• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
راستی از بچه های ملک شهر کسی هست که مشکل من رو داشته باشه و یا اینکه این مشکل رو نداشته باشه تا زنگ بزنم بگم فقط من مشکل دارم ! ؟؟

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
د پاشو برو وایمکس بگیر مرد حسابی.
حرومه 1 قرون پول به مخابرات بدی...
امروز از دم دفتر 311 تو گلزار داشتم رد میشدم، فقط فحش داشتم میدادم که چه دهانی از ما .....
اون از اوایل که پرداخت اینترنتی نداشتن و هی باید میرفتیم بانک و اونم از بعدش که فقط بانک ملت پول میگرفت و اونم از مشکلات دیگه...
واقعا خسته نشدی از این همه بد بختی؟؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آما ساکتی!
نکنه داری ورژن 2 اینترنتو دانلود میکنی؟! دانلود کردی، DVD هاشو به منم بده! :D

لوووول. ببین، من مثل این لچ ها هستم دیگه. یه بار که توی یه وضعیتی قرار گرفتم و اعلام کردم، تا اطلاع ثانوی همون طورم. مثلا اون بار که به مخابرات فحش دادم، همچنان در حال فحش بودم دیگه، هی هر روز که تکرار نمی کردم. اینم فعلا با سرعت نامیش کار می کرده بچه، دیگه چی بیام بگم؟ حالا هر وقت بازی در آورد می آم می گم.

آخه با این سرعت چی می شه گرفت تو هم دلت خوشه؟ اینترنت 2 پیش کش، یه چند تا سریال هست، هنوز مونده، احتمالا تا آخر سال هم دستم بهشون بند باشه. :lol:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
بابا باز دمش گرم سرعتش همونی هست که خریدی. مثل مخابرات عوضی آشغال نیست که نه سرعتش پایدار بود، نه اصلا وصل بود نه هیچی! :D
حداقل بهت گفتن آقا 512 هستی و 1 سال سرویست اینطوریه، هر تغییری هم توی سیستم و تعرفه هاشون بدن، ربطی به تو نداره! :D
بهتر از اینه که 1 مگ باشه و 230 کیلو سرعتش باشه، ولی عملا غیر قابل استفاده باشه!
دیگه اینطوری نیست که یه روز کابل برگردون باشه و یه روز ک..... برگردون و یه روز غش کنه و از این مزخرفات!
تازه قطعی های سراسریش رو هم توی وبلاگشون اطلاع رسانی میکنن! :D

من که شخصا چند سالی به عمرم اضافه شده فعلا تا خدا چی بخواد! :D

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
بابا باز دمش گرم سرعتش همونی هست که خریدی. مثل مخابرات عوضی آشغال نیست که نه سرعتش پایدار بود، نه اصلا وصل بود نه هیچی! :D
حداقل بهت گفتن آقا 512 هستی و 1 سال سرویست اینطوریه، هر تغییری هم توی سیستم و تعرفه هاشون بدن، ربطی به تو نداره! :D
بهتر از اینه که 1 مگ باشه و 230 کیلو سرعتش باشه، ولی عملا غیر قابل استفاده باشه!
دیگه اینطوری نیست که یه روز کابل برگردون باشه و یه روز ک..... برگردون و یه روز غش کنه و از این مزخرفات!
تازه قطعی های سراسریش رو هم توی وبلاگشون اطلاع رسانی میکنن! :D

من که شخصا چند سالی به عمرم اضافه شده فعلا تا خدا چی بخواد! :D

اینا همه درست. ولی دیگه سراغ اینترنت 2 رو نگیری ها، حالا حالا ها نمی رسم دانلود کنم. :p

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

sadra_168

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم دیگه چی بگم !!

الان حدود 1 هفتس نت من قطعه و دارم بیچاره میشم !!

هر چی زنگ میزنم میگن کابل برگردونه !! بابا آخه لامذهبا ما که شاسکول نیستیم که کابل برگردون چیه آخه !! ما این مراحل رو چند سال پیش گذروندیم الان فقط مشکل یوزر و پس ما هست که تو اون پنل کوفتی جدیدشون وارد نکردن !!!! همییییییین

چی بگم من آخه ! میگه باید صبر کنی تا یوزر پس چدید بهتون بدن ، حالا کی میخان این کارو انجام بدن خدا میدونه !!

هر چی هم زنگ میزنیم 4 تا دختر گذاشتن الف رو از ب نمیتونن تشخیص بدن ! میگن مشکل کابل برگردونه . میگم بابا این قرارداد که ما امضا کردیم مخابرات فقط حق داره 2 روز در ماه نت مشترک قطع باشه بقیش رو باید جواب پس بده !! میگه دست ما نیست O o

در هر حال خاک تو سرشون با این نت دادنشون ...

حیف که حروم نخوردم ! وگرنه یوزر پس چند تا مشترک ها رو هک میکردم میشسم با خیال راحت کارمو میکردم :|
منم این مشکل را 4 روز داشتم هرچی زنگ میزدم میگفت کابل برگدونه.اصلا شماره شما اطلاعاتش نیست.تا اینکه مودم را ریست کردم یه bridge ساختم و در کمال ناباوری وصل شد!!!!!!!!!!!
البته هنوزم زنگ میزنم میگه شماره شما اطلاعاتش نیست

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
با سلام ...

دوستان من امروز با سازمان نظارت بر ارتباطات رادیوئی تماس گرفتم ، و در مورد این مطالب صحبت کردم

گفت شما یه شکایت نامه تنظیم کنین و تو سایت بفرستید حتما رسیدگی خواهیم کرد

به ایشون گفتم که متن شکایت نامه رو به بقیه هم بدم که اونها هم بگذارن مشکلی نداره ، گفت هیچ مشکلی نداره و اگر دوستان بخوان من یک شکایت نامه درست میکنم و متنشو برای دوستانی که میخان این کارو انجام بدن میگذارم تا اونها هم مثل من بفرستن از طریق سایت

کار دیگری هم نیاز نیست انجام بدیم

Last edited:

sadra_168

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام ...

دوستان من امروز با سازمان نظارت بر ارتباطات رادیوئی تماس گرفتم ، و در مورد این مطالب صحبت کردم

گفت شما یه شکایت نامه تنظیم کنین و تو سایت بفرستید حتما رسیدگی خواهیم کرد

به ایشون گفتم که متن شکایت نامه رو به بقیه هم بدم که اونها هم بگذارن مشکلی نداره ، گفت هیچ مشکلی نداره و اگر دوستان بخوان من یک شکایت نامه درست میکنم و متنشو برای دوستانی که میخان این کارو انجام بدن میگذارم تا اونها هم مثل من بفرستن از طریق سایت

کار دیگری هم نیاز نیست انجام بدیم

دمت گزم

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان سلام. اون سحری که می گفتم نزدیکه همین بود...
خداییش نذارید مخابرات هر غلطی دلش خواست با مردم بکنه. نهایت بی شعوریه که ور میداره یهو همه چیو به هم میریزه. خلاصه که واقعا اوضاع درهم ریختست.
به سازمان تنظیم مقرراتم شکایت کنید ولی قانع نشید.
برید اداره رسیدگی به شکایات استانداری استان اصفهان. خیابان استانداری، خ پشت مطبخ.
هر کمکیم از دست من بر بیاد دریغ نمی کنم.

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
خداییش نذارید مخابرات هر غلطی دلش خواست با مردم بکنه. نهایت بی شعوریه که ور میداره یهو همه چیو به هم میریزه. خلاصه که واقعا اوضاع درهم ریختست.
برید اداره رسیدگی به شکایات استانداری استان اصفهان. خیابان استانداری، خ پشت مطبخ.

حمید جان الان 10 روزه نت من زکل قطعه !!

با اینکه کار من با اینترنته الان واقعا اوضاع و کارام لنگ شده :|

موندم چیکار کنم یه متن نوشتم فرستادم برای سازمان نظارت بر ارتباطات رادیوئی ببینم چی میشه

بیشتر از این از دستم برنمیاد

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16

کار مخابرات بسیار مسخره س! :D توی این که شکی نیست...
آقا قصد توهین ندارم. یه موقع سوء تفاهم نشه، ولی اون موقع که شما پیمانکار بودین، دهان مبارک ما به اندازه کافی سرویس شد... یکم عجیبه حالا یهو اومدین و اینقدر ناگهانی اعلام پشتیبانی میکنین و مهربون شدین...
بهتر بود همون موقع ها قبل از این که مخابرات از این کارا بکنه، به جای صحبت کردن از سحر و طلوع و غیره و ذلک یه کاری واسه ما بد بختا میکردین...
به هر حال من که از شر مخابرات خلاص شدم و مطمئنن اگه روزی قرار باشه برگردم طرفش، دایل آپ و یا حتی نداشتن اینترنت خانگی رو ترجیح میدم.

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
حمید جان الان 10 روزه نت من زکل قطعه !!

با اینکه کار من با اینترنته الان واقعا اوضاع و کارام لنگ شده :|

موندم چیکار کنم یه متن نوشتم فرستادم برای سازمان نظارت بر ارتباطات رادیوئی ببینم چی میشه

بیشتر از این از دستم برنمیاد
آقا جون پاشو برو دنبال سولوشن دیگه...
این گوری که سرش فاتحه میخونی، توش استخون الاغ هم نیست! اعصاب خودتو از شر اینا راحت کن... ببین این سومین دفعه س دارم میگم.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

لول . من که از مخابرات و شما سرویس ندارم . ولی حرف مهران رو قبول دارم . معلوم نیست چی شده که بعد از کله کردن چندین و چندباره کاربرایی که اینجا از شما خواهش میکردن رسیدگی کنید ... حالا شدین پشتیبانشون و هر کاری از دستتون بربیاد میخواین انجام بدین‌! یه موقعی کار از دستتون برمیومد انجام ندادید (‌یا نتونستید یا نزاشتن )‌حالا دیگه بهتره که زیاد درگیر این قضیه نشید .

بعد از تبلیغات جدید دایم همه از من میپرسن این اینترنت مخابرات چطوره ... و من هم تا حالا سعی کردم خدای نکرده یه نفر از اینا سمت مخابرات نره !

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
آقا جون پاشو برو دنبال سولوشن دیگه...
این گوری که سرش فاتحه میخونی، توش استخون الاغ هم نیست! اعصاب خودتو از شر اینا راحت کن... ببین این سومین دفعه س دارم میگم.

آخه مسئله اینجاس که پینگ برام خیلی مهمه چون بازیم میکنم ، وایرلس بخوام بگیرم فقط اسپادان اینجا رو ساپورت میکرد ! که اونم کیفیت سیگنالش خوب نبود !!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
آخه مسئله اینجاس که پینگ برام خیلی مهمه چون بازیم میکنم ، وایرلس بخوام بگیرم فقط اسپادان اینجا رو ساپورت میکرد ! که اونم کیفیت سیگنالش خوب نبود !!

لول . حالا این مخابرات الان خیلی پینگش خوبه ؟‌:D ..الان با لتنسی پایین داری بازی میکنی ؟‌:D

بالا