لوووول . وقتی دیددم مرجان برگشته خواستم بگم گوشِ یوسف رو هم بگیره از فیس بوک بیارتش اینجا ولی دیدم خودش سره عقل اومده . دی :happy:
خیلی خوشحال شدم .موفق باشید .
آره. به امضاش دقت نکرده بودم
خیلی مخلصیم فرامرز خان. دلمون برای شما هم تنگ شده بود
من هم موافقم. اما قبلش یه توضیحی بده در مورد یانکه چقدر از اکانت اینترنت رو می خوره؟ ضرر زیادی نده! یه رقم حدودی بگو.
سلام خدمت دوستان
و پوزش بابت عدم حضور بنده در این چند مدت. می خواستم خواهش کنم اگر درخواست یا موردی بوده که من ندیدم لطفا مجددا همین جا مطرح کنید تا انجام بشه.
بازگشت مرجان و یوسف عزیز دو دوست قدیمی رو هم تبریک میگمو امیدوارم به مانند گذشته های نه چندان دور بیشتر در خدمتشون باشیم.
یک تشکر ویژه هم از فرزاد عزیز بکنم که این مدت دست تنها تمام زحمات مدیریت قسمت رو به دوش داشتند.
شاد و پیروز باشید
ای بدک نیسترفت و برگشت 25 مگ
یه سفر تورین یه سفر لندن فقط با 25 مگ![]()
:دییه 4 ماهی هست تو فرند همیم تو فیس بوکآی دی قبلی همین فروممم :reza_salimi هست.
نفست در بیاد همه با هم راحت شیم. مخصوصا از دست این (!) که اصلا ربطی نداره به جاهایی که استفاده میکنیخیر آقا ! ما تا آخرین نفس ایستاده ایم و مجله آنلاین میکنیم ! :دی
- خوش برگشتی![]()
واقعــــــــــــــا؟!، به بخش فرتبال
خوش برگشتی!![]()
![]()
پ من چی؟![]()
این چرا کاربر فعال شده؟من هم موافقم. اما قبلش یه توضیحی بده در مورد یانکه چقدر از اکانت اینترنت رو می خوره؟ ضرر زیادی نده! یه رقم حدودی بگو.
خرتم داداشلوووول . وقتی دیددم مرجان برگشته خواستم بگم گوشِ یوسف رو هم بگیره از فیس بوک بیارتش اینجا ولی دیدم خودش سره عقل اومده . دی :happy:
نوکرمما بیشتر![]()
امیدوارم ایندفعه موندگار باشی :happy:
آقا ساسان گل و بلبلسلام خدمت دوستان
و پوزش بابت عدم حضور بنده در این چند مدت. می خواستم خواهش کنم اگر درخواست یا موردی بوده که من ندیدم لطفا مجددا همین جا مطرح کنید تا انجام بشه.
بازگشت مرجان و یوسف عزیز دو دوست قدیمی رو هم تبریک میگمو امیدوارم به مانند گذشته های نه چندان دور بیشتر در خدمتشون باشیم.
یک تشکر ویژه هم از فرزاد عزیز بکنم که این مدت دست تنها تمام زحمات مدیریت قسمت رو به دوش داشتند.
شاد و پیروز باشید
مهرانییییییییییییییییییییییمرجان عزیز خوشحالم برگشتی . امیدوارم اومده باشی که بمونی نه که اومده باشی که نمونی :دی
عمو یوسف گرامی رو هم که ارادت داریم خدمتش بسیار زیاد . خیلی مخلصیم حاج یوسف :دی
محض خندهاین چرا کاربر فعال شده؟
الان بررسی کردم کلی اکتیو شدی امیر. دمت گرم. مجله بیرون دادی کلی فعال شدی همه جای بخش. حقت هم هست عنوانت. قبلا فقط توی تاپیک آرسنال پست میدادی همش هم میگفتی این تاپیک نیاز به کاربر فعال داره :دی آخه آرسنال هم شد تیم؟ :دیمحض خنده
/
آقا یوسف خوش برگشتی. در ضمن شما قرار بود یه چیزایی رو به ما برسونیا!!! یادمون نرفته هر چند شما یادت رفته!
نوکرم. یونایتد به این آمدن ها و رفتن ها عادت داره. اما چیزی که مهم بوده اینه که تاپیکش همیشه بالاست چه کاربرهاش باشن چه نباشنبازگشت یوسف خان رو تبریک میگم بخصوص به یونایتدی ها
نه بایرن مونیخ تیمه :دیالان بررسی کردم کلی اکتیو شدی امیر. دمت گرم. مجله بیرون دادی کلی فعال شدی همه جای بخش. حقت هم هست عنوانت. قبلا فقط توی تاپیک آرسنال پست میدادی همش هم میگفتی این تاپیک نیاز به کاربر فعال داره :دی آخه آرسنال هم شد تیم؟ :دی
حالا اونی که من قرار بود به تو برسونم چی بوده؟ به جان مادر کریم کورانی اگه یادم باشه