سلام به همگی. اومده بودم یک تاپیک تو بخش دومین بزنم بعدش اولین جایی که باز کردم همین بخش فرتبال بود
دربست مخلص همه بچه های بخش
دربست مخلص همه بچه های بخش

سلام به همگی. اومده بودم یک تاپیک تو بخش دومین بزنم بعدش اولین جایی که باز کردم همین بخش فرتبال بود
دربست مخلص همه بچه های بخش![]()
ممنون از همتون. گویا تو این مدت که من نبودم اینجا همه استقلالی ها باقی موندن فقط :دی
فرامرز جان ممنون از لطفت اما شما رو هم به یاد نمیارمپیر شدم یعنی؟
آقا رضا عکس آواتارت خیلی آشناست اما اسم یوزرت اصلا آشنا نیست. با این حال ممنون از لطفت
محمد رضا سلیمی هم جون جواد یادم نمیاد. تنها موردی که مطمئن هستم جایی دیدم همون عکس پروفایلش هست. شاید هم تو فیسبوک من رو اد کرده باشه. نمیدونمنه!!!!!!!!!!
اذیت میکنی یوسف.
یادمه قرار بود بیست و هفت سالگی روم به دیوار بشی. ولی حافظه ات خوب بود ها.
رضا که محمد رضا سلیمیه. یووه ای![]()
فرامرز هم که زده سراب .لوکیشن رو تغییر نداده البته/ آیدیشون رو عوض کردند. منم میخواستم عوض کنم فکرم به جایی قد نداد.
چطوری آرین؟به به چطوری یوسف ؟ ای کاریزما تو هم برگشتی آخر ؟ :دی
دیگه اومدی پست دادی باید بمونیا !
تو رو که تا خود قیامت یادمه میمونهمنو چی؟ یادته !؟ :lol:
آره. به امضاش دقت نکرده بودمفرامرز هم که زده سراب
حسام کجاست راستی؟ اونم فقط تو فیسبوک هست؟
یادش بخیر.1 سال گذشتراستی رضا جان اون قضیه فوتبال pes , fifa چی شد قرار بود راه بندازی بین تاپیک های هواداری؟ یادمه اون موقع که مطرح کردی همین جناب یوسف داداش خیلی کری خوند که منچستر آخر میشه و این حرفها. الان حتما یوسف هم یادش اومد چی رو میگم.
ببینم امکاناتش هست راه بندازیم الان؟ از هر تاپیک دو تا عضو میگیریم. اصلی و ذخیره. بازیها رو برگزار کنیم. من وا میستم پای دخل میشم مسئول برگزاری بازیها و ثبت نتایج.
نماینده خودمون هم که خودتی .
هان! نظرتون چیه؟
واقعــــــــــــــا؟!، به بخش فرتبال
خوش برگشتی!![]()
![]()
من هم موافقم. اما قبلش یه توضیحی بده در مورد یانکه چقدر از اکانت اینترنت رو می خوره؟ ضرر زیادی نده! یه رقم حدودی بگو.یادش بخیر.1 سال گذشت
نمیدونم والا.اگه بچه ها مایل باشند و سرعتشون اجازه بده من میتونم فیفا رو براشون برگزار کنم.ولی pes رو بلد نیستم