• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
سلام لطفا بهترين دوربين با رنج قيمت 400 تا 450 رو بهم معرفي كنيد

ممنون

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام لطفا بهترين دوربين با رنج قيمت 400 تا 450 رو بهم معرفي كنيد

ممنون

سلام
عطا جان اگر نیاز هایی که داری رو بنویسی بهتر میشه راهنمایی کرد
کامپکت یا slr-like ؟
زوم ؟
کیفیت ؟
فیلمبرداری ؟
برای چه کاری میخوای استفاده کنی ؟

Greight

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان من یه دوربین کامپکت میخام حول و حوش 400. کیفیت عکس در کنار زوم نسبتا بالا و فیلمبرداری عالی هم برام مهم هست. خودم رسیدم به Canon SX220 و Fuji F550. به نظر امکانات فوجی بیشتر میاد و فیلمبرداریش هم روی کاغذ باید بهتر باشه و البته قیمتش هم مناسب هست. کلا فوجی رو بیشتر پسندیدم اما رویو ها تکیه دارند روی نویز عکس هاش . این رو هم یکی از خریداران این دوربین تو دیجی کالا نوشته بود :
نقاط ضعف:
1- فلاش مثل دروبين هاي کانن و دوربين هاي جديد سوني، به محض روشن شدن بالا مي آيد
2- فلاش در قياس با دروبين هاي قبلي من ضعيف است هم از نظر نوردهي و هم از نظر برد و تقريبا اگر فاصله با سوژه بيش از 2 متر باشه تاريک مي شود
3- لرزش گير ضعيف در مود فيلمبرداي به نحوي که از زوم 7 بيشتر تقريبا امکان فيلمبرداي بدون لرزش وجود ندارد
4- درهنگام فيلمبرداي با حرکت دست سوژه ها تار شده و حدود 2 تا 3 ثانيه زمان جهت فوکوس مجدد مورد نياز است
5- در هنگام فيلمبرداي صداي زوم به شدت و به نحو آزار دهنده اي شنيده مي شود و از اين لحاظ با دروبين هاي قبلي من اصلا قابل مقايسه نيست
6- در زمان زوم کردن در مود فيلمبرداي از زمان شروع زوم تا زمان پايان آن اجسام تار مي شوند يعني عملا در طي زمان زوم (که از 1 تا 15 ) حدود 3 تا 4 ثاينه طول مي کشد سوژه کاملا تار و تازه بعد از آن حدود 2 تا 3 جهت فوکوس مجداد نياز است که در اين زمان (جمعا 6 ثانيه) امکان فيلمبرداري عملا از سوژه امکان ندارد
7- در مود فيلمبرداي تصاوير به نحو محسوسي نسبت به عکاسي تاريک مي شود
نتيجه گيري:
اين دروبين در مود عکاسي امکانات بسيار جالب و مناسبي در اختيار شما قرار ميدهد ولي در مود فيلمبرداي ضعيف و عملا امکان استفاده از قدرت زوم و ساير امکانات آن وجود ندارد

نظر شما چیه؟

Last edited:

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
دوستان من یه دوربین کامپکت میخام حول و حوش 400. کیفیت عکس در کنار زوم نسبتا بالا و فیلمبرداری عالی هم برام مهم هست. خودم رسیدم به Canon SX220 و Fuji F550. به نظر امکانات فوجی بیشتر میاد و فیلمبرداریش هم روی کاغذ باید بهتر باشه و البته قیمتش هم مناسب هست. کلا فوجی رو بیشتر پسندیدم اما رویو ها تکیه دارند روی نویز عکس هاش . این رو هم یکی از خریداران این دوربین تو دیجی کالا نوشته بود :

نظر شما چیه؟

دوست عزیز شما قراره یه دوربین کامپکت ارزون قیمت ( با توجه به قیمت تجهیزات عکاسی و فیلمبرداری ) تهیه کنید ...
نباید از این دوربین انتظار زیادی داشته باشید
هر دو دوربینی که معرفی کردید دوربین های خوبی هستن ... شما با توجه به نیاز های خودتون و بودجه ای که میخواید خرج کنید از خرید هیچکدوم پشیمان نخواهید شد ، مگر اینکه انتظار های بیش از حد از این دوربین ها داشته باشید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام خدمت دوستان,خسته نباشید
میخواستم بگم که بنده خیلی به عکاسی اهمیت میدم,و کیفیت و عمق رنگ عکس خیلی برام مهمه,الان هم یه 2 ساله canon G11 دارم,اما از فیلم برداریش راضی نیستم,ولی عکساش خوبه,حالا میخواستم از دوستان بپرسم که من اگر G11 رو بفروشم چه پیشنهادی برام دارند؟تو همون رنج 500 تومن,بعد زوم اپتیکال زیاد هم برام مهمه,مثلا 14X
خودم SX30IS رو مد نظر دارم,راستی بزرگی و زاویه دید دوربین هم برام مهمه,
یه توضیح هم در مورد اعدادی که دور لنز دوربین ها نوشته بهم بدید خیلی ممنون میشم
خلاصه یه چندتا دوربین تا این رنج به ما معرفی کنید و از همه نظر مخصوصا نوع لنز و قطر لنز با G11 مقایسش کنید,میخوام ببینم ایا ارزشداره G11 رو بفروشم برم یه دوربین دیگه بخرم یا نه؟البته تا همین 500-600 تومن ممنون
راستی عکس یا لینکشونم بدید خیلی عالی میشه

Last edited:

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام خدمت دوستان,خسته نباشید
میخواستم بگم که بنده خیلی به عکاسی اهمیت میدم,و کیفیت و عمق رنگ عکس خیلی برام مهمه,الان هم یه 2 ساله canon G11 دارم,اما از فیلم برداریش راضی نیستم,ولی عکساش خوبه,حالا میخواستم از دوستان بپرسم که من اگر G11 رو بفروشم چه پیشنهادی برام دارند؟تو همون رنج 500 تومن,بعد زوم اپتیکال زیاد هم برام مهمه,مثلا 14X
خودم SX30IS رو مد نظر دارم,راستی بزرگی و زاویه دید دوربین هم برام مهمه,
یه توضیح هم در مورد اعدادی که دور لنز دوربین ها نوشته بهم بدید خیلی ممنون میشم
خلاصه یه چندتا دوربین تا این رنج به ما معرفی کنید و از همه نظر مخصوصا نوع لنز و قطر لنز با G11 مقایسش کنید,میخوام ببینم ایا ارزشداره G11 رو بفروشم برم یه دوربین دیگه بخرم یا نه؟البته تا همین 500-600 تومن ممنون
راستی عکس یا لینکشونم بدید خیلی عالی میشه

سلام دوست عزیز ...
راستش من منظور شما رو در قسمت هایی از نوشته متوجه نشدم اگر اونها رو بهتر توضیح بدید شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
مثلا بزرگی دوربین براتون مهمه یعنی دوربین بزرگ باشه ( slr like ) یا کوچیک باشه ( کامپکت ) ؟

سری G کنون کیفیتش عالیه فقط زوم بالایی نداره ... شما اگر براتون کیفیت از زوم مهمتره پیشنهاد من G12 ه که فیلمبرداری HD داره و یکی از با کیفیت ترین دوربین های campact ه . اگر هم به زوم بالا نیاز دارید fuji HS20 مناسبه ...

البته اگر با G11 مشکل خاصی ندارید بهتره فعلا فکر تعویض اون نباشید چون هنوز هم یکی از بهترین هاست

در مورد زاویه دید شما نیاز به لنزی دارید که واید تر باشه ... عددی که به عنوان فاصله کانونی لنز نوشته میشه ( در کمترین حالت ) هر چی کمتر باشه اون لنز واید تره و برای عکاسی از طبیعت یا عکس هایی که میدان دید زیادی نیاز داره مناسب تره ...

در مورد عدد هایی که روی لنز نوشته میشه ، اونها نشون دهنده فاصله کانونی و حداکثر باز شدن دیافراگم هستن ... مثلا برای G11 به این شکله :

i467198_PowerShotG11FRTLCD.jpg

30.5 - 6.1 mm
یعنی حداقل فاصله کانونی لنز 6.1 میلی متر هستش و حداکثر 30.5 میلی متر
البته این اندازه ها با توجه به سنسور دوربین که کراپ فاکتور حدود 4.5x داره در این عدد ضرب میشه و فاصله کانونی این لنز روی سنسور G11 میشه 28 برای حداقل فاصله کانونی و 140 برای حداکثر .. به همین دلیل اگر در سایت ها یا مجلات عکاسی نگاه کنید ، فاصله کانونی لنز این دوربین 140-28 نوشته میشه

برای محاسبه مقدار زوم لنز هم میتونید این دو عدد ( حداقل و حداکثر ) رو بر هم تقسیم کنید تا زوم لنز رو به دست بیارید ...
در این مورد 140/28=5
یعنی این لنز حدود 5x زوم داره
البته به این معنی نیست که این لنز 5 برابر تصویری که شما میبینید رو بزرگ میکنه ! در واقع این لنز از حداقل فاصله کانونی خودش 5 برابر تصویر رو بزرگتر میکنه ...
مثلا لنز 400-200 زوم 2x داره و از لنز 140-28 زومش کمتره ولی بزرگنمایی اون حدودا 3 برابر بیشتره ...

تصویری که چشم انسان میبینه حدودا برابر با تصویریه که لنز دوربین روی 50 میلیمتر نشون میده ... اگر میخواید بدونید یه دوربین چند برابر تصویر جسم رو ( با توجه به چشم شما ) بزرگ میکنه ، حداکثر فاصله کانونی رو به 50 تقسیم کنید ...
مثلا در مورد g11 میشه
140/50 = 2.8x

در مورد عدد دوم روی لنز : 4.5-1:2.8
این عدد نشون دهنده حداکثر باز شدن دهانه دیافراگم در حالت واید و تله هستش ...
شما در حداقل فاصله کانونی دیافراگم 2.8 دارید و در حداکثر فاصله کانونی دیافراگم 4.5

لینک برای توضیحات بیشتر در مورد دوربین هایی که معرفی کردم :
g12
http://www.dpreview.com/news/1009/10091412canong12.asp
hs20
http://www.dpreview.com/news/1101/11010513fujifilmhs20exr.asp

و این عکس هم در مورد سایز سنسور دوربین ها :
سنسور 35 میلی متری که با نام full frame مشخص شده مبنای سنجش اندازه سنسور ها هستش ( در واقع این سنسور به اندازه فیلم دوربین آنالوگه )
و سنسور دوربین شما ، اون سنسور پایین سمت چپ هستش

i467199_428pxSensorSizes.png

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
عزیز بسیار ممنون از توضیحات کاملتون,راستش اصلا از دوربین های کمپکت و فشرده خوشم نمیاد,برای همین G11 رو خریدم که یه چیزی بین DSLR ها و کامپکت ها باشه,در مورد تعویض هم کیفیت عکس هاش فوق العادست,ولی فیلمش معمولیه پس با توجه به توضیحات شما,فعلا تعویضش نکنم؟بعد نظرتون راجب hs20 fuji چیه؟اینو میخوام برا یکی از اشنایان بگیرم
راستی در مورد این 2 مدل هم نظر بدید ممنون میشم:
ony Cyber-Shot DSC-TX100V
Sony Cyber-Shot DSC-J10
این 2مدل بالا نظر خود اشنامونه,اون hs20 هم نظر خودمه,حالا شما مارو راهنمایی کن کدوم رو بگیرم,راستی سایتی نیست که نمونه عکس های این 3 تا دوربین رو داشته باشه؟بعد در مورد اعداد دور لنز میخواستم بگم پس با این تفاسیر G11 لنز بزرگ و وایدی داره؟درسته؟

Last edited:

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
عزیز بسیار ممنون از توضیحات کاملتون,راستش اصلا از دوربین های کمپکت و فشرده خوشم نمیاد,برای همین G11 رو خریدم که یه چیزی بین DSLR ها و کامپکت ها باشه,در مورد تعویض هم کیفیت عکس هاش فوق العادست,ولی فیلمش معمولیه پس با توجه به توضیحات شما,فعلا تعویضش نکنم؟بعد نظرتون راجب hs20 fuji چیه؟اینو میخوام برا یکی از اشنایان بگیرم
راستی در مورد این 2 مدل هم نظر بدید ممنون میشم:
ony Cyber-Shot DSC-TX100V
Sony Cyber-Shot DSC-J10
این 2مدل بالا نظر خود اشنامونه,اون hs20 هم نظر خودمه,حالا شما مارو راهنمایی کن کدوم رو بگیرم,راستی سایتی نیست که نمونه عکس های این 3 تا دوربین رو داشته باشه؟بعد در مورد اعداد دور لنز میخواستم بگم پس با این تفاسیر G11 لنز بزرگ و وایدی داره؟درسته؟

واید لنز g11 مناسبه ولی مثلا از لنز HS20 واید کمتری داره ... ( خیلی واید نیست )
شما اگر در سایت هایی مثل دیجی کالا فاصله کانونی هر لنز رو ببینی ، حداقل فاصله کانونی هر چی کمتر باشه لنز واید تره و میدان دید بیشتری دارید
در هر صورت نظر من اینه که همین دوربین رو نگه دارید شاید در آینده بودجه بیشتر و انتخاب های بهتری داشتید .. ( اگر به عکاسی علاقه زیادی دارید حتی میتونید یه مقدار پس انداز کنید و دوربین SLR تهیه کنید )

این دوربین هایی که معرفی کردید ( برای یکی از آشنا ها ) از هر نظر تفاوت های زیادی دارن ( نوع ، اندازه ، زوم ، قیمت ) ... نمیشه اونها رو مقایسه کرد ... همه چی بستگی داره که آشنای شما چه چیزی نیاز داشته باشه و چقدر بودجه داشته باشه ...
اما بین این سه دوربین ، Hs20 برای عکاسی نیمه حرفه ای و TX100V برای عکس های خانوادگی و مسافرتی مناسبه .

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
واید لنز g11 مناسبه ولی مثلا از لنز HS20 واید کمتری داره ... ( خیلی واید نیست )
شما اگر در سایت هایی مثل دیجی کالا فاصله کانونی هر لنز رو ببینی ، حداقل فاصله کانونی هر چی کمتر باشه لنز واید تره و میدان دید بیشتری دارید
در هر صورت نظر من اینه که همین دوربین رو نگه دارید شاید در آینده بودجه بیشتر و انتخاب های بهتری داشتید .. ( اگر به عکاسی علاقه زیادی دارید حتی میتونید یه مقدار پس انداز کنید و دوربین SLR تهیه کنید )

این دوربین هایی که معرفی کردید ( برای یکی از آشنا ها ) از هر نظر تفاوت های زیادی دارن ( نوع ، اندازه ، زوم ، قیمت ) ... نمیشه اونها رو مقایسه کرد ... همه چی بستگی داره که آشنای شما چه چیزی نیاز داشته باشه و چقدر بودجه داشته باشه ...
اما بین این سه دوربین ، Hs20 برای عکاسی نیمه حرفه ای و TX100V برای عکس های خانوادگی و مسافرتی مناسبه .

تشکر,پس همین رو نگه میدارم,ملاک اشنامون فقط کیفیت بالای عکس و فیلمه,یعنی هم عکس باهاش میگیره و هم فیلم برداری,برای همین اون 2 مدل سونی رو به من گفته بود,به خاطر فیلم برداری FULL HD ,اما در اخر بعد از کلی تحقیق به Fujifilm FinePix S4000 رسیدم که همه چیش تکمیله و قیمت بسیار مناسبی داره,حدود 300 هزار تومان,بعد میخواستم بپرسم این S4000 ساخت چه کشوریه؟کلا دوربین های FUJI ساخت چه کشورین؟
http://www.digikala.com/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Fujifilm-FinePix-S4000
تا اونجایی که خودم متوجه شدم تو این رنج قیمت دوربین بسیار عالییه,فقط میمونه نظر نهایی شما,چون دیگه فردا میخوام برم براش بخرم,راستی یه چیز دیگه کیفیت عکس S4000 بهتره یا G11 ؟

Last edited:

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
هر دوربینی از شرکت های بزرگ ، به اندازه قیمتی که دارن ارزشمند هستن ...
این دوربین هم با توجه به قیمتش دوربین خوبیه ، ولی اگر میخواید اون رو با دوربین های قبلی که معرفی کردید مقایسه کنید ، مطمئنن وقتی تفاوت زیادی در قیمت دارن ، امکانات و کیفیتشون هم اختلاف زیادی داره .
اگر پست های قبلی رو خونده باشید من به اون دوستمون هم گفته بودم ... وقتی شما میخواید حدود 300 یا 400 هزار تومن هزینه کنید ، این مبلغ در دنیای تجهیزات عکاسی و فیلم برداری مبلغ زیادی نیست .. پس باید انتظارتون در همین حد باشه ... این دوربین از نظر عکاسی و فیلم برداری قرار نیست کیفیتی شبیه به canon 5d Mark II داشته باشه .
در مورد محل ساخت هم اطلاعات دقیقی ندارم .. بهتره روی این مورد حساس نباشید ... دوربین های دیجیتال حتی اگر در چین هم ساخته بشن زیر نظر کارخونه اصلی بوده و کیفیتش با ژاپنی یا تایوانی تفاوتی نداره

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
هر دوربینی از شرکت های بزرگ ، به اندازه قیمتی که دارن ارزشمند هستن ...
این دوربین هم با توجه به قیمتش دوربین خوبیه ، ولی اگر میخواید اون رو با دوربین های قبلی که معرفی کردید مقایسه کنید ، مطمئنن وقتی تفاوت زیادی در قیمت دارن ، امکانات و کیفیتشون هم اختلاف زیادی داره .
اگر پست های قبلی رو خونده باشید من به اون دوستمون هم گفته بودم ... وقتی شما میخواید حدود 300 یا 400 هزار تومن هزینه کنید ، این مبلغ در دنیای تجهیزات عکاسی و فیلم برداری مبلغ زیادی نیست .. پس باید انتظارتون در همین حد باشه ... این دوربین از نظر عکاسی و فیلم برداری قرار نیست کیفیتی شبیه به canon 5d Mark II داشته باشه .
در مورد محل ساخت هم اطلاعات دقیقی ندارم .. بهتره روی این مورد حساس نباشید ... دوربین های دیجیتال حتی اگر در چین هم ساخته بشن زیر نظر کارخونه اصلی بوده و کیفیتش با ژاپنی یا تایوانی تفاوتی نداره

میگم عزیز با اشنامون صحبت کردم,دوربین رو هم دیدs4000 رو,خیلی هم پسندید,بودجشم 350 تومن داشت,خلاصه مخوام شما جواب نهایی رو بهم بدید,چون دیگه صبح میرم برا خرید,بخرمش یا تا 350 پیشنهاد دیگه ای هم دارید؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
اگر شما و ایشون به نتیجه رسیدید که این دوربین مناسبه ، دیگه شک نداشته باشید .... دوربین رو تهیه کنید و از عکاسی لذت ببرید ... ( خیلی هم نگران این نباش که چی بخرم یا نخرم ... فقط باعث میشه از چیزی که انتخاب کردی لذت نبری ) ...
بودجه اضافی رو هم میتونید برای مموری کارت و سه پایه خرج کنید .

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
دوستان یک slr مناسب تو رنج 1 پیشنهاد بدید ، ، بهتر میبینم از قیمت کم کنم به لنز بزنم

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
کنون یا نیکون ؟ انتخاب SLR مثل انتخاب دوربین کامپکت یا SLR-like نیست ... اولین انتخاب غیر از انتخاب دوربین انتخاب برند هم هستش ...
شما هر برندی رو الان انتخاب کنی احتمالا تا پایان با همون برند میمونی .

در ضمن با یک ملیون تومن نمیشه خیلی فکر لنز و بدنه خوب بود ... به احتمال زیاد باید از لنز کیت شروع کنید ...

Last edited:

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
کنون یا نیکون ؟ انتخاب SLR مثل انتخاب دوربین کامپکت یا SLR-like نیست ... اولین انتخاب غیر از انتخاب دوربین انتخاب برند هم هستش ...
شما هر برندی رو الان انتخاب کنی احتمالا تا پایان با همون برند میمونی .

در ضمن با یک ملیون تومن نمیشه خیلی فکر لنز و بدنه خوب بود ... به احتمال زیاد باید از لنز کیت شروع کنید ...
با کیتش هم میسازیم استاد.

ارادت خاصی به کنون داارم سعید جان

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
با کیتش هم میسازیم استاد.

ارادت خاصی به کنون داارم سعید جان

پس با این بودجه Canon 550D تنها انتخاب ممکنه ! مگر اینکه بخواید دوربین ارزون تر یا دست دوم بخرید که بحثش جداست و توصیه نمیشه ...
اگر بودجه رو یه مقدار بیشتر کنید میتونید 600D با لنز کیت تهیه کنید ...

دوربین های SLR خرج جانبی زیادی دارن ... ( سه پایه و هد ، فلاش اکسترنال ، کیف ، لنز ، کارت حافظه پر سرعت ، فیلتر و ... )
امیدوارم یک ملیون بودجه فقط برای بدنه و لنز کیت باشه ! ...

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
پس با این بودجه Canon 550D تنها انتخاب ممکنه ! مگر اینکه بخواید دوربین ارزون تر یا دست دوم بخرید که بحثش جداست و توصیه نمیشه ...
اگر بودجه رو یه مقدار بیشتر کنید میتونید 600D با لنز کیت تهیه کنید ...

دوربین های SLR خرج جانبی زیادی دارن ... ( سه پایه و هد ، فلاش اکسترنال ، کیف ، لنز ، کارت حافظه پر سرعت ، فیلتر و ... )
امیدوارم یک ملیون بودجه فقط برای بدنه و لنز کیت باشه ! ...
راستش خیلی وقته قصد خرید دارم ، همش امروز فردا میشه ، موجودی میپره ، خیلی کمبودش محسوسه ، گفتم که برم دوربین رو بگیرم دیگه بقیش مشکلی نیست

ولی انصافا چه تغییرات قیمتی داشته این 550D

600D در مقایسه با 7D چطوره ؟ اگه واقعا ارزش تفاوتش رو داره هزینه رو بیشتر کنم 7D بگیرم

Last edited:

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
راستش خیلی وقته قصد خرید دارم ، همش امروز فردا میشه ، موجودی میپره ، خیلی کمبودش محسوسه ، گفتم که برم دوربین رو بگیرم دیگه بقیش مشکلی نیست

ولی انصافا چه تغییرات قیمتی داشته این 550D

600D در مقایسه با 7D چطوره ؟ اگه واقعا ارزش تفاوتش رو داره هزینه رو بیشتر کنم 7D بگیرم

قابل مقایسه نیستن این دوربین ها ...
7d یکی از شاهکار های کنون هستش و مطمئن از تهیه اون پشیمون نمیشید ولی این رو هم باید در نظر بگیرید که بودجه خیلی بیشتری نیاز دارید ( برای خرید این دوربین و حداقل تجهیزات مورد نیاز ) ...

در ضمن معمولا به چه موضوعاتی بیشتر علاقه دارید برای عکاسی ؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام

دوستانی که تو این زمینه سررشته دارن لطفا بیان یه کمکی بکنن !

اول 1 سوال !

زوم اپتیکال بالا چقدر مهمه و چقدر تاثیر داره ؟ خود شما چقدر اهمیت میدید ؟

بودجه : 300 تومن !
ترجیحا از برند های معروف تر مثل canon , sony ,.... باشه پیشنهادات !

خودم این مدل رو خیلی خوشم اومده ! منتها گرونتر از بودجس ! http://www.digikala.com/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-PowerShot-SX210IS

گزینه بعدیم اینه http://www.digikala.com/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-PowerShot-SX130-IS

نظرتون چیه در مورد دومی ؟ بزرگیش اذیت نمیکنه ! البته وزنش زیاد نیست ولی تو عکس احساس میکنم خیلی گندس !

نظر شما ؟

پیشاپیش ممنون

بالا