• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
برادر مهدی شما واقعا فکر میکنی با ایمیل و مخابرات تهران کاری از پیش میره ؟
مخابرات اصفهان تو سراسر کشور نفوذ عجیب غریبی داره . برای همینه که هرکاری میکنن کسی نمیگه بالا چشمتون ابرو'ه ...
تنها راه اینه که از سرویس های دل چسب مخابرات دل بکنین و وایمکس بگیرین ...

مسئله اینه که من ملک شهر میشینم و پوشش نداره اینجا :(:(

باور کنین اگر هک بلد بودم سایتشونو هک میکردم که اینقدر مردم رو خر نکنن بگن سرویس عالی گذاشتیم و ...

هنوز تو سایتشون طرح شبانه هست و اینطوری مردم رو خر میکنن وقتی مشترک میگیره میفهمه شبانه ای جای نیست !!

Last edited:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
من که امروز رفتم وایمکس ثفت نام کردم. حالا ببین چقدر طول می کشه تا اونم منفجر بشه. لووول

بیخود کردی! :D
مگه تو خودت ناموس نیستی میری وایمکس از مبین نت میگیری؟! :p
کدوم منطقه هستین؟
چی ثفتنام کردی؟ طرح خاصی گرفتی؟
اصلا ناراحت نباش، مبین نت در بعضی از جاها اینقدر پکیده هست که نگو! مثلا نظر غربی و اونورا! پینگ در حد 3 ثانیه!!!! :blink:
گاهی هم اصلا براوز نداره! :blink:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16

باور کنین اگر هک بلد بودم سایتشونو هک میکردم که اینقدر مردم رو خر نکنن بگن سرویس عالی گذاشتیم و ...

هنوز تو سایتشون طرح شبانه هست و اینطوری مردم رو خر میکنن وقتی مشترک میگیره میفهمه شبانه ای جای نیست !!

بگو حالشو ندارم! پوشش نداره چیه؟! اسپادان که ملک شهر پوشش داره، ایرانسل هم پوششش زیاده، البته نمیدونم ملک شهر رو داره یا نه.
به نظر من 1 قرون دیگه پول به مخابرات دادن، حرومه! :blink:

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
سرعت مبین نت طرفای شریف واقفی چطوره؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
بیخود کردی! :D
مگه تو خودت ناموس نیستی میری وایمکس از مبین نت میگیری؟! :p
کدوم منطقه هستین؟
چی ثفتنام کردی؟ طرح خاصی گرفتی؟
اصلا ناراحت نباش، مبین نت در بعضی از جاها اینقدر پکیده هست که نگو! مثلا نظر غربی و اونورا! پینگ در حد 3 ثانیه!!!! :blink:
گاهی هم اصلا براوز نداره! :blink:

زهر انار. الان می آی از مبین نت بد می گی که من گرفتم؟ :lol:

آل محمد هستیم. قراره هر دو مودم داخلی و خارجی رو بیاره ببینه چه گلی باید به سرمون بگیریم.

همون طرح خودت رو گرفتم. حسودیم شد، از روت کپ زدم. 512 یک ساله که مودم روشه، 20 گیگ، 210 تومن با مودم داخلی. :f34r:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16

آل محمد هستیم. قراره هر دو مودم داخلی و خارجی رو بیاره ببینه چه گلی باید به سرمون بگیریم.

همون طرح خودت رو گرفتم. حسودیم شد، از روت کپ زدم. 512 یک ساله که مودم روشه، 20 گیگ، 210 تومن با مودم داخلی. :f34r:

نه بابا چند صفحه پیش که گفته بودم! من خدا رو شکر مشکل خاصی ندارم. هر از چند گاهی قطعی داره، ولی خب سراسریه... ابدا به پای قطعی های مخابرات نمیرسه.

آره دیگه کاملا معلومه حسودیت شده که گرفتی! :D تنگ نظر!
از من میشنوی، دور مودم خارجی ها رو خط بکش. همه ش مزخرفه. اینو همون دوستم که اومد نصب کرد واسه م هم خودش گفت. اگه شده حتی مودم Indoor رو ببری رو پشت بوم و استفاده کن. اون خارجی ها همه ش هنگ میکنه.
مودم کله قندی هم نگیر.
من الان باورت میشه تو این همه مدت، 2 گیگ هم استفاده نکردم؟؟ تازه با خودم اینور اونور هم میبرمش! :D

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
نه بابا چند صفحه پیش که گفته بودم! من خدا رو شکر مشکل خاصی ندارم. هر از چند گاهی قطعی داره، ولی خب سراسریه... ابدا به پای قطعی های مخابرات نمیرسه.

از من میشنوی، دور مودم خارجی ها رو خط بکش. همه ش مزخرفه. اینو همون دوستم که اومد نصب کرد واسه م هم خودش گفت. اگه شده حتی مودم Indoor رو ببری رو پشت بوم و استفاده کن. اون خارجی ها همه ش هنگ میکنه.
مودم کله قندی هم نگیر.
من الان باورت میشه تو این همه مدت، 2 گیگ هم استفاده نکردم؟؟ تازه با خودم اینور اونور هم میبرمش! :D

همون ها که داخلی هست وای فای هم داره، روی همین طرح هم مجانی هست دیگه، همونو می گی بگیرم؟ مرسی بابت راهنمایی! :happy:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

به قول مهران حس و حالش رو نداری . ایرانسل نمیاندگی دروازه تهران سر بزن . بیشتر جاهای ملک شهر رو پوشش میده . کدوم محدوده ای ؟
کدوم مرکز هستی که adsl نمیده !؟

آل محمد فک نکنم پوشش بده :D یعنی احتمال خیلی زیاد پوشش نمیده مبین نت . مجبوری از چاله بیوفتی تو چاه و ایرانسل بگیری . و یا اسپادان ...اگه پوشش بده اونجا رو !

مودم کله قندی هم نگیر.

آره .منم با این که نامحدود گرفتم ولی کلا 4گیگ هنوز ریسیو نداشتم . ولی کلا به محدودیت حجمی حساسیت دارم . حاضرم پول بیشتر بدم محدودیت نداشته باشه :|

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آل محمد فک نکنم پوشش بده :D یعنی احتمال خیلی زیاد پوشش نمیده مبین نت . مجبوری از چاله بیوفتی تو چاه و ایرانسل بگیری . و یا اسپادان ...اگه پوشش بده اونجا رو !

نهههههههههههه. نقشه اش که مودم خارجی رو تحت پوشش نشون می ده. مودم داخلی هم احتمالا منطقه ما رو پوشش بده، حالا دیگه نمی دونم. اگر کار به مودم خارجی بکشه، سرویس رو می شه پس داد؟

ایرانسل که خیلی گرونه. نمی صرفه. :f34r:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
نهههههههههههه. نقشه اش که مودم خارجی رو تحت پوشش نشون می ده. مودم داخلی هم احتمالا منطقه ما رو پوشش بده، حالا دیگه نمی دونم. اگر کار به مودم خارجی بکشه، سرویس رو می شه پس داد؟

ایرانسل که خیلی گرونه. نمی صرفه. :f34r:

ee الان دیدم پوشش داره !!! میخواستم برای یکی تو آل محمد بگیرم قبلا میگفتن اونجا سرویس نمیدیم . حالا انگار سایت اضافه کردن . خوش به حالت پس : ))

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
آره بابا میتونی پس بدی به راحتی!
میاد اونجا داخلی تست میکنه، بعد میگی خارجی تست نکن اصلا سرویس نمیخوام.

@محسن:
بابا مایه دار! :D
همینه، آدم وقتی محدودیت حجمی بالاسرش باشه، بیشتر پول میده، ولی وقتی محدودیت نداشته باشه، کمتر مصرف میکنی...

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
به قول مهران حس و حالش رو نداری . ایرانسل نمیاندگی دروازه تهران سر بزن . بیشتر جاهای ملک شهر رو پوشش میده . کدوم محدوده ای ؟
کدوم مرکز هستی که adsl نمیده !؟
|

مرکز خاتم هستم ...

راستش یکمی مصرفم بالاس به همین خاطر ایرانسل که به هیچ وجه نمیصرفه !!

ولی اسپادان رو دیدم بدی نبود پوشش هم داشت منطقه ما ..

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
ee و خب من هم مرکز خاتم الان فن آوا دارم !
پیش شماره ات چنده مگه ؟
مرکز خاتم که dlc نداره !

RequestTimedOut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر مهدی شما واقعا فکر میکنی با ایمیل و مخابرات تهران کاری از پیش میره ؟
مخابرات اصفهان تو سراسر کشور نفوذ عجیب غریبی داره . برای همینه که هرکاری میکنن کسی نمیگه بالا چشمتون ابرو'ه ...
تنها راه اینه که از سرویس های دل چسب مخابرات دل بکنین و وایمکس بگیرین ...

آقا این وایمسک از نظر پینگ چیجوریاست؟
میشه باش گیم درست حسابی زد؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
من هنوزم میگم یک روز همه قرار بذاریم بریم مرکز مخابرات....

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستانی كه سرويس نامحدود فن آوا دارند يك تست بگيرند
اينجا قرار بدن وضعيت سرويس را با هم مقايسه بكنيم :)

1420695235.png

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
دوستانی كه سرويس نامحدود فن آوا دارند يك تست بگيرند
اينجا قرار بدن وضعيت سرويس را با هم مقايسه بكنيم :)

1420695235.png

البته تا قبل از امروز صبح چند روزی بود که نوسان زیاد داشت و اصلاً برای وب گردی مناسب نبود
امیدوارم همین وضعیت ثابت بمونه ;)

بالا