• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با سلام خدمت همهی مشمولین و سربازان عزیز
امیدوارم همه ی مشمواین از خدمت خلاص بشن....
عجب معضل عجیبی شده واسه هممون

اما شرایط من
پدر و مادرم هردو چند سال پیش فوت شدن
و من الان با خواهرم که از خودم بزرگتره تنها زندگی می کنیم(خواهرم مجرده)
یه داداش بزرگتر از خودم هم دارم که ظاهرا مانع از معافیت من میشه

چند بار رفتم حوزه تا می گفتم برادر بزرگتر از خودم دارم می گفتن نمیشه و برو بیرون(با لحن بد)

ولی برادرم هیچ ارتباطی با ما نداره...هیچ ارتباطی...
چطوری این برادرم اگه من برم خدمت سرپرست خواهرم میشه؟
اینا که خدا و وجدان سرشون نمیشه
همش تو فکر اینم که اگه برم خدمت تکلیف خواهرم با این اوضاع افتضاح جامعه چی مشه
در ضمن برادرم دارن از شهر محل سکونت ما نقل مکان می کنن به شهری دیگه

ایا راهی هست؟
در ضمن من لیسانس دارم و چند روزه دیگه فقط از معافیت تحصیلیم باقی مونده.....
باور کنید شبا تا صبح از این معضل فکری بیدارم....

یکی از دوستان هست توی همین تاپیک (چند صفحه پیش) توی امضاش نوشته معافیت کفالت با اون یه صحبتی بکن شاید بتونه یه جوری برات کاری انجام بده که کفالت خواهرتو به عهده بگیری.

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
یکی از دوستان هست توی همین تاپیک (چند صفحه پیش) توی امضاش نوشته معافیت کفالت با اون یه صحبتی بکن شاید بتونه یه جوری برات کاری انجام بده که کفالت خواهرتو به عهده بگیری.

lمن بهش پیغام دادم میگه 18 میلیون ... هه ه هه ه ه ه ه هه

nynashnash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فارغ تحصیل فوق لیسانس رشته عمران، در 5/2/90 مدارکمو از پلیس 10+ ارسال کردم و هنوز برگ سبزم نیومده. ولی با مراجعه به پلیس10+ گفتند تاریخ اعزام 1 تیره و المثنی رو بهم دادند.
اول اینکه تا کی باید وایسم برای پستشون؟
ثانیا محل اعزامم کی مشخص میشه؟

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
lمن بهش پیغام دادم میگه 18 میلیون ... هه ه هه ه ه ه ه هه

عزیزحتما دنبال معافیت باش تا نری خدمت متوجه نمیشی که چی میگم برو استشهاد محلی و از این جور حرف ها درست کن واقعا به هر طریقی شده اقدام کن
خدمت خیلی کثیفه

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
من فارغ تحصیل فوق لیسانس رشته عمران، در 5/2/90 مدارکمو از پلیس 10+ ارسال کردم و هنوز برگ سبزم نیومده. ولی با مراجعه به پلیس10+ گفتند تاریخ اعزام 1 تیره و المثنی رو بهم دادند.
اول اینکه تا کی باید وایسم برای پستشون؟
ثانیا محل اعزامم کی مشخص میشه؟
یک هفته قبل از تاریخ اعزام برات یه نامه میاد به اسم برگه سفید خودم هم منتظرش هستم :دی

پ.ن :

دوستان یکی از بچه ها یه سوال پرسید گفتم اینجا بپرسم شاید بچه ها جوابش رو بدونن

این رفیقمون داداشش 120 کیلو وزنش هست با 190 قدش برای معافی چند کیلو باید بشه ؟؟؟

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
عزیزحتما دنبال معافیت باش تا نری خدمت متوجه نمیشی که چی میگم برو استشهاد محلی و از این جور حرف ها درست کن واقعا به هر طریقی شده اقدام کن
خدمت خیلی کثیفه

من 8 ماه کسری دارم ...
پست کردم واسه اعزام ... چاره ای هم ندارم چون می خوام برم اونور

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
یک هفته قبل از تاریخ اعزام برات یه نامه میاد به اسم برگه سفید خودم هم منتظرش هستم :دی

پ.ن :

دوستان یکی از بچه ها یه سوال پرسید گفتم اینجا بپرسم شاید بچه ها جوابش رو بدونن

این رفیقمون داداشش 120 کیلو وزنش هست با 190 قدش برای معافی چند کیلو باید بشه ؟؟؟

همونطور که بارها اشاره شده دیگه فقط به صرف چاق یا لاغر بودن معافی نمیدن.منشا این چاقی یا لاغری باید بیماریهای داخلی غدد ومتابولیسم باشه مثلا بیماریهای تیروئید مثل کم کاری یا پرکاری و....

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی دوست عزیز بابت پاسخت

به نظرتون اگه ثابت بشه که برادرم صلاحیت سرپرستی خواهرمو نداره می تونم معاف بشم دیگه نه؟(کفالت خواهر مجرد به دلیل فوت پدر و مادر)

و این که چجوری می تونم اینو ثابت کنم؟
اگه خود داداشم شخصا بیاد بگه که من نمی تونم سرپرست خواهرم باشم چی؟

در ضمن داداشم چند سال پیش به دلیل مشکلاتی یکی دو سالی توی یه کلینیک ترک اعتیاد و مشاوره تحت درمان بود و مشکلات جزیی افسردگی داشت
ولی الان حالش خوبه

راهی هست؟

Last edited:

Farhad.ari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها یه سوال داشتم اگه کسی تا مقطع
راهنمایی یا دبیرستان درس خونده باشه بعد به دلایلی
ترک تحصیل کرده باشه میتونه تو سربازی درسش رو
ادامه بده تا سیکل؟

jaf@r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
امروز برگ سبز من اومد. یکم تیرماه. من به خاطر گرفتن امریه باید اعزامم برج 6 باشه. کسی می تونه راهنماییم کنه چیکار کنم. ساکن مشهدم . شنیدم امکان نداره؟
آیا راهی هست...

jaf@r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
امروز برگ سبز من اومد. یکم تیرماه. من به خاطر گرفتن امریه باید اعزامم برج 6 باشه. کسی می تونه راهنماییم کنه چیکار کنم. ساکن مشهدم . شنیدم امکان نداره؟
آیا راهی هست...
به خودم! :whistle:
رفتم حوزه. خدارو شکر رئیس تا دید متاهل هستم گفت حله. و تمدید شد.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
چگونگی تعجیل در تاریخ اعزام مشمولان

مشمولانی که از تاریخ فراغت از تحصیل آنها بیش از ۶ ماه سپری نشده باشد می‌توانند از این تسهیلات استفاده کرده.

ایسنا: معاون احضار و اعزام سازمان وظیفه عمومی ناجا، چگونگی تمدید و تعجیل در تاریخ اعزام مشمولان را اعلام کرد.

سرهنگ رحمان علیدوست، در این باره اظهار کرد: کلیه مشمولانی که دارای برگ آماده به خدمت بوده و متقاضی تمدید و تعجیل در موعد اعزام خود هستند، در صورت داشتن شرایط و ضوابط مربوط می‌توانند به مراکز وظیفه عمومی استان‌های محل سکونت خود مراجعه کنند.

وی افزود: مشمولانی که از تاریخ فراغت از تحصیل آنها بیش از ۶ ماه سپری نشده باشد می‌توانند از این تسهیلات استفاده کرده.

سرهنگ علیدوست در عین حال تاکید کرد: مشمولان غایب نمی‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

وی اظهار کرد: خدمات به مشمولان در زمینه تمدید یا تعجیل در صورت داشتن شرایط و ضوابط صرفاً برای یکبار و با حضور شخص مشمول قابل ارایه خواهد بود.

معاون سازمان وظیفه عمومی ناجا در خاتمه یادآور شد: مشمولان برای آگاهی از شرایط و ضوابط تمدید و تعجیل در موعد اعزام مشمولان می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان وظیفه عمومی به نشانی www.police.ir مراجعه کنند.

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
من پایه خدمتیم 83 و 16 ماه خدمت کردم و دانشگاه قبول شدم الان درسم تمام شده و شرایط زندگیم بکلی دگرگون شده و امکان برگشت به عقب ندارم برای گذراندن 3 ماه باقی مانده ، هزینه های بسیاری در ماه دارم و کسی ندارم کمکم باشه چون تک فرزند ذکور هم هستم نمی دونم آیا راه حلی برای من وجود داره یا نه ؟

ليسانس خوندي؟ اگه ليسانسه كه الان خدمتت ميشه 17 ماه... كلا 1 ماه ميمونه تموم ميشه ;) (ولي گور پدر دولت و **** و ارتش و ****)

من 5-6 روز بعد از تاریخ اعزامم با اجازه دوستان مراسم عروسیم بود رفتم معاونت گفت نرو منم نرفتم الان بخاطر هرینه های که دارم در ماه (1تومن ) یک سال غیبت دارم 3 ماهه اضافه خوردم چطوری ول کنم برم آخه ، کارتمم احتیاج دارم دوستان چه راه حلی پیش نهاد میدین ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

Last edited:

mahdi9052

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشيد من مدتي كمر درد داشتم رفتم ام آر آي دادم و نتيجه اش رو بردم پيش دكتر معتمد ايشون گفتن يه ديسكت بيرون زده دو تاش هم داره ميزنه همه مهره هاتم انحراف به بيرون داره حالا من رو معرفي كردن بيمارستان امام سجاد متخصصص مغز و اعصاب اولين سوالم اينه كه معاينه براي ديسك چه طوريه؟بعد اين كه دكتراي امام سجاد رو كسي نميشناسه؟تو معاينه اصلا ميشه تمارض هم كرد بعد هم اينكه معاينه فقط باليني است ديگه يا مثلا يه معاينه خاصي هم ميكنن كه اصلا نميشه تمارض كرد خيلي ممنون از همتون

m.h.t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. کسی میدونه اونایی که معافیت موقت پزشکی یکساله گرفتن بعد از یه سال که خودشونو معرفی میکنن باید چه مراحلی طی کنند؟ منظورم اینه که مثل دفعه قبل باید دوباره فرم پر کنند و معاینه و ... بشن یا مستقیم میرن شورا پزشکی؟ و اگه تو مدت یکسال بیماری دیگه ای به وجود اومده باشه اونوقت تکلیف چیه؟ مرسی

amir231

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آيا با اين شرايط ميتونم معافيت بگيرم
اگه آره لطفا راهشر رو نشونم بديد

الان دانشجو هستم و تا بهمن ليسانس ميگيرم
سه تا برادر دارم كه دوتاشون كامل خدمت بودن و يكي ديگه در حين خدمت معافيت پزشكي گرفته.آيا ميتونم از قانون سه برادري استفاده كنم؟
در ضمن پدرم مرحوم شده و سن مادرم هم بالاي 60 سال هست و تمام برادرام هم ازدواج كردن.آيا ميشه كفالت گرفت؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
آيا با اين شرايط ميتونم معافيت بگيرم
اگه آره لطفا راهشر رو نشونم بديد

الان دانشجو هستم و تا بهمن ليسانس ميگيرم
سه تا برادر دارم كه دوتاشون كامل خدمت بودن و يكي ديگه در حين خدمت معافيت پزشكي گرفته.آيا ميتونم از قانون سه برادري استفاده كنم؟
در ضمن پدرم مرحوم شده و سن مادرم هم بالاي 60 سال هست و تمام برادرام هم ازدواج كردن.آيا ميشه كفالت گرفت؟

سلام.خدا پدرتون رو رحمت کنه و ایشالا سایه مادرتون همیشه بالای سرتون باشه.اما همونطور که بارها اشاره شده داشتن برادر سالم بالای 18 سال مانع از معافیت کفالت میشه.در ضمن همونطور که بارها اشاره شده تاهل یا اقامت برادر درشهر یا کشور دیگه ای تاثیری در این زمینه نداره.برادر چه ازدواج کرده باشه یا نه تفاوتی نمیکنه.
اما در مورد معافیت سه برادری که یه مسئله جداگانه هست.برای معافیت سه برادری باید هر سه برادر کارت پایان خدمت داشته باشن.خرید خدمت معافیت کفالت پزشکی و... که هر کدوم از سه برادر داشته باشن متاسفانه برادر چهارم معاف نمیشه.نوع کارت برادرتون اگه معافیت باشه و میزان خدمتشون ذکر نشده باشه معاف نمیشین.همونطور که گفتم ذکر شده دوره خدمت رو تموم کرده باشن و دارای کارت پایان خدمت باشن.

Last edited:

mahdi9052

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشيد من مدتي كمر درد داشتم رفتم ام آر آي دادم و نتيجه اش رو بردم پيش دكتر معتمد ايشون گفتن يه ديسكت بيرون زده دو تاش هم داره ميزنه همه مهره هاتم انحراف به بيرون داره حالا من رو معرفي كردن بيمارستان امام سجاد متخصصص مغز و اعصاب اولين سوالم اينه كه معاينه براي ديسك چه طوريه؟بعد اين كه دكتراي امام سجاد رو كسي نميشناسه؟تو معاينه اصلا ميشه تمارض هم كرد بعد هم اينكه معاينه فقط باليني است ديگه يا مثلا يه معاينه خاصي هم ميكنن كه اصلا نميشه تمارض كرد خيلي ممنون از همتون :):):) آقا اگه ميتونيد جواب من رو هم بديد خيلي ممنون ميشم دم همه گرم

ciltex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من سرباز امریه ام و 13 ماه دیگه از خدمتم مونده به علت کمر درد و بعد از گرفتن ام آر آی متوجه شدم که دیسک کمر دارم و 1 ماه استراحت مطلق واسم تجویز کردن
کسی میدونه که الان که سربازم باید چه روندی رو طی کنم؟ ارزش داره برم دنبالش؟
لطفا راهنماییم کنید.

بالا