• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
دوست عزیز ؛ مسئول پاسخگویی به شما کارشناس آموزش رشته ی تحصیلی خودتونه . شما وقتی میری پیش خانم نصراللهی مطمئن باش برای اینکه خودش رو ضایع نکنه بهت میگه باید مدرکت رو بیاری . چون در غیر اینصورت باید راجع به این پیغامی که توی Enroll داده پاسخگو باشه که چرا همچنین پیغامی رو توی زمان انتخاب واحد واسه همه فرستاده .
قابل توجه همه ، من و یکی از دوستان رشته ی مکانیک با هم رفتیم که مدرکمون رو تحویل بدیم . کارشناس آموزش گروه مکانیک که اصلا همون موقع رفت پیش خانم نصراللهی و کلی باهاش جر و بحث کرد که مدرک لازم نیست . کارشناس آموزش شیمی هم مدرک رو از من گرفت و گفت که اگه نمی اوردی هم مشکلی پیش نمیومد . البته برای کارشناسی پیوسته ها .

ما هم گفتیم ولی بچه ها عادت دارن به استرس :D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
منظورت از استاد همون هائی نیست آخر ترم همه عمه و مادرشون رو مورد عنایت قرار میدن ؟
ممنون همون Elfin برای منن کافیه :دی
نهه ... من به شخصه اینکارو نمیکنم
خیالت راحت وقتی من نیستم همه نیستن ...:D
من پشتتم :evil:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
سلام بچه ها ... من تازه واردم ؛ خواهش میکنم کمکم کنید ... در این درس هایی که در زیر هست چه استادایی خوب هستند و خوب هم نمره میدهند ، یعنی هم خوب درس بدن هم خوب هم نمره بدن چون نمره برام خیلی مهمه ؛ درسها عبارتند از :
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی ، ریاضی 1 ، فیزیک پیش ، اندیشه اسلامی ، ساختمان داده ها ، فیزیک 1 ... تروخدا کمکم کنید . ممنون از همتون

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سلام بچه ها ... من تازه واردم ؛ خواهش میکنم کمکم کنید ... در این درس هایی که در زیر هست چه استادایی خوب هستند و خوب هم نمره میدهند ، یعنی هم خوب درس بدن هم خوب هم نمره بدن چون نمره برام خیلی مهمه ؛ درسها عبارتند از :
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی ، ریاضی 1 ، فیزیک پیش ، اندیشه اسلامی ، ساختمان داده ها ، فیزیک 1 ... تروخدا کمکم کنید . ممنون از همتون
سلااامممم
خوش اومدییی
ببین مبانی کامپیوتر من با استاد منشی داشتم نمره نمیده یعنی نمره خودتو میده .... عالی درس میده
ریاضی 1 من شاهحسینی بود خوب نبود
اندیشه اسلامی با قاسمی برندار
ساختمان داده ... استاد عزت دوست خوب درس میده و اینکه تقریبا نمره خودتو میده
فیزیک 1... عارف آذر خوب درس میده ولی نمره دادنش تعریفی نداره
:rolleyes: اساتید خودمو معرفی کردم

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
میدونید دارم به چی فکر می کنم؟
دارم به با حال ترین خاطره ای که می تونم واسه نوه هام تعریف کنم فکر می کنم :
"...آره نوه های گلم ترم پنج که بودم حوالی انتخاب واحد یک برنامه نوشتم همه راحت انتخاب واحد کنند بعد موقع انتخاب واحد که شد رفتم انتخاب کنم نوشته بود به دلیل نقص مدارک رکورد شما بسته است ...اون ترم مرخصی گرفتم ...."

چه خاطره قشنگی:D:D
امیدوارم این اتفاق براتون نیفته
اما ی سوال چرا شما دوستان تنبلی میکنید نمیرید بدید؟

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
دوست عزیز ؛ مسئول پاسخگویی به شما کارشناس آموزش رشته ی تحصیلی خودتونه . شما وقتی میری پیش خانم نصراللهی مطمئن باش برای اینکه خودش رو ضایع نکنه بهت میگه باید مدرکت رو بیاری . چون در غیر اینصورت باید راجع به این پیغامی که توی Enroll داده پاسخگو باشه که چرا همچنین پیغامی رو توی زمان انتخاب واحد واسه همه فرستاده .
قابل توجه همه ، من و یکی از دوستان رشته ی مکانیک با هم رفتیم که مدرکمون رو تحویل بدیم . کارشناس آموزش گروه مکانیک که اصلا همون موقع رفت پیش خانم نصراللهی و کلی باهاش جر و بحث کرد که مدرک لازم نیست . کارشناس آموزش شیمی هم مدرک رو از من گرفت و گفت که اگه نمی اوردی هم مشکلی پیش نمیومد . البته برای کارشناسی پیوسته ها .
والله داداش من خودم ناپیوسته هستم شاید این داستانها واسه ناپیوسته ها باشه.چون امروز خیلی شاکی بود از دست اونایی که مدرک نیاورده بودن.داشت یه جورایی خط و نشون میکشید

MaramKosh

Registered User
لایک‌ها
147
عرض کنم که خیلی بعید میدونم سر نقص مدرک مهدکودک و پیش دبستانی رکوردو ببندن و به این ترتیب خودشونو از "نون خوردن" بندازن. اگرم به فرض محال این اتفاق افتاد همه تقصیرو گردن یکی دیگه میندازن و خانم نصرالهی بخاطر این بیانیه و آقای معتمدی بدلیل انتشار استرس ت ر و ر میشن. بعدش آقای محمدی میگن که دانشگاه متعلق به دانشجویان فعالی هست که در دوران مدرسه هم فعال بودن. بعدش آقای رستم زاده به همه میگن که نگران نباشید بچه های گلم خودم حلش میکنم. بعد دیگه رکوردا رو خدا آزاد میکنه و کلاسای خوبو 2 نفر اضافه ظرفیت میدن و کلاسای داغونو 50 نفر. بعد همه دست به دامن خانم موسوی میشن و ایشون تا جایی که میتونن واسه بچه ها رکورد باز میکنن. بقیه ش هم دیگه پایان باز هست و خود مخاطبا فیلمو تموم میکنن
اما وضع شماها بهتره از من. من پیش دانشگاهی غیرحضوری بودم و اصن نمیدونم اصل مدرکو باید از کجا گیر بیارم یعنی نمیدونم اصن مدرکی دارم یا نه! به هر حال واسه ایشالا فارغ التحصیلی بش نیاز خواهم داشت

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
یعنی ورودی 90 هستی ؟
خیلی خوش اومدی :):)
انشالله دوران تحصیلت توی این دانشگاه با موفقیت روز افزون همراه باشه .
مبانی کامپیوتر استاد منشی هست که خیلی استاد خوبیه.
اگر بهت نرسید می تونی با استاد پیرنیا برداری که ایشون هم عزیز دل منه خودم باهاش پاس کردم خیلی عالی هستند ایشون هم.
صیدی رو نمیشناسم روی استاد هاشمیان هم نظر مثبتی ندارم.:hmm:
در مورد این درس معمولا دانشجو ها مشکل دارند اگر دوست داشتی می تونی توی ترم به وبلاگم سر بزنی سی شارپ هم آموزش هم سوال و جواب
در مورد ریاضی 1 : آراء و شکري رو میشناسم خوب هستند .
ساختمان داده ها :مگه ورودی جدید نیستی ؟چطوری ساختمان داده میخوای برداری ؟:blink:
ولی به هر حال استاد عزت دوست فوق العادست !

dma

Registered User
لایک‌ها
57

وای وای احتمالا این آقا هموم آقای اشرفی کارشناس مکانیک جامداته! یعنی فقط من میدونم این چطور آدمیه ! وقتی ریلکسه خوبه ها ولی وقتی قاطی کنه اصن یه وضی!!!!!!! احتمالا یه بلایی سر نصراللهی آورده که واژه مدرک فراموشش شه!
من پیش ایشون رفتم و گفتن ما مدرک نمیگیریم اصلا هر کی گفته مدرک بیارید برا خودش گفته!

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
لطفا از بین گزینه های پیش رو بهترین گزینه رو پیشنهاد بدید:

الکترومغناطیس: اميري-نسرين،حسين بيگ-احمد،نجاتي جهرمي-منصور،کيقباد-کيان
مدار2:رمضاني گل افزائي-مهدي،فتح آبادي بزچلوِي-حسن
مدارمنطقی:جوادي-مهدي،حريرچي-فرهاد،محمديه فاميلي-فرناز،مرادخاني-علي،مزينان-امير هوشنگ
الکترونیک1:اميرصوفي-رحمت اله،فرخي-علي، کرمدل-جواد
سیگنال:علائي-محمدباقر،علماِيي-سيداحمد،غفراني-صديقه،کوهي جله کران-بهرام
ماشین1: جوان-اسحق،غفارزاده-نويد،

لطفا با هر استادی اگر تجربه ای دارید بگید.بهترین استاد رو معرفی کنید و اگر کلاسی پر شد چه استاد دیگری رو معرفی می کنید؟

بالا