آخه مسئله اینجاس که پینگ برام خیلی مهمه چون بازیم میکنم ، وایرلس بخوام بگیرم فقط اسپادان اینجا رو ساپورت میکرد ! که اونم کیفیت سیگنالش خوب نبود !!
اولا که پینگ ابدا ربطی به کیفیت سیگنال نداره. من امتحان کردم، در حد نهایت 20 میلی ثانیه.
بعدش هم مثلا Xbox 360 داری؟! چی بازی میکنی؟ خب هر چی بازی کنی، روی سرور ایرانی مجبوری بازی کنی یا روی اون حالت که اونی که پینگش از همه کمتر میشه، بشه سرور (مثل MW2)
بعدش هم روزی مگه چند ساعت بازی میکنی؟؟! خب آخه داشتن اینترنت پایدار که به نظر من بهتر از بازی کردنه. حداقل میدونی وقتی یه کاری داشتی مجبور نیستی منتش رو بکشی که جواب بده.
به هر حال این آخرین دفعه س که بهت توصیه میکنم! :blink: خوددانی! تو اذیت شی که به من ضرر نمیرسه! :blink: راحتم باشی که من سود نمیکنم! :f34r:
محسن راست میگه! مثلا مخابرات که این همه روزه قطعی، پینگ داره؟! :lol:
لول . من که از مخابرات و شما سرویس ندارم . ولی حرف مهران رو قبول دارم . معلوم نیست چی شده که بعد از کله کردن چندین و چندباره کاربرایی که اینجا از شما خواهش میکردن رسیدگی کنید ... حالا شدین پشتیبانشون و هر کاری از دستتون بربیاد میخواین انجام بدین! یه موقعی کار از دستتون برمیومد انجام ندادید (یا نتونستید یا نزاشتن )حالا دیگه بهتره که زیاد درگیر این قضیه نشید .
بعد از تبلیغات جدید دایم همه از من میپرسن این اینترنت مخابرات چطوره ... و من هم تا حالا سعی کردم خدای نکرده یه نفر از اینا سمت مخابرات نره !
:lol::lol::lol::lol::lol:
منم همینطور... حتی دیگه نذاشتم یه نفر هم سمتش بره.
محسن یه تهدید هم میکردی! مثلا میگفتی اگه باز خودتونو درگیر این قضیه کردین، تبعیدتون میکنم به یه جایی که DLC ئه! :blink: