• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
مبین نت مودم داخلی که جواب نداد. مجبور شدم مودم خارجی بگیرم. :گریه:

305500

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
امروز رفتم سازمان بازرسی مخابرات و مورد کاهش پهنای باند و مسائل دیگر را مطرح کردم
به طور خلاصه نتایج را خدمت دوستان عرض میکنم
1- سرویس 2030 در حال تست است و پهنای باند اسمی اون 128 است اما طبق گفته آقای امیری قراره به صورت شیر باشه که تا 2 مگ هم ممکنه طرف بکشه و دیگه پهنای باند عین قبل فیکس نیست(چیزی در حد شاید صبانت که سرعت متربا تغییر میکنه)
2-سرویس مزخرشان فقط تک تعرفه ای است و هرگیگی 2500 که دیگه هزینه آبنومان نداره(باب میل کاربران کم مصرف اما ضرر اساسی برای ما)
3- خواب شبانه با اون سرعت خوبش را باید دید چون دیگه برداشته شده(این از همه خبر ها بدتره)
4-آدرس پنل هم عوض شدده اما اطلاع رسانی نشده است
5- منک فرم شکایت مبتنی بر کاهش پهنای باند از 1mb به 128kb پر کردم که انگار الان دوباره برگشته به 1مگ شما هم اگه پهنای باندتون کم شده برید شکایت کنید
6- در کل باید گفت اون سرویس بسیار عالی چند ماه پیش را خدا بیامرزد

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
جا داره بگم که افت شدید سرعت و مرور روی سرویس های فن آوا. از ظهر تا حالا یه صفحه گذاشتم باز بشه رفتم فیلم دیدم . 1 اپیزود دیدم یه دست pes زدم ..هنوز این صفحه کامل نشده !

این اولین بار هست تو این مدت که اینجوری شده !

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان منhamid-311 که جزو پیمانکارای قبلی بوده صحبت کردم و ایشون گفتن اصلا زکل پیمانکار عوض شده و گند زدن به سرویس ها !!!

واقعا متاسفم ...

دوستان اگر موافق باشن یه روزی جمع بشیم همه بریم بازرسی !

من دلایل محکمی دارم که باید اینها سرویس رو یا شبانه رایگان براش بگذارن یا اینکه نامحدودش کنن !

هر کسی از دوستان حاضره بیاد همین جا اعلام کنه تا یه روز قرارشو بگذاریم ...

لازمه بگم هر چی بیشتر باشیم بهتره

خواهشا کوتاهی نکنین تا دیر نشده باید بریم این کارو بکنیم

ضمنا اون دوستی هم که میگه پنل عوض شده اگر لطف کنی آدرس پنل جدید رو بگذاری ممنون میشم ...

چیزهای زیادی رو این چند روزه متوجه شدم که اگر بگم خندتون میگیره و فرصت شد میگم ولی خدا میدونه چقدر اعصابمو خورد کردن !

Last edited:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
با سلام
امروز رفتم سازمان بازرسی مخابرات و مورد کاهش پهنای باند و مسائل دیگر را مطرح کردم
1- سرویس 2030 در حال تست است و پهنای باند اسمی اون 128 است اما طبق گفته آقای امیری قراره به صورت شیر باشه که تا 2 مگ هم ممکنه طرف بکشه و دیگه پهنای باند عین قبل فیکس نیست(چیزی در حد شاید صبانت که سرعت متربا تغییر میکنه)
2-سرویس مزخرشان فقط تک تعرفه ای است و هرگیگی 2500 که دیگه هزینه آبنومان نداره(باب میل کاربران کم مصرف اما ضرر اساسی برای ما)
3- خواب شبانه با اون سرعت خوبش را باید دید چون دیگه برداشته شده(این از همه خبر ها بدتره)
5- منک فرم شکایت مبتنی بر کاهش پهنای باند از 1mb به 128kb پر کردم که انگار الان دوباره برگشته به 1مگ شما هم اگه پهنای باندتون کم شده برید شکایت کنید
اگه سرویس شبانه رایگان برداشته باشن دیگه نور الا نوره:blink::blink:

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
با سلام

دوست عزیز شما هم همین محتشم کاشانی رفتید شکایت رو پر کردید؟ که این دوستمن میگند؟

305500

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
نه خیر دوست عزیز من کوچه پاساژ کازرونی ساختمان شماره 4 رفتم (نزدیک سینما سپاهان) مسئول مستقیم این موارد هم آقای امیری طبقه سوم واحد فن آوری اطلاعات هست. من هم چون یک نفر بودم فکر نکنم تونسته باشم ایشان را قانع کنم فکر کنم اگر حتی 20 تا 30 بشیم و یک روز همگی با هم بریم خدمتشون اثر داره در ضمن عصر که پست قبلی را زدم سرعت روی 1 مگ بسته بدون دوباره آب رفت شد 512 فکر کنم اون روز های که با 240 دانلود میکردیم دیگه به تاریخ پیوسته . واقعه این غم بزرگ همه را داغون کرده نه!!!!!!

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
من که موافقم اگر بقیه هم موافق باشند عالیه.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
حالا سرویس شبانه هنوز فعاله یا نه؟؟
چرا پس تو خود سایت adsl چیزی در موردش نگفتند؟

305500

Registered User
لایک‌ها
0
احتمال 99 در صد خیر اما اگر میخواهی مطمئن شی استفاده کن ببین پول رو قبضت میاد یا نه:D

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان تا دیر نشده بیاین این کارو انجام بدیم ...

دیر میشه ها ...

خوبه فردا یک ساعت خاصی قرار بگذاریم پشت سر هم به همین شماره ای که رفیقمون گفت زنگ بزنیم ببینیم میشه کاری کرد یا نه ، اگر نشد اونوقت حضوری میریم

در ضمن در مورد سرویس شبانه پرسیدم گفتن که دیگه نیست و وجود نخواهد داشت !!

Last edited:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
با سلام
نه خیر دوست عزیز من کوچه پاساژ کازرونی ساختمان شماره 4 رفتم (نزدیک سینما سپاهان) مسئول مستقیم این موارد هم آقای امیری طبقه سوم واحد فن آوری اطلاعات هست. من هم چون یک نفر بودم فکر نکنم تونسته باشم ایشان را قانع کنم فکر کنم اگر حتی 20 تا 30 بشیم و یک روز همگی با هم بریم خدمتشون اثر داره در ضمن عصر که پست قبلی را زدم سرعت روی 1 مگ بسته بدون دوباره آب رفت شد 512 فکر کنم اون روز های که با 240 دانلود میکردیم دیگه به تاریخ پیوسته . واقعه این غم بزرگ همه را داغون کرده نه!!!!!!

به همه می گه شما یه نفرین. به منم همینو گفت. کلا شده حکایت مریض خر خورده. حالا مثلا 20 نفرم که بشیم، میگه خب شما 20 نفرین. بقیه راضین لابد. لوول ولی همین که بالاخره همه برن شاید یه وجدانی از این ها به درد آورد. جدا آدم می مونه، شما که می خواستین پیمانکار عوض کنین، چطور یه ساله اکانت فروختین به ملت؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آقا این وایمسک از نظر پینگ چیجوریاست؟
میشه باش گیم درست حسابی زد؟

پینگ مبین نت برای من اکثر اوقات 400 بالاست. گیمر نیستم، اما بعیده با این پینگ به درد گیم بخوره.

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
آقا این وایمسک از نظر پینگ چیجوریاست؟
میشه باش گیم درست حسابی زد؟

سرور ایرانی باشه، مشکلی زیاد نداری، ولی کلا قید گیم روی سرور های خارجی رو باید بزنی.

با سلام

:blink:

دوستان منhamid-311 که جزو پیمانکارای قبلی بوده صحبت کردم و ایشون گفتن اصلا زکل پیمانکار عوض شده و گند زدن به سرویس ها !!!

واقعا متاسفم ...

دوستان اگر موافق باشن یه روزی جمع بشیم همه بریم بازرسی !

من دلایل محکمی دارم که باید اینها سرویس رو یا شبانه رایگان براش بگذارن یا اینکه نامحدودش کنن !

هر کسی از دوستان حاضره بیاد همین جا اعلام کنه تا یه روز قرارشو بگذاریم ...

لازمه بگم هر چی بیشتر باشیم بهتره

خواهشا کوتاهی نکنین تا دیر نشده باید بریم این کارو بکنیم

ضمنا اون دوستی هم که میگه پنل عوض شده اگر لطف کنی آدرس پنل جدید رو بگذاری ممنون میشم ...

چیزهای زیادی رو این چند روزه متوجه شدم که اگر بگم خندتون میگیره و فرصت شد میگم ولی خدا میدونه چقدر اعصابمو خورد کردن !

بهتر که پیمانکار عوض شد. ندیدی اونام چه رفتار مسخره ای با ما داشتن؟! همین آقای حمید 50311، اومده با پر رویی اینجا داره به ما درس ادب میده! :blink:

پینگ مبین نت برای من اکثر اوقات 400 بالاست. گیمر نیستم، اما بعیده با این پینگ به درد گیم بخوره.

آما در چه حالی؟ :D مودم خارجی رفت تو پاچه ت؟! تسلیت! :D
سرعتت چطوره؟ کدوم طرح شدی بالاخره؟ اون یک ساله که فقط با مودم داخلیش رایگانه... پس چی دادی؟! :D
کلا که تبریکس بابت راحت شدن از شر مخابرات و دوستان. به قول یارو Fingers Crossed

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آما در چه حالی؟ :D مودم خارجی رفت تو پاچه ت؟! تسلیت! :D
سرعتت چطوره؟ کدوم طرح شدی بالاخره؟ اون یک ساله که فقط با مودم داخلیش رایگانه... پس چی دادی؟! :D
کلا که تبریکس بابت راحت شدن از شر مخابرات و دوستان. به قول یارو Fingers Crossed

بلی! شلوار استرچم شد دامن شلواری. :wacko:

سرعت حدودا 60 هست فعلا، حالا شبانه اش رو نمی دونم چی بشه هنوز. 105 تومن سر ازم گرفت بابت کابل و مودم خارجی.

مرسی. خدا کنه سرعت شبانه اش خوب باشه. این یارو که اومده بود نصب که هی نفوس بد می زد. :f34r:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
:D
چی میگفت یارو؟ من چند وقتی هست فقط تورنت دانلود میکنم (از وقتی تورنت هاشونو باز کردن) و نمیدونم شبا واقعا چه جوریه. همه ش هم خوابم! :D ولی خوب بد نبوده به نظرم... یه تورنت پکیده دارم که سید هاش کمه حدود 13 گیگه! الان نصفش رفته...
مودمت Huawei ئه؟
چه کار جالبی کرد یارو ها!
آخه این طرحی ها، طرحاشون روی مودم هست. یعنی یوزر و پس و اینا! پس نشستن برات طرح رو تعریف کردن!
یه خبر جالب هم بهت بدم، وقتایی که قطع میشه سرویست، کلا آنتنت خالی میشه! نترس! :D

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
:D
چی میگفت یارو؟ من چند وقتی هست فقط تورنت دانلود میکنم (از وقتی تورنت هاشونو باز کردن) و نمیدونم شبا واقعا چه جوریه. همه ش هم خوابم! :D ولی خوب بد نبوده به نظرم... یه تورنت پکیده دارم که سید هاش کمه حدود 13 گیگه! الان نصفش رفته...
مودمت Huawei ئه؟
چه کار جالبی کرد یارو ها!
آخه این طرحی ها، طرحاشون روی مودم هست. یعنی یوزر و پس و اینا! پس نشستن برات طرح رو تعریف کردن!
یه خبر جالب هم بهت بدم، وقتایی که قطع میشه سرویست، کلا آنتنت خالی میشه! نترس! :D

هیچی، می گفت این شبانه ها الکی واسه جذب مشتریه، بعد یه مدت همه اش به 4 کیلوبایت بر ثانیه می رسه، چون مفته. پارس آنلاین هم به زودی پارس آفلاین می شه. حالا ببین کی گفتم. لووول

مارکش echolife هست انگار. طرح هام از قبل روش تعریف شده، یعنی یوزر و پس روی جعبه هست، روی جعبه هم نوشته طرح ویژه. احتمالا یه بمب ساعتی هم توش نصب شده که سر سال منفجر شه به صورت خودکار. :lol:

ادیت: مدلش اکولایفه، مارکش همونه که گفتی. :دی

Last edited:

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
جا داره بگم که افت شدید سرعت و مرور روی سرویس های فن آوا. از ظهر تا حالا یه صفحه گذاشتم باز بشه رفتم فیلم دیدم . 1 اپیزود دیدم یه دست pes زدم ..هنوز این صفحه کامل نشده !

این اولین بار هست تو این مدت که اینجوری شده !

مال منم همینجوری شده...البته یه هفته است هی می گیره و ول می کنه :wacko:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
هیچی، می گفت این شبانه ها الکی واسه جذب مشتریه، بعد یه مدت همه اش به 4 کیلوبایت بر ثانیه می رسه، چون مفته. پارس آنلاین هم به زودی پارس آفلاین می شه. حالا ببین کی گفتم. لووول

مارکش echolife هست انگار. طرح هام از قبل روش تعریف شده، یعنی یوزر و پس روی جعبه هست، روی جعبه هم نوشته طرح ویژه. احتمالا یه بمب ساعتی هم توش نصب شده که سر سال منفجر شه به صورت خودکار. :lol:

ادیت: مدلش اکولایفه، مارکش همونه که گفتی. :دی

نه یارو هم دیگه زیاد خالی بسته!
:lol::lol::lol: دیوونه! منفجر میشه؟! :lol::lol::lol: شایدم مثل پیغامهای کارآگاه گجت باشه!!!
نه بابا حسابشو کردن که یه طوری پول ازت میگیرن که سر 1 سال، در بیاد پول مودمش! ;)
البته اگه منم که تا سال دیگه همون 20 گیگ رو مصرف میکنم، بدون 1 کیلو بایت ترافیک اضافی! :D

این Huawei ها رو جدیدا ایرانسل مد کرده! :blink: خیلی بهتر از اون قبلی هان که داشتن. قبلا ZTE بود (مارک همون ONU های آشغالی که سر کوچتونه!) حالا امیدوار باش مشکل پیدا نکنه! ;)

این محسن اینا رو ببین چه دارن پر رو بازی در میارن! آدم داغ میشه! :D آخه شما ها که دیگه نامحدود دارین، چرا اومدین غر میزنین؟؟؟؟؟؟؟؟
من بودم شب و روز دانلود میکردم که وقتی مشکل پیدا میکنه، حسرت نخورم!
محسن سیم کارت ایرانسله رو یادته؟! میدونی آخرش سر جمع چقدر دانلود کردم (و چقدر آپلود؟! آخه باهاش تورنت هم سید میکردم!)

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
نه یارو هم دیگه زیاد خالی بسته!
:lol::lol::lol: دیوونه! منفجر میشه؟! :lol::lol::lol: شایدم مثل پیغامهای کارآگاه گجت باشه!!!
نه بابا حسابشو کردن که یه طوری پول ازت میگیرن که سر 1 سال، در بیاد پول مودمش! ;)
البته اگه منم که تا سال دیگه همون 20 گیگ رو مصرف میکنم، بدون 1 کیلو بایت ترافیک اضافی! :D

این Huawei ها رو جدیدا ایرانسل مد کرده! :blink: خیلی بهتر از اون قبلی هان که داشتن. قبلا ZTE بود (مارک همون ONU های آشغالی که سر کوچتونه!) حالا امیدوار باش مشکل پیدا نکنه! ;)

این محسن اینا رو ببین چه دارن پر رو بازی در میارن! آدم داغ میشه! :D آخه شما ها که دیگه نامحدود دارین، چرا اومدین غر میزنین؟؟؟؟؟؟؟؟
من بودم شب و روز دانلود میکردم که وقتی مشکل پیدا میکنه، حسرت نخورم!
محسن سیم کارت ایرانسله رو یادته؟! میدونی آخرش سر جمع چقدر دانلود کردم (و چقدر آپلود؟! آخه باهاش تورنت هم سید میکردم!)

دیشب من لپ تاپم رو آوردم کنار تخت هر از یک ساعت که بیدار می شدم، نظارت داشتم، داشت با سرعت نامی دانلود می کرد. حالا ایشالا مودمش هم منفجر نشه! :p

اینا رو که ول کن. باید تبعیدشون کنن سیبری اصفهان، مجبور بشن مثل ما وایمکس هندلی بگیرن. :lol:

بالا