senator@
Registered User
- نوشتهها
- 6,424
- لایکها
- 1,662
بله تو قسمت پنل 2گیگ 5720تومان زده.اگه سرعت دانلودت پایینه پولت حروم نکناز كجا بايد برای اينترنت مخابرات حجم اضافه خريد :wacko: ؟ از تو خود پنلش ميشه ؟
بله تو قسمت پنل 2گیگ 5720تومان زده.اگه سرعت دانلودت پایینه پولت حروم نکناز كجا بايد برای اينترنت مخابرات حجم اضافه خريد :wacko: ؟ از تو خود پنلش ميشه ؟
400kb:blink: شبی چقدر دانلود می کنی؟بابا من نمی دونم چرا اینقدر مینالید من 15 روز 128 گرفتم شبانه سرعتش به 400 کیلوبایت هم میکشه البته 3-4 ثانیه ای تا حالا 10 گیگ دانلود داشتم (تازه 5روز اول دان نمی کردم)و بیشتر از این هم به کارم نمیاد
دیگه ایناشو کار نداشته باش ... یه چیزی هست که تو ازش خبر نداریمحسن این فلشه یا هارده؟!
آخه کدوم فلش همچین سرعتی داره؟! کلاس 1000؟؟
دیگه ایناشو کار نداشته باش ... یه چیزی هست که تو ازش خبر نداریفعلا اینو بچسب که من با سرویس ۶۴ کیلوبیت ۱۸ مگ دانلود دارم ..شما با ۱ مگ ۱۲ کیلو
![]()
یکم کمتر ببند!!!بابا شماها چه قدر مینالین ..من با مخابرات هر لحظه 18 مگابیت دانلود میکنم ... اونم با ۶۴ .... البته از رو فلش دیسکم دانلود میکنم روی هارد سیستمم !!!!![]()
اره والا . من اون موقع که سرویس میگرفتم گفتم حتما از این سرویس ویژه ها باشه . ولی انگار یادشون رفته ! نمیدونم پس این همه پولو برای چی میگیرن ؟سرعت ثابتت که بین 40 تا 130 متغیر نیست که. به درد نمی خوره، برو سر کوچه بوق بزن. :wacko: :blink:
: )))))))))))))) چی کمتر ببندم ؟یکم کمتر ببند!!!
خالی:blink:: )))))))))))))) چی کمتر ببندم ؟
اگه منظورت ۱۸ مگ باشه که مسخره بازی بود ولی اگه منظورت اینه که دسترسی به همچین پورتی ندارم اشتباه میکنی :happy:
اّهان . خالی نبستم که !خالی:blink:
پیشگامان مثلاً سایت جدید طراحی کرده ، در قسمت "درباره ما" نوشته
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:PHP:درباره ما سلام من داود هستم
خوشوقتم
اگه نبستی پس باید مدرکش رو کنی همین طوری توقع نداشته باش باور کنیماّهان . خالی نبستم که !
: ))