• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

FANAVARAN

Registered User
لایک‌ها
5
بچه ها یه سوال! من ترم تابستون یه درسی رو برداشتم اما میخوام حذفش کنم یه درس دیگه بردارم تو حذف و اضافه! میتونم یا دیگه نمیشه! حتما باید کده همین درسم باشه؟ یا مشکلی پیش میاد؟؟ تو رو خدا زود جواب بدین!

حذف و اضافه نداره و فقط حذف اضطراری داره

ولی فایل انتخاب واحد هنوز بازه ( مال من که ای جوریه ) هر درسی را بخواهم می توانم حذف و دیگری را اضافه نمایم. ( آخر چرا ادبی شد) :wacko:

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
مورچه چیه که کله پاچش چی باشه !:D

حذف و اضافه نداره و فقط حذف اضطراری داره
مرسی

ولی فایل انتخاب واحد هنوز بازه ( مال من که ای جوریه ) هر درسی را بخواهم می توانم حذف و دیگری را اضافه نمایم. ( آخر چرا ادبی شد) :wacko:

ممنون. اخه فکر کردم رکوردا بستس!

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
این جباری خوب مدار1 رو پیچونده.این هم شانسه ما داریم؟ چرا باید فقط این حمال درس ارائه کنه؟
نه شیوه تدریس خوب،نه نمره خوب میده نه سرکلاس شوخی بلده بکنه و ارتباط صمیمی برقرار کنه فحاشی هم که میکنه.کلاس رو که می پیچونه(نمونه اش دیروز) واقعا کلاسش کسالت آوره.
مهرداد سوداگر هم که آمار باید دوبار بری و سرکلاس براش مثال حل کنی تا دو نمره آمار رو بده.18 نمره هم امتحان.
استاد معمولی.البته هنوز برای قضاوت زوده.

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
آشنایی با قرآن کلاً سیستمش فرق می کنه نقطه
توی ترم های معمولی هم بر خلاف اینکه یک درس یک واحدی است به اندازه یک درس دو واحدی زمان داره نقطه
یه جورایی درس عملی حساب می شه نقطه
مثل آزمایشگاه ها نقطه
نمره قبولیش هم بجای ده ویرگول دوازده هستش نقطه
کتیشن باز موفق باشید کتیشن بسته

خیلی ممنون دونقطه دی
کتیشن باز شما هم موفق باشین کتیشن بسته

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
توصیه می‌کنم به همه!!:f34r:

زیر آور بی‌ واحدی گیر کردید نیاز به ۳ واحد ریاضی‌ مهندسی‌ داشتید!!!:f34r:

به هیچ وجه!! تکرار می‌کنم به هیچ وجه!! :blink:

با تهرانچی این درس رو نگیرید!!:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

نه درس درست حسابی‌ میده!!!:wacko:
! هم حضور غیاب داره هم باید تمرین تحویلش بدی!:eek:

! آخرشم با ۸.۷۵ میفتی(حتا ۰/۲۵) هم ارفاق نمی‌کنه!:blink::blink:!

اینم بگم سوادش فقط یک تیکه کاغذه که از اول کلاس تا آخر کلاس از روی اون پای تخته مینویسه و وقتی‌ تموم شد میگه بچه‌ها نوشتید پاک کنم!! :f34r:کلا تا استادای دیگه هستن با تهرانچی درس برداشتن اشتباه محض..:eek::hmm:

شدیدا تایید میشه! :f34r:

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
ترمی که گذشت زیاد ترم خوبی نبود.... علاوه بر اون نتایجی که حداقل برای من بدست اومد واقعا دور از انتظار بود:

4m3j320hkvvdshylm16c.jpg

در جائیکه فکر میکردم درس vlsi رو خیلی بهتر از کنترل خطی دادم vlsi رو برای بار دوم با نمره ای کمتر از دفعه قبل افتادم و از برگه ی پر از خط خطی و گند کاری کنترل خطی نمره قبولی گرفتم.

و در جائیکه فکر میکردم سیگنال رو با دکتر سید صالحی حداکثر 10 میگیرم دیدم که 13.5 گرفتم.

و در جائیکه فکر میکردم جناب عزت دوست در برگه حداقل 14 بما بدهند همین امروز با دیدن نمره 10.5 خشکم زد.

و در جائیکه جناب تقوی لاریجانی خودشون گفتند نمره ات 16 میشه آز دیجیتال رو 18 گرفتم.

واقعا این ترم هرچی فکر میکردم برعکس شد... نمیدونم چی داره تو اون خراب شده تهران جنوب میگذره...

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
بالاخره غیبت غیر موجها رو کردن حذف ماده 35 ...
اما یه سوال
چرا معدل ترمم هنوز درست نشده ولی معدل کلم درست شده ؟!!

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
دقت کردید توی این تاپیک چقدر این اسمایلها پرکاربرده :
:(
:wacko:
:blink:
:eek:

و چقدر کم از اینا استفاده میشه :

:)
:rolleyes:
:D
:happy:

.....

:lol:

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
با پورسیدی آز شیمی برندارین .
افتضاح نمره داده .
کلاساش رو تحریم کنین آدم شه .

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
چون ممکنه برای بعضیا سوال باشه میگم:
هرچند تا درس هم سر جلسه امتحان نرید،درس ها طبق ماده 35 حذف میشه و قانونی مثل اینکه بیش از 3 درس رو صفر رد می کنند کشکه.

MaramKosh

Registered User
لایک‌ها
147
در جائیکه فکر میکردم درس vlsi رو خیلی بهتر از کنترل خطی دادم vlsi رو برای بار دوم با نمره ای کمتر از دفعه قبل افتادم و از برگه ی پر از خط خطی و گند کاری کنترل خطی نمره قبولی گرفتم.

و در جائیکه فکر میکردم سیگنال رو با دکتر سید صالحی حداکثر 10 میگیرم دیدم که 13.5 گرفتم.

و در جائیکه فکر میکردم جناب عزت دوست در برگه حداقل 14 بما بدهند همین امروز با دیدن نمره 10.5 خشکم زد.

و در جائیکه جناب تقوی لاریجانی خودشون گفتند نمره ات 16 میشه آز دیجیتال رو 18 گرفتم.

واقعا این ترم هرچی فکر میکردم برعکس شد... نمیدونم چی داره تو اون خراب شده تهران جنوب میگذره...

عزت دوست که میگن واسه طراحی خیلی خوبه که...به همه اینجوری نمره داده؟؟
سیدصالحی یعنی همون سمیرای خودمون؟:دی
تقوی هم کلا آدم باحالیه من که خیلی دوسش دارم
در ضمن منم الان دو ترمه کمترین نمره ها رو از درسایی میگیرم که بیشترین وقت رو روشون میذارم و بهترین نمره هام از درساییه که امتحانشو بد دادم...

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
عزت دوست که میگن واسه طراحی خیلی خوبه که...به همه اینجوری نمره داده؟؟
سیدصالحی یعنی همون سمیرای خودمون؟:دی
تقوی هم کلا آدم باحالیه من که خیلی دوسش دارم
در ضمن منم الان دو ترمه کمترین نمره ها رو از درسایی میگیرم که بیشترین وقت رو روشون میذارم و بهترین نمره هام از درساییه که امتحانشو بد دادم...

عزت دوست الان دو سه ترمه رویه شو عوض کرده من اینترم راحت فک میکردم 19 بگیرم داده بهم 15 کلی رو نمرش حساب کرده بودم:lol:(بخاطر اون دوستمون که گفت اینجا همه افسرده ان)

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
باشه !
فقط به خاطر تو !دیگه اصلا آز شیمی بر نمیدارم !
میخوان بهم کارشناسی بدن میخوان ندن !

من نظرم رو گفتم . تو چرا گارد میگیری .
اینایی هم که گفتی ربطی به حرف من نداشت .

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
کتیرایی VLSI رو سخت صحیح کرده بود این ترم ، ولی کنترل رو خودش گفت دست بالا صحیح کردم خیلی از بچه ها پاس شدن

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
بنده به دوستان پیشنهاد می کنم به جای حل تمرین کتاب مرجع دروس تخصصی رهیافت اون کتاب رو تهیه کنید.
رهیافت رو بنده خیلی هدفمدتر و مفید تر دیدم.البته نمیشه حکم کلی در مورد رهیافت صادر کرد اما درمورد سیگنال،مدار1،2 و الکترومغناطیس دیدم که رهیافت یک سروگردن تمریناتش بهتره.بخصوص مدار.کسانی که سال بعد کنکور ارشد میخوان شرکت کنند زمان چندانی برای رهیافت نخواهند داشت برای همین اگر از الان تمرینات رهیافت رو حل کنید برای کنکور بینش قوی از درس خواهید داشت و اونوقت میرید سراغ خلاصه نویسی و حل تست.

بالا