sinnaa
Registered User
این جمله دیشب صوفی که گفت آقای فردوسی پور شما آدم باهوشی هستین و همه چیزو خوب متوجه میشین ولی هر موقع بخواین خودتونو می زنید به نفهمیدن(با این مضمون)
جمله درست و به جایی بود.
جمله درست و به جایی بود.
این پست های بالا رو دیدم شکه شدم!
کلاهبرداری و دلال بازی تو پاس همدان یه چیز خیلی مشهود بود.
90 نفر قرارداد داخلی؟؟؟ اون همه آدم واسه تست؟؟ حرفاش یه مقدار زیادی غیر واقعی بود!
دقیقاًاین موضوع تو لیگای پایین بیشتر اتفاق میوفته به نظر من باید یکی دو سال لیگای پایینو تعطیل کنن
جالبه بچه ها میگید که فردوسی پور نباید پرونده پاس رو تو قسمت دلالی بیاره خوب کجا می آورد
قربانی داره میگه که رمضانی اومده به من گفته باید 90 میلیون قرارداد ات رو بدی تا بتونی فیکس بازی کنی !! خوب جالبه میگن ما که نگفتیم پولی بده در صورتی که اون 90 میلیون بلاخره پولی بوده که قربانی باید می گرفته و معلوم نیست اون 90 میلیون قرار بوده تو جیب کی بره بعد هم می خواهند گندش در نیاد میگن ما این رو بهش گفتیم تا ایشون قبول نکنند و خودشون برند که این رو به مرغ پخته بگی خنده اش می گیره چون بلاخره شما این رو نمی خواستید و باید هم نصف پول قرداد رو بهش بدی و فرقی نمی کرد چطور بهش بگن که بره !!!
بعد یکجا میگن ما قربانی رو نخواستیم به دلیل بحث فنی در صورتی که خود کمالوند به اوانها زنگ زده گفته می خواشون و بعد جالبه اینه که قربانی با اون همه سال بلزی توی لیگ و اینکه قربانی 16 جلسه تمرین کردند و با هاش قرارداد بستند تازه فهمیدند که کیفیت نداره آخه اگه کیفیت نداشته چرا باهاش قرداد بستید آخه اگه چاق بود که چرا همون دفعه اول ندید به نظر من اینها همش بهونه هستند و عین روز روشن هست که مسئله یک چیزه دیگر بوده و اینها لاپوشونی بوده !!!
توی یکجایی دیگه دلیل قبول نشدن عباسفرد و اون یکی دیگه بخاطر ایجنتشون بوده و یکجای دیگه صوفی میگه ما به مربی هی دیگه اش زنگ زدیم و گفته اند که این بازیکن تیم به هم زن هستند در صورتی که مربی قبلی عباسفرد همین کمالوند بوده و خود کماوند بهش گفته تو رو می خواهیم و ما نفهمیدیم بلاخره بحث سر ایجنتشون بوده یا اینکه بحث فنی در کار بوده !!
و اینکه اگه بحث ایجنت در کار بوده که قربانی گقت که ایجنتی که عباسفرد و اون یکی دیگه داشته اند رو اون هم داشته پس چرا برای قربانی مشکلی نداشته ؟
قربانی گفت کسی نگفته پول بده ولی حرف این پاسی ها هم خیلی عجیبه!!
میگن ما باهاش قرارداد بستیم بعد تو تیست دیدم به دردمون نمیخوره!!!! اگه به درد نمیخوره دیگه چرا گفتن 90 تومن کم کن؟ 240 میخوان بدن به یه بازیکن به درد نخور و نا کارآمد؟
دوست عزیز تو اینکه تیم پاس یه سری آماتور بازی در آورده و باید کلی تاوان بده شکی نیست.
ولی این ربطی به دلالی نداشت.
علی قربانی قرارداد ان تومنی داشته گفتن آقا ما روز اول با شما این قراردا رو بستیم ولی تو بندای قراردادت بوده که باید تست بدی - الان میگیم 90 تومن از مبلغ نوشته شده کم کن تو تیم بمون در ضمن به عوان بازیکن فیکس هم قول نیمدیم بهت چون با شرایطی که فکر میکردیم فرق میکنی - در ضمن قربانی هم تاکید کرد که جایی بهش نگفتن که باید پول رو بگیره و 90 تومنش رو بده به فلانی - این کجاش به دلالی ربط داره ؟ وقتی هر کی از راه میرسه میزارن مدیر یه تیم همین میشه و من جایی ندیدم که قربانی بگه رمضانی گفته 90 تومن بده تا بمونی .
بنده یا اینکه تو فوتبال ما دلالی هست و به وفور هم هست کاملا موافقم و این مورد هم مال امروز و دیروز نیست - خود من سال 77 مچ پام تو زمین از چند نقطه شکست ( قبل از شکستن پام بازیم خوب بود و فیکس جوانان استقلال بودم ) و تقریبا بعد از اون نتونستم فوتبال رو ادامه بدم ولی شخصی بود که میگفت فلان تومن بده با یه تیم تهرانی که لیگ دویی هست برات یه قرارداد خوب میبندم ( اون موقع لیگ برتر نبود و لیگ دو مثل لیگ یک الان بود)
و بودن خیلیا که همینجوری قرارداد میبستن و پولهای خوبی هم میگرفتن.
به هر تقدیر شاید یک سری از طرفداران عادل بهشون بر خورده باشه که این صحبتها پیش اومده ولی اصل بحث من و برخی از دوستان اینه که تو یه بحث درست مثل مبارزه با دلالیسم نباید بیایم خودمون بی اخلاقی کنیم و به یک سری تهمت بزنیم و رو حرفمون هم بایستیم - بازهم تکرار میکنم بنده به شدت به شدت به شدت از کمالوند متنفرم ولی دیشب عادل به هر دلیل داشت بی جهت اونرو وارد این مسائل میکرد و یا حداقل مدارک عادل چیزی نبود که این قضیه رو ثابت کنه.
کسی که این تصور رو داشته باشه که فوتبال ایران دلالی توش نیست یک شاد مغز به تمام معناست..
بازیکن خارجی میارن بهش 200 تا میدن بعد میفروشنش 500 تا این وسط 300 هزار دلار میزنن جیب..همین قضیه در مورد بازیکنهای ایرانی صدق میکنه..
شما اگر روزنامه های این چند وقت اخیر رو نگاه کنید متوجه میشید دارن تبلیغات وحشتناکی رو اولادی میکنن حالا نگاه کنید چه طوری میره تیم ملی..
بچه ها من دوباره این آدرس پخش زنده ی اینترنتی 90 رو گم کردم .. لطف می کنید ؟!!؟