Jimmy Jump
کاربر تازه وارد
چقد فک میزنه این کمالوند
اتفاقا تو کل کل بین صوفی و عادل، برنده صوفی بود. بدون تردید!
اینو هستم.بعضی اوقات بی پایه و اساس میره تو یه بحث و در کنارش گند میزنه به شرف یه شخص و سازمان و باشگاه و ... اما انقدر غرور بیجا و یا شاید لج بازی و بی کله بودن، یا شایدم جهالت، داره که نمیاد عذرخواهی کنه و یا بگه در این بحث شما مبرا هستی
نمونش امشب . دید سوژه نداره ، گودرز پاس همدان رو، داره ربط میده به شقایق دلالی. پاس تخلف کرده آره، اتفاقا خیلی هم قشنگ تخلف کرده، اما مخصوصا اومده تو برنامه دلالی مطرحش کرده و بعدشم هی میگه قضاوت با مردمه قضاوت با مردمه. چی چیو قضاوت با مردمه؟ قضاوت ملت از روی چشم هست- مثل معروف مردم عقلشون به چشمشونه- حالا اگر به یه طریق دیگه این مساله رو بیان میکرد بازم میگفت قضاوت با مردمه قضاوت با مردمه. از این جملش واقعا آتیش گرفتم .
تأیید میشهبعضی اوقات بی پایه و اساس میره تو یه بحث و در کنارش گند میزنه به شرف یه شخص و سازمان و باشگاه و ... اما انقدر غرور بیجا و یا شاید لج بازی و بی کله بودن، یا شایدم جهالت، داره که نمیاد عذرخواهی کنه و یا بگه در این بحث شما مبرا هستی
نمونش امشب . دید سوژه نداره ، گودرز پاس همدان رو، داره ربط میده به شقایق دلالی. پاس تخلف کرده آره، اتفاقا خیلی هم قشنگ تخلف کرده، اما مخصوصا اومده تو برنامه دلالی مطرحش کرده و بعدشم هی میگه قضاوت با مردمه قضاوت با مردمه. چی چیو قضاوت با مردمه؟ قضاوت ملت از روی چشم هست- مثل معروف مردم عقلشون به چشمشونه- حالا اگر به یه طریق دیگه این مساله رو بیان میکرد بازم میگفت قضاوت با مردمه قضاوت با مردمه. از این جملش واقعا آتیش گرفتم .
هر بلایی سر این لیگ بیاد حقشونه امیدوارم کلالیگ ایران درش تخته بشه.
موافقمبا اینکه به شدت به شدت از کمالوند متنفرم ولی باید بگم که عادل دیشب میخواست الکی الکی آبروی این بدبخت و ببره و بچسبونتش به دلالی
یارو علی قربانی جالب بود یه دقعه زد تو خط علی دایی میگفت یادته فلان روز یواشکی در گوش من فلان چیزو گفتی!!! بابابرنامه در مورد دلالیه اون کمالوند هم که داره به ضرر باشگاه و به نفع تو صحبت میکنه که بری پولتو بگیری دیگه.
عادل کلا به یه چیز گیر بده از کلش خارج نمیشه - مدیره میگه یارو با ما قرارداد داخلی داشته رفته یه تیم دیگه قرارداد بسته عادل میگه خب 50 درصدشو میدین یا نه؟؟!!! بابا اینجا در اصل پای بازیکن گیره با باشگاه جدیدش نه پاس همدان که با یارو داخلی داشته
کلا خیلی وقته که عادل بی طرف نبودنش رو ثابت کرده و برنامه نود رو تبدیل کرده به تریبونی برای کوبوندن برخی افراد و تیمهای خاص :hmm:
با دوستان موافقم بعضی مواقع عادل دیگه به کل از کنترل خارج میشه !! ولی من چون به دلایل خاصی از تیم پاس متنفرم همینکه رو اعصابشون رژه رفت کیف کردم !
این موضوع تو لیگای پایین بیشتر اتفاق میوفته به نظر من باید یکی دو سال لیگای پایینو تعطیل کننحالا هی تماشاچی بیاد از این فوتبالیست ها و مربی های )#@!#@!#!#@ حمایت کنه
عجب فوتبالی بود خودمون خبر نداشتیم
همه می گیرن و می خورن و می برن
کسی هم صداش در نمی یاد
تیم ملی هم پولکی شده