• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
یه سوال از دوستان اهل فن,دوستان بنده هرچی میگردم مد RAW رو تو G11 پیدا نمیکنم,اصلا هیچ گزینه ای برای تعویض بین JPEG و RAW نداره,ممنون میشم بگید کجاست و چجوریه,

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
یه سوال از دوستان اهل فن,دوستان بنده هرچی میگردم مد RAW رو تو G11 پیدا نمیکنم,اصلا هیچ گزینه ای برای تعویض بین JPEG و RAW نداره,ممنون میشم بگید کجاست و چجوریه,

من با این دوربین کار نکردم ، ولی احتمالا باید در منو جایی که کیفیت و سایز عکس رو مشخص میکنید باشه ...در ضمن عکاسی raw روی حالت های تمام اتوماتیک فعال نیست ... اول دوربین رو روی یکی از حالت های دستی قرار بدید بعد وارد تنظیمات بشید ( نمیدونم این کارها برای G11 هم لازم هست یا نه ... )!

اینجا کامل توضیح داده :
http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&message=34573425&changemode=1

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
من با این دوربین کار نکردم ، ولی احتمالا باید در منو جایی که کیفیت و سایز عکس رو مشخص میکنید باشه ...در ضمن عکاسی raw روی حالت های تمام اتوماتیک فعال نیست ... اول دوربین رو روی یکی از حالت های دستی قرار بدید بعد وارد تنظیمات بشید ( نمیدونم این کارها برای G11 هم لازم هست یا نه ... )!

اینجا کامل توضیح داده :
http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&message=34573425&changemode=1

عزیز بسیار ممنون,مشکل حل شد,راستی یه توضیحی در مورد اون S4000 FUJI بدم,که عکس هایی که میگیره حجم هاش روی 3-4 مگ میچرخه,اما کیفیت افتضاح,من رو عکس های G11 حدود 200 برابر زوم میکنم,تا افت کیفیت زیاد میشه,اما این S4000 روی 50 درصد زوم افت کیفیت شدید داره,و درضمن عکس ها مثل ابرنگ میشن,خیلی افکت دارن و جزئیاتشون کمه,بعد فیلم برداریش 3 دقیقه فیلمش شده 600 مگ,با bite rat 28mb که اصلا با عقل جور در نمیاد,بعد با این بیت ریت کیفیتش از g11 خیلی پایین تر بود,کلا افتضاح بود,اما تا 300 تومن دوربین خوبیه برا کسایی که عشق زوم اپتیکال دارن,وگرنه از نظر بنده را دست حرفه ای ها نیست,

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
یه سوال دیگه,توی عکس زیر:

i467199_428pxSensorSizes.png
[/QUOTE]
لنز G11 کدوم میشه؟بعد بزرگی و قطر لنز رابطه مستقیم با فریم داره؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سنسور ( اینا سایز سنسوره .. لنز نیست ) G11 همون سنسور پایین سمت چپ هستش 1/1.7"
قسمت دوم سوالتون رو هم متوجه نشدم ...

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سنسور ( اینا سایز سنسوره .. لنز نیست ) G11 همون سنسور پایین سمت چپ هستش 1/1.7"
قسمت دوم سوالتون رو هم متوجه نشدم ...

پس یعنی توی این سنسور 1.1.7 بنده خیلی از فریم رو از دست میدم,درسته؟حالا این لنز کیت 18-55 چجوریه؟full frame میشه؟یا اونم کم داره؟
بازم ممنون

CDEB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان من ميخوام يه دوربين با كيفيت عكس خيلي خوب بگيرم
مخصوصا توي خونه و توي نور كم هم ميخوام عكساش خوب باشه
فكر ميكنم بايد SLR مبتدي بگيرم كه سنسور بزرگ داشته باشه ولي بعيد ميدونم وقت كنم و علاقه داشته باشم وارد جزئيات فني دوربين و علم عكاسي بشم بنابر اين خودم Sony NEX C3 رو كانديد كردم

از طرفي دوستم كه Nikon D5000 داره ميگه با حالت Auto ميشه عكساي خيلي عالي گرفت و اگرم بعدا خواستي ميتوني حالت دستي رو ياد بگيري

حالا نظر شما چيه, من دوربين رو براي عكاسي از طبيعت (براي تحصيل عازم نروژ ام و ميدونم طبيعت باحالي داره و برا همين به فكر دوربين افتادم) و عكس از افراد تو خونه ميخوام

اون سوني با 2 تا لنز Pancake و 18-55 رو ميتونم اونجا 1.200.000 Toman بگيرم
قيمت مدلاي Canon و Nikon هم 20 درصد از ايران بالاتر حساب كنين براي مقايسه

2 تا مدلي كه تا حالا بهش بر خوردم Canon T3i و Nikon D5100 هست

http://www.engadget.com/2011/07/20/sony-alpha-nex-c3-review/
http://www.dpreview.com/previews/sonynexc3/
http://www.dpreview.com/reviews/SonyNex5Nex3/

ضمنا تا جايي كه فهميدم سوني interface اين مدل رو ساده كرده ولي امكانات SLR هارو به شكل ساده تر و در سايز كوچيك تر ارائه كرده كه يه مزيت نسبت به اوناي ديگس

قبلا تشكر ميكنم

Last edited:

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
خب به نظرم از عکسهایی که میگیره نسبت به D5000/5100 کلا شارپ تر و بهتر هستن، بادیش بهتره، قیمتش خیلی خوب شده ....

البته از طرف دیگه هم لنزهای خوب برای نیکون زیاده با قیمت مناسب ولی بادیشون رو من زیاد خوشم نیومده (البته اگر پول داشته باشی بری سراغ NIKON d7000 که خب اون یه چیز دیگه س) .... دیگه خلاصه نظر من بود.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
پس یعنی توی این سنسور 1.1.7 بنده خیلی از فریم رو از دست میدم,درسته؟حالا این لنز کیت 18-55 چجوریه؟full frame میشه؟یا اونم کم داره؟
بازم ممنون
راستش من سوال رو نفهمیدم ...
سنسور یا لنز ؟ کامپکت یا slr ؟
اگر یه مقدار سوال رو واضح تر بپرسید بهتر میشه راهنمایی کرد ..

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
سلام دوستان
یکی از دوستام قصد خرید دوربین دیجیتال تا سقف 270 تومن داره
بیشتر ترجیح میده کنون باشه
موارد استفاده مسافرت و عکاسیه
ممنون میشم یه دوربین خوب تا این قیمت پیشنهاد بدین
با تشکر

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام دوستان
یکی از دوستام قصد خرید دوربین دیجیتال تا سقف 270 تومن داره
بیشتر ترجیح میده کنون باشه
موارد استفاده مسافرت و عکاسیه
ممنون میشم یه دوربین خوب تا این قیمت پیشنهاد بدین
با تشکر

سلام دوست عزیز

اگر به زوم بالا نیازی ندارید : Canon IXUS 300 HS

و اگر به زوم بالا نیاز دارید : Canon PowerShot SX130 IS

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
سلام دوست عزیز

اگر به زوم بالا نیازی ندارید : Canon IXUS 300 HS

و اگر به زوم بالا نیاز دارید : Canon PowerShot SX130 IS

تشکر دوست عزیز
فکر کنم نیاز به زوم نداره به اون صورت
هر دوش رو بهش پیشنهاد میدم

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
یک سوال از دوستان صاحب نظر,بنده میخوام canon G11 رو بفروشم و یک EOS 600D بخرم,ایا تفاوت زیادی توی کیفیت عکاسی احساس میکنم؟بعد سایتی نیست که فیلم برداری sample این EOS 600 D رو داشته باشه؟
در کل میخوام ببینم کار درستیه یا نه,میخوام نظر دوستان رو بدونم,بعد قیمت لنز 15-135 رو حدودی میدونید؟
Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بازم ممنون از راهنمایی های دوستان
تقریبا 3 هفته پیش رفتم گرفتم !

IXY50 یا به عبارت دیگر IXUS 1000

10 مگاپیکسل
12X زوم دیجیتال
حسگر CMOS
باتری لیتیومی
فیلمبرداری فول اچ دی
و....

خود دوربین 360 تومن با متعلقات شد 410

product_04.jpg

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
یک سوال از دوستان صاحب نظر,بنده میخوام canon G11 رو بفروشم و یک EOS 600D بخرم,ایا تفاوت زیادی توی کیفیت عکاسی احساس میکنم؟بعد سایتی نیست که فیلم برداری sample این EOS 600 D رو داشته باشه؟
در کل میخوام ببینم کار درستیه یا نه,میخوام نظر دوستان رو بدونم,بعد قیمت لنز 15-135 رو حدودی میدونید؟
جوکر جان ، کار درست کاریه که مطابق نیاز شما باشه
تفاوت که خیلی زیاده ، G11 یه دوربین کامپکته و 600D یه دوربین SLR ... کیفیت و امکانات فیلمبرداری 600D هم بالاست ...

فقط میمونه اینکه شما نیاز دارید حدود 1.5 ملیون تومن همین اول کار خرج کنید ؟ ( به مرور باید برای خرید لنز و فلاش و فیلتر و سه پایه و کیف و کارت حافظه و باتری و گریپ بیشتر هم خرج کنید ) ... اگر به امکانات دوربین های SLR نیاز دارید و بودجه کافی دارید انتخاب خیلی خوبیه و از خریدتون پشیمون نمیشید

در مورد sample :
[ame="http://www.google.com/search?q=canon+600D+movie+sample&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a#hl=en&safe=off&client=firefox-a&hs=8Fg&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&sa=X&ei=ECk9TuvKHZCc-wbFmYzKAg&ved=0CBcQBSgA&q=canon+600D+video+sample&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=7caaed5eb0414d97&biw=1600&bih=678"]Error 403 (Forbidden)!!1[/ame]

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
جوکر جان ، کار درست کاریه که مطابق نیاز شما باشه
تفاوت که خیلی زیاده ، G11 یه دوربین کامپکته و 600D یه دوربین SLR ... کیفیت و امکانات فیلمبرداری 600D هم بالاست ...

فقط میمونه اینکه شما نیاز دارید حدود 1.5 ملیون تومن همین اول کار خرج کنید ؟ ( به مرور باید برای خرید لنز و فلاش و فیلتر و سه پایه و کیف و کارت حافظه و باتری و گریپ بیشتر هم خرج کنید ) ... اگر به امکانات دوربین های SLR نیاز دارید و بودجه کافی دارید انتخاب خیلی خوبیه و از خریدتون پشیمون نمیشید

در مورد sample :
Error 403 (Forbidden)!!1

والا اونقدر هم حرفه ای نیستم,اما کیفیت عکس ها و فیلم های G11 راضیم نمیکنه,برای فیلم برداری و کیفیت عکاسی بیشتر میخوام,600 D رو بخرم,حالا واقعا راضیم میکنه؟لنز هم همون 18-55 یا 135 کارم رو راه میندازه,احتیاجی به لنز تله یا ماکرو یا لنزهای دیگه ندارم,فقط عمق رنگ و شارپ بودن تصاویر و فیلم برداری عالی مد نظرمه,فقط میخوام بدونم این لوازم جانبی که گفتید مثل گریپ و فیلتر و...واقعا لازمه؟چون من برای خودم عکاسی میکنم,در سطح حرفه ای عکس نمیندازم,اگر میدونید خرجش بالاست پس چیکار کنم؟

Last edited:
بالا