من الان امتیاز ندارم؟
نامردیه که
جروینیو ما هم که اخراج شد سه هفته ندارمش!
شانسه داریم!
نامردیه که
شانسه داریم!
اون موقع که بهت گفتم علی بیا ثبت نام کن می خوام درشو ببندم برای همین چیزا بود :دیمن الان امتیاز ندارم؟
نامردیه که
شانسه داریم!
بچه ها من اولین بارمه که این فوتبال فانتزی رو دیدم ... الآن این امتیازها بر چه اساسی داده شده؟ و چه تیمی با چه تیمی بازی کرده و نتایجش کجاست؟ و فرق دو تا لیگ چیه؟
یکی یه توضیح مختصر میده . ممنون
خب/ به سلامتی / حالش به پیچوندنشهداداش ما هم همچنان در بند خدمت مقدس هست! دو روز خونه و یک روز خدمت! کمی می پیچونه به زیرکی :دی
ببین رفیق/ اسمتتون رو هم نمیدونم
شما یه تیم برداشتی. از 15 تا بازیکن. این بازیکن ها رو باید ارنج کنی با توجه به اینکه فکر میکنی کدوم ها عملکرد بهتری خواهند داشت.
سه تا ذخیره و گلر ذخیره رو هم بر همین اساس میچینی. این از این
بازیکن ها در دنیای واقعیت بازی میکنن. همین هفته اول که تمم شد مثلا . بر اساس عملکردی که در دنیای حقیق برجا میذارن امتیازی بهشون در این بازی تعلق میگیره. مثلا اگرو گل میزنه و برای اون 4 امتیاز میگیره. فرض کم تو تیم شما اگرو باشه خب شما 4 امتیاز میگیری. و همین روال کار هست.
الان مثلا این هفته کاهیل و اگرو خوب امتیاز اوردن و ...
وقتی بازیکنی مصدوم میشه اطلاعات تو سایت هست و محرومیت و ... باید مدام و هفته به هفته پیگیری کنی که برای بازیکنهای تیمت چه اتفاقهایی می افته. و اینکه اگه ناراضی باشی خرید و فروش رو انجام میدی و بازیکن دیگه ای میگیری.
یه مورد دیگه اینکه اگر بازیکنت بازی نکنه از تعویضی ها با توجه به اینکه سیستم های بیس سایت رعایت بشه برات تعویض خودکار انجام میشه با توجه به اولویتی که تعیین کردی خودت.
موراد امتیاز مثبت و منفی تو خود سایت هست. مثل پاس گل/گل نخوردن/ تعداد گل خورده/ دقایق بازی/کارت زرد و قرمز. پنالتی خراب کردن و ... یه امتیاز جایزه هم هست به نام بانونس که تو هر بازی به سه نفر داده میشه. 3 و 2 و 1 اضافه بر موارد دیگه.
قوانین رو یه بار از تو سایتش مرور کن خیلی ساده هست. حتما یه مرور بکن.
کلا شما بازی نمیکنی. شما باید فرض کنی یه مربی هستی که باید با بودجه ای برابر و با شناخت از فوتبال پیش بینی کنی کدوم بازیکنان عملکرد بهتری خواهند داشت و اونها رو بگیری تا امتیاز بهتری بدست بیاری.
لیگ خصوصی رو که دیدیو حتما اوکی هستی. لیگ هد تو هد هم اینه که هر هفته دو به دو با هم دیگه جدای از همه اون رقابت ها یه بازی رودررو داریم که هرکی امتیاز هفتگیش بالاتر باشه 3 امتیاز میگره تو جدول هد تو هد و مساویش هم یک امتیازه.
تو فروم چند تا تاپیک اینطوری هست که هر کدوم خیلی توضیحات داره و راستش من حال پیدا کردنش رو نداشتم ولی بهت توصیه میکنم تاپیک پارسال رو یه بار بخون. چون تجربه هایی رو در طی فصل هر کی بدست اورده که اونجاها میتونی ببینی و استفاده کنی.
یا حق.
وحشتناک خوبه :دیاینم امتیازات هفته ی اول من :
Overall Points
62
Overall Rank
197,933
Total Players
2,050,698
Gameweek Points
62
بچه هایی که حرفه ای هستند بگن خوبه یا بده ؟ الان باید کار خاصی بکنم یا نه !!؟ چون من تو فانتزی لیگ به کل ناشی هستم !![]()
مگه میشه همچین چیزی/ ؟امروز رفتم تیمم رو چک کردم و متوجه شدم ترانسفر هاش محدودیت نداره!!! یعنی تا پایان همین جوری می مونه؟؟؟
عوضی ها تورم هم حساب کردن تو این دوره :دیمگه میشه همچین چیزی/ ؟
دیروز من نگاه کردم زده بود یکی ازاده / عین پارسال بعدی ها 4 تا منفی!
بدویم اگه ازاده :دی
ادیت: فکر کنم امیر بخاطر نقل و انتقالات این کار رو کردن / شاید هفته بعدی هم اینطوری باشه چون نقل و انتقالات اروپا دو هفته دیگه تموم میشه . بهر ترتیب بد نیست.
عوضی ها تورم هم حساب کردن تو این دوره :دی
پارسال یادمه بازیکن 3 و 3.5 میلیونی هم بود اما الان زیر 4 میلیون نداریم! بی شرفا واقعا کار رو سخت کردن :دی
62=Milad666
اون موقع که من خواستم لیگ هد تو هد رو ببندم ارور داد که باید شروع لیگ یا همچین چیزی رو تنظیم می کردم من رفتم بذارم رو هفته اول که اصلا هفته 1 وجود نداشت و الان گذاشتمش روی هفته ی 2. اگر از این هفته هم شروع نشه لیگش میرم یه لیگ هد تو هد دیگه می سازم!سلام دوستان
امیر جان این لیگ H2H چرا شروع نشده؟
یه تنظیم کوچولویی داره اونو روی هفته اول گذاشتید؟
عکس
![]()
بی زحمت یه نگاهی بهش بنداز ببین مشکلش چیه:دی
توجه توجه:
یه لیگ هد تو هد دیگه راه انداختم که به صورت Knock Out هست. دقیقا نمی دونم چجوری هست و ساختمش تا بفهمیم چیه دیگه :دی
دوستان یادشون نره که بیان تو این هم عضو بشن چیزی ازشون کم نمیشه :دی
H2H KO Round: 1116813-435173