• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
این جمله دیشب صوفی که گفت آقای فردوسی پور شما آدم باهوشی هستین و همه چیزو خوب متوجه میشین ولی هر موقع بخواین خودتونو می زنید به نفهمیدن(با این مضمون)
جمله درست و به جایی بود.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
این پست های بالا رو دیدم شکه شدم!
کلاهبرداری و دلال بازی تو پاس همدان یه چیز خیلی مشهود بود.
90 نفر قرارداد داخلی؟؟؟ اون همه آدم واسه تست؟؟ حرفاش یه مقدار زیادی غیر واقعی بود!

مواففم
دیگه کلاه برداری که شاخ و دم نداره

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
جالبه بچه ها میگید که فردوسی پور نباید پرونده پاس رو تو قسمت دلالی بیاره خوب کجا می آورد
قربانی داره میگه که رمضانی اومده به من گفته باید 90 میلیون قرارداد ات رو بدی تا بتونی فیکس بازی کنی !! خوب جالبه میگن ما که نگفتیم پولی بده در صورتی که اون 90 میلیون بلاخره پولی بوده که قربانی باید می گرفته و معلوم نیست اون 90 میلیون قرار بوده تو جیب کی بره بعد هم می خواهند گندش در نیاد میگن ما این رو بهش گفتیم تا ایشون قبول نکنند و خودشون برند که این رو به مرغ پخته بگی خنده اش می گیره چون بلاخره شما این رو نمی خواستید و باید هم نصف پول قرداد رو بهش بدی و فرقی نمی کرد چطور بهش بگن که بره !!!
بعد یکجا میگن ما قربانی رو نخواستیم به دلیل بحث فنی در صورتی که خود کمالوند به اوانها زنگ زده گفته می خواشون و بعد جالبه اینه که قربانی با اون همه سال بلزی توی لیگ و اینکه قربانی 16 جلسه تمرین کردند و با هاش قرارداد بستند تازه فهمیدند که کیفیت نداره آخه اگه کیفیت نداشته چرا باهاش قرداد بستید آخه اگه چاق بود که چرا همون دفعه اول ندید به نظر من اینها همش بهونه هستند و عین روز روشن هست که مسئله یک چیزه دیگر بوده و اینها لاپوشونی بوده !!!
توی یکجایی دیگه دلیل قبول نشدن عباسفرد و اون یکی دیگه بخاطر ایجنتشون بوده و یکجای دیگه صوفی میگه ما به مربی هی دیگه اش زنگ زدیم و گفته اند که این بازیکن تیم به هم زن هستند در صورتی که مربی قبلی عباسفرد همین کمالوند بوده و خود کماوند بهش گفته تو رو می خواهیم و ما نفهمیدیم بلاخره بحث سر ایجنتشون بوده یا اینکه بحث فنی در کار بوده !!
و اینکه اگه بحث ایجنت در کار بوده که قربانی گقت که ایجنتی که عباسفرد و اون یکی دیگه داشته اند رو اون هم داشته پس چرا برای قربانی مشکلی نداشته ؟

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
خدا به عادل قوت بیشتر بدهد بیشتر مافیای فوتبالفارسی افشا کند
حالا حرقهای ناصر فریاد شیران، حسن روشن، مجید جلالی، ممد مایلی و...
بگذاریم کنار هم هنوز یک سوم چهره کثیف مافیای فوتبالفارسی افشا نشده

ولی باز دم همه‌ی آنهایی که دارند افشا می‌کنند گرم
اونایی را بگو قبول نمی‌کنند می‌گویند فوتبالفارسی خیلی پاک است و استرلیزه هست!

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
این موضوع تو لیگای پایین بیشتر اتفاق میوفته به نظر من باید یکی دو سال لیگای پایینو تعطیل کنن
دقیقاً
چون کسی اصلاً توجهی بهشون نداره و فدراسیونم ولشون کرده خودشون مسائلشونو حل کنن ... البته به شیوه فوتبال کثیف !
به نظرم توجه به لیگ یک خیلی مهمتر از لیگ برتره چون در مواقع معضلات اصلی همونجاست که نودم فقط به عنوان دستگرمی گاهی یه خبری ازش میده !

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
جالبه بچه ها میگید که فردوسی پور نباید پرونده پاس رو تو قسمت دلالی بیاره خوب کجا می آورد
قربانی داره میگه که رمضانی اومده به من گفته باید 90 میلیون قرارداد ات رو بدی تا بتونی فیکس بازی کنی !! خوب جالبه میگن ما که نگفتیم پولی بده در صورتی که اون 90 میلیون بلاخره پولی بوده که قربانی باید می گرفته و معلوم نیست اون 90 میلیون قرار بوده تو جیب کی بره بعد هم می خواهند گندش در نیاد میگن ما این رو بهش گفتیم تا ایشون قبول نکنند و خودشون برند که این رو به مرغ پخته بگی خنده اش می گیره چون بلاخره شما این رو نمی خواستید و باید هم نصف پول قرداد رو بهش بدی و فرقی نمی کرد چطور بهش بگن که بره !!!
بعد یکجا میگن ما قربانی رو نخواستیم به دلیل بحث فنی در صورتی که خود کمالوند به اوانها زنگ زده گفته می خواشون و بعد جالبه اینه که قربانی با اون همه سال بلزی توی لیگ و اینکه قربانی 16 جلسه تمرین کردند و با هاش قرارداد بستند تازه فهمیدند که کیفیت نداره آخه اگه کیفیت نداشته چرا باهاش قرداد بستید آخه اگه چاق بود که چرا همون دفعه اول ندید به نظر من اینها همش بهونه هستند و عین روز روشن هست که مسئله یک چیزه دیگر بوده و اینها لاپوشونی بوده !!!
توی یکجایی دیگه دلیل قبول نشدن عباسفرد و اون یکی دیگه بخاطر ایجنتشون بوده و یکجای دیگه صوفی میگه ما به مربی هی دیگه اش زنگ زدیم و گفته اند که این بازیکن تیم به هم زن هستند در صورتی که مربی قبلی عباسفرد همین کمالوند بوده و خود کماوند بهش گفته تو رو می خواهیم و ما نفهمیدیم بلاخره بحث سر ایجنتشون بوده یا اینکه بحث فنی در کار بوده !!
و اینکه اگه بحث ایجنت در کار بوده که قربانی گقت که ایجنتی که عباسفرد و اون یکی دیگه داشته اند رو اون هم داشته پس چرا برای قربانی مشکلی نداشته ؟

دوست عزیز تو اینکه تیم پاس یه سری آماتور بازی در آورده و باید کلی تاوان بده شکی نیست.
ولی این ربطی به دلالی نداشت.
علی قربانی قرارداد ان تومنی داشته گفتن آقا ما روز اول با شما این قراردا رو بستیم ولی تو بندای قراردادت بوده که باید تست بدی - الان میگیم 90 تومن از مبلغ نوشته شده کم کن تو تیم بمون در ضمن به عوان بازیکن فیکس هم قول نیمدیم بهت چون با شرایطی که فکر میکردیم فرق میکنی - در ضمن قربانی هم تاکید کرد که جایی بهش نگفتن که باید پول رو بگیره و 90 تومنش رو بده به فلانی - این کجاش به دلالی ربط داره ؟ وقتی هر کی از راه میرسه میزارن مدیر یه تیم همین میشه و من جایی ندیدم که قربانی بگه رمضانی گفته 90 تومن بده تا بمونی .

بنده یا اینکه تو فوتبال ما دلالی هست و به وفور هم هست کاملا موافقم و این مورد هم مال امروز و دیروز نیست - خود من سال 77 مچ پام تو زمین از چند نقطه شکست ( قبل از شکستن پام بازیم خوب بود و فیکس جوانان استقلال بودم ) و تقریبا بعد از اون نتونستم فوتبال رو ادامه بدم ولی شخصی بود که میگفت فلان تومن بده با یه تیم تهرانی که لیگ دویی هست برات یه قرارداد خوب میبندم ( اون موقع لیگ برتر نبود و لیگ دو مثل لیگ یک الان بود)
و بودن خیلیا که همینجوری قرارداد میبستن و پولهای خوبی هم میگرفتن.

به هر تقدیر شاید یک سری از طرفداران عادل بهشون بر خورده باشه که این صحبتها پیش اومده ولی اصل بحث من و برخی از دوستان اینه که تو یه بحث درست مثل مبارزه با دلالیسم نباید بیایم خودمون بی اخلاقی کنیم و به یک سری تهمت بزنیم و رو حرفمون هم بایستیم - بازهم تکرار میکنم بنده به شدت به شدت به شدت از کمالوند متنفرم ولی دیشب عادل به هر دلیل داشت بی جهت اونرو وارد این مسائل میکرد و یا حداقل مدارک عادل چیزی نبود که این قضیه رو ثابت کنه.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
قربانی گفت کسی نگفته پول بده ولی حرف این پاسی ها هم خیلی عجیبه!!
میگن ما باهاش قرارداد بستیم بعد تو تیست دیدم به دردمون نمیخوره!!!! اگه به درد نمیخوره دیگه چرا گفتن 90 تومن کم کن؟ 240 میخوان بدن به یه بازیکن به درد نخور و نا کارآمد؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
درست این هفته که فوتبال نداشتیم بد شانسی 90 ندیدیم اما امروز شنیدم چه خبرایی بوده از دست های معروف
لینک دانلودش تو نت هست؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
قربانی گفت کسی نگفته پول بده ولی حرف این پاسی ها هم خیلی عجیبه!!
میگن ما باهاش قرارداد بستیم بعد تو تیست دیدم به دردمون نمیخوره!!!! اگه به درد نمیخوره دیگه چرا گفتن 90 تومن کم کن؟ 240 میخوان بدن به یه بازیکن به درد نخور و نا کارآمد؟

گفت گه بگیم 90 تومن کم کن خودش نمیمونه و میره .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوست عزیز تو اینکه تیم پاس یه سری آماتور بازی در آورده و باید کلی تاوان بده شکی نیست.
ولی این ربطی به دلالی نداشت.
علی قربانی قرارداد ان تومنی داشته گفتن آقا ما روز اول با شما این قراردا رو بستیم ولی تو بندای قراردادت بوده که باید تست بدی - الان میگیم 90 تومن از مبلغ نوشته شده کم کن تو تیم بمون در ضمن به عوان بازیکن فیکس هم قول نیمدیم بهت چون با شرایطی که فکر میکردیم فرق میکنی - در ضمن قربانی هم تاکید کرد که جایی بهش نگفتن که باید پول رو بگیره و 90 تومنش رو بده به فلانی - این کجاش به دلالی ربط داره ؟ وقتی هر کی از راه میرسه میزارن مدیر یه تیم همین میشه و من جایی ندیدم که قربانی بگه رمضانی گفته 90 تومن بده تا بمونی .

بنده یا اینکه تو فوتبال ما دلالی هست و به وفور هم هست کاملا موافقم و این مورد هم مال امروز و دیروز نیست - خود من سال 77 مچ پام تو زمین از چند نقطه شکست ( قبل از شکستن پام بازیم خوب بود و فیکس جوانان استقلال بودم ) و تقریبا بعد از اون نتونستم فوتبال رو ادامه بدم ولی شخصی بود که میگفت فلان تومن بده با یه تیم تهرانی که لیگ دویی هست برات یه قرارداد خوب میبندم ( اون موقع لیگ برتر نبود و لیگ دو مثل لیگ یک الان بود)
و بودن خیلیا که همینجوری قرارداد میبستن و پولهای خوبی هم میگرفتن.

به هر تقدیر شاید یک سری از طرفداران عادل بهشون بر خورده باشه که این صحبتها پیش اومده ولی اصل بحث من و برخی از دوستان اینه که تو یه بحث درست مثل مبارزه با دلالیسم نباید بیایم خودمون بی اخلاقی کنیم و به یک سری تهمت بزنیم و رو حرفمون هم بایستیم - بازهم تکرار میکنم بنده به شدت به شدت به شدت از کمالوند متنفرم ولی دیشب عادل به هر دلیل داشت بی جهت اونرو وارد این مسائل میکرد و یا حداقل مدارک عادل چیزی نبود که این قضیه رو ثابت کنه.

من طرفدار عادل نیستم !
ولی اینطور که قربانی گفته بود به عادل حق می دم اون رو بزاره توی قسمت دلالی
توی مصاحبه که با قربانی کرد و با تلفن هم گفت رمضانی گفته بوده که شما اون بار تکنیکی که ما می خواهیم رو نداری باید روی نیمکت بشینی و برای شما بده و..... اگه می خوای باشی باید 90 میلیون قراردادت رو کم کنی یعنی اگه 90 میلیون رو کم کنه می تونه فیکس باشه خوب این یعنی چه رمضانی گفته برای شما بده که فیکس بازی نکنی پس بیا 90 میلیون کم کن خوب این هم داره در قبال فیکس بازی کردن 90 میلیون کم می کنه
بعد هم قربانی به مدت 16 روز داره باهاشون تمرین می کرده چرا همون 2 یا 3 جلسه اول نفهمیدن بعد هم قربانی داره چند سال توی لیگ برتر بازی می کنه بازیکنی نبوده که مثلا 1 سال لز مسابقات دور بوده باشه که افت فاحشی کرده باشه یا به قول صوفی چاق شده باشه و در ضمن کسی بوده که خود کمالوند بهش زنگ زده بوده بیاد پس مربی می خواسته اش پس اینجا به نظر من اصلا بحث فنی نبوده و مشکل جای دیگه بوده که مدیران و مربیان پاس اون رو نمیگن که می تونه هر چی باشه !!!

بعد هم گفتم در مورد عباسفرد و اون بازیکن دیگه ما آخر نفهمیدیم بحث فنی بوده یا بحث ایجنت ! که در هر دو صورت تناقصات زیادی بود که خود مسئولان پاس گفتند
در یک جا گفتند که مشکل عباسفرد ایجنت اش بوده که قربانی گفت همونی که شما میگین مشکل داره ایجنت من هم بوده چرا برای من مشکل نداشتید ولی برای اونها داشتید ؟؟؟

من طرفدار فردوسی پور نیستم ( ازش خوشم میاد ) ولی وقتی می بینم واقعیت ها چی هست حق رو به عادل می دم چون خود مسئولین پاس حرف هاشون تناقص داشت

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
نگاهی متفاوت به برنامه نود/زرنگی‌های جالب عادل فردوسی‌پور!

زرنگی‌های عادل فردوسی‌پور چه شباهت عجیبی به زرنگی‌های رمضانی دارد؟
عادل فردوسی‌پور باز هم با ترفند عوام‌پسندانه و با گفتن این جمله که «قضاوت را به مردم واگذار می‌کنم» همه چیز را نزد مخاطب عام به نفع برنامه‌اش جلوه داد. او استاد این ترفند شده و خود را به عامه‌پسندانه‌ترین طریق، عدالت محور معرفی می‌کند، کاری که از سیاسیون مردم فریب هزاران بار دیده‌ایم. قضاوت را در کدام موضوع تخصصی باید به مردم واگذار کرد؟ حتی قضات که تخصص‌شان قضاوت است و حقوق را می‌شناسند، در قضاوت دچار اشتباه می‌شوند و سپس قضاوت به دادگاه تجدیدنظر سپرده می‌شود. عادل فردوسی‌پور اما در فوتبال، قضاوت درباره هرچیزی را به مردم می‌سپارد و مردم که حتی در قضاوت درباره یک آفساید دچار اشتباه می‌شوند، چگونه می‌توانند هر مقوله‌ای را تحلیل کنند و قضاوتی صحیح ارائه دهند؟

این ترفند عوام‌پسندانه عادل فردوسی‌پور را اما پایانی نیست. او پریشب وقتی یک آیتم بی‌ارتباط به بحث دلالی را در برنامه‌اش پخش کرد، هرگز نپذیرفت که با این آیتم نتوانسته سرمربی، سرپرست یا مدیر باشگاه پاس همدان را به دلالی متهم کند. حتی اگر فرض کنیم که سرمربی و سرپرست و تمام مسوولان باشگاهی مشغول دلالی هستند و از همه بازیکنان جهان پول طلب می‌کنند تا با آنها قرارداد ببندند اما در مورد علی قربانی، علیرضا عباسفرد و میثم رضاپور هیچ مسوولی در باشگاه پاس متهم به دلالی نشد!
بازیکنانی با یک مدیربرنامه غیررسمی که همکار یک مدیربرنامه رسمی است و طبق اعلام فدراسیون فوتبال ممنوع‌الفعالیت در حوزه نقل و انتقالات شده، قرارداد دارند و باشگاه پاس باز هم طبق دستور فدراسیون از جذب آنها سرباز می‌زند. در این میان آیا باشگاه پاس همدان متهم به دلالی است؟
بازیکنی با باشگاه پاس همدان 330 میلیون قرارداد بسته، باشگاه پاس از عقد این قرارداد پشیمان شده و به بازیکن پیشنهاد می‌دهد که حدود 90 میلیون از قراردادش باید کسر شود. بازیکن نمی‌پذیرد، باشگاه چون برگه قرارداد مربوط به بازیکن را در اختیار بازیکن قرار نداده، تصور می‌کند که می‌تواند در اقدامی غیرقانونی خود را از پرداخت 50 درصد قرارداد به بازیکن خلاص کند. باشگاه پاس متخلف است که قرارداد بازیکن را در اختیارش نگذاشته و متخلف است که با بازیکنی قرارداد بسته و سپس او را نخواسته. باید جریمه این تخلف را بپردازد اما این بحث چه ارتباطی به دلالی مسوولان باشگاه پاس دارد؟ آیا با طرح این مساله، کمالوند یا رمضانی یا صوفی متهم به دلالی می‌شوند؟
اینجاست که عادل فردوسی‌پور عوام فریبی می‌کند و می‌گوید: «قضاوت را به مردم واگذار می‌کنم...»
عادل فردوسی‌پور برای این‌که فراز کمالوند یا عبدالحمید رمضانی را به دلالی متهم کند، هیچ مدرکی پیدا نکرده بود و می‌خواست با زیرکی یا زرنگی -از همان نوع زرنگی‌هایی که رمضانی مدعی آن است- کمالوند و رمضانی را به دلالی در فوتبال متهم کند. زرنگی‌های عادل فردوسی‌پور چه شباهت عجیبی به زرنگی‌های رمضانی دارد؟ رمضانی به خیال خود قراردادی ثبت شده یا یک قرارداد داخلی را باطل می‌کند و این را زرنگی خود می‌داند و عادل فردوسی‌پور نیز با زرنگی می‌خواهد نزد مخاطب عام و بدون آن‌که سند و مدرکی ارائه کند و حرف محکمه‌پسندی بزند، کمالوند و رمضانی و صوفی را متهم به دلالی کند. به قول عادل فردوسی‌پور که همیشه می‌گوید «همه چیزمان به همه چیزمان می‌آید» باید گفت که عادل فردوسی‌پور، فراز کمالوند و عبدالحمید رمضانی نیز به هم می‌آیند!
نگاه وارونه کربکندی
2- دیشب در 90، یک حرف رسول کربکندی از آن حرف‌هایی بود که باعث می‌شد اسفناج از سر مخاطب بروید.
کربکندی لابه‌لای حرف‌هایش درباره دلالی در فوتبال گفت: تولید بازیکن در فوتبال ایران آنچنان بالاست که چنین مشکلاتی پیش می‌آید و بازیکنان جوان راهی به تیم‌ها نمی‌یابند.
این حرف یعنی چه؟ تولید بازیکن در فوتبال ایران بالاست؟
فوتبال ایران گرفتار فقر بازیکن است. آموزش و پرورش بازیکن در فوتبال ما، کیفیت نازلی است. به همین دلیل فرهاد مجیدی ستاره لیگ برتر می‌شود و یک بازیکن 19، 20 ساله که در فوتبال ما ستاره باشد، پیدا نمی‌کنید.
وقتی «تولید» کیفیت ندارد، کمیت آن چه اهمیتی دارد؟ در تولید بازیکن دچار فقریم. در پرورش بازیکن، کار را به ناکارآمدترین مربیان می‌سپاریم. مشکل فوتبال ما این است که تعداد زیادی بازیکن با کیفیت نازل می‌خواهند با ترفندهای دلال‌ها به لیگ یک یا حتی به لیگ برتر برسند.
کربکندی اما به قضیه وارونه نگاه کرده است.
دست‌های آلوده!
3-درباره برنامه 90 دیشب باید یک سوال کلیدی پرسید و سپس هیچ نگفت: آیا با دست‌های آلوده می‌توان جایی را پاک کرد؟
از این زاویه اگر به موضوع دلالی بپردازیم، آنگاه احتمالا موضوع دلالی را باید رها کنیم و یقه کارشناسان حوزه دلالی را بگیریم...!
یک مثال: مدیری که فرزندش مشغول دلالی غیررسمی در فوتبال است و چندین بازیکن را برای تیم آقای پدر از مدیربرنامه‌های غیررسمی و ممنوع‌الفعالیت می‌گیرد، کارشناس دلالی فوتبال می‌شود و علیه دلالی سخنرانی می‌کند!

گران فروختن بازیکن، تخلف نیست
4-مجید جلالی پریشب در 90 گفت: یک ایراد فوتبال ما این است که یک ایجنت می‌کوشد بازیکنی خارجی را 500 میلیون بفروشد اما سرانجام حاضر می‌شود همان بازیکن را 150 میلیون بفروشد.
کجای این اتفاق ایراد دارد؟ یک ایجنت وظیفه‌اش این است که بازیکن تحت قراردادش را به بالاترین قیمت ممکن و به بهترین تیم ممکن منتقل کند. یک باشگاه هم باید صاحب این دانایی و زیرکی باشد که در نقل و انتقالات بهترین بازیکنان را به کمترین قیمت استخدام کند.
ایراد کار این است که در باشگاه‌ها، مدیران و مربیان و صاحب قدرت تشخیص نیستند که قیمت بازیکن ناشناس را تعیین کنند.
ایجنتی که تلاش می‌کند بازیکنش را به بالاترین قیمت بفروشد، هیچ تخلفی مرتکب نشده است. یک ایجنت اگر بکوشد تا بازیکنی 50 هزار دلاری را 500 هزار دلار بفروشد نیز متخلف نیست اما مدیر یا مربی ناآگاه به فوتبال لطمه می‌زنند که قدرت تشخیص قیمت بازیکنان را ندارند
گل

Last edited:

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
کسی که این تصور رو داشته باشه که فوتبال ایران دلالی توش نیست یک شاد مغز به تمام معناست..

بازیکن خارجی میارن بهش 200 تا میدن بعد میفروشنش 500 تا این وسط 300 هزار دلار میزنن جیب..همین قضیه در مورد بازیکنهای ایرانی صدق میکنه..

شما اگر روزنامه های این چند وقت اخیر رو نگاه کنید متوجه میشید دارن تبلیغات وحشتناکی رو اولادی میکنن حالا نگاه کنید چه طوری میره تیم ملی..

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
کسی که این تصور رو داشته باشه که فوتبال ایران دلالی توش نیست یک شاد مغز به تمام معناست..

بازیکن خارجی میارن بهش 200 تا میدن بعد میفروشنش 500 تا این وسط 300 هزار دلار میزنن جیب..همین قضیه در مورد بازیکنهای ایرانی صدق میکنه..

شما اگر روزنامه های این چند وقت اخیر رو نگاه کنید متوجه میشید دارن تبلیغات وحشتناکی رو اولادی میکنن حالا نگاه کنید چه طوری میره تیم ملی..

بابا کاشکی 300 تاشو برمیداشتن و همون 200 هزار تا رو میدادن به بازیکن بدبخت - چند سال پیش بود که دو سه تا بازیکن کامرونی استیل آذین زده بودن زیره گریه فرهاد کاظمی گفته بود جریان چیه گفته بودن مدیر برنامه هامون مسافرته و پول برای کرایه مایشن و غذا نداریم - غذا رو میرفتن مغازه مرتضی هاشمی و برای کرایه ماشین پول نداشتن که فرهاد کاظمی بهشون یه مقدار میده - بعد که ته توی قضیه در میاد معوم میشه که مدیر برنامشون اینا رو از کامرون آورده بوده و گفته بود فقط خرج جا و غذاتون و میدم و بس بقیه قرارداد و خود یارو ایجنته پیچونده بوده.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
شروع شد!

الان یه نظر سنجی واسه داربی میذاره..نتیجشم معلومه :دی

اه..این افشاریان رو آورد...همونی که گل سالم عنایتی رو آفساید گرفت! و باعث قهرمانی پاس شد!

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
وسط نود کشتی نشون میده.
طلای کشتی رو به عادل تبریک میگم!

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
بچه ها من دوباره این آدرس پخش زنده ی اینترنتی 90 رو گم کردم .. لطف می کنید ؟!!؟

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
بالا