jojotala
Registered User
هوش مصنوعی کی خوب درس میدههه؟؟
بین استادهای که ارائه دادن محمدی خوب درس میده اگه اشتباه نکنم فوقشم هوش خونده
هوش مصنوعی کی خوب درس میدههه؟؟
حریرچی... فیلم بنجامین باتنو دیدی؟ قیافش شبیه پیریای برد پیته!
تمام ترم با برنامه پی اس پایس مدار میبندید یه پروژه خفن میده 10 نمره ،گزارش کار 3 نمره، میمونه 7 نمره که اونم یه امتحانه با یک دونه سوال مزخرف و در آخر عین نمره تو میده. اگه باش برداشتی از همون اول رو پروژت کار کن تمام مدارایی که می بندی رو هم از حفظ باش
مریم معین تقوی؟ اگه این که آدم .... هست که نگو. البته اگه آقا هستید که براتون خوبه ولی انقد با خانم ها بد رفتار میکنه، مخصوصا سر کلاس مختلط.
هر چقدر پدرشون آدم قابل احترامیه ولی خودش....
اصلا هم بلد نیست درس بده،نمره خودت میده
لاریجانیییییییییییییی ... حریرچی افتضاحهممنون خیلی ممنون به نظرتون لاریجانی برای آز بهتره یا حریرچی؟
آزشبکه رو با فامیلی بگیر حتما!!یکی از مفیدترین کلاس هایی میشه که تا به حال داشتی
با سپاس فراوان از راهنماییتونلاریجانیییییییییییییی ... حریرچی افتضاحه
بی دلیل نگفتماا دوستم با حریرچی داشت مینالید میگفت بد درس میده که هیچ نمرمم کم میده ... تقوی لاریجانی هم خودم باهاش مدار داشتم از رزی اون میگم کلا خوبه چون خوب درس میده و اذیت کن نیستبا سپاس فراوان از راهنماییتون
من 19 واحد میخوام بگیرم ببینم میتونم درس وصایا و آشنایی با قرآنم بردارم؟
اینطوری میشه 21 واحد عب نداره؟
فردا سایت گیر نمده که بیشتر از20 واحد برداشتم؟
خوب حالا که میتونم بردارم کسی شاهسون برای آشنایی با قرآن میشناسه؟تا اونجا که میدونم گیر نمیده
زمانی که من میخواستم آمار بردارم میگفتن راد خوبه منم روز انتخاب واحد رفتم باهاش گرفتم اما دیدم تا عصر4 نفر بیشتر کلاسش پر نشده در نتیجه عوض کردم با موحدی گرفتم
دوستان کسی "راد" برای آمار میشناسه ؟؟؟ چه جوریهه؟؟ درس؟اخلاق؟نمره؟
زمانی که من میخواستم آمار بردارم میگفتن راد خوبه منم روز انتخاب واحد رفتم باهاش گرفتم اما دیدم تا عصر4 نفر بیشتر کلاسش پر نشده در نتیجه عوض کردم با موحدی گرفتم
مرسی
شاهسون شنیدم خوبه ...
من دوستام با شاهسون داشتند ازش راضی بودندممنون
کسی نظر دقیق تری راجعبه استاد شاهسون داره؟
دوستان کسی "راد" برای آمار میشناسه ؟؟؟ چه جوریهه؟؟ درس؟اخلاق؟نمره؟
سلام
لطفا نظرتون درباره اساتید ذکر شده بگید
شیمی تجزیه:حسین هاشمی موسوی
خواص مواد:حمید رضا مقدم زاده
موازنه:حسن پهلوانزاده،احمدخوشگرد
مبانی مهندسی برق:فیروزه رامش خواه،مصطفی شفیعی
نقشه کش صنعتی:شهاب امام زاده،عظیم حسینی،نیما رضوانیان،علی صهبا،مهدی نانی
تفسیر قران:مریم اسحق زاده،فاطمه امینی نجفیان،زهرا مقیمی
ممنون خیلی ممنون به نظرتون لاریجانی برای آز بهتره یا حریرچی؟