته باشه.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خواهش.
آره چک میکنه! کلیاتشو رعایت کن مشکلی پیش نمیاد.

آره ولی مهم نیست استاد امضا کنه، چون من خودم سی دیم رو امضا کردم :lol:

خب این جور شماره زدن کار آسونیه... اگه میخوای بهت بگم چطوری توی وُرد اینطوری شماره بزنی... اگرم بلدی بزن و خلاص بشی... بهونه ای برای گیر دادن نداشته باشه.

دمت گرم...ياد بديد لطفا...بلد نيستم:(

بالا