یه سوال از دوستان اهل فن,دوستان بنده هرچی میگردم مد RAW رو تو G11 پیدا نمیکنم,اصلا هیچ گزینه ای برای تعویض بین JPEG و RAW نداره,ممنون میشم بگید کجاست و چجوریه,
یه سوال از دوستان اهل فن,دوستان بنده هرچی میگردم مد RAW رو تو G11 پیدا نمیکنم,اصلا هیچ گزینه ای برای تعویض بین JPEG و RAW نداره,ممنون میشم بگید کجاست و چجوریه,
من با این دوربین کار نکردم ، ولی احتمالا باید در منو جایی که کیفیت و سایز عکس رو مشخص میکنید باشه ...در ضمن عکاسی raw روی حالت های تمام اتوماتیک فعال نیست ... اول دوربین رو روی یکی از حالت های دستی قرار بدید بعد وارد تنظیمات بشید ( نمیدونم این کارها برای G11 هم لازم هست یا نه ... )!
اینجا کامل توضیح داده :
http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&message=34573425&changemode=1
سلام
همه چی تموم که با این بودجه نمیشه ولی پیشنهاد من :
Canon PowerShot SX230 HS
قيمتش چقدره؟
سنسور ( اینا سایز سنسوره .. لنز نیست ) G11 همون سنسور پایین سمت چپ هستش 1/1.7"
قسمت دوم سوالتون رو هم متوجه نشدم ...
به نظر من 550D کنون از بقیه بیشتر میصرفه ....
راستش من سوال رو نفهمیدم ...پس یعنی توی این سنسور 1.1.7 بنده خیلی از فریم رو از دست میدم,درسته؟حالا این لنز کیت 18-55 چجوریه؟full frame میشه؟یا اونم کم داره؟
بازم ممنون
سلام دوستان
یکی از دوستام قصد خرید دوربین دیجیتال تا سقف 270 تومن داره
بیشتر ترجیح میده کنون باشه
موارد استفاده مسافرت و عکاسیه
ممنون میشم یه دوربین خوب تا این قیمت پیشنهاد بدین
با تشکر
سلام دوست عزیز
اگر به زوم بالا نیازی ندارید : Canon IXUS 300 HS
و اگر به زوم بالا نیاز دارید : Canon PowerShot SX130 IS
یک سوال از دوستان صاحب نظر,بنده میخوام canon G11 رو بفروشم و یک EOS 600D بخرم,ایا تفاوت زیادی توی کیفیت عکاسی احساس میکنم؟بعد سایتی نیست که فیلم برداری sample این EOS 600 D رو داشته باشه؟
در کل میخوام ببینم کار درستیه یا نه,میخوام نظر دوستان رو بدونم,بعد قیمت لنز 15-135 رو حدودی میدونید؟
جوکر جان ، کار درست کاریه که مطابق نیاز شما باشه
تفاوت که خیلی زیاده ، G11 یه دوربین کامپکته و 600D یه دوربین SLR ... کیفیت و امکانات فیلمبرداری 600D هم بالاست ...
فقط میمونه اینکه شما نیاز دارید حدود 1.5 ملیون تومن همین اول کار خرج کنید ؟ ( به مرور باید برای خرید لنز و فلاش و فیلتر و سه پایه و کیف و کارت حافظه و باتری و گریپ بیشتر هم خرج کنید ) ... اگر به امکانات دوربین های SLR نیاز دارید و بودجه کافی دارید انتخاب خیلی خوبیه و از خریدتون پشیمون نمیشید
در مورد sample :
Error 403 (Forbidden)!!1