سلام خدمت دوستان,خسته نباشید
میخواستم بگم که بنده خیلی به عکاسی اهمیت میدم,و کیفیت و عمق رنگ عکس خیلی برام مهمه,الان هم یه 2 ساله canon G11 دارم,اما از فیلم برداریش راضی نیستم,ولی عکساش خوبه,حالا میخواستم از دوستان بپرسم که من اگر G11 رو بفروشم چه پیشنهادی برام دارند؟تو همون رنج 500 تومن,بعد زوم اپتیکال زیاد هم برام مهمه,مثلا 14X
خودم SX30IS رو مد نظر دارم,راستی بزرگی و زاویه دید دوربین هم برام مهمه,
یه توضیح هم در مورد اعدادی که دور لنز دوربین ها نوشته بهم بدید خیلی ممنون میشم
خلاصه یه چندتا دوربین تا این رنج به ما معرفی کنید و از همه نظر مخصوصا نوع لنز و قطر لنز با G11 مقایسش کنید,میخوام ببینم ایا ارزشداره G11 رو بفروشم برم یه دوربین دیگه بخرم یا نه؟البته تا همین 500-600 تومن ممنون
راستی عکس یا لینکشونم بدید خیلی عالی میشه
سلام دوست عزیز ...
راستش من منظور شما رو در قسمت هایی از نوشته متوجه نشدم اگر اونها رو بهتر توضیح بدید شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
مثلا بزرگی دوربین براتون مهمه یعنی دوربین بزرگ باشه ( slr like ) یا کوچیک باشه ( کامپکت ) ؟
سری G کنون کیفیتش عالیه فقط زوم بالایی نداره ... شما اگر براتون کیفیت از زوم مهمتره پیشنهاد من G12 ه که فیلمبرداری HD داره و یکی از با کیفیت ترین دوربین های campact ه . اگر هم به زوم بالا نیاز دارید fuji HS20 مناسبه ...
البته اگر با G11 مشکل خاصی ندارید بهتره فعلا فکر تعویض اون نباشید چون هنوز هم یکی از بهترین هاست
در مورد زاویه دید شما نیاز به لنزی دارید که واید تر باشه ... عددی که به عنوان فاصله کانونی لنز نوشته میشه ( در کمترین حالت ) هر چی کمتر باشه اون لنز واید تره و برای عکاسی از طبیعت یا عکس هایی که میدان دید زیادی نیاز داره مناسب تره ...
در مورد عدد هایی که روی لنز نوشته میشه ، اونها نشون دهنده فاصله کانونی و حداکثر باز شدن دیافراگم هستن ... مثلا برای G11 به این شکله :
30.5 - 6.1 mm
یعنی حداقل فاصله کانونی لنز 6.1 میلی متر هستش و حداکثر 30.5 میلی متر
البته این اندازه ها با توجه به سنسور دوربین که کراپ فاکتور حدود 4.5x داره در این عدد ضرب میشه و فاصله کانونی این لنز روی سنسور G11 میشه 28 برای حداقل فاصله کانونی و 140 برای حداکثر .. به همین دلیل اگر در سایت ها یا مجلات عکاسی نگاه کنید ، فاصله کانونی لنز این دوربین 140-28 نوشته میشه
برای محاسبه مقدار زوم لنز هم میتونید این دو عدد ( حداقل و حداکثر ) رو بر هم تقسیم کنید تا زوم لنز رو به دست بیارید ...
در این مورد 140/28=5
یعنی این لنز حدود 5x زوم داره
البته به این معنی نیست که این لنز 5 برابر تصویری که شما میبینید رو بزرگ میکنه ! در واقع این لنز از حداقل فاصله کانونی خودش 5 برابر تصویر رو بزرگتر میکنه ...
مثلا لنز 400-200 زوم 2x داره و از لنز 140-28 زومش کمتره ولی بزرگنمایی اون حدودا 3 برابر بیشتره ...
تصویری که چشم انسان میبینه حدودا برابر با تصویریه که لنز دوربین روی 50 میلیمتر نشون میده ... اگر میخواید بدونید یه دوربین چند برابر تصویر جسم رو ( با توجه به چشم شما ) بزرگ میکنه ، حداکثر فاصله کانونی رو به 50 تقسیم کنید ...
مثلا در مورد g11 میشه
140/50 = 2.8x
در مورد عدد دوم روی لنز : 4.5-1:2.8
این عدد نشون دهنده حداکثر باز شدن دهانه دیافراگم در حالت واید و تله هستش ...
شما در حداقل فاصله کانونی دیافراگم 2.8 دارید و در حداکثر فاصله کانونی دیافراگم 4.5
لینک برای توضیحات بیشتر در مورد دوربین هایی که معرفی کردم :
g12
http://www.dpreview.com/news/1009/10091412canong12.asp
hs20
http://www.dpreview.com/news/1101/11010513fujifilmhs20exr.asp
و این عکس هم در مورد سایز سنسور دوربین ها :
سنسور 35 میلی متری که با نام full frame مشخص شده مبنای سنجش اندازه سنسور ها هستش ( در واقع این سنسور به اندازه فیلم دوربین آنالوگه )
و سنسور دوربین شما ، اون سنسور پایین سمت چپ هستش