• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
با سلام
به قول معروف هر دم از این باغ دمی میرسد
من سرویس 1 مگ از محابرات داشتم 3 ماه که طبق قانون باید حداقل پهنای باند را روی 1024 به من بده اما الان مخابراتی های گرامی با دزدیدن پول بنده و امثال بنده تمامی سروسی ها را 128 اسمی و 256 واقعی کردند الان روی 30 کیلو به زور دانلود میکنه
جایی نیست بریم شکایت کنیم لاقل 57000 تومان را بدند
تا جایی که من فیهمیدم سرویس جدید مخابرات 128 اسمی بیشتر نمیدند که الان روی 256 محدود کردن(خاک بر سرشون کدوم خری میاد این سرعت از شما بگیره)و فقط به ازای هر گیگ ترافیک 2500 باید داد و دیگه اون مبالغ ماهیانه حذف شده است. من فکر کنم دوستان دقیقا روشی که در اروپا استفاده میشود را بر عکس اجرا کردند اگه هرکی گفت چرا؟

بازم شما وضعت بهتره منه، من ۶ ماهه ۱ مگ گرفته بودم که ظاهرا این همه پول دادیم همش پرید.
این پشتیبانی مسخره هم که جواب نمیده، من میگم اگه دوستان پایه باشند شنبه همه بریم اعتراض.

305500

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من پایم
ساعت 11 اونجام
اما فکر نکنم اینا جوابی داشته باشن
با تشکر

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
من تو منطقه ی استقلال میخوام سرویس بگیرم. اولین بارمه که تو اصفهان ADSL میگیرم. چی پیشنهاد میدین؟

اولیویت اینه که دانلود با سرعت کم ولی به صورت نامحدود داشته باشم. چون زیاد تو وب میچرخم و خبر ترجمه میکنم و از این جور کارها.

تو تهران سرویس نامجدود مخابرات دارم که جواب کارهام رو میده ولی واسه دانلود چندان جالب نیست. یه چیزی تو اون مایه ها معرفی کنید.

اگه دانلود شبانه با سرعت خوب سراغ دارین بگین. اطلاعات زیر رو اگه کامل میدونید یا بخشیش رو میدونید برام بنویسید لطفا

منطقه 7768
نام سرویس
هزینه ی اولیه
قیمت هر ماه
سرعت دانلود روزانه
سرعت دانلود شبانه
سایت یا شماره تماس یا آدرس

متشکرم

H88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی سپاهانشهر نیست ؟؟؟
می خواستم بپرسم ببینم اینترنت مخابرات توی سپاهانشهر چطوره ؟
نداگستر و پارس آنلاین که پورتاشون پره و سرویس نمیدن
.

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
محسن ببین این دوست عزیز ایگنور شده ت چی میگه! :lol:
ایول به خودم که 3 ماهه 1 مگی که از مخابرات گرفته بودم، دقیقا 12م تموم شد و تازه 20 روزی هم که اضافه بهم کرده بودن، با 50 مگ ترافیک باقیمونده، فقط و فقط شبا چیزایی دانلود کردم که به دردم نمیخورد!!!!
این حمید 13 اینورا پیداش نمیشه!!!
از من میشنوین، برین اعتراض کنین و اینا که هی هر غلطی خواستن، نکنن...

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
با سلام
به قول معروف هر دم از این باغ دمی میرسد
من سرویس 1 مگ از محابرات داشتم 3 ماه که طبق قانون باید حداقل پهنای باند را روی 1024 به من بده اما الان مخابراتی های گرامی با دزدیدن پول بنده و امثال بنده تمامی سروسی ها را 128 اسمی و 256 واقعی کردند الان روی 30 کیلو به زور دانلود میکنه
جایی نیست بریم شکایت کنیم لاقل 57000 تومان را بدند
تا جایی که من فیهمیدم سرویس جدید مخابرات 128 اسمی بیشتر نمیدند که الان روی 256 محدود کردن(خاک بر سرشون کدوم خری میاد این سرعت از شما بگیره)و فقط به ازای هر گیگ ترافیک 2500 باید داد و دیگه اون مبالغ ماهیانه حذف شده است. من فکر کنم دوستان دقیقا روشی که در اروپا استفاده میشود را بر عکس اجرا کردند اگه هرکی گفت چرا؟

جریان چیه؟؟!؟؟
من که خیلی به این مخابراتی ها بدبینم. تحرکاتشون خیلی مشکوک شده. تو اوضاع الان که همه دنبال سرعت های ۱ مگ و ۲ مگ هستن ارائه سرویس تک تعرفه ای ۱۲۸ (۲۵۶ واقعی) خیلی عجیبه. حس می کنم به زودی بساط سرعت های بالاتر از این کلا جمع میشه و به سلامتی همه باید برن از خودشون سرویس بگیرن. یه چیزی مثل تلفن ثابت بشه که تقریبا تنها اپراتورش خودشونن. خیلی بد میشه اینجوری :(

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
سلام
من تو منطقه ی استقلال میخوام سرویس بگیرم. اولین بارمه که تو اصفهان ADSL میگیرم. چی پیشنهاد میدین؟

اولیویت اینه که دانلود با سرعت کم ولی به صورت نامحدود داشته باشم. چون زیاد تو وب میچرخم و خبر ترجمه میکنم و از این جور کارها.

تو تهران سرویس نامجدود مخابرات دارم که جواب کارهام رو میده ولی واسه دانلود چندان جالب نیست. یه چیزی تو اون مایه ها معرفی کنید.

اگه دانلود شبانه با سرعت خوب سراغ دارین بگین. اطلاعات زیر رو اگه کامل میدونید یا بخشیش رو میدونید برام بنویسید لطفا

منطقه 7768
نام سرویس
هزینه ی اولیه
قیمت هر ماه
سرعت دانلود روزانه
سرعت دانلود شبانه
سایت یا شماره تماس یا آدرس

متشکرم

از فن آوا نامحدود می تونيد بگيريد سرويس 256 ماهی 16900 كيفيت خوبی هم داره ...
سايت : http://www.fanava-isf.com/main/inde...nt&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=122

H88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان آماری از سپاهان شهر نداشتند ؟

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
خبر مهم ------------------------------------------------------------------ خبر مهم

************************************************** **************************************

قابل توجه مشتركين گرامي! به اطلاع ميرساند مقرات جديد محاسبه قيمت سرويس اينترنت پرسرعت شركت مخابرات استان اصفهان به شرح زير مي باشد:

1- سرويس اينترنت پرسرعت به صورت تك تعرفه اي مي باشد.

2- پرداخت هزينه به صورت Postpay (يعني اول استفاده، بعد پرداخت) و از طريق قبض تلفن مي باشد.

3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.

4- حداقل ترافيك مورد محاسبه در هر دوره 2 ماهه، 2 گيگ مي باشد.

5- حداكثر ترافيك مجاز براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيز خودشان هستند، در هر دوره 2 ماهه 20 گيگ، و براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيستند، در هر دوره 2 ماهه 8 گيگ مي باشد. درصورت استفادۀ بيشتر، ترافيك مورد نياز بايد بصورت آنلاين خريداري گردد.

نكته: با توجه به تغييرات جديد، ممكن است قطعي و اختلالاتي در سرويس مشتركين در روزهاي 90/05/12 و 90/05/13 ايجاد شود.

ضمناً پس از رفع اختلال براي ارتباط با واحد پشتيباني با شماره تلفن 2030 تماس بگيريد.
من که نفهمیدم چی شد شبانه رایگان هست هنوز؟

Last edited:

305500

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
شما از کجا فهمدید شبانه رایگان هنوز هست؟
الته احتمال داره شب اگر مصرف کردید براتون حجم محاسبه بشه چون که قبلا تو پنل کم میشد اما حالا مثل تلفن باید منتظرقبض 2 ماه دیگه موند تا ببینیم چقدر مصرف کردیم؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
محسن ببین این دوست عزیز ایگنور شده ت چی میگه! :lol:
ایول به خودم که 3 ماهه 1 مگی که از مخابرات گرفته بودم، دقیقا 12م تموم شد و تازه 20 روزی هم که اضافه بهم کرده بودن، با 50 مگ ترافیک باقیمونده، فقط و فقط شبا چیزایی دانلود کردم که به دردم نمیخورد!!!!
این حمید 13 اینورا پیداش نمیشه!!!
از من میشنوین، برین اعتراض کنین و اینا که هی هر غلطی خواستن، نکنن...
چی میگه ؟ آی کیو ایگنور کرده باشم که دیگه نمیتونم ببینم :D

کلا فک کنم مخابرات حسابی همه مشتریان قبلی رو ضایع کرده :D خودمونیش میشه ..حسابی هل داده تو پاچه اشون :D

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام
الته احتمال داره شب اگر مصرف کردید براتون حجم محاسبه بشه چون که قبلا تو پنل کم میشد اما حالا مثل تلفن باید منتظرقبض 2 ماه دیگه موند تا ببینیم چقدر مصرف کردیم؟
من هم از شما سوال کردم :blush: اما تو کنترل پنل کاربر هنوز گزینه Night_Free روشنه من که گیج شد:wacko:

homaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از دوستان عزیز میخواستم اونایی که سرویسهای رنگین کمان یا فن اوا در اصفهان دارن در مورد پینگشون یه توضیحی بفرمایند که معمولا ping 4.2.2.4 چند هست ؟ خیلی ممنون میشم من از مرکز خرازی خط دارم

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
چی میگه ؟ آی کیو ایگنور کرده باشم که دیگه نمیتونم ببینم :D

کلا فک کنم مخابرات حسابی همه مشتریان قبلی رو ضایع کرده :D خودمونیش میشه ..حسابی هل داده تو پاچه اشون :D

میدونم نمیبینی! :D
هیچی طبق پیش بینی ها، غر زدنش شروع شده! :lol::lol:

محسن باورت میشه زنگ زدم پشتیبانی، وصل میشه به 118؟!؟؟ :eek::eek:
میگم میخوام پورتمو هر چه سریعتر تخلیه کنین، میگه دیگه اینترنت نمیتونی بگیری که! :blink:
گفتم میخوام دیگه تا ابد، از سرویس شما استفاده نکنم و یه موقع مخارج عجیب غریب روی قبضم نیاد! :blink:
میگه تازه سرویس خیلی عالی شده ها! :hmm:
باید عبارت کار آمد «شاو ایت» رو به کار میبردم ولی دیگه حوصله نداشتم! :blink:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
با سلام
من دیشب دانلود کردم رایگان بود-اما سرعت کاملآ افتضاح بود30kb:blink:

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
آقا مسخره بازیا شروع شده !!

امروز نت من سر ساعت 6 و 36 دقیقه بعد از ظهر تموم میشه !!

حدود 800 مگ شارژ داره و جالب اینجاس که امروز تا اومدم اینو تخلیه کنم ، دیدم سرعتم کمه اومدم مودمو خاموش کردم و روشن کردم دیدم دیگه کانکت نمیشه !!

دیدم به به ، 800 مگ ما رفت !! الان جالبه نت داداش منم ماله همین مخابرات هست و با یوزر و پس اون آن شدم !!!!!!

جالبه ماله من که امروز تموم میشه کانکت نمیکنه !! ولی ماله داداشم کانکت میشه اونم از سیستم خودم !!

به نظر شماها جالب نیست !

305500

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
دوست عزیز همین الان که ساعت 3 ظهر هستش هم دانلود کنی چیزی از حجمی که برات مونده تو پنل کم نمیشه و این دلیل نمیشه که حداقل شانه را باسرعت 30 دارن میدند بلکه دلیل بر این است که مصرفت کاری به پنل نداره و داره روی قبض تلفن حساب میشه!!!!1 میگی نه اونقدر شبانه دانلود کن تا رقمش تو قبض آیندت جا نگیره!!!!
به هر حال 57000 تومان ما که دزدیدند. سرعت را هم که داغون کردند(به 30 زوری میرسه) شبانه راهم که چند ماهی بود خوب شده بود را برداشتند(تازه این را هم بدند یک شب تا صبح به زور 0.5 گیگ دانلود میشه اما قبلا یادش بخیر شبا حداقل 3.5 گیگ رو شاخش بود). از امروز دیگه باید دوباره خواب سرویسی که چند ماه پیش داشتیم را ببینیم

amu ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز

در حال حاضر از شاتال ADSL دارم که زیاد راضی نیستم منزل ما در محدوده مرکز آزادی هست نیاز به اینترنت نامحدود با کیفیت خوب دارم آیا سرویس نامحدود فن آوا خوب هست یا جایی دیگر را پشنهاد میکنید لطفآ منو راهنمایی کنید. در ضمن نظرتان در مورد سرویس مخابرات که این روزها زیاد تبلیغ (2030 ) میشه چیست. ممنون از لطف شما

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
مگه می شه وقتی یه سرویس دیگه رو مخابرات بهت فروخته بعد بزنه زیرش، یه سرویس دیگه بهت بده؟ درسته صاحب نداره، اما دلیل نمی شه هر کی هر 5 دقیقه می آد اون جا یه سیستم جدید پیاده می کنه پاسخگوی قرارداد های قبلی نباشه. باید بریم نظارت بر مخابرات توی کوچه پاساژ کازرونی، فوقش درخواست کتبی بدیم. عجب مملکتی شده.

بالا