• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
elite مادربوردش هم فالکون هست

راستش من بازی رو نصب نمیکنم با دیسک اجرا میکنم

این حالت بدون دیسک هم بوجود میاد

این فالکون هم کلا مشکل دارن و بعید نیست از گرم شدن بیش از حد باشه.
به نظر من یه بازی دیگه هم تست بکنید اگه مشکل داشت ببرید به یه تمیرگاه خوب.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
این فالکون هم کلا مشکل دارن و بعید نیست از گرم شدن بیش از حد باشه.
به نظر من یه بازی دیگه هم تست بکنید اگه مشکل داشت ببرید به یه تمیرگاه خوب.

ممنون از جواب دهیتون:blush:

راستش کلا بدون دیسک هم این مشکل پیش میاد فردا میبرش ولیعصر

بازم ممنون

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
مشکل همون بود که درست شد ولی طرف گفت ردش کنم بره به نظرتون این کار درسته؟ اخه یکی دیگه گفت نگهش دار الان elite شده 700! گرچه من خودم دوسال بالای 600 خریدم

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
این کاری که ایشون واستون انجام دادن(xclamp ..) موقتی هستش و در اثر گرمای زیاد دوباره ممکنه کنسول از کار بیفته.زیاد بصورت مداوم از کنسول کار نکشید.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
این کاری که ایشون واستون انجام دادن(xclamp ..) موقتی هستش و در اثر گرمای زیاد دوباره ممکنه کنسول از کار بیفته.زیاد بصورت مداوم از کنسول کار نکشید.

اگر فن اطرافش بذارم درست میشه؟

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
ببینید کنسولتون هیچ وقت مثل روز اول از نظر ساعات کارکرد بصورت متوالی بازدهی قبلیش رو نخواهد داشت.شما میتونین فن های خود کنسول رو 12 ولت کنین که با سرعت بیشتری بچرخن البته اگه اون جناب تعمیرکار واستون انجام ندادن.
استفاده از فن های اضافی پشت کنسول مثل powercooler وغیره کاملا بی فایده و حتی نتیجه معکوس داره.

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
سلام دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده
اومدم فریمور داشبورد یکس باکس رو از 12625 به 13146 ارتقاء بدم که در حین آپدیت حدود 20 در صد که جلو میره ارور میده کسی از دوستان هست بتونه منو راهنمایی کنه باید چیکار بکنم

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
سلام

من میخواستم گیم پد 360 بخرم,بیشتر واسه مسابقات و بازی تو گیم نت ها مد نظرمه...میخواستم بپرسم با سیم بهتره یا بیسیم؟؟؟تو گیم نت ها که شلوغه دسته با سیم دست و پا گیر نمیشه یا میشه برد راحت بازی کرد؟؟؟اگه بیسیم بگیرم باید رسیورشم واسه مسابقاتی که فقط با گیم پد اجرا میشه با خودم ببرم یا خودشون رسیورشو دارن رو سیستم هاشون؟؟

ممنون اگه کامل راهنماییم کنید

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
وایرد بگیرین.به دردسرش نمی ارزه که بخواین وایرلس بگیرین.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام

من میخواستم گیم پد 360 بخرم,بیشتر واسه مسابقات و بازی تو گیم نت ها مد نظرمه...میخواستم بپرسم با سیم بهتره یا بیسیم؟؟؟تو گیم نت ها که شلوغه دسته با سیم دست و پا گیر نمیشه یا میشه برد راحت بازی کرد؟؟؟اگه بیسیم بگیرم باید رسیورشم واسه مسابقاتی که فقط با گیم پد اجرا میشه با خودم ببرم یا خودشون رسیورشو دارن رو سیستم هاشون؟؟

ممنون اگه کامل راهنماییم کنید

سلام.
اگه شما گیم پد با سیم بگیرید میتونید به پی سی هم وصلش کنید.اما اگه بی سیم بخرید فقط برای 360 به دردتون میخوره چون حتی اگه بهش سیم وصل کنید هم به پی سی وصل نمیشه.از لحاظ کیفیتی اگه اصلی باشه هیچ فرقی با هم ندارن.
من باشم با سیم رو بر میدارم.چون هم ارزون تره و هم به پی سی وصل میشه و نیازم رو بر طرف میکنه.

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
سلام.
اگه شما گیم پد با سیم بگیرید میتونید به پی سی هم وصلش کنید.اما اگه بی سیم بخرید فقط برای 360 به دردتون میخوره چون حتی اگه بهش سیم وصل کنید هم به پی سی وصل نمیشه.از لحاظ کیفیتی اگه اصلی باشه هیچ فرقی با هم ندارن.
من باشم با سیم رو بر میدارم.چون هم ارزون تره و هم به پی سی وصل میشه و نیازم رو بر طرف میکنه.

البته اگه گیم پد وایرلس بگیرن باز میتونن با یه رسیور به پی سی شون وصل کنن.

myxbox360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به شما پیشنهاد میکنم دسته با سیم بخرید
ولی برای استفاده از بیسم وایرلس هم به Wireless Gaming Receiver for Windows نیاز دارید

boxpcWirelessAdapter.jpg

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام من قبلا xbox 360 fat primium داشتم که فروختم و دیروز از یکی از دوستان xbox 360 slim 4 gig + kinect + یک دسته اضافه + 10 تا بازی ( کنسول طبق فاکتور 1/5 ماه کار کرده ) خریدم 500 هزار تومان

چند تا سوال داستم:

1. قیمت به نظر خودم خوب بود نظر شما چیه؟

2. تو یک ریویو خارجی که در مورد اسلیم بود خوندم که برای کاینکت نیازی به وصل کردن آداپتور نیست و برقشو از خود دستگاه می گیره ، ولی با این دستگاه اینطوری نیست!

3. چیپش 9402 یا 9502 هست دقیق یادم نمیاد که دوستم می گفت اولین سری که کپی خور شد، مشکلی نداره این چیپ؟

4. دستگاه قبلی من بن شده بود اینو چه کنم که بن نشه؟ فریمور الانشو از کجا می تونم چک کنم؟ باید LT+ 1.91 باشه دیگه؟

5. پیش بینی افت قیمت دستگاه بعد از تموم شدن تابستون چقدره؟

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام من قبلا xbox 360 fat primium داشتم که فروختم و دیروز از یکی از دوستان xbox 360 slim 4 gig + kinect + یک دسته اضافه + 10 تا بازی ( کنسول طبق فاکتور 1/5 ماه کار کرده ) خریدم 500 هزار تومان

چند تا سوال داستم:

1. قیمت به نظر خودم خوب بود نظر شما چیه؟

2. تو یک ریویو خارجی که در مورد اسلیم بود خوندم که برای کاینکت نیازی به وصل کردن آداپتور نیست و برقشو از خود دستگاه می گیره ، ولی با این دستگاه اینطوری نیست!

3. چیپش 9402 یا 9502 هست دقیق یادم نمیاد که دوستم می گفت اولین سری که کپی خور شد، مشکلی نداره این چیپ؟

4. دستگاه قبلی من بن شده بود اینو چه کنم که بن نشه؟ فریمور الانشو از کجا می تونم چک کنم؟ باید LT+ 1.91 باشه دیگه؟

5. پیش بینی افت قیمت دستگاه بعد از تموم شدن تابستون چقدره؟

سلام.مبارکت باشه.
1.کنسول با کینکت با هم بود؟یا جدا؟اگه با هم بود باید یه مقداری ازرون تر از جداشون باشه.کینکت 170 و 4 گیگ هم 420 بود کپی خورش.

2.اطلاعی ندارم.ولی اسلیم یه پورت اختصاصی برای کینکت داره.اونو هم چک کنید.

3.کپی خور میشه همه مدل ها.

4.فعلا اوضاع لایو جالب نیست.اصلا تو لایو نرید.

5.من فک کنم قیمت تا بعد از کریسمس هم همین باشه.نهایتش با 40 تومن افت

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام.مبارکت باشه.
1.کنسول با کینکت با هم بود؟یا جدا؟اگه با هم بود باید یه مقداری ازرون تر از جداشون باشه.کینکت 170 و 4 گیگ هم 420 بود کپی خورش.

2.اطلاعی ندارم.ولی اسلیم یه پورت اختصاصی برای کینکت داره.اونو هم چک کنید.

3.کپی خور میشه همه مدل ها.

4.فعلا اوضاع لایو جالب نیست.اصلا تو لایو نرید.

5.من فک کنم قیمت تا بعد از کریسمس هم همین باشه.نهایتش با 40 تومن افت

ممنونم

1. کاینکت و کنسول جدا هستن ( جعبه جدا دارن )

2. نشد ( خیلی عجیبه که تو او ن ریویو نوشته بود فقط برای فت باید از آداپتور اختصاصی کاینکت استفاده کرد ! ) راهی داره که من بلد نیستم؟

3. دستگاه کپی خور هست اما نگرانم با لایو بپره

4. لایو که پیغام آپدیت یت برو بیرون میده منتم آپ نکردم اما لایو خیلی خوبه ( کدک های divx و بازی های friut ninja و کاینکت لایو می خوام

5. خیلی هم خوب اما فکر کنم بعد از مهر قیمتا یه 100 تومنی بیاد پایین هر سال همین بوده ( البته مهم نیست من خریدم حالشو ببرم ...)

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
ممنونم

1. کاینکت و کنسول جدا هستن ( جعبه جدا دارن )

2. نشد ( خیلی عجیبه که تو او ن ریویو نوشته بود فقط برای فت باید از آداپتور اختصاصی کاینکت استفاده کرد ! ) راهی داره که من بلد نیستم؟

3. دستگاه کپی خور هست اما نگرانم با لایو بپره

4. لایو که پیغام آپدیت یت برو بیرون میده منتم آپ نکردم اما لایو خیلی خوبه ( کدک های divx و بازی های friut ninja و کاینکت لایو می خوام

5. خیلی هم خوب اما فکر کنم بعد از مهر قیمتا یه 100 تومنی بیاد پایین هر سال همین بوده ( البته مهم نیست من خریدم حالشو ببرم ...)

من شنیدم اگه آپدیت لایو رو انجام بدید کپی خور میپره.
شما هم ریسک نکنید.شاید درایو لاک بشه.

shahram_irani

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان من قصد خرید XBOX دارم
با توجه به اینکه نوع مختلفی از این دستگاه تو بازار هست ، راهنمایی کنید کدوم مدل بهتره
من میخوام فقط یک سری بازی های کپی رو برام باز کنه که بتونم بازی کنم
اهل لایو بازی کردن و اینها هم نیستم زیاد
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
دوستان من قصد خرید XBOX دارم
با توجه به اینکه نوع مختلفی از این دستگاه تو بازار هست ، راهنمایی کنید کدوم مدل بهتره
من میخوام فقط یک سری بازی های کپی رو برام باز کنه که بتونم بازی کنم
اهل لایو بازی کردن و اینها هم نیستم زیاد
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

مدا های Arcade,Elite که خیلی نایاب شده و فرقی هم با این مدل جدیده نداره.چون همه ی مدل ها الان کپی خور شدن.
با این شرایط شما Xbox Slim 4gig بگیرید.اگه دوست دارید کینکت هم همراش بخرید.متاستفانه قیمت ندارم.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام بر دوستان گرامی
راستش یکی از رفقا یه ایکس باکس خریده با هارد 250
نفهمیدم آرکید یا جاسپره.
رو هاردش چند تا بازی هست که اجرا میشه ولی بازی های کپی شده(روی dvd) روش اجرا نمیشه.
فکر کنم باید برم کپی خورش کنم.درسته؟
تو اصفهان کسی رو آشنا ندارید برای این کار؟
ممنون میشم جواب بدید

بالا