mahdi8063
Registered User
راستی از بچه های ملک شهر کسی هست که مشکل من رو داشته باشه و یا اینکه این مشکل رو نداشته باشه تا زنگ بزنم بگم فقط من مشکل دارم ! ؟؟
آما ساکتی!
نکنه داری ورژن 2 اینترنتو دانلود میکنی؟! دانلود کردی، DVD هاشو به منم بده!![]()
بابا باز دمش گرم سرعتش همونی هست که خریدی. مثل مخابرات عوضی آشغال نیست که نه سرعتش پایدار بود، نه اصلا وصل بود نه هیچی!
حداقل بهت گفتن آقا 512 هستی و 1 سال سرویست اینطوریه، هر تغییری هم توی سیستم و تعرفه هاشون بدن، ربطی به تو نداره!
بهتر از اینه که 1 مگ باشه و 230 کیلو سرعتش باشه، ولی عملا غیر قابل استفاده باشه!
دیگه اینطوری نیست که یه روز کابل برگردون باشه و یه روز ک..... برگردون و یه روز غش کنه و از این مزخرفات!
تازه قطعی های سراسریش رو هم توی وبلاگشون اطلاع رسانی میکنن!
من که شخصا چند سالی به عمرم اضافه شده فعلا تا خدا چی بخواد!![]()
اینا همه درست. ولی دیگه سراغ اینترنت 2 رو نگیری ها، حالا حالا ها نمی رسم دانلود کنم.![]()
اینترنت 2 رو بعدا دانلود کن ...سریال چی داری میگیری ؟![]()
منم این مشکل را 4 روز داشتم هرچی زنگ میزدم میگفت کابل برگدونه.اصلا شماره شما اطلاعاتش نیست.تا اینکه مودم را ریست کردم یه bridge ساختم و در کمال ناباوری وصل شد!!!!!!!!!!!نمیدونم دیگه چی بگم !!
الان حدود 1 هفتس نت من قطعه و دارم بیچاره میشم !!
هر چی زنگ میزنم میگن کابل برگردونه !! بابا آخه لامذهبا ما که شاسکول نیستیم که کابل برگردون چیه آخه !! ما این مراحل رو چند سال پیش گذروندیم الان فقط مشکل یوزر و پس ما هست که تو اون پنل کوفتی جدیدشون وارد نکردن !!!! همییییییین
چی بگم من آخه ! میگه باید صبر کنی تا یوزر پس چدید بهتون بدن ، حالا کی میخان این کارو انجام بدن خدا میدونه !!
هر چی هم زنگ میزنیم 4 تا دختر گذاشتن الف رو از ب نمیتونن تشخیص بدن ! میگن مشکل کابل برگردونه . میگم بابا این قرارداد که ما امضا کردیم مخابرات فقط حق داره 2 روز در ماه نت مشترک قطع باشه بقیش رو باید جواب پس بده !! میگه دست ما نیست O o
در هر حال خاک تو سرشون با این نت دادنشون ...
حیف که حروم نخوردم ! وگرنه یوزر پس چند تا مشترک ها رو هک میکردم میشسم با خیال راحت کارمو میکردم :|
جریان اینترنت 2 چیه؟؟؟اینترنت 2 رو بعدا دانلود کن ...سریال چی داری میگیری ؟![]()
با سلام ...
دوستان من امروز با سازمان نظارت بر ارتباطات رادیوئی تماس گرفتم ، و در مورد این مطالب صحبت کردم
گفت شما یه شکایت نامه تنظیم کنین و تو سایت بفرستید حتما رسیدگی خواهیم کرد
به ایشون گفتم که متن شکایت نامه رو به بقیه هم بدم که اونها هم بگذارن مشکلی نداره ، گفت هیچ مشکلی نداره و اگر دوستان بخوان من یک شکایت نامه درست میکنم و متنشو برای دوستانی که میخان این کارو انجام بدن میگذارم تا اونها هم مثل من بفرستن از طریق سایت
کار دیگری هم نیاز نیست انجام بدیم
دوستان سلام. اون سحری که می گفتم نزدیکه همین بود...
خداییش نذارید مخابرات هر غلطی دلش خواست با مردم بکنه. نهایت بی شعوریه که ور میداره یهو همه چیو به هم میریزه. خلاصه که واقعا اوضاع درهم ریختست.
به سازمان تنظیم مقرراتم شکایت کنید ولی قانع نشید.
برید اداره رسیدگی به شکایات استانداری استان اصفهان. خیابان استانداری، خ پشت مطبخ.
هر کمکیم از دست من بر بیاد دریغ نمی کنم.
خداییش نذارید مخابرات هر غلطی دلش خواست با مردم بکنه. نهایت بی شعوریه که ور میداره یهو همه چیو به هم میریزه. خلاصه که واقعا اوضاع درهم ریختست.
برید اداره رسیدگی به شکایات استانداری استان اصفهان. خیابان استانداری، خ پشت مطبخ.
آقا جون پاشو برو دنبال سولوشن دیگه...حمید جان الان 10 روزه نت من زکل قطعه !!
با اینکه کار من با اینترنته الان واقعا اوضاع و کارام لنگ شده :|
موندم چیکار کنم یه متن نوشتم فرستادم برای سازمان نظارت بر ارتباطات رادیوئی ببینم چی میشه
بیشتر از این از دستم برنمیاد
آقا جون پاشو برو دنبال سولوشن دیگه...
این گوری که سرش فاتحه میخونی، توش استخون الاغ هم نیست! اعصاب خودتو از شر اینا راحت کن... ببین این سومین دفعه س دارم میگم.
آخه مسئله اینجاس که پینگ برام خیلی مهمه چون بازیم میکنم ، وایرلس بخوام بگیرم فقط اسپادان اینجا رو ساپورت میکرد ! که اونم کیفیت سیگنالش خوب نبود !!