• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
کسی میدونه امتحان فاینال آشنایی قران ذبیحی حصاری چطوره؟! آسونه سخته؟اصلا نمیشه این قواعد رو حفظ کرد!!!

:blink:
مگه دیروز امنحان نداشتی؟!

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
خداییش من 2روز بیشتر نخوندم ولی نمونه سوالای امتحانی رو همرو حلیده بودم دقیقا عین نمونه سوالای امتحانیشه امتحان درسشم درس گلابییه

والا دفعه پیش که آمار داشتم همچین خوردم توی دیوار که دیگه از همه ی درسا و استادا میترسم!!!:D
با یاری داشتم دفعه پیش...عنایت فرمودند با 4 بنده رو مورد لطف خودشون قرار دادن!!!!!!!!:hmm:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
دمت گرم امید وار شدم پس خوراک خودمه:lol:
رمز موفقیتت همینه که سرامتحان برگه سیاه کنی ، گزارش و کار تحقیقت هم هرچی صفحاتش بیشتر باشه نمرت بیشتره!:D

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
والا دفعه پیش که آمار داشتم همچین خوردم توی دیوار که دیگه از همه ی درسا و استادا میترسم!!!:D
با یاری داشتم دفعه پیش...عنایت فرمودند با 4 بنده رو مورد لطف خودشون قرار دادن!!!!!!!!:hmm:

نترس اگه بخواد بندازتت زیر 8 نمیندازه برو نترس میتونی باهاش نمره بالا بگیری من سر کلاساش نرفتم گف از نظرمن مشکلی نیست ولی نمیتونی بخونیا منم بش گفتم داشم استاده ازش میپرسم بدبخت دپرس شد (علنی بهش گفتم بدرد 5 زار نمیخوری) سر امتحان گف داشت خوب یادت داد (یه لبخندم زد) منم جوابشو تو برگه بش دادم انصافا بام لج نکرد (خودت میدونی من دهن استادارو سرویس میکنم ولی این یه مورد با مرام بودو کاریم نداشت)

white silence

Registered User
لایک‌ها
25
ادامه بدید من بعد امتحان دوباره میام :D
نگرانم نباشید کلاسا که پر بشه اضافه ظرفیت میدن. مثلا فیزیک 2 که 17 نفر بیشتر ظرفیت نداشت معلومه اضافه میکنن

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
نترس اگه بخواد بندازتت زیر 8 نمیندازه برو نترس میتونی باهاش نمره بالا بگیری من سر کلاساش نرفتم گف از نظرمن مشکلی نیست ولی نمیتونی بخونیا منم بش گفتم داشم استاده ازش میپرسم بدبخت دپرس شد (علنی بهش گفتم بدرد 5 زار نمیخوری) سر امتحان گف داشت خوب یادت داد (یه لبخندم زد) منم جوابشو تو برگه بش دادم انصافا بام لج نکرد (خودت میدونی من دهن استادارو سرویس میکنم ولی این یه مورد با مرام بودو کاریم نداشت)

نههههه......برا چی بخواد بندازه آخه؟!؟!:D

منو ببین...بچه به این خوبی!!!!!!!!:D

پس الاهی به امید تو;)

دمت جهنم:blink::D

کی باهاش آمار داشتی؟؟

راستی بچه ها کسی اگه ریاضی مهندسی با استاد خادمی میخواد بگه من براش خالی کنم!!!:cool:

white silence

Registered User
لایک‌ها
25
یعنی از بین اینهمه آدم توی یونی،‌همش 8 نفر بودن که آز فیز2 لازم داشتن و میخواستن بردارن؟!؟!؟!؟:blink::D

نمره نمیدن! :p
جدی میگم! وقتی اندیشه 2 میاد بیست مسلم منو میده 13 چه انتظاری از فیزیک و ریاضی و تخصصیا داری؟ استادا میگن 30 درصد بچه ها باید بیفتن.وقتی هم بیفتیم مجبوریم دوباره همون درسو تابستون برداریم گندش در نیاد :D

white silence

Registered User
لایک‌ها
25

پس الاهی به امید تو;)

کی باهاش آمار داشتی؟؟

راستی بچه ها کسی اگه ریاضی مهندسی با استاد خادمی میخواد بگه من براش خالی کنم!!!:cool:

خادمی میگن تازگیا بداخلاق شده ها! درس خوب میده ولی میگن نمره جالب نمیده.نمیدونم چرا از دو ترم پیش استادا تغییر موضع دادن! اون از اکبر اینم از خادمی و ربابه

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36

پس الاهی به امید تو;)

کی باهاش آمار داشتی؟؟

این ترمی که گذشت نه ترم پیشش من با کرمی برداشتم نگفتین سر حضور غیاب گیره؟

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..........................

آز فیز2 1 نفر ظرفیت دادن!!!!!!!

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..........................

اما تداخل داره با فیز2 ام!!!!!!!!!!!!!!!!1:wacko::lol:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
والا نمیدونم ب خدا...از بابک بپرس..فک کنم این ترم باهاش ریاضی مهندسی داشت

پرسیدم دیرو ازش ولی گف حضور غیاب میکنه میخوام ببینم کسی بوده رفته باشه باش صحبت کنه که سر کلاسش نره و اون چی گفته

hardware87

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها برای درس شیوه ارائه مطالب استادی که بدون ارائه شفاهی هم بشه باهاش پاس کرد میشناسید ؟

بالا