• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
وای وای احتمالا این آقا هموم آقای اشرفی کارشناس مکانیک جامداته! یعنی فقط من میدونم این چطور آدمیه ! وقتی ریلکسه خوبه ها ولی وقتی قاطی کنه اصن یه وضی!!!!!!! احتمالا یه بلایی سر نصراللهی آورده که واژه مدرک فراموشش شه!
من پیش ایشون رفتم و گفتن ما مدرک نمیگیریم اصلا هر کی گفته مدرک بیارید برا خودش گفته!

ایول جذبهه:D حالل میکنم با اینجور ادماا

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
مدار2:کرمدل با فتح آبادی خوبه-سیگنال:غفرای خوبه-الکترونیک:کرمدل خوبه.امیر صوفی هم خوب نمره میده.بقیه رو نمیدوم دیگه

من شنیدم مدار 2 رمضان گل هم خوب تدریس میکنه.نظری ندارید؟ کرمدل و فتح آبادی رو ترجیح میدید به رمضان گل؟
میشه معیارتون رو هم بگید که چرا این اساتید رو معرفی می کنید؟برای من معیار اصلی تدریس خوب و جزوه خوب گفتنه.دروس این ترمم همه توی کارشناس ارشد از اهمیت زیادی برخوردار هستند ودوست دارم استاد درست تدریس کنه و یه چیزی یاد بگیرم.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
لطفا از بین گزینه های پیش رو بهترین گزینه رو پیشنهاد بدید:

الکترومغناطیس: اميري-نسرين،حسين بيگ-احمد،نجاتي جهرمي-منصور،کيقباد-کيان
مدار2:رمضاني گل افزائي-مهدي،فتح آبادي بزچلوِي-حسن
مدارمنطقی:جوادي-مهدي،حريرچي-فرهاد،محمديه فاميلي-فرناز،مرادخاني-علي،مزينان-امير هوشنگ
الکترونیک1:اميرصوفي-رحمت اله،فرخي-علي، کرمدل-جواد
سیگنال:علائي-محمدباقر،علماِيي-سيداحمد،غفراني-صديقه،کوهي جله کران-بهرام
ماشین1: جوان-اسحق،غفارزاده-نويد،

لطفا با هر استادی اگر تجربه ای دارید بگید.بهترین استاد رو معرفی کنید و اگر کلاسی پر شد چه استاد دیگری رو معرفی می کنید؟

من با کرمدل مدار1 داشتم البته متاسفانه افتادم ... استاده خوبیه ... خوب درس میده ولی باید تمرین کنی نکنی مثه من میفتی ولی کلااا آدم خوبیه همه جوره خوبه

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
من شنیدم مدار 2 رمضان گل هم خوب تدریس میکنه.نظری ندارید؟ کرمدل و فتح آبادی رو ترجیح میدید به رمضان گل؟
میشه معیارتون رو هم بگید که چرا این اساتید رو معرفی می کنید؟برای من معیار اصلی تدریس خوب و جزوه خوب گفتنه.دروس این ترمم همه توی کارشناس ارشد از اهمیت زیادی برخوردار هستند ودوست دارم استاد درست تدریس کنه و یه چیزی یاد بگیرم.
مرجع درس مدار2 کتاب دکتر جبه داره.کرمدل خیلی خوب درس میده و از روشهای اون کتاب پیش میره.ولی فتح آبادی از اون خیلی بهتر درس میده یه طوری که بچه اول ابتدایی هم میفهمه.ولی کتاب دکتر جبه دار رو قبول نداره واز روشهای خودش مدار رو حل میکنه

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
به نظر من اگه با فتح آبادی بگیری خوبه.شاید نمره ات کم بشه ولی درس رو خوب برات جا میندازه.آدم خوب و باحالیه.تیکه زیاد میندازه

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
:D جدی استاد...؟؟

الان اگه یکی تنبل نبود پا میشد میرفت دانشگاه پیگیریه این قضیه و میدید خبری نیست !
اما من نوعی به عنوان یک آدم تنبل نشستم پشت فیس بوک و پرشین تولز پام رو گذاشتم روی میز و در آرامش و بی خیالی ایامم رو گذروندم !
حالا هر دوی ما نمی خواد مدرک ببریم اما من توی این مدت وقتم تلف نشد و از زمانم بهترین استفاده رو کردم یعنی استراحت کردم و این یعنی پیشرفت :D
استدلال رو حال کردی :confused:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
الان اگه یکی تنبل نبود پا میشد میرفت دانشگاه پیگیریه این قضیه و میدید خبری نیست !
اما من نوعی به عنوان یک آدم تنبل نشستم پشت فیس بوک و پرشین تولز پام رو گذاشتم روی میز و در آرامش و بی خیالی ایامم رو گذروندم !
حالا هر دوی ما نمی خواد مدرک ببریم اما من توی این مدت وقتم تلف نشد و از زمانم بهترین استفاده رو کردم یعنی استراحت کردم و این یعنی پیشرفت :D

بلی استاااد ... کاملا ملتفت شدمم :D

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
اینطوری که بوش میاد نه من میتونم واحد بردارم نه تو.چون جفتمون خودمون رو زدیم به کوچه علی چپ

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
دوستان کمک فرمایید
معیین تقوی آزشبکش چه طوره؟؟؟؟؟
فرناز فامیلی چه طوره؟؟؟
مهران حشمتی و افشین امامی خواه برای کارگاه چطورن؟؟؟
حریرچی برای آز چطوره؟؟؟؟

Last edited:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
راستی یک سوال !
اگر من ذخیره حذف کرده باشم می تونم بی خیالش بشم نرم 1 بردارم بعدا ذخیره پاس کنم ؟
نمیشه نه ؟پس چرا من فکر کردم میتونم نرم 1 بردارم ؟:wacko:
واسه ذخیره بازیابی قبلا حماقت کردم با دادگر کلاس برداشتم میخوام بدونم هدایت فر چطوره ؟
کسی باهاش کلاس داشته ؟میشناسدش ؟چطور استادیه ؟
درس؟اخلاق ؟نمره ؟سن و سال ؟

S.M.S

Registered User
لایک‌ها
8
کاظم ایمانی
جواد دلدار شیخی
علی طاهری تمامی
برای کارگاه به نظرتون کدوم بهتره ؟ ( طبق معمول اولویت با خوب نمره دادن !:p )

S.M.S

Registered User
لایک‌ها
8
آز فیز 1 و 2 استاد و نمره خوب؟
اصلا سمت زهرا چراغی نرو . ترم پیش پوست دانشجوها رو کند :wacko:. هر گزارش کار 4 - 5 صفحه میشد . گزارش کاری که بهش تحویل می دادی باید تمام آیتم ها رو داشت . بعد هم دونه دونه گزارش کار ها رو عین برگه ی امتحان صحیح می کرد :blink:
آخرش هم با کلی زحمت شدم 15.5 . یکی دیگه از بچه ها 16 . یکی دیگه هم 12.5 .
ولی تودجی کوشکقاضی استاد خوبیه . زیاد گیر نیست . نمره هم دست بالا میده . . .

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
دوستان کمک فرمایید
معیین تقوی آزشبکش چه طوره؟؟؟؟؟
فرناز فامیلی چه طوره؟؟؟
مهران حشمتی و افشین امامی خواه برای کارگاه چطورن؟؟؟
حریرچی برای آز چطوره؟؟؟؟

آزشبکه رو با فامیلی بگیر حتما!!یکی از مفیدترین کلاس هایی میشه که تا به حال داشتی

paintball

Registered User
لایک‌ها
17
اصلا سمت زهرا چراغی نرو . ترم پیش پوست دانشجوها رو کند :wacko:. هر گزارش کار 4 - 5 صفحه میشد . گزارش کاری که بهش تحویل می دادی باید تمام آیتم ها رو داشت . بعد هم دونه دونه گزارش کار ها رو عین برگه ی امتحان صحیح می کرد :blink:
آخرش هم با کلی زحمت شدم 15.5 . یکی دیگه از بچه ها 16 . یکی دیگه هم 12.5 .
ولی تودجی کوشکقاضی استاد خوبیه . زیاد گیر نیست . نمره هم دست بالا میده . . .
فیز1 تودجی نداره!
بهترین هاشونو بگید

hamid.m.n

Registered User
لایک‌ها
4
منم کارشناسی ناپیوسته هستم یعنی واقعا نمیذارن انتخاب واحد کنیم تا اونجایی که من میدونستم اصل مدرک رو به پسر ها نمی دادن چون خدمت نرفتن من فکر میکردم خود دانشگاه مکاتبه میکنه واسه گرفتن اصل مدرک.یعنی برم دانشگاه قبلیم بگم اصل مدرکمو میخوام بهم میدن؟

night.star

Registered User
لایک‌ها
85
سلام بچه ها ... من تازه واردم ؛ خواهش میکنم کمکم کنید ... در این درس هایی که در زیر هست چه استادایی خوب هستند و خوب هم نمره میدهند ، یعنی هم خوب درس بدن هم خوب هم نمره بدن چون نمره برام خیلی مهمه ؛ درسها عبارتند از :
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی ، ریاضی 1 ، فیزیک پیش ، اندیشه اسلامی ، ساختمان داده ها ، فیزیک 1 ... تروخدا کمکم کنید . ممنون از همتون

رياضي 1:شيما آرا عالي درس ميده و نمره خودتو ميده ،كار اضافه و تمرين و از اين چيزا هم نداره ولي خيلي خشكه.
فيزيك هم ذوالرياستين عالي نيست ولي خوب درس ميده و بيش از حد كلاسش خشكه ولي نمره خوب ميده.

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
راستی یک سوال !
اگر من ذخیره حذف کرده باشم می تونم بی خیالش بشم نرم 1 بردارم بعدا ذخیره پاس کنم ؟
نمیشه نه ؟پس چرا من فکر کردم میتونم نرم 1 بردارم ؟:wacko:
واسه ذخیره بازیابی قبلا حماقت کردم با دادگر کلاس برداشتم میخوام بدونم هدایت فر چطوره ؟
کسی باهاش کلاس داشته ؟میشناسدش ؟چطور استادیه ؟
درس؟اخلاق ؟نمره ؟سن و سال ؟

کسی دست ما رو نمیگیره ؟

بالا