white silence
Registered User
- نوشتهها
- 166
- لایکها
- 25
ریاضی مهندسی کدوم :
ذاکری
شفیعی موسوی
ذاکری میگن بهتر از همشونه. امسال میخواست بره خارج نمیدونم چرا نرفته. 2 نمره هم پروژه میداده قبلا.الانو نمیدونم
ریاضی مهندسی کدوم :
ذاکری
شفیعی موسوی
مهندسی برای آزمایشگاه؟! (به نظر من که باهاش نگیر!قاطی ه کلا ، ولی خوب امتحان عملی نداره / تشریحی ه)
با گوهری من ترم اول (4 سال پیش!:دی) تاریخ امامت داشتم خوب بود،اذیت هم نکرد
دمت گرم
17 شدی ناراحتی؟
من یه 15 - 16 ازش بگیرم راضیم
کنفرانس دیگه چه مسخره بازیه؟
ولی اصل کاری رو نگفتی سر حضور غیاب گیره؟
ما درسای عمومیمونو از این نمره ها میگیریم ناراحت میشیم، شما درسای اصلی و تخصصیتونو
دقیق یادم نیست....ولی حضور غیاب میکرد..
برو مشتی من این ترم همرو 12 13 گرفتم کامپایلر مونده و چنتا درس دیگه مثل آیت اله که کامپایلرو پاسم ولی آیت اله و ریزو احتمال 60 درصد بیفتم
وایییی....گفتی کامپایلررررررر:wacko:
خداکنه پاس شم........دیدی پاس میشیییییییی!!!
آز فیزیک 2 خیلی وقته پر شده....از چندین روز پیش هم فقط 1 نفر ارائه داده بوده توی مشاهده کلاسها.....
باز میشه کس دیگه ای به نظرت؟!؟!
الکترونیکی باهاش داشتم،دیجیتال رو هم دیگه مجبور شدم باهاش بردارم، گزارش کار که باید ببری براش،حضور و غیابش هم مهم ه ، آخرش هم هرکی پروژه یا تحقیق بیاره نمره میده، من کلی سر کلاسش کلی فعالیت کردم ولی نمره خوب نداد!یعنی رمز موفقیت اینه که سر امتحان هی برگه سیاه کنی،هرچی بیشتر برگه سیاه کنی نمره ت بالاتره!(تحقیق هم که بهش میدی اصلا نگاه نمیکنه،فقط ورق میزنه که حجمش چقدره!دمت گرم
آره ناصر مهندسی رو میگم آز الکترونیکی درس میده یه توضیح مختصر و مفید راجع بهش میدی؟ فقط همین یه نفره
8 نفر بوده کلا احتمال داره یکی دو نفر اضاف کنن ولی ضعیفه
حاجی تو هنو پاس نکردی آز فیزیک 2 رو؟
دمت گرمالکترونیکی باهاش داشتم،دیجیتال رو هم دیگه مجبور شدم باهاش بردارم، گزارش کار که باید ببری براش،حضور و غیابش هم مهم ه ، آخرش هم هرکی پروژه یا تحقیق بیاره نمره میده، من کلی سر کلاسش کلی فعالیت کردم ولی نمره خوب نداد!یعنی رمز موفقیت اینه که سر امتحان هی برگه سیاه کنی،هرچی بیشتر برگه سیاه کنی نمره ت بالاتره!(تحقیق هم که بهش میدی اصلا نگاه نمیکنه،فقط ورق میزنه که حجمش چقدره!)
اگه همین یه نفره و مجبوری دیگه باهاش بردار
جون هر کی دوست دارین ، یکی جواب بده...
بین "موسوی" - "کرمعلی" - "صفدری" برای ریاضی2 کدوم بهتره دوستان؟
جون هر کی دوست دارین ، یکی جواب بده...
بین "موسوی" - "کرمعلی" - "صفدری" برای ریاضی2 کدوم بهتره دوستان؟
یعنی هیچکس دیگه ای آز فیز 2 نمی خواد؟!!؟!؟!؟!
همون 8 نفر بودن فقط از همه ی بچه ها؟!؟!؟
نه بابا.....تابستون پیش فیز2 رو افتادم دیگه...این تابستون هم میخوام هم نیازش کنم با آز فیز 2.....
خداکنه باز شه آز فیز 2.....
راستی،،، بچه ها آقا بیگ میشناسین برای آمار و احتمال؟!
آقا بیگو رو هوا بردار من ترم پیش باهاش داشتم 18 شدم خیلی استاد باهالیه سر حضور غیابم میتونی باهاش صحبت کنی ولی اگه بری نمره مثبت داره
نه اون نیست :دی / (از قاطی بودنش همینقدر بگم که یکی از بچه ها یه گزارش کار رو 4 بار برای آزمایش های دیگه هم بهش داد و هردفعه هم نمره میداد بهش!دمت گرم
آخ آخ نکنه همونیه که از بچه ها کنفرانس میخواست و پاور و تحیقیقو ... بدبخت شدم رفتهیچ راهی نداره یعنی؟ راستی مگه امتحانم میگیره؟
خوب تو خرخونی شاید!!!!!!
مایی که اینجوری نیستیم چی؟!؟![]()
نه اون نیست :دی / (از قاطی بودنش همینقدر بگم که یکی از بچه ها یه گزارش کار رو 4 بار برای آزمایش های دیگه هم بهش داد و هردفعه هم نمره میداد بهش!)
امتحان عملی نمیگیره ، تشریحی سوال میده مثلا فلان مدار/آزمایش رو توضیح بدید و شکلش رو بکشید!
فکر کنم اگه بخوایم بین بد و بدتر انتخاب کنیم کرمعلی رو باید انتخاب کنیم. مطمئن نیستم