• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2011/2012

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من الان امتیاز ندارم؟
نامردیه که
جروینیو ما هم که اخراج شد سه هفته ندارمش!
شانسه داریم!

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
شانس مارو میبینی؟ فردیناند ترکید :دی همین شروع کار کلی مصدوم و محروم دارم.بضاعت ما همینه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من الان امتیاز ندارم؟
نامردیه که
جروینیو ما هم که اخراج شد سه هفته ندارمش!
شانسه داریم!
اون موقع که بهت گفتم علی بیا ثبت نام کن می خوام درشو ببندم برای همین چیزا بود :دی

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
بچه ها من اولین بارمه که این فوتبال فانتزی رو دیدم ... الآن این امتیازها بر چه اساسی داده شده؟ و چه تیمی با چه تیمی بازی کرده و نتایجش کجاست؟ و فرق دو تا لیگ چیه؟

یکی یه توضیح مختصر میده . ممنون

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بچه ها من اولین بارمه که این فوتبال فانتزی رو دیدم ... الآن این امتیازها بر چه اساسی داده شده؟ و چه تیمی با چه تیمی بازی کرده و نتایجش کجاست؟ و فرق دو تا لیگ چیه؟

یکی یه توضیح مختصر میده . ممنون

ببین رفیق/ اسمتتون رو هم نمیدونم
شما یه تیم برداشتی. از 15 تا بازیکن. این بازیکن ها رو باید ارنج کنی با توجه به اینکه فکر میکنی کدوم ها عملکرد بهتری خواهند داشت.
سه تا ذخیره و گلر ذخیره رو هم بر همین اساس میچینی. این از این

بازیکن ها در دنیای واقعیت بازی میکنن. همین هفته اول که تمم شد مثلا . بر اساس عملکردی که در دنیای حقیق برجا میذارن امتیازی بهشون در این بازی تعلق میگیره. مثلا اگرو گل میزنه و برای اون 4 امتیاز میگیره. فرض کم تو تیم شما اگرو باشه خب شما 4 امتیاز میگیری. و همین روال کار هست.
الان مثلا این هفته کاهیل و اگرو خوب امتیاز اوردن و ...
وقتی بازیکنی مصدوم میشه اطلاعات تو سایت هست و محرومیت و ... باید مدام و هفته به هفته پیگیری کنی که برای بازیکنهای تیمت چه اتفاقهایی می افته. و اینکه اگه ناراضی باشی خرید و فروش رو انجام میدی و بازیکن دیگه ای میگیری.
یه مورد دیگه اینکه اگر بازیکنت بازی نکنه از تعویضی ها با توجه به اینکه سیستم های بیس سایت رعایت بشه برات تعویض خودکار انجام میشه با توجه به اولویتی که تعیین کردی خودت.
موراد امتیاز مثبت و منفی تو خود سایت هست. مثل پاس گل/گل نخوردن/ تعداد گل خورده/ دقایق بازی/کارت زرد و قرمز. پنالتی خراب کردن و ... یه امتیاز جایزه هم هست به نام بانونس که تو هر بازی به سه نفر داده میشه. 3 و 2 و 1 اضافه بر موارد دیگه.

قوانین رو یه بار از تو سایتش مرور کن خیلی ساده هست. حتما یه مرور بکن.

کلا شما بازی نمیکنی. شما باید فرض کنی یه مربی هستی که باید با بودجه ای برابر و با شناخت از فوتبال پیش بینی کنی کدوم بازیکنان عملکرد بهتری خواهند داشت و اونها رو بگیری تا امتیاز بهتری بدست بیاری.

لیگ خصوصی رو که دیدیو حتما اوکی هستی. لیگ هد تو هد هم اینه که هر هفته دو به دو با هم دیگه جدای از همه اون رقابت ها یه بازی رودررو داریم که هرکی امتیاز هفتگیش بالاتر باشه 3 امتیاز میگره تو جدول هد تو هد و مساویش هم یک امتیازه.

تو فروم چند تا تاپیک اینطوری هست که هر کدوم خیلی توضیحات داره و راستش من حال پیدا کردنش رو نداشتم ولی بهت توصیه میکنم تاپیک پارسال رو یه بار بخون. چون تجربه هایی رو در طی فصل هر کی بدست اورده که اونجاها میتونی ببینی و استفاده کنی.

یا حق.

@ زوربا
صفحه آخر شاهنامه خیلی باحاله :دی

داداش ما هم همچنان در بند خدمت مقدس هست! دو روز خونه و یک روز خدمت! کمی می پیچونه به زیرکی :دی
خب/ به سلامتی / حالش به پیچوندنشه

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
ببین رفیق/ اسمتتون رو هم نمیدونم
شما یه تیم برداشتی. از 15 تا بازیکن. این بازیکن ها رو باید ارنج کنی با توجه به اینکه فکر میکنی کدوم ها عملکرد بهتری خواهند داشت.
سه تا ذخیره و گلر ذخیره رو هم بر همین اساس میچینی. این از این

بازیکن ها در دنیای واقعیت بازی میکنن. همین هفته اول که تمم شد مثلا . بر اساس عملکردی که در دنیای حقیق برجا میذارن امتیازی بهشون در این بازی تعلق میگیره. مثلا اگرو گل میزنه و برای اون 4 امتیاز میگیره. فرض کم تو تیم شما اگرو باشه خب شما 4 امتیاز میگیری. و همین روال کار هست.
الان مثلا این هفته کاهیل و اگرو خوب امتیاز اوردن و ...
وقتی بازیکنی مصدوم میشه اطلاعات تو سایت هست و محرومیت و ... باید مدام و هفته به هفته پیگیری کنی که برای بازیکنهای تیمت چه اتفاقهایی می افته. و اینکه اگه ناراضی باشی خرید و فروش رو انجام میدی و بازیکن دیگه ای میگیری.
یه مورد دیگه اینکه اگر بازیکنت بازی نکنه از تعویضی ها با توجه به اینکه سیستم های بیس سایت رعایت بشه برات تعویض خودکار انجام میشه با توجه به اولویتی که تعیین کردی خودت.
موراد امتیاز مثبت و منفی تو خود سایت هست. مثل پاس گل/گل نخوردن/ تعداد گل خورده/ دقایق بازی/کارت زرد و قرمز. پنالتی خراب کردن و ... یه امتیاز جایزه هم هست به نام بانونس که تو هر بازی به سه نفر داده میشه. 3 و 2 و 1 اضافه بر موارد دیگه.

قوانین رو یه بار از تو سایتش مرور کن خیلی ساده هست. حتما یه مرور بکن.

کلا شما بازی نمیکنی. شما باید فرض کنی یه مربی هستی که باید با بودجه ای برابر و با شناخت از فوتبال پیش بینی کنی کدوم بازیکنان عملکرد بهتری خواهند داشت و اونها رو بگیری تا امتیاز بهتری بدست بیاری.

لیگ خصوصی رو که دیدیو حتما اوکی هستی. لیگ هد تو هد هم اینه که هر هفته دو به دو با هم دیگه جدای از همه اون رقابت ها یه بازی رودررو داریم که هرکی امتیاز هفتگیش بالاتر باشه 3 امتیاز میگره تو جدول هد تو هد و مساویش هم یک امتیازه.

تو فروم چند تا تاپیک اینطوری هست که هر کدوم خیلی توضیحات داره و راستش من حال پیدا کردنش رو نداشتم ولی بهت توصیه میکنم تاپیک پارسال رو یه بار بخون. چون تجربه هایی رو در طی فصل هر کی بدست اورده که اونجاها میتونی ببینی و استفاده کنی.

یا حق.

امیرحسین هستم.

تازه فهمیدم داستان چیه :دی من فکر میکردم با هم بازی میکنن ...

شانس مارو ببین اتفاقا من آگرو رو خریدم ولی حیف که دیر تیم بستم... ولی تیم خوبیه هفته های دیگه جبران میشه :cool:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
برید تیم من رو ببینید جدی , 3 تا بازیکن مصدوم بود من برشون داشته بودم + فابرگاس که وجود خارجی نداشت ! رسما تیم من 7 نفره اون امتیازو گرفت ! :دی

بترسید که به تیم رسیدم الان اونم چه جور ! :دی

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
اینم امتیازات هفته ی اول من :

Overall Points
62
Overall Rank
197,933
Total Players
2,050,698
Gameweek Points
62

بچه هایی که حرفه ای هستند بگن خوبه یا بده ؟ الان باید کار خاصی بکنم یا نه !!؟ چون من تو فانتزی لیگ به کل ناشی هستم ! :D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اینم امتیازات هفته ی اول من :

Overall Points
62
Overall Rank
197,933
Total Players
2,050,698
Gameweek Points
62

بچه هایی که حرفه ای هستند بگن خوبه یا بده ؟ الان باید کار خاصی بکنم یا نه !!؟ چون من تو فانتزی لیگ به کل ناشی هستم ! :D
وحشتناک خوبه :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امروز رفتم تیمم رو چک کردم و متوجه شدم ترانسفر هاش محدودیت نداره!!! یعنی تا پایان همین جوری می مونه؟؟؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
امروز رفتم تیمم رو چک کردم و متوجه شدم ترانسفر هاش محدودیت نداره!!! یعنی تا پایان همین جوری می مونه؟؟؟
مگه میشه همچین چیزی/ ؟
دیروز من نگاه کردم زده بود یکی ازاده / عین پارسال بعدی ها 4 تا منفی!

بدویم اگه ازاده :دی

ادیت: فکر کنم امیر بخاطر نقل و انتقالات این کار رو کردن / شاید هفته بعدی هم اینطوری باشه چون نقل و انتقالات اروپا دو هفته دیگه تموم میشه . بهر ترتیب بد نیست.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مگه میشه همچین چیزی/ ؟
دیروز من نگاه کردم زده بود یکی ازاده / عین پارسال بعدی ها 4 تا منفی!

بدویم اگه ازاده :دی

ادیت: فکر کنم امیر بخاطر نقل و انتقالات این کار رو کردن / شاید هفته بعدی هم اینطوری باشه چون نقل و انتقالات اروپا دو هفته دیگه تموم میشه . بهر ترتیب بد نیست.
عوضی ها تورم هم حساب کردن تو این دوره :دی
پارسال یادمه بازیکن 3 و 3.5 میلیونی هم بود اما الان زیر 4 میلیون نداریم! بی شرفا واقعا کار رو سخت کردن :دی

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
اسنایدر بیاد منچستر تو این چند روز میشه خریدش؟ فردیناند رو میفروشم باهاش 40 تا نصرتی میخرم (((:)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
عوضی ها تورم هم حساب کردن تو این دوره :دی
پارسال یادمه بازیکن 3 و 3.5 میلیونی هم بود اما الان زیر 4 میلیون نداریم! بی شرفا واقعا کار رو سخت کردن :دی

دقیقا وقتی با جواد تبادل نادانسته ها و دانسته ها میکردیم به این نتیجه رسیدیم که اینجا هم یارانه رو برداشتن :دی

واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟:f34r:

خیلی خطرناک ظاهر شدی.
امیر جان ایشون رو از لیگ حذف کن.:D ممکنه جایگاه قبلی رو به خطر بندازه :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امیر جان این لیگ H2H چرا شروع نشده؟

یه تنظیم کوچولویی داره اونو روی هفته اول گذاشتید؟

عکس
49168882013274232062.png

بی زحمت یه نگاهی بهش بنداز ببین مشکلش چیه:دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام دوستان

امیر جان این لیگ H2H چرا شروع نشده؟

یه تنظیم کوچولویی داره اونو روی هفته اول گذاشتید؟

عکس
49168882013274232062.png

بی زحمت یه نگاهی بهش بنداز ببین مشکلش چیه:دی
اون موقع که من خواستم لیگ هد تو هد رو ببندم ارور داد که باید شروع لیگ یا همچین چیزی رو تنظیم می کردم من رفتم بذارم رو هفته اول که اصلا هفته 1 وجود نداشت و الان گذاشتمش روی هفته ی 2. اگر از این هفته هم شروع نشه لیگش میرم یه لیگ هد تو هد دیگه می سازم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
راستی قضیه KO Round تو هد تو هد چیه؟ یعنی تک حذفی میشه؟ چجوری میشه؟ می خواید یه لیگ اونجوری هم بزنم دور همیم حالشو ببریم؟ :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دوستانی که فراموش کردند؛ تا ساعت سه ظهر وقت دارید تیمتون رو ردیف کنید. این هفته اولی ترانسفر آزاد هست عین روزی که تیم بستید. فرصت خوبیه و از دست ندید.

بعد از آرین منم بهتون بیم میدم من باب قدرت تیم. از 15 تا بازیکن فقط گلز ذخیره فیکس نیست / بقیه همه ستاره های تیمهاشونن و کلا وا ویلا به حالتون :دی

امیر ردیف کن اونم. فکر کنم جدول یا چارت بده براش . تعدا باخت رو زیاد بزن که زود یکی حذف نشه جذابیتش کم بشه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
توجه توجه:
یه لیگ هد تو هد دیگه راه انداختم که به صورت Knock Out هست. دقیقا نمی دونم چجوری هست و ساختمش تا بفهمیم چیه دیگه :دی
دوستان یادشون نره که بیان تو این هم عضو بشن چیزی ازشون کم نمیشه :دی
H2H KO Round: 1116813-435173

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
توجه توجه:
یه لیگ هد تو هد دیگه راه انداختم که به صورت Knock Out هست. دقیقا نمی دونم چجوری هست و ساختمش تا بفهمیم چیه دیگه :دی
دوستان یادشون نره که بیان تو این هم عضو بشن چیزی ازشون کم نمیشه :دی
H2H KO Round: 1116813-435173

من الان یه چیزی رو نفهمیدم !
قبل از هفته ی اول که ثبت نام کردم تیمم رو ساختم تو سایتش جایی عضو نشدم !! فقط تیم رو بستم و چند روز پیش هم امتیاز هفته ی اول رو گرفتم
باید قسمت خاصی که برای بچه های تالاره عضو میشدم ؟
و دیگر اینکه تو این یکی چطوری باید بیاییم ؟ دی:

بالا