amin69
Registered User
- نوشتهها
- 1,017
- لایکها
- 43
کسی میدونه امتحان فاینال آشنایی قران ذبیحی حصاری چطوره؟! آسونه سخته؟اصلا نمیشه این قواعد رو حفظ کرد!!!
:blink:
مگه دیروز امنحان نداشتی؟!
کسی میدونه امتحان فاینال آشنایی قران ذبیحی حصاری چطوره؟! آسونه سخته؟اصلا نمیشه این قواعد رو حفظ کرد!!!
خداییش من 2روز بیشتر نخوندم ولی نمونه سوالای امتحانی رو همرو حلیده بودم دقیقا عین نمونه سوالای امتحانیشه امتحان درسشم درس گلابییه
کسی آز فیزیک بر نمیداره چون اکثرا این ترم افتاده دارن![]()
رمز موفقیتت همینه که سرامتحان برگه سیاه کنی ، گزارش و کار تحقیقت هم هرچی صفحاتش بیشتر باشه نمرت بیشتره!دمت گرم امید وار شدم پس خوراک خودمه:lol:
خب هم نیاز باید بکنن دیگه!!!!!!
چرا نمی کنن؟!؟!![]()
بیدارشید ... :f34r:
سلام دوستان
کسی می دونه مرتضی نوری برای فیزیک1 خوبه یا نه؟
والا دفعه پیش که آمار داشتم همچین خوردم توی دیوار که دیگه از همه ی درسا و استادا میترسم!!!
با یاری داشتم دفعه پیش...عنایت فرمودند با 4 بنده رو مورد لطف خودشون قرار دادن!!!!!!!!:hmm:
چون 6 واحد بیشتر نمیتونن بردارن![]()
رمز موفقیتت همینه که سرامتحان برگه سیاه کنی ، گزارش و کار تحقیقت هم هرچی صفحاتش بیشتر باشه نمرت بیشتره!![]()
نترس اگه بخواد بندازتت زیر 8 نمیندازه برو نترس میتونی باهاش نمره بالا بگیری من سر کلاساش نرفتم گف از نظرمن مشکلی نیست ولی نمیتونی بخونیا منم بش گفتم داشم استاده ازش میپرسم بدبخت دپرس شد (علنی بهش گفتم بدرد 5 زار نمیخوری) سر امتحان گف داشت خوب یادت داد (یه لبخندم زد) منم جوابشو تو برگه بش دادم انصافا بام لج نکرد (خودت میدونی من دهن استادارو سرویس میکنم ولی این یه مورد با مرام بودو کاریم نداشت)
یعنی از بین اینهمه آدم توی یونی،همش 8 نفر بودن که آز فیز2 لازم داشتن و میخواستن بردارن؟!؟!؟!؟:blink:![]()
نههههه......برا چی بخواد بندازه آخه؟!؟!
منو ببین...بچه به این خوبی!!!!!!!!
پس الاهی به امید تو
دمت جهنم:blink:
کی باهاش آمار داشتی؟؟
راستی بچه ها کسی اگه ریاضی مهندسی با استاد خادمی میخواد بگه من براش خالی کنم!!!![]()
نههههه......برا چی بخواد بندازه آخه؟!؟!
منو ببین...بچه به این خوبی!!!!!!!!
پس الاهی به امید تو
دمت جهنم:blink:
کی باهاش آمار داشتی؟؟
راستی بچه ها کسی اگه ریاضی مهندسی با استاد خادمی میخواد بگه من براش خالی کنم!!!![]()
این ترمی که گذشت نه ترم پیشش من با کرمی برداشتم نگفتین سر حضور غیاب گیره؟
والا نمیدونم ب خدا...از بابک بپرس..فک کنم این ترم باهاش ریاضی مهندسی داشت