• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
کمالوند رو همیشه باید بیارننود یکم بخندیم:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا این فوتبال خیلی کثیفه ............... بخصوص توی ایران

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اتفاقا تو کل کل بین صوفی و عادل، برنده صوفی بود. بدون تردید!

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
این کمالوند بیخیال نمیشد ها!

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
بعضی موقع ها وقتی میبینم ملت واسه پول به جون هم میفتن با خودم میگم انقدر زور میزنیم آخرم میریم زیر خاک بعدش نمیدونم باز چرا باز خودم زور میزنم واسه پول ولی به پولم نمیرسم:eek:
در کل خاک تو سر همشون:D

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
آدم میمونه چی بگه
swg3vp8euntn68zseui4.gif

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
بعضی اوقات بی پایه و اساس میره تو یه بحث و در کنارش گند میزنه به شرف یه شخص و سازمان و باشگاه و ... اما انقدر غرور بیجا و یا شاید لج بازی و بی کله بودن، یا شایدم جهالت، داره که نمیاد عذرخواهی کنه و یا بگه در این بحث شما مبرا هستی
نمونش امشب . دید سوژه نداره ، گودرز پاس همدان رو، داره ربط میده به شقایق دلالی. پاس تخلف کرده آره، اتفاقا خیلی هم قشنگ تخلف کرده، اما مخصوصا اومده تو برنامه دلالی مطرحش کرده و بعدشم هی میگه قضاوت با مردمه قضاوت با مردمه. چی چیو قضاوت با مردمه؟ قضاوت ملت از روی چشم هست- مثل معروف مردم عقلشون به چشمشونه- حالا اگر به یه طریق دیگه این مساله رو بیان میکرد بازم میگفت قضاوت با مردمه قضاوت با مردمه. از این جملش واقعا آتیش گرفتم .

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
بعضی اوقات بی پایه و اساس میره تو یه بحث و در کنارش گند میزنه به شرف یه شخص و سازمان و باشگاه و ... اما انقدر غرور بیجا و یا شاید لج بازی و بی کله بودن، یا شایدم جهالت، داره که نمیاد عذرخواهی کنه و یا بگه در این بحث شما مبرا هستی
نمونش امشب . دید سوژه نداره ، گودرز پاس همدان رو، داره ربط میده به شقایق دلالی. پاس تخلف کرده آره، اتفاقا خیلی هم قشنگ تخلف کرده، اما مخصوصا اومده تو برنامه دلالی مطرحش کرده و بعدشم هی میگه قضاوت با مردمه قضاوت با مردمه. چی چیو قضاوت با مردمه؟ قضاوت ملت از روی چشم هست- مثل معروف مردم عقلشون به چشمشونه- حالا اگر به یه طریق دیگه این مساله رو بیان میکرد بازم میگفت قضاوت با مردمه قضاوت با مردمه. از این جملش واقعا آتیش گرفتم .
اینو هستم.

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تأیید میشه
عادل دستش برای من یکی دیگه رو شد
باور کنید نظرسنجیاشم آمار ساختگیه عقل سلیمم میتونه بهش شک کنه

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نمیدونم چی بگم فقط میگم کمالوند باید تو همون لیگ یک مربیگری کنه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
با اینکه به شدت به شدت از کمالوند متنفرم ولی باید بگم که عادل دیشب میخواست الکی الکی آبروی این بدبخت و ببره و بچسبونتش به دلالی
یارو علی قربانی جالب بود یه دقعه زد تو خط علی دایی میگفت یادته فلان روز یواشکی در گوش من فلان چیزو گفتی!!! بابابرنامه در مورد دلالیه اون کمالوند هم که داره به ضرر باشگاه و به نفع تو صحبت میکنه که بری پولتو بگیری دیگه.
عادل کلا به یه چیز گیر بده از کلش خارج نمیشه - مدیره میگه یارو با ما قرارداد داخلی داشته رفته یه تیم دیگه قرارداد بسته عادل میگه خب 50 درصدشو میدین یا نه؟؟!!! بابا اینجا در اصل پای بازیکن گیره با باشگاه جدیدش نه پاس همدان که با یارو داخلی داشته
کلا خیلی وقته که عادل بی طرف نبودنش رو ثابت کرده و برنامه نود رو تبدیل کرده به تریبونی برای کوبوندن برخی افراد و تیمهای خاص :hmm:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
با دوستان موافقم بعضی مواقع عادل دیگه به کل از کنترل خارج میشه !! ولی من چون به دلایل خاصی از تیم پاس متنفرم همینکه رو اعصابشون رژه رفت کیف کردم !

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
با اینکه به شدت به شدت از کمالوند متنفرم ولی باید بگم که عادل دیشب میخواست الکی الکی آبروی این بدبخت و ببره و بچسبونتش به دلالی
یارو علی قربانی جالب بود یه دقعه زد تو خط علی دایی میگفت یادته فلان روز یواشکی در گوش من فلان چیزو گفتی!!! بابابرنامه در مورد دلالیه اون کمالوند هم که داره به ضرر باشگاه و به نفع تو صحبت میکنه که بری پولتو بگیری دیگه.
عادل کلا به یه چیز گیر بده از کلش خارج نمیشه - مدیره میگه یارو با ما قرارداد داخلی داشته رفته یه تیم دیگه قرارداد بسته عادل میگه خب 50 درصدشو میدین یا نه؟؟!!! بابا اینجا در اصل پای بازیکن گیره با باشگاه جدیدش نه پاس همدان که با یارو داخلی داشته
کلا خیلی وقته که عادل بی طرف نبودنش رو ثابت کرده و برنامه نود رو تبدیل کرده به تریبونی برای کوبوندن برخی افراد و تیمهای خاص :hmm:
موافقم

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
حالا هی تماشاچی بیاد از این فوتبالیست ها و مربی های )#@!#@!#!#@ حمایت کنه
عجب فوتبالی بود خودمون خبر نداشتیم
همه می گیرن و می خورن و می برن
کسی هم صداش در نمی یاد
تیم ملی هم پولکی شده

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
با دوستان موافقم بعضی مواقع عادل دیگه به کل از کنترل خارج میشه !! ولی من چون به دلایل خاصی از تیم پاس متنفرم همینکه رو اعصابشون رژه رفت کیف کردم !

تو کلا از همه چیز متنفری!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
حالا هی تماشاچی بیاد از این فوتبالیست ها و مربی های )#@!#@!#!#@ حمایت کنه
عجب فوتبالی بود خودمون خبر نداشتیم
همه می گیرن و می خورن و می برن
کسی هم صداش در نمی یاد
تیم ملی هم پولکی شده
این موضوع تو لیگای پایین بیشتر اتفاق میوفته به نظر من باید یکی دو سال لیگای پایینو تعطیل کنن

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
این پست های بالا رو دیدم شکه شدم!
کلاهبرداری و دلال بازی تو پاس همدان یه چیز خیلی مشهود بود.
90 نفر قرارداد داخلی؟؟؟ اون همه آدم واسه تست؟؟ حرفاش یه مقدار زیادی غیر واقعی بود!

بالا